• Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • DIRECT GEBELD WORDEN

  Verduurzamen Utrecht

  ja ik wil ook besparen!

  Direct verduurzamen in Utrecht

  Ben je eindelijk klaar met uitzoeken welke mogelijkheden er allemaal zijn, moet je maanden wachten tot je ergens aan de beurt bent. Gelukkig hoeft dat niet bij Direct Verduurzamen. 

  Doordat we werken met lokale vakmannen door heel Nederland zit er altijd wel een bij jou in Utrecht in de buurt. Zo kan je snel geholpen worden en is het verduurzamen van je woning zo gepiept. Verduurzamen in de regio van Utrecht? Dan moet je bij Direct Verduurzamen zijn.   

  Maak nu een afspraak en bekijk welke vakmensen er bij jou in de buurt zitten in Utrecht!

  Boek direct een adviesgesprek

  Hulp nodig? Wij zijn er voor je. Boek direct een adviesgesprek en vraag naar de mogelijkheden voor het verduurzamen in jouw situatie. Zo kom jij erachter wat het beste past bij jou. 

  Adviesgesprek aanvragen

  Heb je nog vragen ?

  Heb je nog een brandende vraag over het verduurzamen van je woning? Misschien vind je het antwoord bij onze meest gestelde vragen.

  Heb je toch behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met onze experts. Ze helpen je graag met het beantwoorden van al je vragen.

  Alle vragen

  Krijg ik subsidie voor de isolatie van mijn woning?

  Ja, er is subsidie beschikbaar voor het isoleren van je woning. Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afnamen van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al snel aan. Zo bespaar jij tot wel 30% op je isolatiekosten.

  Wil je maar één isolatiemaatregel uitvoeren? Dan heb je binnenkort geluk. Vanaf 2023 is het mogelijk om een subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel gerealiseerd hebt. In dat geval krijg je tot wel 15% van de kosten als subsidie terug. Wel als je voldoet aan de geldende voorwaarden natuurlijk.

  Wanneer ontvang ik mijn persoonlijke offerte?

  Bij Direct Verduurzamen wordt er altijd naar je persoonlijke situatie gekeken. Zo zal een van onze experts met je in gesprek gaan over je wensen en de mogelijkheden. Wanneer dit allemaal duidelijk is besproken zal onze expert een persoonlijke offerte voor je opstellen.

  Deze offerte is altijd duidelijk en transparant. Zo weet jij waar je aan toe bent en kom je nooit voor vervelende verassingen te staan.

  Ik heb een adviesgesprek aangevraagd. Hoe verloopt het verder?

  Je wilt verduurzamen, goed bezig! Na je aanvraag neemt een van onze experts zo snel mogelijk contact met je op. Hier bespreken we je wensen en nemen we je mee in onze werkwijze. We maken een afspraak om bij je langs te komen om samen te kijken wat er voor jou mogelijk is.

  Hierna maken we kosteloos en geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte die je nog in alle rust kunt doornemen. Tevreden over de offerte? Dan plannen we een isolatieafspraak in die bij jouw planning past. Zo start jij eenvoudig en snel met verduurzamen.

  Kan ik ook zelf extra isolatie aanbrengen?

  Er zijn een aantal isolatiemaatregelen die je zelf kan treffen voor het isoleren van je woning. Zo kan je met een tochtstrip en -band zelf proberen koude luchtstromen te beperken. Ook kan je buisisolatie en radiatorfolie aanbrengen om warmteverlies tegen te gaan.

  Deze maatregelen zijn kleine ingrepen die al wel wat kunnen doen voor je woning. Maar echt besparen op je energierekening en je verbruik zal niet lukken. Hiervoor moet je toch echt wat experts inschakelen.

  Om echt te besparen om je energieverbruik is het verstandig om je huis te laten isoleren door ervaren professionals. Ook kunnen deze experts je van advies voorzien wat de meeste energiewinst zal opleveren. Zo bespaar jij eenvoudig en slim op je energierekening.

  * Gemiddelde besparingen met spouwmuurisolatie zijn gebaseerd op een hoekwoning, met een HR-ketel,van geen isolatie naar na-isolatie spouw. Gasprijs 100 cent per m3 (2022). De werkelijke besparingen hangen af van je stookgedrag. Gemiddelde besparingen met dakisolatie zijn gebaseerd op een hoekwoning, met een HR-ketel, van geen isolatie naar goede isolatie van een schuin dak, verwarmde zolder. Gasprijs 100 cent per m3 (2022). De werkelijke besparingen hangen af van je stookgedrag. Gemiddelde besparingen met vloerisolatie zijn gebaseerd op een hoekwoning,met een HR-ketel, van geen isolatie naar goede isolatie.Gasprijs 100 cent per m3 (2022). De werkelijke besparingen hangen af van je stookgedrag. Bron: Milieu Centraal.

  Daarom Direct Verduurzamen in Utrecht

  Samen de wereld een klein beetje beter maken. Dat proberen we samen te doen met onze lokale vakmannen. Door specialisten uit Utrecht naar jouw woning te sturen beperken wij onze reiskilometers en heb jij altijd snel en makkelijk hulp voor de deur. 

  We begeleiden in het proces van A tot Z om je de hulp te bieden die je nodig hebt. Zo kan je ons alles vragen, van advies tot installatie en meer. Dus woon je in de regio Utrecht en wil jij je huis verduurzamen? Kies dan voor Direct Verduurzamen. 

  Een top team!

  Gespecialiseerde vakmensen uit Utrecht

  Vakmanschap

  Beste kwaliteit isolatiematerialen