• Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • DIRECT GEBELD WORDEN

  Verduurzamen Overijssel

  ja ik wil ook besparen!

  Direct verduurzamen in Drenthe

  Het verduurzamen van je huis kan een ingewikkeld proces zijn wat veel vragen oproept. Je wilt het liefste zo snel mogelijk terecht, maar meestal moet je lang wachten voordat je aan de beurt bent. Gelukkig hoeft dat niet bij Direct Verduurzamen.

  Onze vakmannen zitten verspreid door heel Nederland. Zo hebben we altijd wel een adres in de buurt bij jou in Drenthe. Zo heb je snel en makkelijk contact met lokale vakmensen. De experts op het gebied van verduurzamen in Drenthe zoek je bij Direct Verduurzamen.

  Plan een afspraak en bekijk welke specialisten er bij jou in de buurt zitten in Drenthe!

  Boek direct een adviesgesprek

  Voordat je begint met het isoleren van je huis is het een verstandig idee om uit te zoeken wat het beste bij je situatie past. Elke situatie is anders en heeft daarom een andere aanpak nodig.

  Benieuwd wat er mogelijk is in jouw situatie? Boek dan snel een afspraak in met onze experts. Zo kom jij erachter wat het beste past bij jou.

  Adviesgesprek aanvragen

  Heb je nog vragen ?

  Het uitzoeken van de beste opties voor jouw situatie kan veel vragen oproepen. Wat past bij ons huis en binnen ons budget? Voor al je vragen zijn onze experts te bereiken.

  Blijf niet zitten met je vragen, maar trek gelijk aan de bel. Stel al je vragen over het verduurzamen van je huis aan onze adviseurs. Of kijk of we de vragen hier al voor je kunnen beantwoorden.

  Alle vragen

  Krijg ik subsidie voor de isolatie van mijn woning?

  Ja, er is subsidie beschikbaar voor het isoleren van je woning. Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afnamen van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al snel aan. Zo bespaar jij tot wel 30% op je isolatiekosten.

  Wil je maar één isolatiemaatregel uitvoeren? Dan heb je binnenkort geluk. Vanaf 2023 is het mogelijk om een subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel gerealiseerd hebt. In dat geval krijg je tot wel 15% van de kosten als subsidie terug. Wel als je voldoet aan de geldende voorwaarden natuurlijk.

  Wanneer ontvang ik mijn persoonlijke offerte?

  Bij Direct Verduurzamen wordt er altijd naar je persoonlijke situatie gekeken. Zo zal een van onze experts met je in gesprek gaan over je wensen en de mogelijkheden. Wanneer dit allemaal duidelijk is besproken zal onze expert een persoonlijke offerte voor je opstellen.

  Deze offerte is altijd duidelijk en transparant. Zo weet jij waar je aan toe bent en kom je nooit voor vervelende verassingen te staan.

  Ik heb een adviesgesprek aangevraagd. Hoe verloopt het verder?

  Je wilt verduurzamen, goed bezig! Na je aanvraag neemt een van onze experts zo snel mogelijk contact met je op. Hier bespreken we je wensen en nemen we je mee in onze werkwijze. We maken een afspraak om bij je langs te komen om samen te kijken wat er voor jou mogelijk is.

  Hierna maken we kosteloos en geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte die je nog in alle rust kunt doornemen. Tevreden over de offerte? Dan plannen we een isolatieafspraak in die bij jouw planning past. Zo start jij eenvoudig en snel met verduurzamen.

  Kan ik ook zelf extra isolatie aanbrengen?

  Er zijn een aantal isolatiemaatregelen die je zelf kan treffen voor het isoleren van je woning. Zo kan je met een tochtstrip en -band zelf proberen koude luchtstromen te beperken. Ook kan je buisisolatie en radiatorfolie aanbrengen om warmteverlies tegen te gaan.

  Deze maatregelen zijn kleine ingrepen die al wel wat kunnen doen voor je woning. Maar echt besparen op je energierekening en je verbruik zal niet lukken. Hiervoor moet je toch echt wat experts inschakelen.

  Om echt te besparen om je energieverbruik is het verstandig om je huis te laten isoleren door ervaren professionals. Ook kunnen deze experts je van advies voorzien wat de meeste energiewinst zal opleveren. Zo bespaar jij eenvoudig en slim op je energierekening.

  * Gemiddelde besparingen met spouwmuurisolatie zijn gebaseerd op een hoekwoning, met een HR-ketel,van geen isolatie naar na-isolatie spouw. Gasprijs 100 cent per m3 (2022). De werkelijke besparingen hangen af van je stookgedrag. Gemiddelde besparingen met dakisolatie zijn gebaseerd op een hoekwoning, met een HR-ketel, van geen isolatie naar goede isolatie van een schuin dak, verwarmde zolder. Gasprijs 100 cent per m3 (2022). De werkelijke besparingen hangen af van je stookgedrag. Gemiddelde besparingen met vloerisolatie zijn gebaseerd op een hoekwoning,met een HR-ketel, van geen isolatie naar goede isolatie.Gasprijs 100 cent per m3 (2022). De werkelijke besparingen hangen af van je stookgedrag. Bron: Milieu Centraal.

  Daarom Direct Verduurzamen in Drenthe

  Persoonlijk advies en begeleiding van begin tot eind. Dat is wat Direct Verduurzamen voor jou in Drenthe kan betekenen. Door onze lokale vakmensen hoef je niet lang te wachten voordat er eindelijk iemand bij je langs kan komen. Onze experts zitten altijd bij jou in de buurt.

  Het verduurzamen van je woning doe je niet even zomaar. Het is een grote investering en je wilt je geld goed uitgeven. Wij kunnen met ons lokale team de methode vinden die het beste bij jou past. Zo kunnen we samen voor een duurzamer huis èn het milieu.

  Een top team!

  Gespecialiseerde vakmensen uit Drenthe

  Vakmanschap

  Beste kwaliteit isolatiematerialen