• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon

  Ook bij u in de buurt!

  Direct verduurzamen in Utrecht

  Ben je eindelijk klaar met uitzoeken welke mogelijkheden er allemaal zijn, moet je maanden wachten tot je ergens aan de beurt bent. Gelukkig hoeft dat niet bij Direct Verduurzamen.

   

  Doordat we werken met lokale vakmannen door heel Nederland zit er altijd wel een bij jou in Utrecht in de buurt. Zo kan je snel geholpen worden en is het verduurzamen van je woning zo gepiept. Verduurzamen in de regio van Utrecht? Dan moet je bij Direct Verduurzamen zijn.

   

  Maak nu een afspraak en bekijk welke vakmensen er bij jou in de buurt zitten in Utrecht!

   

  Plan een afspraak

  content_image
  content_image

  Verduurzamen in Utrecht

  Ben je op zoek naar een manier om je huis of bedrijfspand te verduurzamen? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres! Wij bieden diverse duurzame oplossingen voor zowel particulieren als ondernemers in Utrecht en omgeving. Met onze expertise en kennis van subsidies maken wij het voor jou mogelijk om kosten te besparen én een positieve bijdrage te leveren aan het milieu.

  Geld besparen door je huis of bedrijfspand te verduurzamen is nog nooit zo eenvoudig geweest! Bij Direct Verduurzamen hebben we uitgebreide kennis van diverse subsidies die beschikbaar zijn gesteld voor duurzaamheidsmaatregelen. Of het nu gaat om het plaatsen van zonnepanelen, isolatie of andere energiebesparende maatregelen, wij helpen jou om de beschikbare subsidies optimaal te benutten. Op die manier wordt de investering in duurzaamheid niet alleen aantrekkelijker, maar ook betaalbaarder.

  Gratis Adviesgesprek

  Verduurzamen tegen 0% rente

  Daarom Direct Verduurzamen in Utrecht

  Van advies op maat tot installatie bij je thuis. Wij begeleiden je in het proces van A tot Z. Ook werken we binnen Direct Verduurzamen met lokale vakmensen. Hierdoor kan je snel terecht en zit er altijd wel iemand bij jou in de buurt.

  Het verduurzamen van je woning is een belangrijke investering. Voor jou en de volgende generaties. Wij kunnen met ons lokale team de manier vinden die het beste bij jouw situatie past. Zo kunnen we samen de wereld een klein stukje mooier maken. Besparen én bijdragen aan het milieu, dat klinkt goed toch?

  • content_image

   Een top team!

   Gespecialiseerde vakmensen uit Utrecht

  • content_image

   Vakmanschap

   Beste kwaliteit isolatiematerialen

  content_image

  Veelgestelde vragen

  Wil jij graag weten welke mogelijkheden er allemaal zijn om je woning te kunnen verduurzamen? Dan is het logisch dat je tijdens je zoektocht nog een hele hoop extra vragen hebt. Om ervoor te zorgen dat het een stuk makkelijker wordt, hebben wij de meestgestelde voor je op een rijtje gezet.

  Hoe kan ik een aanvraag indienen voor de subsidie?
  Je kan zelf een aanvragen indienen voor subsidie via de website van de rijksoverheid. Dit wordt duidelijk aangegeven, maar is wel even een proces om door te komen. Je kan ook een subsidieaanvragen indienen via Direct Verduurzamen. Wij helpen je met al het uitzoekwerk en zorgen ervoor dat je subsidieaanvraag makkelijk en snel verloopt. Maak een gratis adviesgesprek en bekijk samen hoe je een subsidieaanvraag kan indienen.
  Voor welke isolatiemaatregelen kan ik subsidie aanvragen?
  Voor welke isolatiemaatregel je subsidie kan aanvragen hangt af van je persoonlijke situatie. Zo zijn er per subsidiemaatregel verschillende eisen en voorwaarden waar je aan moet voldoen. Weten welke isolatiemaatregelen jij kan uitvoeren waar je subsidie voor kan aanvragen? Plan een afspraak met onze experts en dan zoeken we samen uit hoe jij het voordeligst kan verduurzamen.
  Kan ik de subsidie bij jullie aanvragen?
  Wij snappen dat het verduurzamen van je huis als uitzoekwerk genoeg is. Wanneer je ook nog is een hele subsidieaanvraag zelf moet uitvoeren kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig weten onze subsidie experts alles over het aanvragen van een subsidie en hoe je dit het beste kan doen. Plan een gratis advies afspraak in en kijk samen met onze experts naar de beste mogelijkheden voor jouw situatie.
  Kan ik subsidie krijgen als ik maar 1 bouwdeel wil isoleren?
  Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afname van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al vrij snel aan. Hier bespaar je wel tot 30% van je isolatiekosten. Vanaf 2023 is het mogelijk om subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel hebt uitgevoerd. Als je voldoet aan de geldende voorwaarden krijg je wel tot 15% van de kosten als subsidie terug. Dus je kan zeker subsidie krijgen over het uitvoeren van maar één subsidiemaatregel.
  Kan ik de subsidie combineren met een lening?
  Of je een subsidie kan combineren hangt af van de subsidie, de lening en de isolatiemaatregelen. Wil je weten of dit wel van toepassing is op jouw situatie? Plan een gratis en vrijblijvend gesprek in met onze experts. Zij kunnen je precies voor jouw persoonlijke situatie vertellen wat er voor jou van toepassing is.
  Hoelang duurt het voor dat ik goedkeuring krijg op mijn subsidie aanvraag?
  Binnen 13 weken ontvang je een besluit van je aanvraag.
  Wanneer ontvang ik de offerte?

  Alle woningen zijn anders en hebben daarom een andere aanpak nodig om te verduurzamen. Direct Verduurzamen biedt energiebesparende oplossingen waarbij je al binnen één dag kan besparen. Wil je echt maximaal besparen? Neem contact op met onze experts en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.

  Waarom verduurzamen in Utrecht?

  Wil je jouw woning of bedrijfspand in Utrecht verduurzamen? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres. We begrijpen dat het belangrijk is om te investeren in verduurzaming, niet alleen voor de waardevermeerdering van je woning of bedrijfspand, maar ook omdat je er zelf een stuk meer comfort door krijgt. Eén van de manieren om dit te bereiken is door te kiezen voor hoogwaardige kunststof kozijnen van VEKA.

  Kunststof kozijnen bieden diverse voordelen ten opzichte van traditionele houten of aluminium kozijnen. Allereerst hebben kunststof kozijnen een uitstekende isolatiewaarde. Dit betekent dat ze warmte binnenhouden en geluidsoverlast buiten houden. Hierdoor geniet je thuis of op kantoor altijd van een aangename temperatuur en rustige omgeving.

  Daarnaast vergen kunststof kozijnen weinig onderhoud. Ze zijn bestand tegen diverse weersomstandigheden en behouden hun kleur, vorm en functionaliteit gedurende vele jaren. Dit betekent dat je geen tijd en geld hoeft te besteden aan schilderwerk of reparaties. Waardoor je op lange termijn dus flink wat geld kunt besparen

  Voordelig verduurzamen in Utrecht

  Het laten plaatsen van kunststof kozijnen in je woning of bedrijfspand in Utrecht is een investering die zichzelf ruimschoots terugverdient op de lange termijn. Niet alleen zorgen deze kozijnen voor een betere isolatie en meer comfort in huis, maar ze dragen ook bij aan een lagere energierekening. Daarnaast vergt het onderhoud van kunststof kozijnen weinig tijd en geld, omdat ze bestand zijn tegen invloeden van buitenaf zoals weersomstandigheden. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over schilderen of andere vormen van onderhoud.

  Als het gaat om het financieren ervan, denken wij graag met je mee. Wij begrijpen dat dit een flinke investering kan zijn en willen het voor iedereen mogelijk maken om te verduurzamen. Daarom vertellen wij je graag meer over de subsidies die beschikbaar zijn in jouw regio en kunnen we je helpen bij het vinden van een financiering tegen een scherpe rente. Zo betaal je vaak maar een klein bedrag per maand, terwijl je hele woning of bedrijfspand voorzien is van hoogwaardige kunststof kozijnen.

  Vrijblijvend advies

  Wil jij ook profiteren van de vele voordelen van kunststof kozijnen en wil je weten welke mogelijkheden allemaal zijn als het gaat om subsidies in Utrecht en eventuele financieringsmogelijkheden? Plan dan geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs. Ze komen graag bij je op locatie, zodat we ter plaatse alles kunnen nalopen en direct een offerte op maat kunnen maken.

  Plan een afspraak

   Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.