• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon
  veka_logo

  Volledige ontzorging

  Het verduurzamen van je woning kan een ingewikkelde zoektocht zijn. Want welke opties zijn er allemaal? Hoeveel kost het? Wat bespaar ik en wat krijg ik er voor terug? Allemaal vragen die wij heel groep begrijpen. Daarom zetten wij deze vragen allemaal overzichtelijk voor je op een rijtje met de totale ontzorging van Direct Verduurzamen.

  product_detail_image

  Subsidie en- financieringservice alles onder één dak

  Het verduurzamen van je woning kan op veel verschillende manieren. Totale ontzorging is een persoonlijke aanpak om jou te helpen. Een slimme investering vereist natuurlijk ook een slimme aanpak. Ga daarom voor een doordachte tactiek met een financieringsplan, zo:

  • Heb je duidelijk overzicht van het verschil tussen zelf investeren of lenen;
  • Zijn producten, subsidies en financiering op elkaar afgestemd;
  • Krijg je deskundig en onafhankelijk advies door een financieel adviseur met AFM-vergunning.

  Bekijk de mogelijkheden

  Voor en na, zie het verschil!

  Ben jij ook wel eens jaloers op die prachtige huizen met perfecte kunststof kozijnen? Je weet wel, die strakke afwerking en moderne uitstraling waar je gewoon niet omheen kunt. Het goede nieuws is dat ook jouw woning deze schitterende look kan krijgen! Bij Direct Verduurzamen zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van de hoogste kwaliteit kunststof kozijnen die jouw huis doen stralen. Bekijk snel het verschil!

  Subsidie en financieringsplan

  Van vrijblijvend advies tot montage

  Wij staan voor je klaar

  Ben jij op zoek naar manieren om jouw woning te verduurzamen? Wil je besparen op energiekosten en tegelijkertijd een positieve impact hebben op het milieu? Bij Direct Verduurzamen ben je aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om isolatie en kunststof kozijnen. Laat ons jou volledig ontzorgen, vanaf het eerste gratis adviesgesprek tot aan het aanvragen van subsidies en financiering.

  Gratis Adviesgesprek

  product_detail_image

  Alles onder één dak

  Subsidie- en financieringsplan

  Met onze financieringsmogelijkheid maak jij direct gebruik van verschillende voordelen. Zo bieden wij jou de optie om tegen 0% rente te investeren in duurzame oplossingen voor jouw woning. Dit betekent dat je geen extra kosten hebt bovenop het bedrag dat je maandelijks betaalt. Daarnaast is het bedrag dat je per maand betaalt vast, waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Geen onverwachte kosten dus!

  Gratis Adviesgesprek

  Volledig ontzorgt

  Van advies tot plaatsing alles wordt geregeld

  Ben je op zoek naar een duurzame oplossing voor jouw huis of bedrijfspand? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Direct Verduurzamen is hét bedrijf dat jou van A tot Z ondersteunt in het verduurzamen van jouw woning (ook voor VvE’s) of bedrijfspand. Met onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat jouw pand energiezuinig en milieuvriendelijk wordt. In een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we graag welke mogelijkheden er allemaal zijn.

  Gratis Adviesgesprek

  Snel weten wat de mogelijkheden zijn?

  Klaar voor een gratis adviesgesprek?

  Wilt u vandaag nog de eerste stap zetten naar het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op! Eén van onze adviseurs komt dan graag bij u langs om samen de mogelijkheden te bespreken. Van het aanvragen van subsidies tot de mogelijkheden die er zijn om in termijnen te kunnen betalen, wij voorzien je van het advies dat jij nodig hebt.

  Gratis offerte

  • Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.