• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon

  Ook bij u in de buurt!

  Direct verduurzamen in Flevoland

  Woon je in Flevoland en denk je er aan om je woning te verduurzamen? Dan kunnen wij je helpen. Bij Direct Verduurzamen werken we met lokale specialisten. Zo zit er altijd wel een vakman bij jou om de hoek.

   

  Onze vakmannen zitten gevestigd door heel Nederland, dus ook bij jou in Flevoland. Zo hoef je niet maanden te wachten totdat er iemand bij je langs kan komen. Altijd een lokale specialist bij jou in de buurt met Direct Verduurzamen.

   

  Maak nu een afspraak en bekijk welke vakmensen er bij jou in de buurt zitten in Flevoland!

   

  Plan een afspraak

  content_image
  content_image

  Verduurzamen in Flevoland

  Wil jij ook bijdragen aan een groenere toekomst? Begin dan bij je eigen woning! Direct Verduurzamen is dé specialist op het gebied van woningverduurzaming in Flevoland. Wij helpen jou graag om je huis energiezuiniger, comfortabeler én milieuvriendelijker te maken. En het mooie is: we kijken samen met jou welke subsidies de gemeente biedt, zodat de investering voor jou zo laag mogelijk blijft.

  Bij Direct Verduurzamen geloven we dat elke woning in Flevoland potentie heeft om te verduurzamen. Of je nu in een oudere of nieuwe woning woont, er zijn altijd stappen te nemen om energie te besparen en milieuvriendelijker te leven. Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te informeren over de verschillende verduurzamingsmogelijkheden en subsidies waar je gebruik van kunt maken.

  Gratis Adviesgesprek

  Verduurzamen tegen 0% rente

  Daarom Direct Verduurzamen in Flevoland

  Een persoonlijke en eerlijk advies van specialisten uit Flevoland? Dat vind je bij Direct Verduurzamen. We kijken altijd naar jouw situatie en zorgen voor de beste vakmensen voor jouw klus. Zo krijg je de persoonlijke begeleiding die je nodig hebt.

  Met het verduurzamen van je woning bespaar je geld en help je het milieu een handje. Door lokale specialisten aan te dragen proberen wij ook elke dag om het milieu een handje te helpen. Samen maken we de wereld een stukje mooier. Doe je ook mee?

  • content_image

   Een top team!

   Gespecialiseerde vakmensen uit Flevoland

  • content_image

   Vakmanschap

   Beste kwaliteit isolatiematerialen

  content_image

  Veelgestelde vragen

  Wil jij graag weten welke mogelijkheden er allemaal zijn om je woning te kunnen verduurzamen? Dan is het logisch dat je tijdens je zoektocht nog een hele hoop extra vragen hebt. Om ervoor te zorgen dat het een stuk makkelijker wordt, hebben wij de meestgestelde voor je op een rijtje gezet.

  Hoe kan ik een aanvraag indienen voor de subsidie?
  Je kan zelf een aanvragen indienen voor subsidie via de website van de rijksoverheid. Dit wordt duidelijk aangegeven, maar is wel even een proces om door te komen. Je kan ook een subsidieaanvragen indienen via Direct Verduurzamen. Wij helpen je met al het uitzoekwerk en zorgen ervoor dat je subsidieaanvraag makkelijk en snel verloopt. Maak een gratis adviesgesprek en bekijk samen hoe je een subsidieaanvraag kan indienen.
  Voor welke isolatiemaatregelen kan ik subsidie aanvragen?
  Voor welke isolatiemaatregel je subsidie kan aanvragen hangt af van je persoonlijke situatie. Zo zijn er per subsidiemaatregel verschillende eisen en voorwaarden waar je aan moet voldoen. Weten welke isolatiemaatregelen jij kan uitvoeren waar je subsidie voor kan aanvragen? Plan een afspraak met onze experts en dan zoeken we samen uit hoe jij het voordeligst kan verduurzamen.
  Kan ik de subsidie bij jullie aanvragen?
  Wij snappen dat het verduurzamen van je huis als uitzoekwerk genoeg is. Wanneer je ook nog is een hele subsidieaanvraag zelf moet uitvoeren kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig weten onze subsidie experts alles over het aanvragen van een subsidie en hoe je dit het beste kan doen. Plan een gratis advies afspraak in en kijk samen met onze experts naar de beste mogelijkheden voor jouw situatie.
  Kan ik subsidie krijgen als ik maar 1 bouwdeel wil isoleren?
  Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afname van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al vrij snel aan. Hier bespaar je wel tot 30% van je isolatiekosten. Vanaf 2023 is het mogelijk om subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel hebt uitgevoerd. Als je voldoet aan de geldende voorwaarden krijg je wel tot 15% van de kosten als subsidie terug. Dus je kan zeker subsidie krijgen over het uitvoeren van maar één subsidiemaatregel.
  Kan ik de subsidie combineren met een lening?
  Of je een subsidie kan combineren hangt af van de subsidie, de lening en de isolatiemaatregelen. Wil je weten of dit wel van toepassing is op jouw situatie? Plan een gratis en vrijblijvend gesprek in met onze experts. Zij kunnen je precies voor jouw persoonlijke situatie vertellen wat er voor jou van toepassing is.
  Hoelang duurt het voor dat ik goedkeuring krijg op mijn subsidie aanvraag?
  Binnen 13 weken ontvang je een besluit van je aanvraag.
  Wanneer ontvang ik de offerte?

  Alle woningen zijn anders en hebben daarom een andere aanpak nodig om te verduurzamen. Direct Verduurzamen biedt energiebesparende oplossingen waarbij je al binnen één dag kan besparen. Wil je echt maximaal besparen? Neem contact op met onze experts en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.

  Nieuwste projecten

  Dag in dag uit werken wij eraan om het leven van onze klanten op het gebied van isolatie een stukje makkelijker en aangenamer te maken. Lees en bekijk hier onze projecten en ontdek wat wij voor onze klanten doen.

  Waarom je woning verduurzamen in Flevoland?

  Ben jij klaar om de stap te zetten naar een duurzamer leven? Wil je je ecologische voetafdruk verminderen en bijdragen aan een groenere toekomst? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres! Wij geloven dat verduurzaming niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor jou als bewoner.

  Flevoland heeft veel te bieden op het gebied van duurzaamheid. Door je woning te verduurzamen draag je direct bij aan een beter klimaat. Denk aan het plaatsen van kunststof kozijnen in Flevoland of het isoleren van muren, vloeren en het dak. Niet alleen bespaar je hiermee op energiekosten, maar je vermindert ook de CO2 uitstoot en draagt zo bij aan een schonere omgeving.

  Voordelig verduurzamen in Flevoland

  Het verduurzamen van je woning of bedrijfspand heeft natuurlijk ontzettend veel voordelen. Zo verminder je niet alleen de impact op het milieu, maar zorgt het verduurzamen ook voor een besparing op de maandelijkse kosten voor energie. Door je een pand of woning goed te isoleren en te voorzien van kunststof kozijnen, draag je niet alleen bij aan een beter milieu, maar bespaar je ook iedere maand direct op je kosten voor stroom en gas. Daarbij komt ook dat je wooncomfort er flink op vooruitgaat, aangezien de uitstraling van kunststof kozijnen natuurlijk vele malen beter is, dan wanneer je houten kozijnen hebt die al jaren oud zijn en eigenlijk ook niet al te best zijn onderhouden.

  Net als veel andere provincies, biedt ook Flevoland de nodige subsidies om verduurzamen extra te stimuleren.  Direct Verduurzamen helpt je om optimaal gebruik te maken van deze subsidies. Met onze expertise en ervaring begeleiden wij jou stap voor stap door het proces. Samen zoeken we naar duurzame oplossingen die passen bij jouw behoeften en budget. Of het nu gaat om kunststof kozijnen of isolatie, wij hebben de kennis in huis om jouw woning duurzaam te maken.

  Vrijblijvend advies

  Wil jij weten welke mogelijkheden er allemaal zijn om jouw woning of bedrijfspand te verduurzamen en wil je dat wij vrijblijvend met je mee kijken naar de eventuele subsidies waar je recht op hebt? Maak dan snel een afspraak via onderstaande knop! Onze adviseurs staan klaar om samen met jou een plan op te stellen dat past bij wat jij zoekt.

  Plan een afspraak

   Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.