• Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • DIRECT GEBELD WORDEN

  Verduurzamen Groningen

  ja ik wil ook besparen!

  Direct verduurzamen in Groningen

  Wil je vloerisolatie toebrengen of juist zonnepanelen op je dak? Of heb je geen idee wat er in jouw situatie het beste werkt? Dan kan je terecht bij onze vakmannen uit Groningen. 

  Bij Direct Verduurzamen werken we namelijk met specialisten over heel Nederland. Zo hebben we ook veel adresjes in Groningen die jou kunnen helpen. Op deze manier voorkomen we lange reistijden en heb je altijd snel een lokale vakman. 

  Maak nu een afspraak en bekijk welke vakmensen er bij jou in de buurt zitten in Groningen!

  Boek direct een adviesgesprek

  Heb je echt geen idee wat de beste opties en mogelijkheden voor jou zijn? Dan is het handig om een gratis en vrijblijvend adviesgesprek te plannen. 

  Onze lokale adviseur komt dan bij je langs om samen de mogelijkheden door te nemen voor jouw situatie. Wel zo fijn!

  Adviesgesprek aanvragen

  Heb je nog vragen ?

  Vind je het moeilijk om de juiste keuze te maken? Dat snappen we. Er zijn veel mogelijkheden en een afweging maken kan lastig zijn. We hebben de meest gestelde vragen daarom voor je op een rijtje gezet.

  Heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek? Plan dan een advies afspraak in met onze adviseurs. 

  Alle vragen

  Krijg ik subsidie voor de isolatie van mijn woning?

  Ja, er is subsidie beschikbaar voor het isoleren van je woning. Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afnamen van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al snel aan. Zo bespaar jij tot wel 30% op je isolatiekosten.

  Wil je maar één isolatiemaatregel uitvoeren? Dan heb je binnenkort geluk. Vanaf 2023 is het mogelijk om een subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel gerealiseerd hebt. In dat geval krijg je tot wel 15% van de kosten als subsidie terug. Wel als je voldoet aan de geldende voorwaarden natuurlijk.

  Wanneer ontvang ik mijn persoonlijke offerte?

  Bij Direct Verduurzamen wordt er altijd naar je persoonlijke situatie gekeken. Zo zal een van onze experts met je in gesprek gaan over je wensen en de mogelijkheden. Wanneer dit allemaal duidelijk is besproken zal onze expert een persoonlijke offerte voor je opstellen.

  Deze offerte is altijd duidelijk en transparant. Zo weet jij waar je aan toe bent en kom je nooit voor vervelende verassingen te staan.

  Ik heb een adviesgesprek aangevraagd. Hoe verloopt het verder?

  Je wilt verduurzamen, goed bezig! Na je aanvraag neemt een van onze experts zo snel mogelijk contact met je op. Hier bespreken we je wensen en nemen we je mee in onze werkwijze. We maken een afspraak om bij je langs te komen om samen te kijken wat er voor jou mogelijk is.

  Hierna maken we kosteloos en geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte die je nog in alle rust kunt doornemen. Tevreden over de offerte? Dan plannen we een isolatieafspraak in die bij jouw planning past. Zo start jij eenvoudig en snel met verduurzamen.

  Kan ik ook zelf extra isolatie aanbrengen?

  Er zijn een aantal isolatiemaatregelen die je zelf kan treffen voor het isoleren van je woning. Zo kan je met een tochtstrip en -band zelf proberen koude luchtstromen te beperken. Ook kan je buisisolatie en radiatorfolie aanbrengen om warmteverlies tegen te gaan.

  Deze maatregelen zijn kleine ingrepen die al wel wat kunnen doen voor je woning. Maar echt besparen op je energierekening en je verbruik zal niet lukken. Hiervoor moet je toch echt wat experts inschakelen.

  Om echt te besparen om je energieverbruik is het verstandig om je huis te laten isoleren door ervaren professionals. Ook kunnen deze experts je van advies voorzien wat de meeste energiewinst zal opleveren. Zo bespaar jij eenvoudig en slim op je energierekening.

  * Gemiddelde besparingen met spouwmuurisolatie zijn gebaseerd op een hoekwoning, met een HR-ketel,van geen isolatie naar na-isolatie spouw. Gasprijs 100 cent per m3 (2022). De werkelijke besparingen hangen af van je stookgedrag. Gemiddelde besparingen met dakisolatie zijn gebaseerd op een hoekwoning, met een HR-ketel, van geen isolatie naar goede isolatie van een schuin dak, verwarmde zolder. Gasprijs 100 cent per m3 (2022). De werkelijke besparingen hangen af van je stookgedrag. Gemiddelde besparingen met vloerisolatie zijn gebaseerd op een hoekwoning,met een HR-ketel, van geen isolatie naar goede isolatie.Gasprijs 100 cent per m3 (2022). De werkelijke besparingen hangen af van je stookgedrag. Bron: Milieu Centraal.

  Daarom Direct Verduurzamen in Groningen

  Houd je van persoonlijke begeleiding door vakmannen uit de buurt? Dan is Direct Verduurzamen wat je zoekt. We werken altijd met lokale specialisten uit Groningen om de reiskilometers te beperken. 

  Zo krijg jij advies en het vakmanschap van een specialist uit de buurt. Heb je iets nodig? Hij staat zo bij je voor de deur. Wel zo makkelijk. Daarom ga je voor verduurzamen in Groningen voor Direct Verduurzamen. 

  Een top team!

  Gespecialiseerde vakmensen uit Groningen

  Vakmanschap

  Beste kwaliteit isolatiematerialen