• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon
  content_image

  Van kozijnen tot deuren

  Kunststof van VEKA

  Ben je op zoek naar manieren om jouw huis duurzamer te maken en tegelijkertijd kosten te besparen? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres! Wij bieden hoogwaardige kunststof producten, zoals kunststof kozijnen en kunststof schuifpuien, die je woning of bedrijfspand niet alleen optisch een stuk aantrekkelijker maken, maar ook vele voordelen bieden op het gebied van isolatie, onderhoud en duurzaamheid.

  logo_image

  VEKA is onze partner voor profielsystemen voor kozijnen, deuren en schuifdeuren van kunststof.

  Lees meer

  Leverancier van VEKA kozijnen

  Kunststof producten

  Kunststof kozijnen zijn een slimme investering voor je woning of bedrijfspand. Het ziet er niet alleen netjes uit, maar het behoudt ook de waarde van de woning. Kunststof heeft nog veel meer voordelen, vooral ten opzichte van houten kozijnen.

  Gratis offerte op maat

  Gratis advies aan huis?

  Ben je op zoek naar manieren om je woning te verduurzamen en wil je graag weten welke mogelijkheden er allemaal zijn? Bij Direct Verduurzamen staan we voor je klaar met gratis advies aan huis. Of het nu gaat om subsidies, financiering of het geheel vrijblijvend bespreken van de verschillende opties, wij staan voor je klaar. Plan daarom vrijblijvend een afspraak, zodat één van onze adviseurs samen met jouw persoonlijk bij jou aan huis kan bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

  Direct aanvragen

   Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.