• Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • DIRECT GEBELD WORDEN

  Verduurzamen Gelderland

  ja ik wil ook besparen!

  Direct verduurzamen in Gelderland

  Waar begin je bij het verduurzamen van je huis? Dat is een vraag die bij veel mensen opkomt wanneer ze nadenken over verduurzaming. Hier wil je natuurlijk graag een antwoord op krijgen, allen niet nog maanden op wachten. Bij Direct Verduurzamen zijn wij altijd in de buurt.

  Onze adviseurs, monteurs en installateurs zitten gevestigd door heel Nederland, zo ook in Gelderland. Op deze manier zit er altijd wel een van onze specialisten bij jou in de buurt. Krijg daardoor makkelijk en snel contact met lokale vakmensen. De verduurzaming specialisten uit Gelderland vind je bij Direct Verduurzamen.

  Maak nu een afspraak en bekijk welke vakmensen er bij jou in de buurt zitten in Gelderland!

  Boek direct een adviesgesprek

  Hoe kan ik het beste isoleren? Welke verduurzaming methode past bij ons en wat gaat het kosten? Allemaal vragen die onze adviseurs zo voor je kunnen beantwoorden.

  Kom erachter wat werkt binnen jouw situatie en hoe jij de wereld een stukje mooier kan maken met verduurzamen. Plan hieronder gelijk een adviesgesprek in.

  Adviesgesprek aanvragen

  Heb je nog vragen ?

  Zijn je vragen die we aan het begin stelden nog niet beantwoord? Geen zorgen. We hebben de mees gestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

  Heb je nog andere vragen of vragen die betrekking hebben op jouw persoonlijke situatie? Boek dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in. Zo krijg je snel en makkelijk duidelijkheid.

  Alle vragen

  Krijg ik subsidie voor de isolatie van mijn woning?

  Ja, er is subsidie beschikbaar voor het isoleren van je woning. Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afnamen van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al snel aan. Zo bespaar jij tot wel 30% op je isolatiekosten.

  Wil je maar één isolatiemaatregel uitvoeren? Dan heb je binnenkort geluk. Vanaf 2023 is het mogelijk om een subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel gerealiseerd hebt. In dat geval krijg je tot wel 15% van de kosten als subsidie terug. Wel als je voldoet aan de geldende voorwaarden natuurlijk.

  Wanneer ontvang ik mijn persoonlijke offerte?

  Bij Direct Verduurzamen wordt er altijd naar je persoonlijke situatie gekeken. Zo zal een van onze experts met je in gesprek gaan over je wensen en de mogelijkheden. Wanneer dit allemaal duidelijk is besproken zal onze expert een persoonlijke offerte voor je opstellen.

  Deze offerte is altijd duidelijk en transparant. Zo weet jij waar je aan toe bent en kom je nooit voor vervelende verassingen te staan.

  Ik heb een adviesgesprek aangevraagd. Hoe verloopt het verder?

  Je wilt verduurzamen, goed bezig! Na je aanvraag neemt een van onze experts zo snel mogelijk contact met je op. Hier bespreken we je wensen en nemen we je mee in onze werkwijze. We maken een afspraak om bij je langs te komen om samen te kijken wat er voor jou mogelijk is.

  Hierna maken we kosteloos en geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte die je nog in alle rust kunt doornemen. Tevreden over de offerte? Dan plannen we een isolatieafspraak in die bij jouw planning past. Zo start jij eenvoudig en snel met verduurzamen.

  Kan ik ook zelf extra isolatie aanbrengen?

  Er zijn een aantal isolatiemaatregelen die je zelf kan treffen voor het isoleren van je woning. Zo kan je met een tochtstrip en -band zelf proberen koude luchtstromen te beperken. Ook kan je buisisolatie en radiatorfolie aanbrengen om warmteverlies tegen te gaan.

  Deze maatregelen zijn kleine ingrepen die al wel wat kunnen doen voor je woning. Maar echt besparen op je energierekening en je verbruik zal niet lukken. Hiervoor moet je toch echt wat experts inschakelen.

  Om echt te besparen om je energieverbruik is het verstandig om je huis te laten isoleren door ervaren professionals. Ook kunnen deze experts je van advies voorzien wat de meeste energiewinst zal opleveren. Zo bespaar jij eenvoudig en slim op je energierekening.

  * Gemiddelde besparingen met spouwmuurisolatie zijn gebaseerd op een hoekwoning, met een HR-ketel,van geen isolatie naar na-isolatie spouw. Gasprijs 100 cent per m3 (2022). De werkelijke besparingen hangen af van je stookgedrag. Gemiddelde besparingen met dakisolatie zijn gebaseerd op een hoekwoning, met een HR-ketel, van geen isolatie naar goede isolatie van een schuin dak, verwarmde zolder. Gasprijs 100 cent per m3 (2022). De werkelijke besparingen hangen af van je stookgedrag. Gemiddelde besparingen met vloerisolatie zijn gebaseerd op een hoekwoning,met een HR-ketel, van geen isolatie naar goede isolatie.Gasprijs 100 cent per m3 (2022). De werkelijke besparingen hangen af van je stookgedrag. Bron: Milieu Centraal.

  Daarom Direct Verduurzamen in Gelderland

  Verduurzamen is een belangrijke investering en niet iets wat je zomaar doet. Daarom vinden we bij Direct Verduurzamen persoonlijk advies en begeleiding heel belangrijk. Kom door onze lokale specialisten uit Gelderland erachter wat het beste werkt voor jou.

  Bespaar flink op je energiekosten, verhoog je wooncomfort en draag bij aan een betere toekomst. Ontdek wat de mogelijkheden zijn voor jou in Gelderland en werk samen mee voor een beter milieu voor jou en de volgende generaties.

  Een top team!

  Gespecialiseerde vakmensen uit Gelderland

  Vakmanschap

  Beste kwaliteit isolatiematerialen