• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon

  Ook bij u in de buurt!

  Direct verduurzamen in Noord-Holland

  Ben je op zoek naar manieren om je woning te verduurzamen? Zoek dan niet verder! Bij Direct Verduurzamen zijn we gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van hoogwaardige kunststof kozijnen en isolatiematerialen. Wij geloven dat iedereen recht heeft op een comfortabel én energiezuinig huis. Met onze producten helpen wij jou om jouw woning te verbeteren, terwijl je ook bijdraagt aan een beter milieu.

   

  Maak nu een afspraak en bekijk welke vakmensen er bij jou in de buurt zitten in Noord-Holland!

   

  Plan een afspraak

  content_image
  content_image

  Verduurzamen in Noord-Holland

  Kunststof kozijnen bieden talloze voordelen ten opzichte van traditionele houten of aluminium kozijnen. Kunststof een zeer duurzaam materiaal dat lang meegaat en bestand is tegen alle weersomstandigheden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over rotting, schimmelvorming of roest. Daarnaast zijn kunststof kozijnen onderhoudsvriendelijk; even afnemen met een vochtige doek is voldoende om ze schoon te houden. Het voordeel van verduurzamen, is dat de gemeente Noord-Holland dit natuurlijk aan alle kanten stimuleert. Zo zijn er verschillende subsidies waar jij aanspraak op kunt maken. Goed om te weten, is dat dit per gemeente kan verschillen. Kijk daarom snel welke mogelijkheden er allemaal zijn in Noord-Holland.

  Wil jij ook profiteren van alle voordelen die kunststof kozijnen en isolatie te bieden hebben? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op! Onze enthousiaste en deskundige medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en een afspraak in te plannen voor een vrijblijvend adviesgesprek bij jou. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden en komen we tot een plan dat past binnen jouw wensen én budget.

  Gratis Adviesgesprek

  Verduurzamen tegen 0% rente

  Daarom Direct Verduurzamen in Noord-Holland

  Altijd persoonlijk advies in de buurt met de beste vakmensen. Direct Verduurzamen vind het belangrijk om lokaal en persoonlijk advies te geven. Daarom werken we met gespecialiseerde vakmensen uit de buurt. Zo is er altijd iemand bij jou in de buurt die kennis heeft van jouw situatie.

  Zo kan jij snel terecht, krijg je lokaal en vakkundig advies met de beste kwaliteit isolatiematerialen. Dat klinkt goed toch? Daarom ga je in Noord-Holland naar Direct Verduurzamen.

  • content_image

   Een top team!

   Gespecialiseerde vakmensen uit Noord-Holland

  • content_image

   Vakmanschap

   Beste kwaliteit isolatiematerialen

  content_image

  Veelgestelde vragen

  Wil jij graag weten welke mogelijkheden er allemaal zijn om je woning te kunnen verduurzamen? Dan is het logisch dat je tijdens je zoektocht nog een hele hoop extra vragen hebt. Om ervoor te zorgen dat het een stuk makkelijker wordt, hebben wij de meestgestelde voor je op een rijtje gezet.

  Hoe kan ik een aanvraag indienen voor de subsidie?
  Je kan zelf een aanvragen indienen voor subsidie via de website van de rijksoverheid. Dit wordt duidelijk aangegeven, maar is wel even een proces om door te komen. Je kan ook een subsidieaanvragen indienen via Direct Verduurzamen. Wij helpen je met al het uitzoekwerk en zorgen ervoor dat je subsidieaanvraag makkelijk en snel verloopt. Maak een gratis adviesgesprek en bekijk samen hoe je een subsidieaanvraag kan indienen.
  Voor welke isolatiemaatregelen kan ik subsidie aanvragen?
  Voor welke isolatiemaatregel je subsidie kan aanvragen hangt af van je persoonlijke situatie. Zo zijn er per subsidiemaatregel verschillende eisen en voorwaarden waar je aan moet voldoen. Weten welke isolatiemaatregelen jij kan uitvoeren waar je subsidie voor kan aanvragen? Plan een afspraak met onze experts en dan zoeken we samen uit hoe jij het voordeligst kan verduurzamen.
  Kan ik de subsidie bij jullie aanvragen?
  Wij snappen dat het verduurzamen van je huis als uitzoekwerk genoeg is. Wanneer je ook nog is een hele subsidieaanvraag zelf moet uitvoeren kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig weten onze subsidie experts alles over het aanvragen van een subsidie en hoe je dit het beste kan doen. Plan een gratis advies afspraak in en kijk samen met onze experts naar de beste mogelijkheden voor jouw situatie.
  Kan ik subsidie krijgen als ik maar 1 bouwdeel wil isoleren?
  Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afname van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al vrij snel aan. Hier bespaar je wel tot 30% van je isolatiekosten. Vanaf 2023 is het mogelijk om subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel hebt uitgevoerd. Als je voldoet aan de geldende voorwaarden krijg je wel tot 15% van de kosten als subsidie terug. Dus je kan zeker subsidie krijgen over het uitvoeren van maar één subsidiemaatregel.
  Kan ik de subsidie combineren met een lening?
  Of je een subsidie kan combineren hangt af van de subsidie, de lening en de isolatiemaatregelen. Wil je weten of dit wel van toepassing is op jouw situatie? Plan een gratis en vrijblijvend gesprek in met onze experts. Zij kunnen je precies voor jouw persoonlijke situatie vertellen wat er voor jou van toepassing is.
  Hoelang duurt het voor dat ik goedkeuring krijg op mijn subsidie aanvraag?
  Binnen 13 weken ontvang je een besluit van je aanvraag.
  Wanneer ontvang ik de offerte?

  Alle woningen zijn anders en hebben daarom een andere aanpak nodig om te verduurzamen. Direct Verduurzamen biedt energiebesparende oplossingen waarbij je al binnen één dag kan besparen. Wil je echt maximaal besparen? Neem contact op met onze experts en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.

  Waarom verduurzamen in Noord-Holland?

  Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig enorm populair. En dat is niet zonder reden! Deze duurzame oplossing biedt namelijk talloze voordelen. Ten eerste zorgen kunststof kozijnen voor uitstekende isolatie, waardoor je minder energie verliest en de warmte beter binnenhoudt. Dit resulteert niet alleen in een comfortabelere leefomgeving, maar ook in flinke besparingen op je energierekening.

  Daarnaast zijn kunststof kozijnen onderhoudsarm. In tegenstelling tot houten kozijnen hoef je ze niet te schilderen en zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden. Hierdoor blijven ze jarenlang mooi en hoef je geen tijd en geld te investeren in onderhoud.

  Voordelig verduurzamen in Noord-Holland

  Wil je graag je steentje bijdragen aan een beter milieu, maar twijfel je over de kosten? Bij Direct Verduurzamen begrijpen we dat duurzaamheid betaalbaar moet zijn voor iedereen. Daarom bieden wij voordelige oplossingen voor het verduurzamen van jouw woning, zoals kunststof kozijnen en isolatie. Door te investeren in deze energiebesparende maatregelen, bespaar je niet alleen op je energiekosten, maar verhoog je ook de waarde van je woning. Samen kijken we welke subsidiemogelijkheden er zijn in Noord-Holland en bespreken we ook de mogelijkheden voor het financieren van je verduurzaming

  Vrijblijvend advies

  Wil jij graag besparen op je energiekosten én bijdragen aan een beter milieu? Wacht dan niet langer en neem contact op met Direct Verduurzamen. Onze deskundige adviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor isolatie en kunststof kozijnen in Noord-Holland. Samen bekijken we jouw specifieke situatie en maken we een plan op maat.

  Plan een afspraak

   Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.