• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon

  Ook bij u in de buurt!

  Direct verduurzamen in Overijssel

  Het isoleren van je huis is een heel proces en vergt veel uitzoekwerk. Uiteindelijk heb je dan eindelijk een bedrijf gevonden, maar moet je nog maanden wachten tot er iemand beschikbaar is. Niet bij Direct Verduurzamen.

   

  Wij werken met gespecialiseerde vakmensen door heel Nederland. We hebben veel adressen in Overijssel waar onze experts werkzaam zijn. Zo zit er altijd wel iemand bij jou om de hoek. De verduurzaam experts uit Overijssel vind je bij Direct Verduurzamen.

   

  Maak nu een afspraak en bekijk welke vakmensen er bij jou in de buurt zitten in Overijssel!

   

  Plan een afspraak

  content_image
  content_image

  Draag jouw steentje bij aan een mooier Overijssel

  Wil jij ook een steentje bijdragen aan een groenere toekomst? Bij Direct Verduurzamen in Overijssel ben je aan het juiste adres. Wij bieden jou de mogelijkheid om op een snelle en efficiënte manier je woning of bedrijfspand te verduurzamen. En dat niet alleen, wij helpen je ook met het vinden van subsidies en financieringsmogelijkheden zodat jij zo min mogelijk uit eigen portemonnee hoeft te investeren.

  Waarom zou je kiezen voor verduurzaming? Het antwoord is simpel: het levert talloze voordelen op. Allereerst draag je bij aan een beter milieu door minder CO2-uitstoot. Daarnaast profiteer je zelf van lagere energiekosten doordat je minder afhankelijk bent van fossiele brandstoffen. Bovendien stijgt de waarde van je woning of bedrijfspand aanzienlijk wanneer deze energiezuinig is. Bij Direct Verduurzamen begrijpen we dat elke situatie anders is, daarom krijg je bij ons persoonlijk advies op maat.

  Gratis Adviesgesprek

  Verduurzamen tegen 0% rente

  Daarom Direct Verduurzamen in Overijssel

  Van advies op maat tot installatie bij je thuis. Wij begeleiden je in het proces van A tot Z. Ook werken we binnen Direct Verduurzamen met lokale vakmensen. Hierdoor kan je snel terecht en zit er altijd wel iemand bij jou in de buurt.

  Het verduurzamen van je woning is een belangrijke investering. Voor jou en de volgende generaties. Wij kunnen met ons lokale team de manier vinden die het beste bij jouw situatie past. Zo kunnen we samen de wereld een klein stukje mooier maken. Besparen én bijdragen aan het milieu, dat klinkt goed toch?

  • content_image

   Een top team!

   Gespecialiseerde vakmensen uit Overijssel

  • content_image

   Vakmanschap

   Beste kwaliteit isolatiematerialen

  content_image

  Veelgestelde vragen

  Wil jij graag weten welke mogelijkheden er allemaal zijn om je woning te kunnen verduurzamen? Dan is het logisch dat je tijdens je zoektocht nog een hele hoop extra vragen hebt. Om ervoor te zorgen dat het een stuk makkelijker wordt, hebben wij de meestgestelde voor je op een rijtje gezet.

  Hoe kan ik een aanvraag indienen voor de subsidie?
  Je kan zelf een aanvragen indienen voor subsidie via de website van de rijksoverheid. Dit wordt duidelijk aangegeven, maar is wel even een proces om door te komen. Je kan ook een subsidieaanvragen indienen via Direct Verduurzamen. Wij helpen je met al het uitzoekwerk en zorgen ervoor dat je subsidieaanvraag makkelijk en snel verloopt. Maak een gratis adviesgesprek en bekijk samen hoe je een subsidieaanvraag kan indienen.
  Voor welke isolatiemaatregelen kan ik subsidie aanvragen?
  Voor welke isolatiemaatregel je subsidie kan aanvragen hangt af van je persoonlijke situatie. Zo zijn er per subsidiemaatregel verschillende eisen en voorwaarden waar je aan moet voldoen. Weten welke isolatiemaatregelen jij kan uitvoeren waar je subsidie voor kan aanvragen? Plan een afspraak met onze experts en dan zoeken we samen uit hoe jij het voordeligst kan verduurzamen.
  Kan ik de subsidie bij jullie aanvragen?
  Wij snappen dat het verduurzamen van je huis als uitzoekwerk genoeg is. Wanneer je ook nog is een hele subsidieaanvraag zelf moet uitvoeren kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig weten onze subsidie experts alles over het aanvragen van een subsidie en hoe je dit het beste kan doen. Plan een gratis advies afspraak in en kijk samen met onze experts naar de beste mogelijkheden voor jouw situatie.
  Kan ik subsidie krijgen als ik maar 1 bouwdeel wil isoleren?
  Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afname van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al vrij snel aan. Hier bespaar je wel tot 30% van je isolatiekosten. Vanaf 2023 is het mogelijk om subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel hebt uitgevoerd. Als je voldoet aan de geldende voorwaarden krijg je wel tot 15% van de kosten als subsidie terug. Dus je kan zeker subsidie krijgen over het uitvoeren van maar één subsidiemaatregel.
  Kan ik de subsidie combineren met een lening?
  Of je een subsidie kan combineren hangt af van de subsidie, de lening en de isolatiemaatregelen. Wil je weten of dit wel van toepassing is op jouw situatie? Plan een gratis en vrijblijvend gesprek in met onze experts. Zij kunnen je precies voor jouw persoonlijke situatie vertellen wat er voor jou van toepassing is.
  Hoelang duurt het voor dat ik goedkeuring krijg op mijn subsidie aanvraag?
  Binnen 13 weken ontvang je een besluit van je aanvraag.
  Wanneer ontvang ik de offerte?

  Alle woningen zijn anders en hebben daarom een andere aanpak nodig om te verduurzamen. Direct Verduurzamen biedt energiebesparende oplossingen waarbij je al binnen één dag kan besparen. Wil je echt maximaal besparen? Neem contact op met onze experts en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.

  Waarom verduurzamen in Overijssel?

  Waarom zou je verduurzamen in Overijssel? Deze provincie biedt talloze voordelen als het gaat om duurzaamheid. Ten eerste is Overijssel een groene provincie met veel natuurlijke gebieden en een prachtig landschap. Het behoud hiervan is ontzettend belangrijk voor toekomstige generaties en door te investeren in duurzaamheid draag jij hier direct aan bij. Van het isoleren van je woning tot aan het laten plaatsen van kunststof kozijnen in Overijssel, alles is mogelijk!

  Daarnaast stimuleert de provincie Overijssel duurzaamheidsinitiatieven op verschillende manieren. Zo zijn er subsidies beschikbaar gesteld voor particulieren en bedrijven die willen investeren in energiebesparende maatregelen. Met financiële ondersteuning wordt het nog aantrekkelijker om aan de slag te gaan met verduurzaming.

  Voordelig verduurzamen in Overijssel

  Direct Verduurzamen is dé partner voor duurzame oplossingen in de provincie Overijssel. Wij helpen jou graag om op een voordelige manier je huis te verduurzamen, zodat jij niet alleen bespaart op je energiekosten, maar ook actief bijdraagt aan het milieu. Met onze innovatieve producten en professionele service maken wij de stap naar een duurzaam leven voor iedereen toegankelijk. Plan daarom vrijblijvend een adviesgesprek met ons in, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheiden, waaronder de verschillende subsidies die de gemeente Overijssel beschikbaar heeft gestelt en de eventuele mogelijkheden tot een financiering tegen de voordelige tarieven.

  Vrijblijvend advies

  Bij Direct Verduurzamen geloven we dat duurzaamheid voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarom bieden wij vrijblijvend advies aan met betrekking tot het verduurzamen van woningen en bedrijven. Onze experts staan klaar om samen met jou een plan op te stellen dat past bij jouw persoonlijke situatie en wensen.

  Wil jij graag vrijblijvend advies ontvangen over hoe jij jouw huis of bedrijfspand kunt verduurzamen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op! Onze experts staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en een afspraak te plannen voor een uitgebreide analyse van jouw situatie.

  Plan een afspraak

   Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.