• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon
  veka_logo

  Spouwmuurisolatie

  Spouwmuur isolatie is een van de voordeligste manieren van isoleren én een fluitje van een cent. Gelijk doen zou ik zeggen? Toch is 2 op de 3 huizen in Nederland niet goed geïsoleerd. Zone! Want het heeft veel voordelen. Zo kan jij direct besparen en comfortabeler wonen met Foamconnect spouwmuur isolatie.

  product_detail_image

  De voordelen van Spouwmuurisolatie

  Spouwmuur isolatie is dus een van de makkelijkste, goedkoopste en snelste manier om je huist te isoleren. We hebben al veel voordelen genoemd waarom spouwmuur isolatie een goede investering is. Om het voor jou wat overzichtelijker te maken hebben we de grootste voordelen op een rijtje gezet:

  • Hoge energiebesparing en snel terugverdiend;
  • Relatief lage investering en veel subsidiemogelijkheden;
  • Verhoogt de waarde van je woning en je wooncomfort.

  Gratis offerte

  Alles onder één dak!

  Profiteer van onze gratis subsidieservice

  Wij staan voor je klaar

  Ben je op zoek naar een eenvoudige en betaalbare manier om je woning te verduurzamen? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres. Wij bieden gratis subsidie advies, zodat je optimaal kunt profiteren van de ISDE subsidie voor spouwmuurisolatie. Met onze  begeleiding en ervaring zorgen wij ervoor dat je energierekening omlaag gaat en je woning comfortabeler wordt.

  Gratis Adviesgesprek

  product_detail_image

  FoamConnect spouwmuurisolatie

  Stel je eens voor: een huis dat ’s winters lekker warm blijft zonder dat je de verwarming continu hoog hoeft te zetten. Of juist een huis dat ’s zomers heerlijk koel is zonder airconditioning nodig te hebben. Door jouw woning te laten isoleren met FoamConnect spouwmuurisolatie wordt dit werkelijkheid. Bovendien verbeter je het leefklimaat in huis en verhoog je de waarde van je woning. Kortom, met Direct Verduurzamen ga je volop genieten van een optimaal geïsoleerde woning.

  Gratis Adviesgesprek

  EPS parels

  EPS parels zijn de manier om jouw woning te isoleren. Met onze innovatieve technologie bieden wij een duurzaam alternatief voor traditionele methoden van muurisolatie. Onze EPS parels, ook wel bekend als piepschuim bolletjes, worden in de spouwmuur geblazen en zorgen ervoor dat warmteverlies tot een minimum wordt beperkt. Hierdoor blijft jouw woning lekker warm in de winter en heerlijk koel in de zomer.

  Gratis Adviesgesprek

  Snel weten wat de mogelijkheden zijn?

  Klaar voor een gratis adviesgesprek?

  Wil jij ook genieten van meer comfort in huis én tegelijkertijd bijdragen aan een beter milieu? Kies dan voor Direct Verduurzamen en laat de spouwmuren van je woning isoleren.

  Gratis offerte

  • Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.