• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon

  Ook bij u in de buurt!

  Direct verduurzamen in Noord-Brabant

  Woon je in Noord-Brabant en denk je erover om je huis te verduurzamen? Dan is Direct Verduurzamen de partij voor jou. Onze persoonlijke en lokale begeleiding heb je van A tot Z in het verduurzamen van jouw woning. Altijd persoonlijk en afgestemd op jouw situatie.

   

  Onze lokale experts zitten verspreid door heel Nederland. Zo is er altijd wel een specialist bij jou in de buurt in Noord-Brabant. Hierdoor kan je snel en eenvoudig terecht en hoef je niet maanden te wachten. Klinkt goed toch?

   

  Maak nu een afspraak en bekijk welke vakmensen er bij jou in de buurt zitten in Noord-Brabant!

   

  Plan een afspraak

  content_image
  content_image

  Verduurzamen in Noord-Brabant

  Ben je op zoek naar manieren om je woning in Noord-Brabant te verduurzamen? Bij Direct Verduurzamen bieden we verschillende duurzame oplossingen, zoals kunststof kozijnen en isolatie. Met onze expertise en ervaring helpen wij jou graag om je woning energiezuiniger en milieuvriendelijker te maken. En het mooie is dat er mogelijkheden zijn voor subsidie, afhankelijk van je persoonlijke situatie en gemeente.

  Bij Direct Verduurzamen geloven we dat duurzaamheid voor iedereen toegankelijk moet zijn. We streven ernaar om een impact te maken op het gebied van milieu en energieverbruik, terwijl we tegelijkertijd zorgen voor kostenbesparingen voor onze klanten. Onze professionele aanpak zorgt ervoor dat we altijd de best passende oplossing vinden die aansluit bij jouw behoeften.

  Gratis Adviesgesprek

  Verduurzamen tegen 0% rente

  Daarom Direct Verduurzamen in Noord-Brabant

  Altijd persoonlijk advies in de buurt met de beste vakmensen. Direct Verduurzamen vind het belangrijk om lokaal en persoonlijk advies te geven. Daarom werken we met gespecialiseerde vakmensen uit de buurt. Zo is er altijd iemand bij jou in de buurt die kennis heeft van jouw situatie.

  Zo kan jij snel terecht, krijg je lokaal en vakkundig advies met de beste kwaliteit isolatiematerialen. Dat klinkt goed toch? Neem daarom vandaag nog contact met ons op en kijk hoe wij jouw woning of bedrijfspand in Noord-Brabant kunnen verduurzamen.

  • content_image

   Een top team!

   Gespecialiseerde vakmensen uit Noord-Brabant

  • content_image

   Vakmanschap

   Beste kwaliteit isolatiematerialen

  content_image

  Veelgestelde vragen

  Wil jij graag weten welke mogelijkheden er allemaal zijn om je woning te kunnen verduurzamen? Dan is het logisch dat je tijdens je zoektocht nog een hele hoop extra vragen hebt. Om ervoor te zorgen dat het een stuk makkelijker wordt, hebben wij de meestgestelde voor je op een rijtje gezet.

  Hoe kan ik een aanvraag indienen voor de subsidie?
  Je kan zelf een aanvragen indienen voor subsidie via de website van de rijksoverheid. Dit wordt duidelijk aangegeven, maar is wel even een proces om door te komen. Je kan ook een subsidieaanvragen indienen via Direct Verduurzamen. Wij helpen je met al het uitzoekwerk en zorgen ervoor dat je subsidieaanvraag makkelijk en snel verloopt. Maak een gratis adviesgesprek en bekijk samen hoe je een subsidieaanvraag kan indienen.
  Voor welke isolatiemaatregelen kan ik subsidie aanvragen?
  Voor welke isolatiemaatregel je subsidie kan aanvragen hangt af van je persoonlijke situatie. Zo zijn er per subsidiemaatregel verschillende eisen en voorwaarden waar je aan moet voldoen. Weten welke isolatiemaatregelen jij kan uitvoeren waar je subsidie voor kan aanvragen? Plan een afspraak met onze experts en dan zoeken we samen uit hoe jij het voordeligst kan verduurzamen.
  Kan ik de subsidie bij jullie aanvragen?
  Wij snappen dat het verduurzamen van je huis als uitzoekwerk genoeg is. Wanneer je ook nog is een hele subsidieaanvraag zelf moet uitvoeren kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig weten onze subsidie experts alles over het aanvragen van een subsidie en hoe je dit het beste kan doen. Plan een gratis advies afspraak in en kijk samen met onze experts naar de beste mogelijkheden voor jouw situatie.
  Kan ik subsidie krijgen als ik maar 1 bouwdeel wil isoleren?
  Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afname van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al vrij snel aan. Hier bespaar je wel tot 30% van je isolatiekosten. Vanaf 2023 is het mogelijk om subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel hebt uitgevoerd. Als je voldoet aan de geldende voorwaarden krijg je wel tot 15% van de kosten als subsidie terug. Dus je kan zeker subsidie krijgen over het uitvoeren van maar één subsidiemaatregel.
  Kan ik de subsidie combineren met een lening?
  Of je een subsidie kan combineren hangt af van de subsidie, de lening en de isolatiemaatregelen. Wil je weten of dit wel van toepassing is op jouw situatie? Plan een gratis en vrijblijvend gesprek in met onze experts. Zij kunnen je precies voor jouw persoonlijke situatie vertellen wat er voor jou van toepassing is.
  Hoelang duurt het voor dat ik goedkeuring krijg op mijn subsidie aanvraag?
  Binnen 13 weken ontvang je een besluit van je aanvraag.
  Wanneer ontvang ik de offerte?

  Alle woningen zijn anders en hebben daarom een andere aanpak nodig om te verduurzamen. Direct Verduurzamen biedt energiebesparende oplossingen waarbij je al binnen één dag kan besparen. Wil je echt maximaal besparen? Neem contact op met onze experts en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.

  Waarom verduurzamen in Noord-Brabant?

  Wil jij graag jouw steentje bijdragen aan een beter milieu? En tegelijkertijd besparen op je energierekening? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist op het gebied van duurzame oplossingen voor woningen en bedrijfspanden in Noord-Brabant. Met onze hoogwaardige kunststof kozijnen en isolatiematerialen zorgen wij ervoor dat jouw huis energiezuiniger wordt, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

  Voordelig verduurzamen in Noord-Brabant

  Wil jij op een voordelige manier je woning verduurzamen in Noord-Brabant? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist in het leveren en plaatsen van kunststof kozijnen en isolatiemateriaal voor woningen in deze regio. Met onze hoogwaardige producten en professionele service zorgen wij ervoor dat jouw huis energiezuiniger wordt, waardoor je bespaart op je energiekosten én bijdraagt aan een beter milieu. Zo denken we niet alleen met je mee, maar begeleiden we je in het volledige traject. Dat houdt in dat we niet alleen met je meedenken als het gaat om subsidies en financieringen, maar dit ook voor je kunnen regelen. Zo word je van A tot en met Z volledig ontzorgd

  Vrijblijvend advies

  Direct Verduurzamen is dé partner die jou helpt om op een voordelige manier je woning te verduurzamen in Noord-Brabant. We zorgen niet alleen voor kostenbesparing op je energierekening, maar dragen ook bij aan een duurzamere wereld. Door te kiezen voor kunststof kozijnen en isolatie investeer je in de toekomst van zowel jijzelf als het milieu. Dus wil jij weten hoe wij jou kunnen helpen? Neem vandaag nog contact met ons op via onze website of telefonisch en kijk samen met één van onze adviseurs geheel vrijblijvend naar een passende oplossing.

  Plan een afspraak

   Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek?
   Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.


   11 − drie =