• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon
  content_image

  Binnen één dag geïsoleerd

  Woning isoleren?

  Het belang van goede isolatie wordt vaak onderschat. Veel warmte gaat namelijk verloren via slecht geïsoleerde muren, vloeren, daken en ramen. Dit resulteert niet alleen in hoge energiekosten, maar ook in een lager comfort in de woning en een hogere uitstoot van CO2. Door te investeren in isolatie verlaag je niet alleen jouw energieverbruik, maar draag je ook bij aan een beter milieu. Bij Direct Verduurzamen bieden we verschillende isolatie mogelijkheden aan voor zowel particulieren als bedrijven. Wilt u uw woning laten isoleren? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

  logo_image

  Bij Direct Verduurzamen leveren onze specialisten elke dag weer vakmanschap.

  Lees meer

  Verschillende soorten isolatie

  Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om uw huis duurzamer te maken? Bij Direct Verduurzamen bent u aan het juiste adres! Met onze hoogwaardige isolatieoplossingen zorgen wij ervoor dat uw woning energiezuiniger wordt en u flink kunt besparen op uw energierekening. Of het nu gaat om vloerisolatie met PIF of PUR & PUR HFO, of spouwmuurisolatie met FoamConnect spouwmuurisolatie of EPS parels, wij leveren altijd kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn Isolatie Gilde gecertificeerd, wat betekent dat wij voldoende aan de hoogte kwaliteitsnormen als het gaat om het isoleren van woningen en bedrijfspanden.

  Vloerisolatie

  Wij begrijpen dat een goed geïsoleerd huis niet alleen zorgt voor lagere energiekosten, maar ook voor meer comfort. Daarom bieden wij innovatieve oplossingen zoals PIF vloerisolatie en PUR & PUR HFO vloerisolatie. Met onze hoogwaardige producten en professionele service helpen wij u om uw woning te verduurzamen en te genieten van een aangenaam binnenklimaat. Bent u op zoek naar een efficiënte manier om uw vloer beter te isoleren? Maak kennis met PIF, de nieuwe generatie vloerisolatie. PIF is een meerlaags isolatiemateriaal dat bestaat uit luchtkamers en reflectiefolie. Dankzij deze unieke samenstelling biedt PIF optimale isolatie zonder veel ruimte in beslag te nemen.

  Spouwmuurisolatie

  Bent u op zoek naar een voordelige en eenvoudige manier om uw huis te isoleren? Dan is spouwmuurisolatie de perfecte oplossing voor u! Jammer genoeg is 2 op de 3 huizen in Nederland niet goed geïsoleerd. Maar geen zorgen, want wij bij Direct Verduurzamen hebben dé oplossing voor u met Foamconnect spouwmuur isolatie. Ongeacht het gebruikte isolatiemateriaal tijdens de bouw van uw woning, FoamConnect is geschikt om mee te herisoleren. Zelfs bestaande isolatie hoeft u niet eerst te verwijderen. FoamConnect drukt het huidige materiaal simpelweg aan de kant en vult uw spouwmuur naadloos op. Liever een andere manier van isoleren? Dat kan natuurlijk ook! Wij kunnen uw spouwmuur ook isoleren met behulp van EPS parels. Hoe dit precies werkt en wat het verschil is, leggen we u graag in een vrijblijvend adviesgesprek uit.

  Dakisolatie

  Bent u ook klaar met hoge stookkosten, tocht en een tekort aan comfort in uw huis? Dan is dakisolatie de ideale oplossing voor u! Het isoleren van uw dak zorgt namelijk voor een aanzienlijke besparing op uw energierekening. Daarnaast draagt u door het verminderen van warmteverlies bij aan het terugdringen van CO2 uitstoot en dus aan een beter milieu. Dakisolatie biedt nog meer voordelen. In de winter houdt het de warmte binnen waardoor u kunt genieten van een aangename temperatuur in huis. Ook in de zomer werkt het isolatiemateriaal als een buffer waardoor er minder hitte naar binnen komt, wat resulteert in koelere kamers zonder dat u constant hoeft te ventileren of airconditioning te gebruiken.

  Waarom uw woning isoleren?

  Het isoleren van uw woning heeft vele voordelen, zowel voor uw portemonnee als voor het milieu. Door uw huis goed te isoleren, bespaart u namelijk flink op energiekosten. Uw verwarming hoeft minder hard te werken omdat warmte langer wordt vastgehouden in de winter, terwijl koele lucht binnen blijft tijdens de zomer. Dit resulteert niet alleen in lagere energierekeningen, maar ook in een vermindering van de uitstoot van CO2.

  Wanneer u ervoor kiest om uw woning te laten isoleren door Direct Verduurzamen, draagt u direct bij aan een beter milieu. Door minder energie te verbruiken, verkleint u uw ecologische voetafdruk en helpt u mee aan de strijd tegen klimaatverandering. Uw actie kan grote impact hebben op het behoud van onze aarde voor toekomstige generaties.

  Naast financiële en milieubewuste voordelen, biedt het laten isoleren van uw woning ook een significant verbeterd wooncomfort. Door de juiste isolatie wordt het binnenklimaat aangenamer, met een constante temperatuur en minder vochtproblemen. Hierdoor kunt u genieten van heerlijk warme winters en koele zomers in huis.

  Bovendien kan het isoleren van uw woning ook geluidsoverlast verminderen. Goede isolatie zorgt ervoor dat buitengeluiden worden gedempt, waardoor een rustige en ontspannen leefomgeving gecreëerd wordt.

  Wat kost het isoleren van uw woning?

  Bent u benieuwd naar de kosten van het laten isoleren van uw woning? Bij Direct Verduurzamen bent u aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd is in het verduurzamen van woningen door middel van isolatie. Met onze jarenlange ervaring en expertise zorgen wij ervoor dat uw woning energiezuiniger wordt, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. De gemiddelde prijs van het isoleren van uw woning is afhankelijk van u specifiek situatie en ook het type isolatie. Daarnaast maakt u in bepaalde gevallen ook aanspraak op subsidies, waardoor u nog minder betaald en uw investering nog sneller terugverdiend.

  Gratis advies aan huis?

  Wil jij weten wat wij voor jou kunnen beteken als het gaat om het isoleren van je woning of bedrijfspand? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs staan namelijk voor je klaar om je te voorzien van een passend advies op maat.

  Direct aanvragen

   Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.