• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon
  veka_logo

  Vloerisolatie

  Geen koude voeten meer en vochtproblemen de deur uit. Dat kan met vloerisolatie van Direct Verduurzamen. Vloerisolatie kan ervoor zorgen dat jouw vloer gemiddeld 4 graden warmen aanvoelt en gaat toch en vocht tegen. Als dat nog niet mooi genoeg is: je bespaart ook flink op je stookkosten. Ga voor een slimme investering én warme voeten met PIF, PUR of PUR HFO vloerisolatie van Direct Verduurzamen.

  product_detail_image

  De voordelen van vloerisolatie

  Naast het feit dat je geen nieuw paar pantoffels meer hoeft te kopen, brengt vloerisolatie nog veel meer voordelen met zich mee. Zo ben je verzekerd van de volgende voordelen van vloerisolatie:

  • Geen tocht en koude vloer meer;
  • Bespaar direct op je energiekosten en snelle terugverdientijd;
  • Beter energielabel en de waarde van je woning stijgt.

  Gratis offerte

  Alles onder één dak!

  Vrijblijvend subsidieadvies voor vloerisolatie

  Wij staan voor je klaar

  Wil jij besparen op je energiekosten én bijdragen aan een duurzame toekomst? Ontdek hoe vloerisolatie jou kan helpen en profiteer van gratis subsidieadvies van Direct Verduurzamen! Ben je het zat om elke winter weer te koukleumen in huis terwijl je energierekening de pan uit rijst? Wil je graag milieubewuster leven, maar weet je niet waar te beginnen? Bij Direct Verduurzamen helpen wij jou met het verduurzamen van jouw woning. Specifiek bieden wij gratis subsidieadvies aan voor de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) voor vloerisolatie.

  Gratis Adviesgesprek

  product_detail_image

  PIF vloerisolatie

  Bij Direct Verduurzamen bieden wij diverse methodes en materialen voor het isoleren van jouw vloer. Wil je besparen op stookkosten en tegelijkertijd bijdragen aan een beter milieu? Dan is PIF Reflectiefolie dé oplossing voor jou! Dit isolatiefolie is speciaal ontwikkeld om de temperatuur in je huis op niveau te houden en energieverlies via de vloer tegen te gaan. Met Direct Verduurzamen en PIF Reflectiefolie haal je niet alleen comfort, maar ook duurzaamheid in huis!

  Gratis Adviesgesprek

  PUR & PUR HFO vloerisolatie

  Bij Direct Verduurzamen maken we voor het isoleren van je vloer gebruik van hoogwaardige polyurethaan (PUR). Dit is een vloeibare massa die onder de vloer wordt gespoten. Dit zorgt er vrijwel direct voor dat de vloer een stuk minder koud aanvoelt. Doordat we direct via het vloerluik aan het werk gaan, heb je geen last van ongemakken. Kies je voor HFO purschuim, dan wordt deze tegen de onderkant van de vloer gespoten. Dit zorgt er niet alleen voor dat de warmte niet verloren gaat, maar dat ook de vocht uit de kruipruimte niet de woning binnen kan dringen.

  Gratis Adviesgesprek

  Snel weten wat de mogelijkheden zijn?

  Klaar voor een gratis adviesgesprek?

  Wil jij ook profiteren van de vele voordelen die vloerisolatie te bieden heeft? Wacht dan niet langer! Neem contact op met Direct Verduurzamen en laat ons je helpen om je woning energiezuiniger en comfortabeler te maken.

  Gratis offerte

  • Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.