• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon

  Ook bij u in de buurt!

  Direct verduurzamen in Zuid-Holland

  Wanneer je besluit om je huis te laten isoleren of kunststof kozijnen wilt laten plaatsen, wil je kunnen vertrouwen op vakmensen die weten wat ze doen. Daarom werken wij alleen maar met lokale verduurzaam specialisten door heel Zuid-Holland. Zo weet je zeker dat er altijd een professional in de buurt is die jou kan helpen bij het isoleren van jouw huis.

  Onze vakmensen zijn echte experts op het gebied van isolatie en staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit werk. Bovendien maken zij gebruik van alleen de beste materialen om ervoor te zorgen dat jouw huis perfect geïsoleerd wordt.

   

  Plan een afspraak

  content_image
  content_image

  Verduurzamen in Zuid-Holland

  Bij Direct Verduurzamen willen we ervoor zorgen dat jij direct kunt beginnen met energie besparen. Daarom hebben wij het hele proces zo efficiënt mogelijk gemaakt. Wanneer je contact met ons opneemt, plannen wij zo snel mogelijk een afspraak in met een van onze lokale specialisten bij jou in de buurt. Deze expert zal samen met jou kijken welke mogelijkheden er zijn, ook met betrekking tot eventuele subsidies in jouw gemeente.

  Bij Direct Verduurzamen begrijpen we dat elke situatie anders is. Daarom bieden wij persoonlijk advies op maat om ervoor te zorgen dat jij de juiste keuzes maakt op het gebied van verduurzaming. Onze deskundige adviseurs zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën en helpen jou graag met het maken van de beste beslissingen.

  Gratis Adviesgesprek

  Verduurzamen tegen 0% rente

  Daarom Direct Verduurzamen in Zuid-Holland

  Heb je behoefte aan direct en lokaal advies? Dan moet je bij Direct Verduurzamen zijn. Onze experts uit Zuid-Holland zitten altijd in de buurt en kunnen je voorzien van persoonlijk advies. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

  Verduurzamen doe je niet zomaar even en vergt een grote investering. Dit is een moeilijk proces met veel opties en keuzes. Bij Direct Verduurzamen bieden we begeleiding en in het proces van advies tot installatie. Altijd afgestemd op jouw wensen en situatie.

  • content_image

   Een top team!

   Gespecialiseerde vakmensen uit Zuid-Holland

  • content_image

   Vakmanschap

   Beste kwaliteit isolatiematerialen

  content_image

  Veelgestelde vragen

  Wil jij graag weten welke mogelijkheden er allemaal zijn om je woning te kunnen verduurzamen? Dan is het logisch dat je tijdens je zoektocht nog een hele hoop extra vragen hebt. Om ervoor te zorgen dat het een stuk makkelijker wordt, hebben wij de meestgestelde voor je op een rijtje gezet.

  Hoe kan ik een aanvraag indienen voor de subsidie?
  Je kan zelf een aanvragen indienen voor subsidie via de website van de rijksoverheid. Dit wordt duidelijk aangegeven, maar is wel even een proces om door te komen. Je kan ook een subsidieaanvragen indienen via Direct Verduurzamen. Wij helpen je met al het uitzoekwerk en zorgen ervoor dat je subsidieaanvraag makkelijk en snel verloopt. Maak een gratis adviesgesprek en bekijk samen hoe je een subsidieaanvraag kan indienen.
  Voor welke isolatiemaatregelen kan ik subsidie aanvragen?
  Voor welke isolatiemaatregel je subsidie kan aanvragen hangt af van je persoonlijke situatie. Zo zijn er per subsidiemaatregel verschillende eisen en voorwaarden waar je aan moet voldoen. Weten welke isolatiemaatregelen jij kan uitvoeren waar je subsidie voor kan aanvragen? Plan een afspraak met onze experts en dan zoeken we samen uit hoe jij het voordeligst kan verduurzamen.
  Kan ik de subsidie bij jullie aanvragen?
  Wij snappen dat het verduurzamen van je huis als uitzoekwerk genoeg is. Wanneer je ook nog is een hele subsidieaanvraag zelf moet uitvoeren kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig weten onze subsidie experts alles over het aanvragen van een subsidie en hoe je dit het beste kan doen. Plan een gratis advies afspraak in en kijk samen met onze experts naar de beste mogelijkheden voor jouw situatie.
  Kan ik subsidie krijgen als ik maar 1 bouwdeel wil isoleren?
  Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afname van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al vrij snel aan. Hier bespaar je wel tot 30% van je isolatiekosten. Vanaf 2023 is het mogelijk om subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel hebt uitgevoerd. Als je voldoet aan de geldende voorwaarden krijg je wel tot 15% van de kosten als subsidie terug. Dus je kan zeker subsidie krijgen over het uitvoeren van maar één subsidiemaatregel.
  Kan ik de subsidie combineren met een lening?
  Of je een subsidie kan combineren hangt af van de subsidie, de lening en de isolatiemaatregelen. Wil je weten of dit wel van toepassing is op jouw situatie? Plan een gratis en vrijblijvend gesprek in met onze experts. Zij kunnen je precies voor jouw persoonlijke situatie vertellen wat er voor jou van toepassing is.
  Hoelang duurt het voor dat ik goedkeuring krijg op mijn subsidie aanvraag?
  Binnen 13 weken ontvang je een besluit van je aanvraag.
  Wanneer ontvang ik de offerte?

  Alle woningen zijn anders en hebben daarom een andere aanpak nodig om te verduurzamen. Direct Verduurzamen biedt energiebesparende oplossingen waarbij je al binnen één dag kan besparen. Wil je echt maximaal besparen? Neem contact op met onze experts en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.

  Waarom verduurzamen in Zuid-Holland?

  Zuid-Holland is natuurlijk een prachtige provincie en dus is het belangrijk dat we, waar mogelijk er met elkaar alles aan doen om dit ook ze houden. Daarom is het belangrijk om er met elkaar voor te zorgen dat we onze uitstoot van CO2 waar mogelijk weten te beperken, bijvoorbeeld door het plaatsen van kunststof kozijnen of het isoleren van je woning of bedrijfspand.

  Daarnaast stimuleert de provincie Zuid-Holland op verschillende manieren duurzaamheidsinitiatieven. Om jouw stappen richting verduurzaming nog aantrekkelijker te maken, zijn er subsidies beschikbaar gesteld voor zowel particulieren als bedrijven die willen investeren in energiebesparende maatregelen. Met financiële ondersteuning wordt de drempel om aan de slag te gaan met verduurzaming natuurlijk flink verlaagd.

  Voordelig verduurzamen in Zuid-Holland

  Bij Direct Verduurzamen begrijpen we dat het investeren in energiebesparende maatregelen soms prijzig kan zijn. Daarom denken we graag met je mee en kijken we naar de mogelijkheden voor het eventueel aanspraak kunnen maken op één van de subsidies die de gemeente Zuid-Holland aanbiedt. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om je kunststof kozijnen volledig te laten financieren tegen scherpe rente tarieven.

  Op deze manier is het verduurzamen van je huis of bedrijfspand een stuk toegankelijker. + Door te kiezen voor onze oplossingen, draag je niet alleen bij aan een groenere toekomst, maar bespaar je ook direct geld!

  Vrijblijvend advies

  Wil jij ook profiteren van de voordelen van onze kunststof kozijnen en isolatie? Aarzel dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op via de website of telefonisch. Onze deskundige adviseurs staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en een vrijblijvende offerte op maat op te stellen.

  Plan een afspraak

   Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.