• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon

  Direct verduurzamen?

  Vrijblijvend advies aan huis

  Direct Verduurzamen kijkt graag samen met u welke mogelijkheden er zijn om uw woning of bedrijfspand te verduurzamen. Eén van onze adviseurs komt gratis en vrijblijvend bij u thuis om al uw vragen te beantwoorden met betrekking tot onder andere financiering, subsidies en technische vragen rondom onze producten.

  • Hulp bij subsidieaanvragen bij uw gemeente of de Rijksoverheid
  • Gratis financieringsplan
  • Per maand betalen
  content_image
  Content_image

  Gratis Subsidie Service

  Ook helpen wij u bij het aanvragen van de subsidie!

  Bent u op zoek naar manieren om uw woning of bedrijf te verduurzamen en hierbij financieel ondersteund te worden? Dan bent u bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres! Wij bieden een gratis subsidie service die u volledig ondersteunt bij het verkrijgen van subsidies waar u recht op heeft. Onze adviseurs helpen u met het uitzoeken van de beschikbare subsidiemogelijkheden, het verzamelen van benodigde documentatie en het indienen van de aanvraag conform alle richtlijnen, zodat uw aanvraag direct wordt goedgekeurd.

  • U weet direct waar u recht op heeft
  • Wij ontzorgen u gedurende de volledige aanvraagprocedure
  • Geheel vrijblijvend en zonder verplichting

   Ontvang een voorstel en gratis financieel advies

   Gratis adviesgesprek

   Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen voor een gratis advies bij u thuis.

   Type product(en)
   Voornaam
   Achternaam
   E-mailadres
   Telefoon
   Postcode
   Huisnummer
   Toevoeging
   Plaats
   Plaats
   Upload bestanden (optioneel)

   Wij respecteren uw Privacy

   Beoordelingen
   Onze tevreden klanten

   Ontdek ook wat jij kan besparen met de check van Direct Verduurzamen. Om een zo goed mogelijke check uit te kunnen voeren maken we gebruik van databronnen. Lees hier reviews van onze klanten.

   Uitstekend
   Gebaseerd op 47 recensies
   Erik Faase
   good service and perfect installed
   Jan Swinkels
   Uitstekende begeleiding tijdens de offerte, vervolgens heel netjes geplaatst. Heel tevreden met de kwaliteit van de kozijnen
   Thea Telling
   Goede informatie en service. Medewerkers zijn vriendelijk, werken heel netjes. Na afloop dus even ramen lappen en genieten van het mooie werk.
   Roland Wolters
   Super blij met de kunststof kozijnen en HR++ ramen die we bij Direct Verduurzamen BV besteld hebben. Contact met hen is zeer goed en gemaakte afspraken komen ze altijd na. Vandaag is Michel nog langs geweest om alles nog een keer samen te controleren. Er zijn nog een paar puntjes die nog aangepast moeten worden, maar dat gaat zeker goed komen., Goede kwaliteit in ieder geval. Goed advies en goede begeleiding gedurende het hele traject. Ook over de installateurs van Serku niets dan lof. Vakmannen zijn het. Als je op zoek bent naar nieuwe kunststof kozijnen ben je bij Direct Verduurzamen BV aan het juiste adres.
   Rakis Chotoe
   Denken met je mee en zijn open en transparant. Kozijnen zijn snel en keurig geleverd. Kan ze zeker aanraden.
   Frank Wijgmans
   Door alle goed gemotiveerde argumenten en adviezen heb ik gekozen voor Direct Verduurzamen. De gebruikte materialen zijn zoals toegezegd van uitstekende kwaliteit. De afgegeven planning is naar volle tevredenheid gehaald. Bij iedere project kunnen onvolkomenheden voorkomen. Bij mij was dit het geval, na wat aandringen zal her opgelost worden .
   Fambam Travellers
   Top service, snelle plaatsing en vriendelijk en geweldige customer service!
   Koos van Duijn
   Na eerst wat negatieve ervaringen met andere bedrijven mbt offertes, hebben we Direct Verduurzamen benadert. Een verademing. Kort na het eerste telefonische contact kwam Michel Keizer langs en heeft ter plaatse een nette offerte uitgebracht en is natuurlijk met de opdracht naar huis gegaan. Kort daarna is de "inmeter" gekomen en daar hebben we de details mbt kleur, uitvoering etc kunnen bespreken. De datum van uitvoering werd direct ingepland. Komt allemaal professioneel over. De installatie werd door twee vakmensen uitgevoerd., Edwin en Manfred. Absolute toppers. Wij zijn heel blij dat we Direct Verduurzamen hebben gekozen.
   Ardi Ramsteyn
   Prettig bedrijf. Goede service en advies. Werken via isolatiegilde met gecertificeerde bedrijven.
   Dennis
   Via Direct Verduurzamen ons volledig laten ontzorgen! Zeker een aanrader voor iedereen. Ze hebben ons geholpen met de financiering en subsidie aanvraag voor onze spouwmuur isolatie, vloerisolatie en kunststof kozijnen van VEKA. zeer tevreden over het geleverde werk. De kozijnen zien er fantastisch uit😁 Keep op the good work!

    Bel mij terug

    Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.