• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon
  veka_logo

  Spouwmuurisolatie

  Spouwmuur isolatie is een van de voordeligste manieren van isoleren én een fluitje van een cent. Gelijk doen zou ik zeggen? Toch is 2 op de 3 huizen in Nederland niet goed geïsoleerd. Zone! Want het heeft veel voordelen. Zo kan jij direct besparen en comfortabeler wonen met Foamconnect spouwmuur isolatie of EPS parels voor het isoleren van de spouwmuur.

  product_detail_image

  De voordelen van Spouwmuurisolatie

  Spouwmuur isolatie is dus een van de makkelijkste, goedkoopste en snelste manier om je huist te isoleren. We hebben al veel voordelen genoemd waarom spouwmuur isolatie een goede investering is. Om het voor jou wat overzichtelijker te maken hebben we de grootste voordelen op een rijtje gezet:

  • Hoge energiebesparing en snel terugverdiend;
  • Relatief lage investering en veel subsidiemogelijkheden;
  • Verhoogt de waarde van je woning en je wooncomfort.

  Gratis offerte

  Alles onder één dak!

  Profiteer van onze gratis subsidieservice

  Wij staan voor je klaar

  Ben je op zoek naar een eenvoudige en betaalbare manier om je woning te verduurzamen? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres. Wij bieden gratis subsidie advies, zodat je optimaal kunt profiteren van de ISDE subsidie voor spouwmuurisolatie. Met onze begeleiding en ervaring zorgen wij ervoor dat je energierekening omlaag gaat en je woning comfortabeler en duurzamer wordt.

  Gratis Adviesgesprek

  product_detail_image

  FoamConnect spouwmuurisolatie

  Stel je eens voor: een huis dat ’s winters lekker warm blijft zonder dat je de verwarming continu hoog hoeft te zetten. Of juist een huis dat ’s zomers heerlijk koel is zonder airconditioning nodig te hebben. Door jouw woning te laten isoleren met FoamConnect spouwmuurisolatie wordt dit werkelijkheid. Bovendien verbeter je het leefklimaat in huis en verhoog je de waarde van je woning. Kortom, met Direct Verduurzamen ga je volop genieten van een optimaal geïsoleerde woning.

  Gratis Adviesgesprek

  EPS parels

  EPS parels zijn de manier om jouw woning te isoleren. Met onze innovatieve technologie bieden wij een duurzaam alternatief voor traditionele methoden van muurisolatie. Onze EPS parels, ook wel bekend als piepschuim bolletjes, worden in de spouwmuur geblazen en zorgen ervoor dat warmteverlies tot een minimum wordt beperkt. Hierdoor blijft jouw woning lekker warm in de winter en heerlijk koel in de zomer.

  Gratis Adviesgesprek

  Duurzame spouwmuurisolatie

  Wist u dat er veel warmte verloren gaat via de muren van uw huis? Een slecht geïsoleerde spouwmuur kan ervoor zorgen dat de warmte in de winter naar buiten lekt en in de zomer naar binnen komt. Dit heeft niet alleen invloed op uw comfort, maar ook op uw portemonnee. Met onze duurzame spouwmuurisolatie zorgen wij ervoor dat dit probleem wordt verholpen, waardoor u flink kunt besparen op uw stookkosten én geniet van een aangenaam binnenklimaat.

  Verschillende manieren van spouwmuurisolatie

  Bij Direct Verduurzamen bieden we u twee manieren van spouwmuur isolatie. De eerste is FoamConnect spouwmuurisolatie en de ander is door middel van EPS parels. Wilt u weten welke wijze van isoleren het meest geschikt is voor uw spouwmuur? Plan dan geheel vrijblijvend een adviesgesprek met één van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken.

  FoamConnect spouwmuurisolatie

  Bent u op zoek naar een efficiënte manier om uw woning te isoleren en energie te besparen? Bij Direct Verduurzamen bieden wij verschillende opties voor het isoleren van uw spouwmuren. Met ons innovatieve product, FoamConnect spouwmuurisolatie, kunt u eenvoudig en snel uw bestaande isolatiemateriaal verbeteren zonder dat dit verwijderd hoeft te worden. Onze gecertificeerde experts zorgen ervoor dat uw spouwmuren naadloos gevuld worden en de kwaliteit wordt gewaarborgd door zowel interne als externe experts. Laten we samen uw woning comfortabeler maken!

  FoamConnect is ontwikkeld door het gerenommeerde Isolatie Gilde en heeft daarnaast goedkeuring gekregen van het College van BCRG. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit bij het isoleren van uw spouwmuren. Het unieke aan FoamConnect is dat het geschikt is voor elk type isolatiemateriaal – of dit nu tijdens de bouw van uw huis is geïnstalleerd of later is toegevoegd. U hoeft uw huidige isolatiemateriaal niet te verwijderen; FoamConnect drukt dit simpelweg aan de kant en vult de ruimte naadloos op.

  Het gebruik van FoamConnect biedt u talloze voordelen. Zo zorgt het voor een betere isolatiewaarde, waardoor u aanzienlijk kunt besparen op uw energierekening. Daarnaast verbetert FoamConnect ook de geluidsisolatie van uw woning en zorgt het voor een comfortabeler binnenklimaat. Een ander belangrijk aspect is dat FoamConnect goedgekeurd is voor subsidieaanvragen. Dit betekent dat u mogelijk in aanmerking komt voor financiële ondersteuning bij het verduurzamen van uw woning (meldcode: KA18809).

  EPS parels

  Bent u op zoek naar manieren om uw woning te verduurzamen en het comfort te verbeteren? Dan bent u bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in de isoleren van uw spouwmuur doormiddel van EPS parels, ook wel bekend als Tempex of piepschuim. Met onze hoogwaardige grijze HR++ EPS parels kunt u eenvoudig uw kruipruimte isoleren en genieten van een aangename temperatuur en een lager vochtgehalte in uw woning.

  De kruipruimte is vaak een bron van warmteverlies in uw woning. Door een laag EPS parels op de bodem van de kruipruimte aan te brengen, creëert u een effectieve isolatielaag. De grijze HR++ EPS parels die wij gebruiken hebben een hogere isolatiewaarde dan de traditionele witte varianten. Dit betekent dat u met minder materiaal dezelfde isolatiewaarde kunt bereiken, waardoor u kosten bespaart en ruimte bespaart in uw kruipruimte.

  Goedkoopste spouwmuurisolatie

  Bent u op zoek naar een betaalbare manier om uw woning te verduurzamen? Zoek niet verder! Bij Direct Verduurzamen bieden wij de goedkoopste spouwmuurisolatie van Nederland. Door uw spouwmuren te isoleren, kunt u aanzienlijk besparen op uw energiekosten én draagt u bij aan een beter milieu. Bij ons staat kwaliteit voorop en profiteert u altijd van de beste service.

  Spouwmuurisolatie is dé investering die zichzelf terugverdient. Dankzij deze eenvoudige ingreep kunt u genieten van talloze voordelen. Allereerst zorgt het isoleren van uw spouwmuren voor een aangenaam binnenklimaat, doordat warmte beter wordt vastgehouden in de winter en juist buiten wordt gehouden in de zomer. Hierdoor hoeft u minder te stoken of te koelen, wat resulteert in lagere energiekosten.

  Daarnaast draagt spouwmuurisolatie ook bij aan het verminderen van geluidsoverlast. Geluiden van buiten worden gedempt, waardoor u heerlijk kunt genieten van rust en stilte in uw woning. En laten we vooral niet vergeten dat geïsoleerde spouwmuren een positieve invloed hebben op het milieu.

  Snel weten wat de mogelijkheden zijn?

  Klaar voor een gratis adviesgesprek?

  Wil jij ook genieten van meer comfort in huis én tegelijkertijd bijdragen aan een beter milieu? Kies dan voor Direct Verduurzamen en laat de spouwmuren van je woning isoleren.

  Gratis offerte

  • Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.