• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon

  Ook bij u in de buurt!

  Direct verduurzamen in Groningen

  Wil jij je woning in Groningen laten verduurzamen? Dan is dit natuurlijk een enorme klus om allemaal zelf uit te zoeken. Nadat je eindelijk een bedrijf hebt gevonden, duurt het vaak nog maanden totdat er daadwerkelijk wat gebeurt. Bij Direct Verduurzamen is dat niet het geval! Zo werken wij namelijk met specialisten door heel Nederland, dus ook in Groningen.  Dit zorgt ervoor dat wij snel kunnen schakelen, waardoor we na een vrijblijvend advies gesprek, vaak al binnen enkele weken aan de slag kunnen met het verduurzamen van jouw woning of bedrijfspand.

   

  Maak nu een afspraak en bekijk welke vakmensen er bij jou in de buurt zitten in Groningen!

   

  Plan een afspraak

  content_image
  content_image

  Verduurzamen in Groningen

  Ben je op zoek naar manieren om jouw woning of bedrijfspand te verduurzamen in Groningen? Wil je niet alleen bijdragen aan een beter milieu, maar ook besparen op energiekosten? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres! Wij bieden innovatieve oplossingen op het gebied van kunststof kozijnen en isolatie, met mogelijkheid tot subsidies. Ontdek hoe ook jij kunt profiteren van ons duurzaamheidsaanbod!

  Als extra stimulans om te investeren in verduurzaming, biedt de provincie Groningen verschillende subsidies aan. Zo kun jij als eigenaar van een woning of bedrijfspand profiteren van financiële voordelen wanneer je kiest voor kunststof kozijnen en isolatie. Direct Verduurzamen helpt je graag bij het aanvragen van deze subsidies, zodat jij nog voordeliger jouw woning of bedrijfspand kunt verduurzamen. Wij zorgen ervoor dat je precies weet op welke subsidies jij recht hebt, zodat je optimaal kunt profiteren.

  Gratis Adviesgesprek

  Verduurzamen tegen 0% rente

  Daarom Direct Verduurzamen in Groningen

  Houd je van persoonlijke begeleiding door vakmannen uit de buurt? Dan is Direct Verduurzamen wat je zoekt. We werken altijd met lokale specialisten uit Groningen om de reiskilometers te beperken.

  Zo krijg jij advies en het vakmanschap van een specialist uit de buurt. Heb je iets nodig? Hij staat zo bij je voor de deur. Wel zo makkelijk. Daarom ga je voor verduurzamen in Groningen voor Direct Verduurzamen.

  • content_image

   Een top team!

   Gespecialiseerde vakmensen uit Groningen

  • content_image

   Vakmanschap

   Beste kwaliteit isolatiematerialen

  content_image

  Veelgestelde vragen

  Wil jij graag weten welke mogelijkheden er allemaal zijn om je woning te kunnen verduurzamen? Dan is het logisch dat je tijdens je zoektocht nog een hele hoop extra vragen hebt. Om ervoor te zorgen dat het een stuk makkelijker wordt, hebben wij de meestgestelde voor je op een rijtje gezet.

  Hoe kan ik een aanvraag indienen voor de subsidie?
  Je kan zelf een aanvragen indienen voor subsidie via de website van de rijksoverheid. Dit wordt duidelijk aangegeven, maar is wel even een proces om door te komen. Je kan ook een subsidieaanvragen indienen via Direct Verduurzamen. Wij helpen je met al het uitzoekwerk en zorgen ervoor dat je subsidieaanvraag makkelijk en snel verloopt. Maak een gratis adviesgesprek en bekijk samen hoe je een subsidieaanvraag kan indienen.
  Voor welke isolatiemaatregelen kan ik subsidie aanvragen?
  Voor welke isolatiemaatregel je subsidie kan aanvragen hangt af van je persoonlijke situatie. Zo zijn er per subsidiemaatregel verschillende eisen en voorwaarden waar je aan moet voldoen. Weten welke isolatiemaatregelen jij kan uitvoeren waar je subsidie voor kan aanvragen? Plan een afspraak met onze experts en dan zoeken we samen uit hoe jij het voordeligst kan verduurzamen.
  Kan ik de subsidie bij jullie aanvragen?
  Wij snappen dat het verduurzamen van je huis als uitzoekwerk genoeg is. Wanneer je ook nog is een hele subsidieaanvraag zelf moet uitvoeren kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig weten onze subsidie experts alles over het aanvragen van een subsidie en hoe je dit het beste kan doen. Plan een gratis advies afspraak in en kijk samen met onze experts naar de beste mogelijkheden voor jouw situatie.
  Kan ik subsidie krijgen als ik maar 1 bouwdeel wil isoleren?
  Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afname van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al vrij snel aan. Hier bespaar je wel tot 30% van je isolatiekosten. Vanaf 2023 is het mogelijk om subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel hebt uitgevoerd. Als je voldoet aan de geldende voorwaarden krijg je wel tot 15% van de kosten als subsidie terug. Dus je kan zeker subsidie krijgen over het uitvoeren van maar één subsidiemaatregel.
  Kan ik de subsidie combineren met een lening?
  Of je een subsidie kan combineren hangt af van de subsidie, de lening en de isolatiemaatregelen. Wil je weten of dit wel van toepassing is op jouw situatie? Plan een gratis en vrijblijvend gesprek in met onze experts. Zij kunnen je precies voor jouw persoonlijke situatie vertellen wat er voor jou van toepassing is.
  Hoelang duurt het voor dat ik goedkeuring krijg op mijn subsidie aanvraag?
  Binnen 13 weken ontvang je een besluit van je aanvraag.
  Wanneer ontvang ik de offerte?

  Alle woningen zijn anders en hebben daarom een andere aanpak nodig om te verduurzamen. Direct Verduurzamen biedt energiebesparende oplossingen waarbij je al binnen één dag kan besparen. Wil je echt maximaal besparen? Neem contact op met onze experts en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.

  Waarom verduurzamen in Groningen?

  Bij Direct Verduurzamen begrijpen we dat duurzaamheid belangrijk is, zowel voor het milieu als voor jouw portemonnee. Daarom bieden wij hoogwaardige kunststof kozijnen en isolatiemateriaal aan die zorgen voor optimale energiebesparing. Onze producten zijn niet alleen goed voor het milieu, maar dragen ook bij aan een comfortabeler leef- en werkklimaat. Van lagere stookkosten tot een verminderde geluidsoverlast: investeren in verduurzaming loont zich op verschillende vlakken!

  Voordelig verduurzamen in Groningen

  Bij Direct Verduurzamen geloven we dat iedereen kan bijdragen aan een duurzamere wereld. Daarom staan wij voor een persoonlijke aanpak die past bij jouw specifieke wensen en situatie. Ons deskundige team staat voor je klaar om samen met jou de mogelijkheden te bekijken die passen binnen jouw budget.

  Van isolatie en kunststof kozijnen, wij hebben de kennis en ervaring om jou te adviseren over de beste oplossingen om energie te besparen én het milieu minder te belasten. Bovendien kunnen wij ook helpen met subsidies en financieringsmogelijkheden, zodat jij kunt profiteren van extra voordelen bij het verduurzamen van jouw pand.

  Vrijblijvend advies

  Wacht niet langer en zet vandaag nog de eerste stap naar een duurzamere toekomst. Met Direct Verduurzamen heb je alle benodigde expertise en begeleiding binnen handbereik. Samen creëren we een groene omgeving waarin jij kunt genieten van lagere energiekosten én een positieve impact hebt op het milieu.

  Plan een afspraak

   Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.