• Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • DIRECT GEBELD WORDEN

  Verduurzamen Friesland

  ja ik wil ook besparen!

  Direct verduurzamen in Friesland

  Zit je te denken aan het verduurzamen van je woning, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan kunnen wij van Direct Verduurzamen helpen. Wij vinden het belangrijk om je te voorzien van persoonlijk advies en bieden begeleiding van A tot Z. 

  We vinden het belangrijk om te kijken naar jouw wensen en woonsituatie. Daarom werken we met lokale vakmannen in Friesland. Zij kunnen makkelijk en snel te hulp schieten en geven persoonlijk begeleiding bij elke isolatie situatie. Wel zo fijn toch?

  Maak nu een afspraak en bekijk welke vakmensen er bij jou in de buurt zitten in Friesland!

  Boek direct een adviesgesprek

  Voordat je begint met het isoleren van je woning is het een verstandig idee om uit te zoeken wat het beste bij je situatie past. Hulp nodig? Boek een adviesgesprek en we helpen je graag.

  Zo kom je erachter wat kan met je budget en in jouw woning. Makkelijk en snel een vrijblijvend gesprek plannen doe je hier.

  Adviesgesprek aanvragen

  Heb je nog vragen ?

  Het verduurzamen van je woning kan een ingewikkeld proces zijn. Is je dak wel geschikt om zonnepanelen op te leggen? Of is je zolder wel geschikt voor dakisolatie? Allemaal vragen waar onze experts uit Friesland precies het antwoord op hebben.

  Blijf daarom niet zitten met je vragen maar trek aan de bel. Stel deze en nog veel meer vragen over het verduurzamen van jouw huis aan onze experts. Deze staan zo in Friesland bij jou op de stoep. 

  Alle vragen

  Krijg ik subsidie voor de isolatie van mijn woning?

  Ja, er is subsidie beschikbaar voor het isoleren van je woning. Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afnamen van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al snel aan. Zo bespaar jij tot wel 30% op je isolatiekosten.

  Wil je maar één isolatiemaatregel uitvoeren? Dan heb je binnenkort geluk. Vanaf 2023 is het mogelijk om een subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel gerealiseerd hebt. In dat geval krijg je tot wel 15% van de kosten als subsidie terug. Wel als je voldoet aan de geldende voorwaarden natuurlijk.

  Wanneer ontvang ik mijn persoonlijke offerte?

  Bij Direct Verduurzamen wordt er altijd naar je persoonlijke situatie gekeken. Zo zal een van onze experts met je in gesprek gaan over je wensen en de mogelijkheden. Wanneer dit allemaal duidelijk is besproken zal onze expert een persoonlijke offerte voor je opstellen.

  Deze offerte is altijd duidelijk en transparant. Zo weet jij waar je aan toe bent en kom je nooit voor vervelende verassingen te staan.

  Ik heb een adviesgesprek aangevraagd. Hoe verloopt het verder?

  Je wilt verduurzamen, goed bezig! Na je aanvraag neemt een van onze experts zo snel mogelijk contact met je op. Hier bespreken we je wensen en nemen we je mee in onze werkwijze. We maken een afspraak om bij je langs te komen om samen te kijken wat er voor jou mogelijk is.

  Hierna maken we kosteloos en geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte die je nog in alle rust kunt doornemen. Tevreden over de offerte? Dan plannen we een isolatieafspraak in die bij jouw planning past. Zo start jij eenvoudig en snel met verduurzamen.

  Kan ik ook zelf extra isolatie aanbrengen?

  Er zijn een aantal isolatiemaatregelen die je zelf kan treffen voor het isoleren van je woning. Zo kan je met een tochtstrip en -band zelf proberen koude luchtstromen te beperken. Ook kan je buisisolatie en radiatorfolie aanbrengen om warmteverlies tegen te gaan.

  Deze maatregelen zijn kleine ingrepen die al wel wat kunnen doen voor je woning. Maar echt besparen op je energierekening en je verbruik zal niet lukken. Hiervoor moet je toch echt wat experts inschakelen.

  Om echt te besparen om je energieverbruik is het verstandig om je huis te laten isoleren door ervaren professionals. Ook kunnen deze experts je van advies voorzien wat de meeste energiewinst zal opleveren. Zo bespaar jij eenvoudig en slim op je energierekening.

  * Gemiddelde besparingen met spouwmuurisolatie zijn gebaseerd op een hoekwoning, met een HR-ketel,van geen isolatie naar na-isolatie spouw. Gasprijs 100 cent per m3 (2022). De werkelijke besparingen hangen af van je stookgedrag. Gemiddelde besparingen met dakisolatie zijn gebaseerd op een hoekwoning, met een HR-ketel, van geen isolatie naar goede isolatie van een schuin dak, verwarmde zolder. Gasprijs 100 cent per m3 (2022). De werkelijke besparingen hangen af van je stookgedrag. Gemiddelde besparingen met vloerisolatie zijn gebaseerd op een hoekwoning,met een HR-ketel, van geen isolatie naar goede isolatie.Gasprijs 100 cent per m3 (2022). De werkelijke besparingen hangen af van je stookgedrag. Bron: Milieu Centraal.

  Daarom Direct Verduurzamen in Friesland

  Van ons advies op maat tot installatie: dat vind je bij Direct Verduurzamen in Friesland. Het vervullen van jouw wensen is voor ons waar het om draait. Met onze gecertificeerde specialisten zorgen wij voor vakmanschap.

  De isolatie van je woning is een belangrijke investering. Voor jou en de volgende generaties. Wij kunnen je helpen om de juiste methode te vinden passend bij jouw situatie. Want besparen én bijdragen aan het milieu, dat klinkt goed toch?

  Een top team!

  Gespecialiseerde vakmensen uit Friesland

  Vakmanschap

  Beste kwaliteit isolatiematerialen