• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon
  Let op! Geld lenen kost geld

  Ontvang een financieringsplan en advies op maat voor uw kozijnen

  Kunststof kozijnen voor uw hele woning vanaf € 85,- p/m!

  • Gratis financieringsplan aanvragen
  • Gratis ondersteuning bij aanschaf
  • Ook mogelijk bij bestaande leningen
  • Warmtefonds 0% tot een gezamenlijk inkomen tot 60.000,-

  Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zorgen voor een stappenplan van A tot Z.

   Vraag hier uw gratis adviesgesprek aan!

   Wij respecteren uw Privacy
  • Stap 1

   Vul uw contact-gegevens in

  • Stap 2

   Ontvang gratis advies en een offerte op maat

  • Stap 3

   Wij geven professioneel financieel advies

  • Kunststof ramen, deuren en schuifpuien financieren voor een vast laag bedrag?

   Kunststof kozijnen financieren met een overbruggingskrediet

   Ben je al langere tijd aan het nadenken over het vervangen van oude, versleten kozijnen? Wil je graag overstappen naar modernere en milieuvriendelijkere kunststof kozijnen? Of heb je simpelweg behoefte aan een beter geïsoleerd huis? Dan is het financieren van jouw droom met een overbruggingskrediet dé oplossing waar je naar op zoek bent.

   Vanaf 0% rente!

   Gratis advies van Geld Platform

   Kosteloos financieringsplan

   Verzamelinkomen tot 60.000,- euro 0% rente

   Subsidie, fiscaal voordeel, aantrekkelijk lenen en zelf investeren. Geldplatform zet alles voor u op een rijtje in uw gratis financieringsplan. Zo kunt u moeiteloos een keuze maken voor het financieren van uw kunststof kozijnen.

   • 0% rente tot 60.000,-
   • V.a. 1.6% rente bij 60.000,-
   • Gratis financieringsplan op maat
   • Gratis hulp bij subsidie aanvragen

   Financieringsplan aanvragen

   Beoordelingen
   Onze tevreden klanten

   Ontdek ook wat jij kan besparen met de isolatiecheck van Direct Verduurzamen. Om een zo goedmogelijke check uit te kunnen voeren maken we gebruik van databronnen. Lees hier reviews van onze klanten.

   ldimage

   Een betrouwbare investering

   Nationaal Warmtefonds

   Via het Nationaal Warmtefonds kun je als woning eigenaar tegen een lage renten v.a. 0% (verzamelinkomen tot 60.000 euro 0%) geld lenen voor het verduurzamen van je woning. De voordelen van de energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds zijn:

   • 0% rente bij een verzamelinkomen tot 60.000 euro
   • Financiering met negatieve BKR mogelijk
   • Aanvragen kan ook boven je 75e
   • Scherpe rentes voor VvE’s

   Gratis adviesgesprek plannen?

   Wij helpen u van A tot Z
   Meest gestelde vragen
   Bij Direct Verduurzamen begrijpen we dat de aanschaf van nieuwe kozijnen een grote investering kan zijn. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om deze investering te spreiden met onder andere ook de mogelijkheid tot een overbruggingskrediet. Zo hoef jij niet langer te wachten om jouw woning te voorzien van hoogwaardige kunststof kozijnen en geniet je direct van alle voordelen die deze energiezuinige oplossing met zich meebrengt.

   Hoeveel geld kan ik maximaal lenen?
   Wanneer u gebruikmaakt van de Energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds, dan kun u een bedrag van maximaal 27.000 euro lenen. Wilt u meer lenen dan 27.000 euro, dan zult u een beroep moeten doen op de Zeer Energiezuinig Pakket / Nul op de Meter. Om te kijken welke financiering het beste bij u past, voorzien wij u van persoonlijk en kosteloos financieel advies. Voor een VvE's geldt uiteraard een ander bedrag.
   Wanneer betaal ik 0% rente?
   Wanneer u eigenaar bent van een woning en uw verzamelinkomen ligt niet hoger dan 60.000 euro, dan betaald u geen rente over uw Energiebespaarlening. U lost dus maandelijks wel een vast bedrag af, maar betaald hier geen rente over. Samen met u kijken we graag of u hiervoor in aanmerking komt.
   Kan ik een financiering combineren met subsidies?
   Ja, u kunt een financiering combineren met subsidies die door de Rijksoverheid en uw gemeente beschikbaar worden gesteld. Zo kunnen dus zowel particulieren als VvE's gebruikmaken van de energiebespaarlening in combinatie met subsidies voor het isoleren van uw woning.
   Kan ik als VvE ook aanspraak maken op een financiering?
   Ja, ook als VvE kunt u aanspraak maken op de Energiebespaarlening die speciaal geschikt is voor VvE's. Deze lening wordt door de VvE afgesloten, zodat er energiebesparende maatregelen kunnen worden uitgevoerd. Om er zeker van te zijn dat u in aanmerking komt voor deze lening, kijken we graag met u mee of u voldoet aan de voorwaarden.

   Overbruggingskrediet voor je kunststof kozijnen

   Kunststof kozijnen zijn een goede investering voor je huis. Ze zijn duurzaam, energiezuinig, isolerend en onderhoudsarm. Maar wat als je niet direct het geld hiervoor beschikbaar hebt? Een overbruggingskrediet kan dan een oplossing zijn. Hier lees je meer over het financieren van kunststof kozijnen, welke verschillende soorten regelingen er zijn, de fiscale voordelen en subsidies. Bij het financieren van kunststof kozijnen moet je rekening houden met een aantal voorwaarden die er zijn. Als eerste wordt er vaak gekeken of je kredietwaardig bent. Dit houdt in dat je een stabiel inkomen hebt en een goede kredietgeschiedenis. De verstrekker van een lening wil zeker weten dat je de lening terug kunt betalen. Hou rekening met het volgende:

   Kredietwaardigheid

   Verstrekkers van een lening zullen je kredietwaardigheid controleren door je inkomsten, uitgaven en eventuele schulden vast te stellen. Zorg ervoor dat je alle benodigde documenten hebt, zoals loonstrookjes, bankafschriften en eventueel je belastingaangifte. Kunststof kozijnen financieren zonder BKR? Dan hebben we hier uiteraard ook een aantal tips en mogelijkheden voor.

   Looptijd van de lening

   De looptijd van de lening kan verschillen. Hoe langer de looptijd is, des te lager zijn de maandelijkse aflossing, maar uiteindelijk betaal je wel meer rente. Bedenk goed welk bedrag je per maand kunt missen en kies een looptijd die daarbij past.

   Rentepercentage

   Het rentepercentage is een belangrijk onderdeel van een lening. Dit bepaalt hoeveel je uiteindelijk betaalt voor de lening. Vergelijk daarom verschillende aanbieders om zo de beste rente te vinden. Het is ook verstandig om te kijken naar de voorwaarden voor het tussentijds aflossen van een lening, dit kan soms boetes met zich meebrengen.

   Verschillende soorten leningen vergelijken. 

   Er zijn verschillende soorten leningen om in overweging te nemen als je je kunststof kozijnen wil financieren. De meest voorkomende opties zijn:

   Een persoonlijke lening

   De persoonlijke lening is een populaire vorm van lenen. Hierbij krijg je het bedrag in één keer op je rekening gestort en betaal je het in vaste termijnen terug. Je weet precies waar je aan toe bent bij een persoonlijke lening, omdat het een vaste rente en looptijd heeft. 

   Doorlopend krediet

   Een doorlopend krediet is flexibeler. Je krijgt hierbij een kredietlimiet en je kunt geld opnemen op momenten dat je het nodig hebt. Rente betaal je alleen over het bedrag dat je hebt opgenomen. Nadeel hiervan is dat de rente variabel kan zijn, waardoor de kosten onvoorspelbaar zijn. 

   De hypotheek verhogen 

   Heb je een hypotheek? Dan kun je overwegen om deze te verhogen om je kunststof kozijnen te financieren. Dit kan voordelig zijn, omdat de hypotheekrente meestal lager is dan de rente op een persoonlijke lening. Hou er wel rekening mee dat je hypotheeklasten omhoog zullen gaan. Er zijn ook speciale leningen voor verduurzaming beschikbaar. Deze leningen hebben vaak gunstige voorwaarden en lagere rentes. Voorbeelden hiervan zijn de Energiebespaarlening en de Duurzaamheidslening.

   Een overbruggingskrediet

   Een overbruggingskrediet is een uitkomst als je tijdelijk extra geld nodig hebt. Dit krediet is bedoeld om een financieel gat te overbruggen, bijvoorbeeld als je oude huis nog niet verkocht is, terwijl je al kosten maakt voor je nieuwe huis. Het werkt als volgt; je leent een bedrag voor een korte periode, meestal een paar maanden tot een paar jaar. De verwachting is dat je het geld kan terugbetalen zodra je oude huis verkocht is, of je nieuwe financiering rond is. Een overbruggingskrediet kan je de financiële ruimte geven die nodig is om noodzakelijke investeringen te doen, zonder je spaargeld aan te spreken. Het is flexibel en kan snel geregeld worden. De rente op een overbruggingskrediet is wel vaak hoger dan bij een reguliere lening, omdat het een kortlopende lening is. Zorg er dus voor dat je goed weet wat de kosten zijn en dat je de lening op tijd terug kunt betalen. 

   Fiscale voordelen

   Investeren in kunststof kozijnen kan ook fiscale voordelen opleveren. Het is belangrijk om te weten welke kosten aftrekbaar zijn en hoe je dit moet doen. 

   Hypotheekrenteaftrek

   Als je de lening voor kunststof kozijnen onder je hypotheek schaart, kun je misschien gebruik maken van de hypotheekrenteaftrek. Dit houdt in dat je de betaalde rente af kunt trekken van je belastbaar inkomen. 

   Aftrekbare kosten

   Naast de rente zijn er misschien ook andere kosten die je kunt aftrekken, zoals de advies- en notariskosten bij het verhogen van je hypotheek.

   Subsidies en financieringen vanuit de overheid in combinatie met lening

   De overheid stimuleert verduurzaming van woningen door verschillende subsidies aan te bieden. Het combineren van deze subsidies met een lening kan je helpen de kosten te drukken. Er zijn meerdere subsidies beschikbaar voor het verduurzamen van je huis. De Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) is een bekende optie. Deze subsidie kan gebruikt worden voor de aanschaf van energiezuinige producten, waaronder kunststof kozijnen. Subsidies kunnen ook gecombineerd worden met een lening. Zo kun je een deel van de kosten dekken met een subsidie en het resterende bedrag financieren met een lening. Dit verlaagt je maandelijkse lasten en maakt de investering haalbaarder.

   Financiering en maandelijkse betaling

   Kun je de kosten van kunststof kozijnen niet in één keer betalen, dan zijn er vaak ook opties om ze per maand te betalen. Bij Direct Verduurzamen kun je ervoor kiezen om je kunststof kozijnen per maand te betalen. Dit maakt het een stuk toegankelijker en zorgt ervoor dat je niet in één keer een groot bedrag hoeft neer te leggen. Ook biedt Direct Verduurzamen een gratis financieringsplan aan. Dit betekent dat je samen met een adviseur kijkt naar de beste financieringsopties en een plan maakt dat past bij jouw financiële situatie. Zo weet je zeker dat je geen verrassingen tegenkomt. Kunststof kozijnen zijn een slimme investering voor je huis. Met behulp van de juiste financiering en mogelijke subsidies wordt het ook betaalbaar. 

   Omdat we bij Direct Verduurzamen heel goed snappen dat het maken van een keuze best lastig kan zijn, nemen we graag alles geheel vrijblijvend met je door. Plan daarom vandaag nog een afspraak met één van onze adviseurs zodat je precies weet wat er allemaal mogelijk is en hoe het financiële plaatje er uiteindelijk uit komt te zien.

    

   Is partner van Direct Verduurzamen voor duurzame energieoplossingen
   • Bel mij terug

    Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.