• Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • DIRECT GEBELD WORDEN

  Verduurzamen Flevoland

  ja ik wil ook besparen!

  Direct verduurzamen in Flevoland

  Woon je in Flevoland en denk je er aan om je woning te isoleren? Dan kunnen wij je helpen. Bij Direct Verduurzamen werken we met lokale specialisten. Zo zit er altijd wel een vakman bij jou om de hoek. 

  Onze vakmannen zitten gevestigd door heel Nederland, dus ook bij jou in Flevoland. Zo hoef je niet maanden te wachten totdat er iemand bij je langs kan komen. Altijd een lokale specialist bij jou in de buurt met Direct Verduurzamen. 

  Maak nu een afspraak en bekijk welke vakmensen er bij jou in de buurt zitten in Flevoland!

  Boek direct een adviesgesprek

  Voordat je begint met het isoleren van je woning is het een verstandig idee om uit te zoeken wat het beste bij je situatie past. Hulp nodig? Boek een adviesgesprek en we helpen je graag.

  Zo kom je erachter wat kan met je budget en in jouw woning. Makkelijk en snel een vrijblijvend gesprek plannen doe je hier.

  Adviesgesprek aanvragen

  Heb je nog vragen ?

  Begint het je allemaal een beetje te duizelen? Geen paniek. We hebben een lijstje met meest gestelde vragen gemaakt om je een beetje op weg te helpen.

  Staat je vraag er niet tussen? Neem contact op met onze adviseurs en ontvang advies voor jouw persoonlijke situatie. 

  Alle vragen

  Krijg ik subsidie voor de isolatie van mijn woning?

  Ja, er is subsidie beschikbaar voor het isoleren van je woning. Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afnamen van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al snel aan. Zo bespaar jij tot wel 30% op je isolatiekosten.

  Wil je maar één isolatiemaatregel uitvoeren? Dan heb je binnenkort geluk. Vanaf 2023 is het mogelijk om een subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel gerealiseerd hebt. In dat geval krijg je tot wel 15% van de kosten als subsidie terug. Wel als je voldoet aan de geldende voorwaarden natuurlijk.

  Wanneer ontvang ik mijn persoonlijke offerte?

  Bij Direct Verduurzamen wordt er altijd naar je persoonlijke situatie gekeken. Zo zal een van onze experts met je in gesprek gaan over je wensen en de mogelijkheden. Wanneer dit allemaal duidelijk is besproken zal onze expert een persoonlijke offerte voor je opstellen.

  Deze offerte is altijd duidelijk en transparant. Zo weet jij waar je aan toe bent en kom je nooit voor vervelende verassingen te staan.

  Ik heb een adviesgesprek aangevraagd. Hoe verloopt het verder?

  Je wilt verduurzamen, goed bezig! Na je aanvraag neemt een van onze experts zo snel mogelijk contact met je op. Hier bespreken we je wensen en nemen we je mee in onze werkwijze. We maken een afspraak om bij je langs te komen om samen te kijken wat er voor jou mogelijk is.

  Hierna maken we kosteloos en geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte die je nog in alle rust kunt doornemen. Tevreden over de offerte? Dan plannen we een isolatieafspraak in die bij jouw planning past. Zo start jij eenvoudig en snel met verduurzamen.

  Kan ik ook zelf extra isolatie aanbrengen?

  Er zijn een aantal isolatiemaatregelen die je zelf kan treffen voor het isoleren van je woning. Zo kan je met een tochtstrip en -band zelf proberen koude luchtstromen te beperken. Ook kan je buisisolatie en radiatorfolie aanbrengen om warmteverlies tegen te gaan.

  Deze maatregelen zijn kleine ingrepen die al wel wat kunnen doen voor je woning. Maar echt besparen op je energierekening en je verbruik zal niet lukken. Hiervoor moet je toch echt wat experts inschakelen.

  Om echt te besparen om je energieverbruik is het verstandig om je huis te laten isoleren door ervaren professionals. Ook kunnen deze experts je van advies voorzien wat de meeste energiewinst zal opleveren. Zo bespaar jij eenvoudig en slim op je energierekening.

  * Gemiddelde besparingen met spouwmuurisolatie zijn gebaseerd op een hoekwoning, met een HR-ketel,van geen isolatie naar na-isolatie spouw. Gasprijs 100 cent per m3 (2022). De werkelijke besparingen hangen af van je stookgedrag. Gemiddelde besparingen met dakisolatie zijn gebaseerd op een hoekwoning, met een HR-ketel, van geen isolatie naar goede isolatie van een schuin dak, verwarmde zolder. Gasprijs 100 cent per m3 (2022). De werkelijke besparingen hangen af van je stookgedrag. Gemiddelde besparingen met vloerisolatie zijn gebaseerd op een hoekwoning,met een HR-ketel, van geen isolatie naar goede isolatie.Gasprijs 100 cent per m3 (2022). De werkelijke besparingen hangen af van je stookgedrag. Bron: Milieu Centraal.

  Daarom Direct Verduurzamen in Flevoland

  Een persoonlijke en eerlijk advies van specialisten uit Flevoland? Dat vind je bij Direct Verduurzamen. We kijken altijd naar jouw situatie en zorgen voor de beste vakmensen voor jouw klus. Zo krijg je de persoonlijke begeleiding die je nodig hebt. 

  Met het verduurzamen van je woning bespaar je geld en help je het milieu een handje. Door lokale specialisten aan te dragen proberen wij ook elke dag om het milieu een handje te helpen. Samen maken we de wereld een stukje mooier. Doe je ook mee?

  Een top team!

  Gespecialiseerde vakmensen uit Flevoland

  Vakmanschap

  Beste kwaliteit isolatiematerialen