• Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • DIRECT GEBELD WORDEN

   

  Direct Verduurzamen zoals het moet

  Bij Direct Verduurzamen vinden we het belangrijk dat het voor iedereen mogelijk is om bij te dragen aan een groene toekomst. Verduurzamen kent veel opties en kan lastig zijn om alleen uit te zoeken. Verduurzaam je woning zonder gedoe bij Direct Verduurzamen.

  Zo kan jij met beperkte middel al veel doen om je huis duurzamer te maken. Met verschillende regelingen wordt investeren aantrekkelijker en makkelijker gemaakt. Elke situatie is anders en verdient een andere aanpak. Daar staan we voor bij Direct Verduurzamen.

  Met onze persoonlijke service op maat zorgen we voor een advies afgestemd op jouw situatie. Samen kijken we naar je wensen en woonsituatie. Dit doen we samen met een team van deskundige partners en specialisten. Een duurzame toekomst creƫren we samen.

  Lees meer

  Direct Verduurzamen voor jou

  Advies op maat

  Elke situatie heeft een andere aanpak nodig. Om het beste resultaat te leveren bieden wij daarom service en advies op maat.

  Start direct met verduurzamen

  Soms al binnen 1 dag je huis geĆÆsoleerd. Kom zo stap voor stap dichterbij een duurzame toekomst.

  Duidelijk en transparant

  Bij Direct Verduurzamen vinden we het belangrijk dat jij precies weet waar je aan toe bent. Zo kom je niet onverwachts voor vervelende verrassingen te staan.

  Financiering

  Heldere prijsafspraken en persoonlijk en kosteloos financieel advies van onze vakkundige specialisten van Geldplatform.

  Duurzame oplossingen

  Van de kruipruimte tot in het dak. Draag bij aan een duurzame toekomst met de beste isolatie oplossingen van Direct Verduurzamen.

  Specialisten

  Met een vakkundig team van specialisten creƫren we samen een duurzamere toekomst.

  Ervaringen en tips

  Ontdek hoe anderen de stappen hebben gezet naar een duurzamer huis. Krijg ook tips van experts over het verduurzamen van jouw huis. Bekijk de ervaringen en tips hieronder.

  spouwmuurisolatie!

  Comfortabeler wonen Ć©n bijdragen aan een beter milieu. Kies voor spouwmuur isolatie en profiteer van meer wooncomfort en een lagere energierekening.

  Spouwmuurisolatie

  Spouwmuur isolatie is een van de voordeligste manieren van isoleren Ć©n een fluitje van een cent. Gelijk doen zou ik zeggen? Toch is 2 op de 3 huizen in Nederland niet goed geĆÆsoleerd. Zonde! Want het heeft veel voordelen. Zo kan jij direct besparen en comfortabeler wonen met spouwmuur isolatie.

  lees meer

  Dakisolatie

  Een slecht geĆÆsoleerd dak is de energieverslinder voor je huis. Bespaar binnen twee dagen energie Ć©n geld met dakisolatie bij Direct Verduurzamen.

  Dakisolatie

  Een slecht geĆÆsoleerd dak is de energieverslinder voor je huis. Op deze manier gaat wel 30% van de warmte verloren. Zonde! Jij zit in een koud huis Ć©n betaald de hoofdprijs aan stookkosten. Dat moet beter kunnen toch? Dat kan met dakisolatie bij Direct Verduurzamen.

  lees meer

  Vloerisolatie

  Warmere voeten en flink besparen op je stookkosten. Met de vloerisolatie van Direct Verduurzamen ga je warmteverlies tegen Ć©n ben je goed bezig voor het milieu.

  Vloerisolatie

  Geen koude voeten meer en vochtproblemen de deur uit. Dat kan met vloerisolatie van Direct Verduurzamen. Vloerisolatie kan ervoor zorgen dat jouw vloer gemiddeld 4 graden warmen aanvoelt en gaat toch en vocht tegen.

  lees meer

  Kunststof kozijnen

  Kunststof kozijnen zijn een slimme investering voor je woning. Met de kunststof kozijnen van Direct Verduurzamen bevorder jij je wooncomfort en bespaar je geld.

  Kunststof kozijnen

  Storm, felle zon of harde windstoten. Je kozijnen beschermen je huis door weer en wind. Maar doordat ze continue worden blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden kunnen ze een deukje oplopen.

  lees meer

  Volledige ontzorging

  Verduurzamen zonder gedoe met de volledige ontzorging van Direct Verduurzamen. Wij zetten de financieringsmogelijkheden en subsidies kosteloos voor je op een rijtje.

   

  Alles geregeld met onze specialisten

  Eindelijk de stap gezet naar een duurzamere woning, maar nog maanden wachten voordat iemand kan? Niet bij Direct Verduurzamen. Wij vinden het belangrijk om het verduurzamen van jouw huis makkelijk en toegankelijk te maken. Daar zorgen we voor met ons team van specialisten.

  Ons team van adviseurs staat altijd voor je klaar. Kom samen met onze adviseurs tot de beste persoonlijke aanpak voor jou. Altijd duidelijk en transparant.

  Voor het uitvoeren van jouw isolatieplan bestaat ons team uit professionals door heel Nederland. We gaan opzoek naar de beste match bij jou in de buurt. Op deze manier kan jij snel geholpen worden door een lokale professional en beperken wij de reiskilometers. Zo dragen wij ook ons steentje bij aan het milieu.

  Lees meer

  Start vandaag met verduurzamen

  Comfortabel wonen door onze partners

  De toekomst redden, dat kunnen we niet alleen. Gelukkig kunnen we wel samen met onze partners bijdragen aan een betere planeet. Zo kunnen we jou de beste service bieden en samen de wereld een stukje mooier maken. Hierom werken we samen met deskundige experts in verschillende specialismen.

  Zo leveren onze partners van Geldplatform het beste gespecialiseerde en persoonlijke advies. Zij zetten samen met jou alle financiƫle mogelijkheden op een rijtje. Deskundig financieel advies overzichtelijk voor jouw situatie.

  Wij zoeken de beste match bij jou in de buurt met onze partner van Het Isolatie Gilde. Hier zijn alleen gecertificeerde partners aangesloten met een hoge norm van kwaliteit. Zo zoeken we alleen de beste vakmensen voor jouw project.

  Lees meer