• Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • DIRECT GEBELD WORDEN

  Verduurzamen Noord-Holland

  ja ik wil ook besparen!

  Direct verduurzamen in Noord-Holland

  Woon je in Noord-Holland en denk je erover om je huis te verduurzamen? Dan is Direct Verduurzamen de partij voor jou. Onze persoonlijke en lokale begeleiding heb je van A tot Z in het verduurzamen van jouw woning. Altijd persoonlijk en afgestemd op jouw situatie.

  Onze lokale experts zitten verspreid door heel Nederland. Zo is er altijd wel een specialist bij jou in de buurt in Noord-Holland. Hierdoor kan je snel en eenvoudig terecht en hoef je niet maanden te wachten. Klinkt goed toch?

  Maak nu een afspraak en bekijk welke vakmensen er bij jou in de buurt zitten in Noord-Holland!

  Boek direct een adviesgesprek

  Heb je vragen over het verduurzamen van je woning? Of wil je weten wat er allemaal mogelijk is voor jou situatie? Dan moet je bij de adviseurs van Direct Verduurzamen zijn.

  Boek direct een gratis en vrijblijvend adviesgesprek en bekijk wat er kan in jouw situatie. Krijg snel inzicht in de mogelijkheden.

  Adviesgesprek aanvragen

  Heb je nog vragen ?

  Heb je nog vragen over hoe je het beste je huis kunt verduurzamen? We hebben een aantal veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

  Heb je liever persoonlijk advies? Maak een afspraak met onze adviseurs uit Noord-Holland en kom erachter wat er mogelijk is. 

  Alle vragen

  Krijg ik subsidie voor de isolatie van mijn woning?

  Ja, er is subsidie beschikbaar voor het isoleren van je woning. Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afnamen van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al snel aan. Zo bespaar jij tot wel 30% op je isolatiekosten.

  Wil je maar één isolatiemaatregel uitvoeren? Dan heb je binnenkort geluk. Vanaf 2023 is het mogelijk om een subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel gerealiseerd hebt. In dat geval krijg je tot wel 15% van de kosten als subsidie terug. Wel als je voldoet aan de geldende voorwaarden natuurlijk.

  Wanneer ontvang ik mijn persoonlijke offerte?

  Bij Direct Verduurzamen wordt er altijd naar je persoonlijke situatie gekeken. Zo zal een van onze experts met je in gesprek gaan over je wensen en de mogelijkheden. Wanneer dit allemaal duidelijk is besproken zal onze expert een persoonlijke offerte voor je opstellen.

  Deze offerte is altijd duidelijk en transparant. Zo weet jij waar je aan toe bent en kom je nooit voor vervelende verassingen te staan.

  Ik heb een adviesgesprek aangevraagd. Hoe verloopt het verder?

  Je wilt verduurzamen, goed bezig! Na je aanvraag neemt een van onze experts zo snel mogelijk contact met je op. Hier bespreken we je wensen en nemen we je mee in onze werkwijze. We maken een afspraak om bij je langs te komen om samen te kijken wat er voor jou mogelijk is.

  Hierna maken we kosteloos en geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte die je nog in alle rust kunt doornemen. Tevreden over de offerte? Dan plannen we een isolatieafspraak in die bij jouw planning past. Zo start jij eenvoudig en snel met verduurzamen.

  Kan ik ook zelf extra isolatie aanbrengen?

  Er zijn een aantal isolatiemaatregelen die je zelf kan treffen voor het isoleren van je woning. Zo kan je met een tochtstrip en -band zelf proberen koude luchtstromen te beperken. Ook kan je buisisolatie en radiatorfolie aanbrengen om warmteverlies tegen te gaan.

  Deze maatregelen zijn kleine ingrepen die al wel wat kunnen doen voor je woning. Maar echt besparen op je energierekening en je verbruik zal niet lukken. Hiervoor moet je toch echt wat experts inschakelen.

  Om echt te besparen om je energieverbruik is het verstandig om je huis te laten isoleren door ervaren professionals. Ook kunnen deze experts je van advies voorzien wat de meeste energiewinst zal opleveren. Zo bespaar jij eenvoudig en slim op je energierekening.

  * Gemiddelde besparingen met spouwmuurisolatie zijn gebaseerd op een hoekwoning, met een HR-ketel,van geen isolatie naar na-isolatie spouw. Gasprijs 100 cent per m3 (2022). De werkelijke besparingen hangen af van je stookgedrag. Gemiddelde besparingen met dakisolatie zijn gebaseerd op een hoekwoning, met een HR-ketel, van geen isolatie naar goede isolatie van een schuin dak, verwarmde zolder. Gasprijs 100 cent per m3 (2022). De werkelijke besparingen hangen af van je stookgedrag. Gemiddelde besparingen met vloerisolatie zijn gebaseerd op een hoekwoning,met een HR-ketel, van geen isolatie naar goede isolatie.Gasprijs 100 cent per m3 (2022). De werkelijke besparingen hangen af van je stookgedrag. Bron: Milieu Centraal.

  Daarom Direct Verduurzamen in Noord-Holland

  Altijd persoonlijk advies in de buurt met de beste vakmensen. Direct Verduurzamen vind het belangrijk om lokaal en persoonlijk advies te geven. Daarom werken we met gespecialiseerde vakmensen uit de buurt. Zo is er altijd iemand bij jou in de buurt die kennis heeft van jouw situatie. 

  Zo kan jij snel terecht, krijg je lokaal en vakkundig advies met de beste kwaliteit isolatiematerialen. Dat klinkt goed toch? Daarom ga je in Noord-Holland naar Direct Verduurzamen. 

  Een top team!

  Gespecialiseerde vakmensen uit Noord-Holland

  Vakmanschap

  Beste kwaliteit isolatiematerialen