• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon
  Subsidie Isde Subsidie

  Heb jij plannen om je huis te verduurzamen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bij Direct Verduurzamen helpen we jou graag op weg! Wist je dat je met de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) een aantrekkelijke financiële bijdrage kunt krijgen voor het verduurzamen van jouw woning?

  Wil je alle informatie die je nodig hebt om de ISDE subsidie aan te vragen rustig bekijken? Lees snel verder en ontdek hoe jij jouw woning op een duurzame manier kunt verbeteren!

  Lees meer
  Subsidie SVOH Subsidie

  Ben je op zoek naar manieren om jouw woning of bedrijfspand te verduurzamen? Wil je graag een bijdrage leveren aan een beter milieu en tegelijkertijd kosten besparen? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres!

  Wij helpen mensen zoals jij met het verkrijgen van SVOH subsidie, waarmee je jouw duurzaamheidsprojecten kunt financieren.

  Lees meer
  Subsidie Dumava Subsidie

  Ben jij klaar om je steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld? Wil je jouw huis energiezuiniger maken, maar heb je hulp nodig bij het financiële plaatje? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres!

  Wij bieden een eenvoudige manier om subsidies aan te vragen voor de verduurzaming van jouw woning. Onze service zorgt ervoor dat jij kunt genieten van alle voordelen die duurzaamheid met zich meebrengt, zonder gedoe!

  Lees meer
  Subsidie SEEH Subsidie

  Ben je op zoek naar manieren om jouw woning te verduurzamen en wil je hierbij gebruik maken van de SEEH subsidie? Bij Direct Verduurzamen helpen we je graag bij het aanvragen van deze subsidie. Wij geloven namelijk dat duurzaam wonen voor iedereen toegankelijk moet zijn. Met onze service zorgen we ervoor dat jij op een eenvoudige en professionele manier gebruik kunt maken van de SEEH subsidie.

  Lees meer
  SVVE subsidie
  Subsidie SVVE Subsidie (voorheen SEEH)

  Wilt je als VvE je gebouwen verduurzamen? Maak dan gebruik van de SVVE subsidie die speciaal geschikt is voor zowel isolatie als andere energiebesparende maatregelen voor je panden. Deze subsidie voor verduurzamingsmaatregelen kan worden aangevraagd vanaf 1 januari 2024 en is beschikbaar tot 31 december 2027. Het totale bedrag dat voor deze SVVE subsidie beschikbaar is gesteld, bedraagt € 48.500.000

  Lees meer

   Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.