• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon

  Ook bij u in de buurt!

  Direct verduurzamen in Limburg

  Kan je het beste kiezen voor vloerisolatie of spouwmuurisolatie? Zijn kunststof kozijnen een goede investering? Bij Direct Verduurzamen kunnen we je helpen bij het beantwoorden van al deze vragen.

   

  Doordat we werken met specialisten door heel Nederland zit er altijd wel eentje bij jou om de hoek, ook in Limburg. Zo kan je makkelijk en snel terecht en is de juiste kennis altijd in de buurt. Wel zo makkelijk toch?

   

  Maak nu een afspraak en bekijk welke vakmensen er bij jou in de buurt zitten in Limburg!

   

  Plan een afspraak

  content_image
  content_image

  Verduurzamen in Limburg

  Ben jij ook enthousiast over duurzaamheid en wil je graag bijdragen aan een groenere toekomst? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ons bedrijf is gericht op het verduurzamen van jouw woning of bedrijfspand, waarbij we gebruik maken van de verschillende subsidiemogelijkheden die elke gemeente biedt. Samen kijken we welke subsidies er in jouw gemeente beschikbaar zijn, zodat ook jij je huis kunt laten verduurzamen door het laten van isolatie of kunststof kozijnen in Limburg

  Benieuwd hoe jij kunt profiteren van deze subsidies? Bij Direct Verduurzamen helpen we jou graag met het vinden van alle relevante informatie voor jouw gemeente in Limburg. We verzamelen en analyseren alle beschikbare subsidies, regelingen en lokale initiatieven, zodat jij precies weet welke mogelijkheden er zijn.

  Gratis Adviesgesprek

  Verduurzamen tegen 0% rente

  Daarom Direct Verduurzamen in Limburg

  Begeleiding van A tot Z, persoonlijke benadering en altijd een vakman uit de buurt. Daarom kies je voor Direct Verduurzamen. Zo krijg je de hulp die je nodig hebt met de kennis bij jou om de hoek.

  Samen zorgen we voor een fijnere wereld, voor nu en in de toekomst. Zo bespaar jij op je energiekosten en houden we samen de reiskilometers beperkt. Direct Verduurzamen in de omgeving van Limburg doen we samen.

  • content_image

   Een top team!

   Gespecialiseerde vakmensen uit Limburg

  • content_image

   Vakmanschap

   Beste kwaliteit isolatiematerialen

  content_image

  Veelgestelde vragen

  Wil jij graag weten welke mogelijkheden er allemaal zijn om je woning te kunnen verduurzamen? Dan is het logisch dat je tijdens je zoektocht nog een hele hoop extra vragen hebt. Om ervoor te zorgen dat het een stuk makkelijker wordt, hebben wij de meestgestelde voor je op een rijtje gezet.

  Hoe kan ik een aanvraag indienen voor de subsidie?
  Je kan zelf een aanvragen indienen voor subsidie via de website van de rijksoverheid. Dit wordt duidelijk aangegeven, maar is wel even een proces om door te komen. Je kan ook een subsidieaanvragen indienen via Direct Verduurzamen. Wij helpen je met al het uitzoekwerk en zorgen ervoor dat je subsidieaanvraag makkelijk en snel verloopt. Maak een gratis adviesgesprek en bekijk samen hoe je een subsidieaanvraag kan indienen.
  Voor welke isolatiemaatregelen kan ik subsidie aanvragen?
  Voor welke isolatiemaatregel je subsidie kan aanvragen hangt af van je persoonlijke situatie. Zo zijn er per subsidiemaatregel verschillende eisen en voorwaarden waar je aan moet voldoen. Weten welke isolatiemaatregelen jij kan uitvoeren waar je subsidie voor kan aanvragen? Plan een afspraak met onze experts en dan zoeken we samen uit hoe jij het voordeligst kan verduurzamen.
  Kan ik de subsidie bij jullie aanvragen?
  Wij snappen dat het verduurzamen van je huis als uitzoekwerk genoeg is. Wanneer je ook nog is een hele subsidieaanvraag zelf moet uitvoeren kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig weten onze subsidie experts alles over het aanvragen van een subsidie en hoe je dit het beste kan doen. Plan een gratis advies afspraak in en kijk samen met onze experts naar de beste mogelijkheden voor jouw situatie.
  Kan ik subsidie krijgen als ik maar 1 bouwdeel wil isoleren?
  Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afname van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al vrij snel aan. Hier bespaar je wel tot 30% van je isolatiekosten. Vanaf 2023 is het mogelijk om subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel hebt uitgevoerd. Als je voldoet aan de geldende voorwaarden krijg je wel tot 15% van de kosten als subsidie terug. Dus je kan zeker subsidie krijgen over het uitvoeren van maar één subsidiemaatregel.
  Kan ik de subsidie combineren met een lening?
  Of je een subsidie kan combineren hangt af van de subsidie, de lening en de isolatiemaatregelen. Wil je weten of dit wel van toepassing is op jouw situatie? Plan een gratis en vrijblijvend gesprek in met onze experts. Zij kunnen je precies voor jouw persoonlijke situatie vertellen wat er voor jou van toepassing is.
  Hoelang duurt het voor dat ik goedkeuring krijg op mijn subsidie aanvraag?
  Binnen 13 weken ontvang je een besluit van je aanvraag.
  Wanneer ontvang ik de offerte?

  Alle woningen zijn anders en hebben daarom een andere aanpak nodig om te verduurzamen. Direct Verduurzamen biedt energiebesparende oplossingen waarbij je al binnen één dag kan besparen. Wil je echt maximaal besparen? Neem contact op met onze experts en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.

  Waarom verduurzamen in Limburg?

  Waarom zou je eigenlijk jouw woning verduurzamen? Het antwoord is simpel: er zijn diverse voordelen te behalen voor zowel jou als het milieu. Door te kiezen voor duurzame maatregelen zoals kunststof kozijnen en isolatie, bespaar je aanzienlijk op je energierekening. Daarnaast draag je direct bij aan het verminderen van de CO2 uitstoot en de impact van jouw huishouden op ons klimaat.

  Direct Verduurzamen helpt jou bij het verduurzamen van je woning in Limburg. Wij zijn jouw betrouwbare partner op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing. Wil jij genieten van lagere energiekosten én een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met onze expertise, innovatieve oplossingen en persoonlijke begeleiding maken wij samen de stap naar een groener en energiezuiniger leven.

  Voordelig verduurzamen in Limburg

  Direct Verduurzamen maakt het verduurzamingsproces eenvoudig en zorgeloos. Onze ervaren adviseurs staan klaar om jou te helpen bij het maken van de juiste keuzes op basis van jouw wensen en situatie. Of het nu gaat om het plaatsen van kunststof kozijnen of het verbeteren van isolatie, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw behoeften. Doordat we samen kijken naar de financiële mogelijkheden, zorgen we er altijd voor de we binnen het gestelde budget blijven. Dit kan door middel van de verschillende subsidieregelingen die de provincie Limburg biedt, maar ook door gebruik te maken van het Nationaal Warmtefonds.

  Vrijblijvend advies

  Wil jij ook geld besparen én een positieve impact maken op het milieu? Neem dan nu contact met ons op! Onze adviseurs staan klaar om samen met jou te kijken naar de mogelijkheden voor jouw woning in Limburg. Samen creëren we een duurzame woning of  bedrijfspand waarin comfort, besparing en milieubewustzijn hand in hand gaan. Wacht daarom niet en plan vrijblijvend een afspraak om te kijken welke voordelen dit allemaal voor jou specifieke situatie heeft.

  Plan een afspraak

   Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.