• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon
  veka_logo

  Kunststof Kozijnen

  Kunststof kozijnen zijn de manier om je woning of bedrijfspand te verduurzamen, zonder concessies te doen aan stijl en comfort. Sterker nog, de uitstraling wordt er alleen maar beter op!

  product_detail_image

  Profiteer van de voordelen van Kunststof kozijnen

  Kunststof kozijnen zijn een slimme investering voor je woning. Het ziet er niet alleen netjes en verzorgd uit, maar het houdt ook de waarde van je huis instant. Zeker in vergelijking met houten kozijnen heeft kunststof nog veel meer voordelen. Zo zijn kunststof kozijnen:

  • Isoleren en inbraakpreventief;
  • Laag in onderhoud en rotten niet;
  • Positief voor je energiekosten en verduurzaming van je woning.

  Gratis offerte

  Voor en na, zie het verschil!
  Ben je toe aan een upgrade van je huis? Wil je de uitstraling verbeteren en tegelijkertijd energie besparen? Dan zijn kunststof kozijnen dé oplossing voor jou! Bij Direct Verduurzamen helpen we jou graag bij het realiseren van de perfecte transformatie. Met onze hoogwaardige kunststof kozijnen geven we jouw woning een compleet nieuwe uitstraling, terwijl je geniet van alle voordelen die deze kozijnen te bieden hebben. Bekijk daarom hieronder het verschil!

  Gratis Adviesgesprek

  Alles onder één dak!

  Van kunststof kozijnen tot deuren en schuifpuien

  Wij staan voor je klaar

  Ben je op zoek naar hoogwaardige kunststof kozijnen, deuren of schuifpuien? Bij Direct Verduurzamen ben je aan het juiste adres! Wij bieden alles wat je nodig hebt om jouw woning te verduurzamen. Met onze creatieve en enthousiaste aanpak zorgen wij ervoor dat jouw huis klaar is voor de toekomst. Of het nu gaat om energiebesparing, comfortverhoging of een stijlvolle uitstraling, wij hebben de oplossing die bij jou past.

  Gratis Adviesgesprek

  product_detail_image
  veka

  Vast kozijn

  Wil je jouw huis verduurzamen en tegelijkertijd een moderne uitstraling geven? Dan zijn de kunststof kozijnen met vast glas van Direct Verduurzamen precies wat je zoekt! Met onze hoogwaardige producten combineren we duurzaamheid met stijl, zodat jij kunt genieten van een energiezuinig en stijlvol huis.

  Alles over vast glas
  veka

  Kunststof draaikiep kozijn

  Direct Verduurzamen geeft jouw woning een moderne upgrade met onze hoogwaardige kunststof kozijnen met draaikiep. Met deze innovatieve oplossing creëer je niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar geniet je ook van talloze praktische voordelen.

  Je wilt natuurlijk een woonomgeving die aangenaam en fris aanvoelt. Onze kunststof kozijnen met draaikiep zorgen ervoor dat je altijd voldoende frisse lucht binnen kunt laten. Dankzij het ontwerp kun je het raam op verschillende standen openzetten, zodat de ventilatie optimaal is. Dit komt niet alleen ten goede aan de gezondheid, maar vermindert ook de kans op schimmelvorming in huis.

  Alles over draaikiep

  Snel weten wat de mogelijkheden zijn?

  Klaar voor een gratis adviesgesprek?

  Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neen dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Samen bespreken we de mogelijkheden en kijken we hoe jouw woning of bedrijfspand kunnen voorzien van kunststof kozijnen.

  Neem contact met ons op

  • Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.