• Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • DIRECT GEBELD WORDEN

  Verduurzamen Zeeland

  ja ik wil ook besparen!

  Direct verduurzamen in Zeeland

  Heb je zoveel vragen dat je eigenlijk niet eens weet waar je moet beginnen? Dan kunnen wij je helpen. Bij Direct Verduurzamen hoef je niet maanden te wachten totdat iemand je vragen beantwoord. Onze lokale vakmannen uit Zeeland staan zo bij jou op de stoep.

  Wij vinden persoonlijke belangrijk heel belangrijk. Daarom werken wij met lokale specialisten uit heel Nederland. De expert bij jou uit de buurt weet wat er speelt en hoe je hier het beste mee kan omgaan. Zo voorzien onze vakmannen uit Zeeland je altijd van het beste advies. 

  Maak nu een afspraak en bekijk welke vakmensen er bij jou in de buurt zitten in Zeeland!

  Boek direct een adviesgesprek

  Advies nodig of zit je met een aantal brandende vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We zoeken samen naar de beste specialist bij jou uit de buurt. 

  Zo kan je binnen een mum van tijd met jouw vragen bij je persoonlijke adviseur terecht. Dat klinkt goed toch? Boek je adviesgesprek hier. 

  Adviesgesprek aanvragen

  Heb je nog vragen ?

  Wat past het beste bij jouw situatie en wat is nu echt de investering waard? Het zijn lastige vragen die je misschien de hele tijd wel in je hoofd hebt. Gelukkig kunnen onze experts je helpen met het beantwoorden van deze vragen. 

  We hebben de meest gestelde vragen hier voor je op een rijtje gezet. Maar neem gerust contact met ons op voor meer persoonlijke vragen. 

  Alle vragen

  Krijg ik subsidie voor de isolatie van mijn woning?

  Ja, er is subsidie beschikbaar voor het isoleren van je woning. Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afnamen van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al snel aan. Zo bespaar jij tot wel 30% op je isolatiekosten.

  Wil je maar één isolatiemaatregel uitvoeren? Dan heb je binnenkort geluk. Vanaf 2023 is het mogelijk om een subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel gerealiseerd hebt. In dat geval krijg je tot wel 15% van de kosten als subsidie terug. Wel als je voldoet aan de geldende voorwaarden natuurlijk.

  Wanneer ontvang ik mijn persoonlijke offerte?

  Bij Direct Verduurzamen wordt er altijd naar je persoonlijke situatie gekeken. Zo zal een van onze experts met je in gesprek gaan over je wensen en de mogelijkheden. Wanneer dit allemaal duidelijk is besproken zal onze expert een persoonlijke offerte voor je opstellen.

  Deze offerte is altijd duidelijk en transparant. Zo weet jij waar je aan toe bent en kom je nooit voor vervelende verassingen te staan.

  Ik heb een adviesgesprek aangevraagd. Hoe verloopt het verder?

  Je wilt verduurzamen, goed bezig! Na je aanvraag neemt een van onze experts zo snel mogelijk contact met je op. Hier bespreken we je wensen en nemen we je mee in onze werkwijze. We maken een afspraak om bij je langs te komen om samen te kijken wat er voor jou mogelijk is.

  Hierna maken we kosteloos en geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte die je nog in alle rust kunt doornemen. Tevreden over de offerte? Dan plannen we een isolatieafspraak in die bij jouw planning past. Zo start jij eenvoudig en snel met verduurzamen.

  Kan ik ook zelf extra isolatie aanbrengen?

  Er zijn een aantal isolatiemaatregelen die je zelf kan treffen voor het isoleren van je woning. Zo kan je met een tochtstrip en -band zelf proberen koude luchtstromen te beperken. Ook kan je buisisolatie en radiatorfolie aanbrengen om warmteverlies tegen te gaan.

  Deze maatregelen zijn kleine ingrepen die al wel wat kunnen doen voor je woning. Maar echt besparen op je energierekening en je verbruik zal niet lukken. Hiervoor moet je toch echt wat experts inschakelen.

  Om echt te besparen om je energieverbruik is het verstandig om je huis te laten isoleren door ervaren professionals. Ook kunnen deze experts je van advies voorzien wat de meeste energiewinst zal opleveren. Zo bespaar jij eenvoudig en slim op je energierekening.

  * Gemiddelde besparingen met spouwmuurisolatie zijn gebaseerd op een hoekwoning, met een HR-ketel,van geen isolatie naar na-isolatie spouw. Gasprijs 100 cent per m3 (2022). De werkelijke besparingen hangen af van je stookgedrag. Gemiddelde besparingen met dakisolatie zijn gebaseerd op een hoekwoning, met een HR-ketel, van geen isolatie naar goede isolatie van een schuin dak, verwarmde zolder. Gasprijs 100 cent per m3 (2022). De werkelijke besparingen hangen af van je stookgedrag. Gemiddelde besparingen met vloerisolatie zijn gebaseerd op een hoekwoning,met een HR-ketel, van geen isolatie naar goede isolatie.Gasprijs 100 cent per m3 (2022). De werkelijke besparingen hangen af van je stookgedrag. Bron: Milieu Centraal.

  Daarom Direct Verduurzamen in Zeeland

  Persoonlijke benadering, advies op maat en begeleiding van lokale vakmannen. Daarom kies je voor Direct Verduurzamen in Zeeland. We begeleiden je in het gehele proces en kijken naar jouw wensen en situatie. 

  Daarmee komen we tot een passend plan wat helemaal werkt voor jou en voor ons. Zo bouwen we samen aan een mooiere toekomst. Help je ook mee?

  Een top team!

  Gespecialiseerde vakmensen uit Zeeland

  Vakmanschap

  Beste kwaliteit isolatiematerialen