• Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • DIRECT GEBELD WORDEN

  Verduurzamen Zuid-Holland

  ja ik wil ook besparen!

  Direct verduurzamen in Zuid-Holland

  Het isoleren van je huis kan ingewikkeld zijn en het uitzoeken van de beste methode kan veel tijd kosten. Wanneer je eindelijk de knoop hebt doorgehakt en een bedrijf hebt gevonden, kan het nog wel maanden duren voordat je eindelijk aan de beurt bent. Niet bij Direct Verduurzamen. 

  Doordat wij werken met specialisten door heel Nederlands zit er altijd wel eentje bij jou in de buurt in Zuid-Holland. Lokale gespecialiseerde vakmensen met de beste kwaliteit materialen. De verduurzaam specialisten uit Zuid-Holland vind je bij Direct Verduurzamen. 

  Maak nu een afspraak en bekijk welke vakmensen er bij jou in de buurt zitten in Zuid-Holland!

  Boek direct een adviesgesprek

  Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van de beste isolatiemethode of zie je door de bomen het bos niet meer? Dan is het handig om een adviesgesprek in te plannen met onze adviseurs.

  Maak een gratis en vrijblijvende afspraak en ontdek wat het beste werk in jouw persoonlijke situatie. Altijd eerlijk en oprecht. 

  Adviesgesprek aanvragen

  Heb je nog vragen ?

  Zie je door alle informatie niet meer wat je nu echt kan doen? Geen paniek. We hebben een overzicht gemaakt van alle meest gestelde vragen. Hierdoor krijg jij je informatie op orde.  

  Toch liever persoonlijk je vraag stellen? Dat kan natuurlijk ook! Maak een advies afspraak met onze experts en krijg alle informatie op de rit. 

  Alle vragen

  Krijg ik subsidie voor de isolatie van mijn woning?

  Ja, er is subsidie beschikbaar voor het isoleren van je woning. Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afnamen van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al snel aan. Zo bespaar jij tot wel 30% op je isolatiekosten.

  Wil je maar één isolatiemaatregel uitvoeren? Dan heb je binnenkort geluk. Vanaf 2023 is het mogelijk om een subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel gerealiseerd hebt. In dat geval krijg je tot wel 15% van de kosten als subsidie terug. Wel als je voldoet aan de geldende voorwaarden natuurlijk.

  Wanneer ontvang ik mijn persoonlijke offerte?

  Bij Direct Verduurzamen wordt er altijd naar je persoonlijke situatie gekeken. Zo zal een van onze experts met je in gesprek gaan over je wensen en de mogelijkheden. Wanneer dit allemaal duidelijk is besproken zal onze expert een persoonlijke offerte voor je opstellen.

  Deze offerte is altijd duidelijk en transparant. Zo weet jij waar je aan toe bent en kom je nooit voor vervelende verassingen te staan.

  Ik heb een adviesgesprek aangevraagd. Hoe verloopt het verder?

  Je wilt verduurzamen, goed bezig! Na je aanvraag neemt een van onze experts zo snel mogelijk contact met je op. Hier bespreken we je wensen en nemen we je mee in onze werkwijze. We maken een afspraak om bij je langs te komen om samen te kijken wat er voor jou mogelijk is.

  Hierna maken we kosteloos en geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte die je nog in alle rust kunt doornemen. Tevreden over de offerte? Dan plannen we een isolatieafspraak in die bij jouw planning past. Zo start jij eenvoudig en snel met verduurzamen.

  Kan ik ook zelf extra isolatie aanbrengen?

  Er zijn een aantal isolatiemaatregelen die je zelf kan treffen voor het isoleren van je woning. Zo kan je met een tochtstrip en -band zelf proberen koude luchtstromen te beperken. Ook kan je buisisolatie en radiatorfolie aanbrengen om warmteverlies tegen te gaan.

  Deze maatregelen zijn kleine ingrepen die al wel wat kunnen doen voor je woning. Maar echt besparen op je energierekening en je verbruik zal niet lukken. Hiervoor moet je toch echt wat experts inschakelen.

  Om echt te besparen om je energieverbruik is het verstandig om je huis te laten isoleren door ervaren professionals. Ook kunnen deze experts je van advies voorzien wat de meeste energiewinst zal opleveren. Zo bespaar jij eenvoudig en slim op je energierekening.

  * Gemiddelde besparingen met spouwmuurisolatie zijn gebaseerd op een hoekwoning, met een HR-ketel,van geen isolatie naar na-isolatie spouw. Gasprijs 100 cent per m3 (2022). De werkelijke besparingen hangen af van je stookgedrag. Gemiddelde besparingen met dakisolatie zijn gebaseerd op een hoekwoning, met een HR-ketel, van geen isolatie naar goede isolatie van een schuin dak, verwarmde zolder. Gasprijs 100 cent per m3 (2022). De werkelijke besparingen hangen af van je stookgedrag. Gemiddelde besparingen met vloerisolatie zijn gebaseerd op een hoekwoning,met een HR-ketel, van geen isolatie naar goede isolatie.Gasprijs 100 cent per m3 (2022). De werkelijke besparingen hangen af van je stookgedrag. Bron: Milieu Centraal.

  Daarom Direct Verduurzamen in Zuid-Holland

  Heb je behoefte aan direct en lokaal advies? Dan moet je bij Direct Verduurzamen zijn. Onze experts uit Zuid-Holland zitten altijd in de buurt en kunnen je voorzien van persoonlijk advies. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

  Verduurzamen doe je niet zomaar even en vergt een grote investering. Dit is een moeilijk proces met veel opties en keuzes. Bij Direct Verduurzamen bieden we begeleiding en in het proces van advies tot installatie. Altijd afgestemd op jouw wensen en situatie. 

  Een top team!

  Gespecialiseerde vakmensen uit Zuid-Holland

  Vakmanschap

  Beste kwaliteit isolatiematerialen