• Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • DIRECT GEBELD WORDEN

  Verduurzamen Limburg

  ja ik wil ook besparen!

  Direct verduurzamen in Limburg

  Kan je het beste kiezen voor vloerisolatie of spouwmuurisolatie? Zijn zonnepanelen een goede investering? Bij Direct Verduurzamen kunnen we je helpen bij het beantwoorden van al deze vragen. 

  Doordat we werken met specialisten door heel Nederland zit er altijd wel eentje bij jou om de hoek, ook in Limburg. Zo kan je makkelijk en snel terecht en is de juiste kennis altijd in de buurt. Wel zo makkelijk toch?

  Maak nu een afspraak en bekijk welke vakmensen er bij jou in de buurt zitten in Limburg!

  Boek direct een adviesgesprek

  Vind je het moeilijk om antwoord te geven op bovengenoemde vragen? Dat snappen we. Daarom bieden we bij Direct Verduurzamen persoonlijke benaderingen.

  Vraag voor het advies voor jouw situatie een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan. Zo weet je meteen waar jij aan toe bent. 

  Adviesgesprek aanvragen

  Heb je nog vragen ?

  Zit je nu nog steeds een beetje met vragen? Ook daar hebben we aan gedacht bij Direct Verduurzamen. We hebben namelijk de meest gestelde vragen voor je onder elkaar gezet. 

  Staat je vraag er niet tussen of wil je graag persoonlijk advies? Boek dan een gratis advies afspraak in en ga in gesprek met de specialisten bij jou uit de buurt in Limburg. 

  Alle vragen

  Krijg ik subsidie voor de isolatie van mijn woning?

  Ja, er is subsidie beschikbaar voor het isoleren van je woning. Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afnamen van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al snel aan. Zo bespaar jij tot wel 30% op je isolatiekosten.

  Wil je maar één isolatiemaatregel uitvoeren? Dan heb je binnenkort geluk. Vanaf 2023 is het mogelijk om een subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel gerealiseerd hebt. In dat geval krijg je tot wel 15% van de kosten als subsidie terug. Wel als je voldoet aan de geldende voorwaarden natuurlijk.

  Wanneer ontvang ik mijn persoonlijke offerte?

  Bij Direct Verduurzamen wordt er altijd naar je persoonlijke situatie gekeken. Zo zal een van onze experts met je in gesprek gaan over je wensen en de mogelijkheden. Wanneer dit allemaal duidelijk is besproken zal onze expert een persoonlijke offerte voor je opstellen.

  Deze offerte is altijd duidelijk en transparant. Zo weet jij waar je aan toe bent en kom je nooit voor vervelende verassingen te staan.

  Ik heb een adviesgesprek aangevraagd. Hoe verloopt het verder?

  Je wilt verduurzamen, goed bezig! Na je aanvraag neemt een van onze experts zo snel mogelijk contact met je op. Hier bespreken we je wensen en nemen we je mee in onze werkwijze. We maken een afspraak om bij je langs te komen om samen te kijken wat er voor jou mogelijk is.

  Hierna maken we kosteloos en geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte die je nog in alle rust kunt doornemen. Tevreden over de offerte? Dan plannen we een isolatieafspraak in die bij jouw planning past. Zo start jij eenvoudig en snel met verduurzamen.

  Kan ik ook zelf extra isolatie aanbrengen?

  Er zijn een aantal isolatiemaatregelen die je zelf kan treffen voor het isoleren van je woning. Zo kan je met een tochtstrip en -band zelf proberen koude luchtstromen te beperken. Ook kan je buisisolatie en radiatorfolie aanbrengen om warmteverlies tegen te gaan.

  Deze maatregelen zijn kleine ingrepen die al wel wat kunnen doen voor je woning. Maar echt besparen op je energierekening en je verbruik zal niet lukken. Hiervoor moet je toch echt wat experts inschakelen.

  Om echt te besparen om je energieverbruik is het verstandig om je huis te laten isoleren door ervaren professionals. Ook kunnen deze experts je van advies voorzien wat de meeste energiewinst zal opleveren. Zo bespaar jij eenvoudig en slim op je energierekening.

  * Gemiddelde besparingen met spouwmuurisolatie zijn gebaseerd op een hoekwoning, met een HR-ketel,van geen isolatie naar na-isolatie spouw. Gasprijs 100 cent per m3 (2022). De werkelijke besparingen hangen af van je stookgedrag. Gemiddelde besparingen met dakisolatie zijn gebaseerd op een hoekwoning, met een HR-ketel, van geen isolatie naar goede isolatie van een schuin dak, verwarmde zolder. Gasprijs 100 cent per m3 (2022). De werkelijke besparingen hangen af van je stookgedrag. Gemiddelde besparingen met vloerisolatie zijn gebaseerd op een hoekwoning,met een HR-ketel, van geen isolatie naar goede isolatie.Gasprijs 100 cent per m3 (2022). De werkelijke besparingen hangen af van je stookgedrag. Bron: Milieu Centraal.

  Daarom Direct Verduurzamen in Limburg

  Begeleiding van A tot Z, persoonlijke benadering en altijd een vakman uit de buurt. Daarom kies je voor Direct Verduurzamen. Zo krijg je de hulp die je nodig hebt met de kennis bij jou om de hoek. 

  Samen zorgen we voor een fijnere wereld, voor nu en in de toekomst. Zo bespaar jij op je energiekosten en houden we samen de reiskilometers beperkt. Direct Verduurzamen in de omgeving van Limburg doen we samen. 

  Een top team!

  Gespecialiseerde vakmensen uit Limburg

  Vakmanschap

  Beste kwaliteit isolatiematerialen