• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon

  Ook bij u in de buurt!

  Direct verduurzamen in Friesland

  Zit je te denken aan het verduurzamen van je woning, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan kunnen wij van Direct Verduurzamen helpen. Wij vinden het belangrijk om je te voorzien van persoonlijk advies en bieden begeleiding van A tot Z.

   

  We vinden het belangrijk om te kijken naar jouw wensen en woonsituatie. Daarom werken we met lokale vakmannen in Friesland. Zij kunnen makkelijk en snel te hulp schieten en geven persoonlijk begeleiding bij elke isolatie situatie. Wel zo fijn toch?

   

  Maak nu een afspraak en bekijk welke vakmensen er bij jou in de buurt zitten in Friesland!

   

  Plan een afspraak

  content_image
  content_image

  Verduurzamen in Friesland

  Ben jij klaar om de stap te zetten naar een duurzame toekomst? Wil je jouw woning of bedrijfspand verduurzamen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bij Direct Verduurzamen in Friesland helpen wij jou graag op weg! Wij zijn een enthousiast en creatief bedrijf dat gespecialiseerd is in het verduurzamen van panden. Met onze expertise en ervaring begeleiden wij jou door het proces van aanvragen, subsidies en mogelijkheden, zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

  Wist je dat er verschillende subsidiemogelijkheden zijn voor het verduurzamen van jouw woning of bedrijfspand? Bij Direct Verduurzamen hebben wij alle kennis en ervaring in huis om jou te informeren over deze subsidies. We helpen je niet alleen bij het aanvragen hiervan, maar ook bij het uitzoeken van alle mogelijkheden die er zijn om jouw pand te verduurzamen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en kun jij met een gerust hart de keuze maken die het beste bij jou past.

  Gratis Adviesgesprek

  Verduurzamen tegen 0% rente

  Daarom Direct Verduurzamen in Friesland

  Van ons advies op maat tot installatie: dat vind je bij Direct Verduurzamen in Friesland. Het vervullen van jouw wensen is voor ons waar het om draait. Met onze gecertificeerde specialisten zorgen wij voor vakmanschap.

  De isolatie van je woning is een belangrijke investering. Voor jou en de volgende generaties. Wij kunnen je helpen om de juiste methode te vinden passend bij jouw situatie. Want besparen én bijdragen aan het milieu, dat klinkt goed toch?

  • content_image

   Een top team!

   Gespecialiseerde vakmensen uit Friesland

  • content_image

   Vakmanschap

   Beste kwaliteit isolatiematerialen

  content_image

  Veelgestelde vragen

  Wil jij graag weten welke mogelijkheden er allemaal zijn om je woning te kunnen verduurzamen? Dan is het logisch dat je tijdens je zoektocht nog een hele hoop extra vragen hebt. Om ervoor te zorgen dat het een stuk makkelijker wordt, hebben wij de meestgestelde voor je op een rijtje gezet.

  Hoe kan ik een aanvraag indienen voor de subsidie?
  Je kan zelf een aanvragen indienen voor subsidie via de website van de rijksoverheid. Dit wordt duidelijk aangegeven, maar is wel even een proces om door te komen. Je kan ook een subsidieaanvragen indienen via Direct Verduurzamen. Wij helpen je met al het uitzoekwerk en zorgen ervoor dat je subsidieaanvraag makkelijk en snel verloopt. Maak een gratis adviesgesprek en bekijk samen hoe je een subsidieaanvraag kan indienen.
  Voor welke isolatiemaatregelen kan ik subsidie aanvragen?
  Voor welke isolatiemaatregel je subsidie kan aanvragen hangt af van je persoonlijke situatie. Zo zijn er per subsidiemaatregel verschillende eisen en voorwaarden waar je aan moet voldoen. Weten welke isolatiemaatregelen jij kan uitvoeren waar je subsidie voor kan aanvragen? Plan een afspraak met onze experts en dan zoeken we samen uit hoe jij het voordeligst kan verduurzamen.
  Kan ik de subsidie bij jullie aanvragen?
  Wij snappen dat het verduurzamen van je huis als uitzoekwerk genoeg is. Wanneer je ook nog is een hele subsidieaanvraag zelf moet uitvoeren kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig weten onze subsidie experts alles over het aanvragen van een subsidie en hoe je dit het beste kan doen. Plan een gratis advies afspraak in en kijk samen met onze experts naar de beste mogelijkheden voor jouw situatie.
  Kan ik subsidie krijgen als ik maar 1 bouwdeel wil isoleren?
  Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afname van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al vrij snel aan. Hier bespaar je wel tot 30% van je isolatiekosten. Vanaf 2023 is het mogelijk om subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel hebt uitgevoerd. Als je voldoet aan de geldende voorwaarden krijg je wel tot 15% van de kosten als subsidie terug. Dus je kan zeker subsidie krijgen over het uitvoeren van maar één subsidiemaatregel.
  Kan ik de subsidie combineren met een lening?
  Of je een subsidie kan combineren hangt af van de subsidie, de lening en de isolatiemaatregelen. Wil je weten of dit wel van toepassing is op jouw situatie? Plan een gratis en vrijblijvend gesprek in met onze experts. Zij kunnen je precies voor jouw persoonlijke situatie vertellen wat er voor jou van toepassing is.
  Hoelang duurt het voor dat ik goedkeuring krijg op mijn subsidie aanvraag?
  Binnen 13 weken ontvang je een besluit van je aanvraag.
  Wanneer ontvang ik de offerte?

  Alle woningen zijn anders en hebben daarom een andere aanpak nodig om te verduurzamen. Direct Verduurzamen biedt energiebesparende oplossingen waarbij je al binnen één dag kan besparen. Wil je echt maximaal besparen? Neem contact op met onze experts en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.

  Waarom verduurzamen in Friesland?

  Als je op zoek bent naar manieren om je woning te verduurzamen, dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres. Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het leveren en installeren van kunststof kozijnen en isolatiematerialen in Friesland. In deze regio biedt woningverduurzaming veel voordelen, met name op het gebied van kunststof kozijnen en isolatie.

  Kunststof kozijnen zijn een uitstekende keuze als het gaat om duurzaamheid. Ze zorgen voor een goede isolatie, waardoor er minder warmte ontsnapt uit jouw woning en er geen tocht meer is. Dit leidt tot aanzienlijke energiebesparingen en lagere stookkosten. Daarnaast zijn kunststof kozijnen onderhoudsarm, waardoor je niet jaarlijks hoeft te schilderen en ze lang meegaan.

  Voordelig verduurzamen in Friesland

  Wil je graag besparen op energiekosten én het milieu helpen? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres! Wij maken verduurzaming voor iedereen toegankelijk, ook in de gemeente Friesland. Met onze kennis van subsidies en financieringsopties, kunnen wij je helpen om jouw woning of bedrijfspand een stuk duurzamer te maken, waarmee je niet alleen bijdraagt aan een beter en schoner milieu, maar ook direct kunt besparen op de kosten.

  Direct Verduurzamen biedt niet alleen hoogwaardige producten, maar we denken ook met je mee op het gebied van subsidies. Iedere gemeente heeft namelijk zijn eigen regelingen en voorwaarden als het gaat om duurzaamheidsmaatregelen. Het kan soms lastig zijn om hierin wegwijs te worden. Gelukkig hebben wij bij Direct Verduurzamen de expertise om precies uit te zoeken welke subsidies er beschikbaar zijn binnen jouw gemeente. Dit betekent dat jij optimaal kunt profiteren van financiële voordelen bij het verduurzamen van jouw woning of bedrijfspand.

  Vrijblijvend advies

  Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden die Direct Verduurzamen biedt? Wil je besparen op energiekosten en tegelijkertijd bijdragen aan een betere toekomst? Aarzel dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op! Samen bekijken we welke subsidies er binnen jouw gemeente beschikbaar zijn en hoe we financiële voordelen kunnen behalen. Laat deze kans niet voorbijgaan en neem de eerste stap naar een duurzame woning of bedrijfsruimte.

  Plan een afspraak

   Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.