• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon
  content_image

  Van woning tot complete VVE

  Financiering tegen 0% rente

  Geproduceerd in Haaksbergen en professioneel geplaatst

  Ben jij klaar om de volgende stap te zetten naar een duurzamere toekomst? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres! Wij bieden jou de mogelijkheid om direct te verduurzamen, zonder dat het je extra geld kost. Met onze financieringsoplossingen tegen 0% rente kun je eenvoudig investeren in duurzame energiebronnen zoals kunststof kozijnen, en isolatiemaatregelen.

  Lees meer
  content_image

  AFM nummer 12017571

  • usp_image
   Onderhoudsarm

   Onze kunststof kozijnen en isolatieoplossingen zijn onderhoudsarm en gaan lang mee!

  • usp_image
   Langdurige garantie

   U ontvangt 20 jaar garantie op onze kunststof kozijnen en 1 jaar op al onze isolatieoplossingen.

  • usp_image
   Service van A tot Z!

   Onze specialisten adviseren en ondersteunen gedurende het gehele traject.

  Van woning tot complete VVE

  Voor een vast bedrag per maand direct besparen!

  Geproduceerd in Haaksbergen en professioneel geplaatst

  Met onze financieringsmogelijkheid maak jij direct gebruik van verschillende voordelen. Zo bieden wij jou de optie om tegen 0% rente te investeren in duurzame oplossingen voor jouw woning. Dit betekent dat je geen extra kosten hebt bovenop het bedrag dat je maandelijks betaalt. Daarnaast is het bedrag dat je per maand betaalt vast, waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Geen onverwachte kosten dus!

  Lees meer

  content_image

  Eenvoudig en snel

  Hoe het werkt

  Het klinkt natuurlijk te mooi om waar te zijn: besparen op je energierekening zonder grote investeringen. Maar bij Direct Verduurzamen maken we dit mogelijk! Onze financieringsmogelijkheid is gebaseerd op een leaseconstructie. Dit betekent dat je gedurende de looptijd van het contract eigenaar bent van de duurzame producten, maar betaalt in maandelijkse termijnen. Hoe de precies werkt, leggen we je stap voor stap uit!

  • location_image

   Voorbereiding voltooid? Start uw aanvraag

   Wij controleren of u in aanmerking komt voor een lening. En voor welk bedrag u kunt lenen en of er eventuele subsidies van toepassing zijn.

  • location_image

   Verzoek oké? U ontvangt dan een toewijzingsbrief

   Om de lening bij ons aan te vragen, heeft u de toewijzingsbrief nodig. In de brief staat voor welk bedrag u kunt lenen. En hoe lang de lening loopt.

  • location_image

   Dien uw verzoek bij ons in

   Vul het aanvraagformulier in. Dien dit samen met alle benodigde documenten in. Bij het aanvraagformulier hoort een checklist. Hierin staat precies welke documenten wij van u nodig hebben.

  • location_image

   Wij beoordelen uw aanvraag

   Wij controleren onder andere of u de lening kan betalen en of u een juist besluit heeft genomen. Voldoet u aan alle voorwaarden? En komt u in aanmerking voor de lening en eventueel een subsidie? U ontvangt dan van ons een offerte. Als u akkoord gaat, storten wij het leenbedrag op een bouwdepot.

  • location_image

   Aan het werk!

   Als u maatregelen laat uitvoeren, wordt de aannemer of installateur rechtstreeks uit het bouwfonds betaald.

  Wij helpen u van A tot Z
  Meest gestelde vragen
  Financiering voor duurzaamheidsprojecten is vaak een struikelblok voor veel mensen. Gelukkig zijn er diverse mogelijkheden om dit te realiseren. Bij Direct Verduurzamen hebben we een uitgebreid netwerk van betrouwbare partners die gespecialiseerd zijn in het verstrekken van financieringen voor verduurzamingsprojecten. Samen met jou bekijken we welke opties het beste aansluiten bij jouw situatie. Lees daarom hier alvast de meest gestelde vragen.

   

  Hoeveel geld kan ik maximaal lenen?
  Wanneer u gebruikmaakt van de Energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds, dan kun u een bedrag van maximaal 27.000 euro lenen. Wilt u meer lenen dan 27.000 euro, dan zult u een beroep moeten doen op de Zeer Energiezuinig Pakket / Nul op de Meter. Om te kijken welke financiering het beste bij u past, voorzien wij u van persoonlijk en kosteloos financieel advies. Voor een VvE's geldt uiteraard een ander bedrag.
  Wanneer betaal ik 0% rente?
  Wanneer u eigenaar bent van een woning en uw verzamelinkomen ligt niet hoger dan 60.000 euro, dan betaald u geen rente over uw Energiebespaarlening. U lost dus maandelijks wel een vast bedrag af, maar betaald hier geen rente over. Samen met u kijken we graag of u hiervoor in aanmerking komt.
  Kan ik een financiering combineren met subsidies?
  Ja, u kunt een financiering combineren met subsidies die door de Rijksoverheid en uw gemeente beschikbaar worden gesteld. Zo kunnen dus zowel particulieren als VvE's gebruikmaken van de energiebespaarlening in combinatie met subsidies voor het isoleren van uw woning.
  Kan ik als VvE ook aanspraak maken op een financiering?
  Ja, ook als VvE kunt u aanspraak maken op de Energiebespaarlening die speciaal geschikt is voor VvE's. Deze lening wordt door de VvE afgesloten, zodat er energiebesparende maatregelen kunnen worden uitgevoerd. Om er zeker van te zijn dat u in aanmerking komt voor deze lening, kijken we graag met u mee of u voldoet aan de voorwaarden.

   Ontvang een voorstel en gratis financieel advies

   Gratis adviesgesprek

   Verduurzamen tegen een vaste bedrag per maand? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen voor een gratis advies bij u thuis.

   Type product(en)

   Voornaam

   Achternaam

   E-mailadres

   Telefoon


   Plaats

   Upload bestanden (optioneel)   2 − twee =

   Wij respecteren uw Privacy

    Bel mij terug

    Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek?
    Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.


    3 × 3 =