• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon

  Ook bij u in de buurt!

  Direct verduurzamen in Gelderland

  Waar begin je bij het verduurzamen van je huis? Dat is een vraag die bij veel mensen opkomt wanneer ze nadenken over verduurzaming. Hier wil je natuurlijk graag een antwoord op krijgen, allen niet nog maanden op wachten. Bij Direct Verduurzamen zijn wij altijd in de buurt.

   

  Onze adviseurs, monteurs en installateurs zitten gevestigd door heel Nederland, zo ook in Gelderland. Op deze manier zit er altijd wel een van onze specialisten bij jou in de buurt. Krijg daardoor makkelijk en snel contact met lokale vakmensen. De verduurzaming specialisten uit Gelderland vind je bij Direct Verduurzamen.

   

  Maak nu een afspraak en bekijk welke vakmensen er bij jou in de buurt zitten in Gelderland!

   

  Plan een afspraak

  content_image
  content_image

  Verduurzamen in Gelderland

  Direct Verduurzamen helpt jou om je woning in Gelderland te verduurzamen. Met behulp van hoogwaardige kunststof kozijnen en isolatiematerialen zorgen wij ervoor dat jouw huis energiezuiniger wordt, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Bovendien zijn er mogelijkheden voor subsidies, afhankelijk van de gemeente waarin je woont.

  Ben jij klaar om jouw woning in Gelderland te verduurzamen? Bij Direct Verduurzamen staan we voor je klaar! Onze ervaren specialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes om jouw woning energiezuiniger en comfortabeler te maken. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Samen zorgen we ervoor dat jouw huis klaar is voor een duurzame toekomst.

  Gratis Adviesgesprek

  Verduurzamen tegen 0% rente

  Daarom Direct Verduurzamen in Gelderland

  Ben je op zoek naar een manier om jouw woning te verduurzamen? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in duurzame oplossingen voor jouw huis of bedrijfspand. Van advies tot installatie, wij begeleiden je graag in het hele proces. En het beste van alles? We werken met lokale vakmensen uit Gelderland, waardoor je snel geholpen kunt worden door iemand bij jou in de buurt.

  • content_image

   Een top team!

   Gespecialiseerde vakmensen uit Gelderland

  • content_image

   Vakmanschap

   Beste kwaliteit isolatiematerialen

  content_image

  Veelgestelde vragen

  Wil jij graag weten welke mogelijkheden er allemaal zijn om je woning te kunnen verduurzamen? Dan is het logisch dat je tijdens je zoektocht nog een hele hoop extra vragen hebt. Om ervoor te zorgen dat het een stuk makkelijker wordt, hebben wij de meestgestelde voor je op een rijtje gezet.

  Hoe kan ik een aanvraag indienen voor de subsidie?
  Je kan zelf een aanvragen indienen voor subsidie via de website van de rijksoverheid. Dit wordt duidelijk aangegeven, maar is wel even een proces om door te komen. Je kan ook een subsidieaanvragen indienen via Direct Verduurzamen. Wij helpen je met al het uitzoekwerk en zorgen ervoor dat je subsidieaanvraag makkelijk en snel verloopt. Maak een gratis adviesgesprek en bekijk samen hoe je een subsidieaanvraag kan indienen.
  Voor welke isolatiemaatregelen kan ik subsidie aanvragen?
  Voor welke isolatiemaatregel je subsidie kan aanvragen hangt af van je persoonlijke situatie. Zo zijn er per subsidiemaatregel verschillende eisen en voorwaarden waar je aan moet voldoen. Weten welke isolatiemaatregelen jij kan uitvoeren waar je subsidie voor kan aanvragen? Plan een afspraak met onze experts en dan zoeken we samen uit hoe jij het voordeligst kan verduurzamen.
  Kan ik de subsidie bij jullie aanvragen?
  Wij snappen dat het verduurzamen van je huis als uitzoekwerk genoeg is. Wanneer je ook nog is een hele subsidieaanvraag zelf moet uitvoeren kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig weten onze subsidie experts alles over het aanvragen van een subsidie en hoe je dit het beste kan doen. Plan een gratis advies afspraak in en kijk samen met onze experts naar de beste mogelijkheden voor jouw situatie.
  Kan ik subsidie krijgen als ik maar 1 bouwdeel wil isoleren?
  Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afname van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al vrij snel aan. Hier bespaar je wel tot 30% van je isolatiekosten. Vanaf 2023 is het mogelijk om subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel hebt uitgevoerd. Als je voldoet aan de geldende voorwaarden krijg je wel tot 15% van de kosten als subsidie terug. Dus je kan zeker subsidie krijgen over het uitvoeren van maar één subsidiemaatregel.
  Kan ik de subsidie combineren met een lening?
  Of je een subsidie kan combineren hangt af van de subsidie, de lening en de isolatiemaatregelen. Wil je weten of dit wel van toepassing is op jouw situatie? Plan een gratis en vrijblijvend gesprek in met onze experts. Zij kunnen je precies voor jouw persoonlijke situatie vertellen wat er voor jou van toepassing is.
  Hoelang duurt het voor dat ik goedkeuring krijg op mijn subsidie aanvraag?
  Binnen 13 weken ontvang je een besluit van je aanvraag.
  Wanneer ontvang ik de offerte?

  Alle woningen zijn anders en hebben daarom een andere aanpak nodig om te verduurzamen. Direct Verduurzamen biedt energiebesparende oplossingen waarbij je al binnen één dag kan besparen. Wil je echt maximaal besparen? Neem contact op met onze experts en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.

  Waarom verduurzamen in Gelderland?

  Het verduurzamen van je woning is niet alleen goed voor jouw portemonnee, maar ook voor het milieu. Bij Direct Verduurzamen geloven we dat kleine stappen grote impact kunnen hebben. Daarom streven we ernaar om samen met jou de wereld een klein beetje mooier te maken. Door energie te besparen én bij te dragen aan een schonere leefomgeving, zetten we ons in voor een duurzame toekomst.

  Het verduurzamen van je woning levert daarnaast niet alleen een positieve bijdrage aan het milieu, maar ook aan je portemonnee. Door energiebesparende maatregelen te treffen, kun je flink besparen op je energierekening. Denk hierbij aan het plaatsen van kunststof kozijnen, het isoleren van je dak of gevel, of het vervangen van je VC ketel door een energiezuinigere variant.

  Voordelig verduurzamen in Gelderland

  Wil jij graag je woning of bedrijfspand verduurzamen en een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres! Bij Direct Verduurzamen begrijpen we dat iedere situatie anders is. Daarom bieden wij altijd maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij jouw specifieke situatie. Of het nu gaat om kunststof kozijnen of isolatie, wij hebben de kennis en ervaring in huis om jouw pand op de meest efficiënte en kostenbesparende manier te verduurzamen. En dat doen we allemaal tegen een scherpe prijs! Samen kijken we naar de mogelijke subsidies die jouw gemeente aanbied en kunnen we je helpen bij een financiering tegen voordeliger rentetarieven.

  Vrijblijvend advies

  Ons team van enthousiaste professionals staat voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en samen met jou een plan op maat te maken. Wij zorgen er samen voor dat jouw woning of bedrijfspand optimaal wordt verduurzaamd. Weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

  Plan een afspraak

   Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek?
   Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.


   16 + 15 =