• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon

  Ook bij u in de buurt!

  Direct verduurzamen in Drenthe

  Het verduurzamen van je huis kan een ingewikkeld proces zijn wat veel vragen oproept. Je wilt het liefste zo snel mogelijk terecht, maar meestal moet je lang wachten voordat je aan de beurt bent. Gelukkig hoeft dat niet bij Direct Verduurzamen.

   

  Onze vakmannen zitten verspreid door heel Nederland. Zo hebben we altijd wel een adres in de buurt bij jou in Drenthe. Zo heb je snel en makkelijk contact met lokale vakmensen. De experts op het gebied van verduurzamen in Drenthe zoek je bij Direct Verduurzamen.

   

  Plan een afspraak en bekijk welke specialisten er bij jou in de buurt zitten in Drenthe!

   

  Plan een afspraak

  content_image
  content_image

  Verduurzamen in Drenthe

  Bij Direct Verduurzamen geloven we dat iedereen een steentje kan bijdragen aan een duurzamere wereld. Daarom bieden wij jou dé oplossing om je huis te verduurzamen in Drenthe. Met onze innovatieve en betaalbare oplossingen helpen wij jou om energie te besparen, je ecologische voetafdruk te verkleinen en comfortabeler te wonen. Dit kan door middel van het laten plaatsen van kunststof kozijnen in Drenthe of het laten isoleren van je woning. Ook in Drenthe zijn er namelijk verschillende regelingen en subsidies die door de gemeente beschikbaar worden gesteld, waarbij we je graag helpen deze mogelijkheden voor je te onderzoeken.

  Het verduurzamen van jouw huis brengt talloze voordelen met zich mee. Niet alleen draag je bij aan de bescherming van het milieu, maar je zult ook merken dat je energiekosten aanzienlijk zullen dalen. Daarnaast zal je wooncomfort toenemen en stijgt de waarde van jouw woning. Een win-win situatie dus!

  Gratis Adviesgesprek

  Verduurzamen tegen 0% rente

  Daarom Direct Verduurzamen in Drenthe

  Wil je ook een positieve impact hebben op het milieu en tegelijkertijd besparen op je energierekening? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres! Wij zijn een dynamisch bedrijf en komen uieraard ook in Drenthe. We geloven dat verduurzamen voor iedereen mogelijk moet zijn. Met onze creatieve en enthousiaste benadering willen we mensen inspireren en informeren over de mogelijkheden om te verduurzamen. Of je nu particulier bent of een bedrijfspand wilt verduurzamen, Direct Verduurzamen staat voor je klaar met een vrijblijvend advies op maat.

  • content_image

   Een top team!

   Gespecialiseerde vakmensen uit Drenthe

  • content_image

   Vakmanschap

   Beste kwaliteit isolatiematerialen

  content_image

  Veelgestelde vragen

  Wil jij graag weten welke mogelijkheden er allemaal zijn om je woning te kunnen verduurzamen? Dan is het logisch dat je tijdens je zoektocht nog een hele hoop extra vragen hebt. Om ervoor te zorgen dat het een stuk makkelijker wordt, hebben wij de meestgestelde voor je op een rijtje gezet.

  Hoe kan ik een aanvraag indienen voor de subsidie?
  Je kan zelf een aanvragen indienen voor subsidie via de website van de rijksoverheid. Dit wordt duidelijk aangegeven, maar is wel even een proces om door te komen. Je kan ook een subsidieaanvragen indienen via Direct Verduurzamen. Wij helpen je met al het uitzoekwerk en zorgen ervoor dat je subsidieaanvraag makkelijk en snel verloopt. Maak een gratis adviesgesprek en bekijk samen hoe je een subsidieaanvraag kan indienen.
  Voor welke isolatiemaatregelen kan ik subsidie aanvragen?
  Voor welke isolatiemaatregel je subsidie kan aanvragen hangt af van je persoonlijke situatie. Zo zijn er per subsidiemaatregel verschillende eisen en voorwaarden waar je aan moet voldoen. Weten welke isolatiemaatregelen jij kan uitvoeren waar je subsidie voor kan aanvragen? Plan een afspraak met onze experts en dan zoeken we samen uit hoe jij het voordeligst kan verduurzamen.
  Kan ik de subsidie bij jullie aanvragen?
  Wij snappen dat het verduurzamen van je huis als uitzoekwerk genoeg is. Wanneer je ook nog is een hele subsidieaanvraag zelf moet uitvoeren kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig weten onze subsidie experts alles over het aanvragen van een subsidie en hoe je dit het beste kan doen. Plan een gratis advies afspraak in en kijk samen met onze experts naar de beste mogelijkheden voor jouw situatie.
  Kan ik subsidie krijgen als ik maar 1 bouwdeel wil isoleren?
  Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afname van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al vrij snel aan. Hier bespaar je wel tot 30% van je isolatiekosten. Vanaf 2023 is het mogelijk om subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel hebt uitgevoerd. Als je voldoet aan de geldende voorwaarden krijg je wel tot 15% van de kosten als subsidie terug. Dus je kan zeker subsidie krijgen over het uitvoeren van maar één subsidiemaatregel.
  Kan ik de subsidie combineren met een lening?
  Of je een subsidie kan combineren hangt af van de subsidie, de lening en de isolatiemaatregelen. Wil je weten of dit wel van toepassing is op jouw situatie? Plan een gratis en vrijblijvend gesprek in met onze experts. Zij kunnen je precies voor jouw persoonlijke situatie vertellen wat er voor jou van toepassing is.
  Hoelang duurt het voor dat ik goedkeuring krijg op mijn subsidie aanvraag?
  Binnen 13 weken ontvang je een besluit van je aanvraag.
  Wanneer ontvang ik de offerte?

  Alle woningen zijn anders en hebben daarom een andere aanpak nodig om te verduurzamen. Direct Verduurzamen biedt energiebesparende oplossingen waarbij je al binnen één dag kan besparen. Wil je echt maximaal besparen? Neem contact op met onze experts en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.

  Waarom verduurzamen in Drenthe?

  Ben jij klaar om de volgende stap te zetten op het gebied van duurzaamheid? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres! Wij zijn dé experts op het gebied van verduurzaming en helpen jou graag om de overstap te maken naar een duurzame levensstijl. Maar waarom zou je kiezen voor verduurzaming in Drenthe?

  Bij Direct Verduurzamen staan we klaar om je te adviseren over de verschillende mogelijkheden om jouw woning in Drenthe te verduurzamen. Of het nu gaat om kunststof kozijnen of isolatie, wij kunnen je stap voor stap begeleiden in dit proces.

  Door middel van ons persoonlijke advies op maat laten we zien welke opties er zijn voor jouw specifieke woonsituatie. We kijken niet alleen naar de technische aspecten, maar ook naar de financiële voordelen die duurzaamheidsmaatregelen met zich meebrengen. Zo wordt het verduurzamen van je huis niet alleen goed voor het milieu, maar ook goed voor je portemonnee!

  Voordelig verduurzamen in Drenthe

  Wil jij bijdragen aan een betere toekomst voor onze planeet? Ben je op zoek naar manieren om energie te besparen en je woning te verduurzamen? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist op het gebied van duurzaamheid in de regio Drenthe. Wij geloven dat duurzaamheid niet alleen iets is voor de mensen met eigen financiële middelen. Iedereen zou moeten kunnen genieten van een energiezuinig huis én een lagere energierekening. Daarom biedt Direct Verduurzamen jou voordelige opties om direct te starten met verduurzaming, ongeacht de omvang of ligging van je woning. Zo bieden wij de mogelijkheid tot financiering om tegen zeer aantrekkelijke rentes je woning of bedrijfspand te laten verduurzamen en kijken we graag met je mee welke subsidies de gemeente Drenthe allemaal te bieden heeft.

  Vrijblijvend advies voor het verduurzamen van je woning

  Stel je eens voor, een huis dat weinig tot geen energie verbruikt, een aangenaam binnenklimaat heeft en ook nog eens bespaart op je energierekening. Dat klinkt toch fantastisch? Door te kiezen voor het verduurzamen van je woning, draag jij bij aan een betere wereld én heb je direct profijt van lagere maandelijkse kosten. Geen dure energierekeningen meer, maar geld overhouden voor leuke dingen!

  Bovendien is het verduurzamen van jouw woning een slimme investering. De waarde van jouw huis stijgt namelijk omdat potentiële kopers steeds vaker op zoek zijn naar energiezuinige huizen. Met ons advies zorgen wij ervoor dat jouw huis in topconditie is wat betreft duurzaamheid. Plan daarom vrijblijvend een advies gesprek met één van onze ervaren adviseurs.

  Plan een afspraak

   Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.