• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon

  Ook bij u in de buurt!

  Direct verduurzamen in Zeeland

  Loop je al een tijd met het idee om je huis in Zeeland te laten verduurzamen? Dan ben je bij ons goed! Wij weten namelijk als geen ander hoe lastig het kan zijn om allereerst te bepalen welke vorm van verduurzamen het meeste oplevert, maar ook hoe ingewikkeld het aanvragen van bijvoorbeeld subsidies bij de gemeente kan zijn. Omdat wij bij Direct Verduurzamen werken met lokale vakmensen, kunnen wij je volledig ontzorgen vanaf het geven van advies tot het aanvragen van subsidies en uiteindelijke plaatsing van kunststof kozijnen of het isoleren van je woning of bedrijfspand.

   

  Maak nu een afspraak en bekijk welke vakmensen er bij jou in de buurt zitten in Zeeland!

   

  Plan een afspraak

  content_image
  content_image

  Verduurzamen in Zeeland

  Bij Direct Verduurzamen denken we graag met je mee om jouw pand duurzaam en energiezuinig te maken. Ons team van experts heeft uitgebreide kennis van de lokale subsidiemogelijkheden in Zeeland. We weten precies waar jij aanspraak op kunt maken en onder welke voorwaarden. Door gebruik te maken van deze subsidies, wordt het niet alleen financieel aantrekkelijk, maar ook haalbaar om jouw woning of bedrijfspand te laten verduurzamen.

  De gemeente Zeeland heeft diverse subsidies beschikbaar gesteld om verduurzaming aan te moedigen. Deze subsidies maken het financieel aantrekkelijk om te investeren in kunststof kozijnen en isolatie. Bij Direct Verduurzamen zijn we volledig op de hoogte van deze regelingen en helpen we je graag bij het aanvragen ervan. We zorgen ervoor dat jij krijgt waar je recht op hebt en dat alles volgens de juiste voorwaarden wordt geregeld.

  Gratis Adviesgesprek

  Verduurzamen tegen 0% rente

  Daarom Direct Verduurzamen in Zeeland

  Persoonlijke benadering, advies op maat en begeleiding van lokale vakmannen. Daarom kies je voor Direct Verduurzamen in Zeeland. We begeleiden je in het gehele proces en kijken naar jouw wensen en situatie.

  Daarmee komen we tot een passend plan wat helemaal werkt voor jou en voor ons. Zo bouwen we samen aan een mooiere toekomst. Help je ook mee?

  • content_image

   Een top team!

   Gespecialiseerde vakmensen uit Zeeland

  • content_image

   Vakmanschap

   Beste kwaliteit isolatiematerialen

  content_image

  Veelgestelde vragen

  Wil jij graag weten welke mogelijkheden er allemaal zijn om je woning te kunnen verduurzamen? Dan is het logisch dat je tijdens je zoektocht nog een hele hoop extra vragen hebt. Om ervoor te zorgen dat het een stuk makkelijker wordt, hebben wij de meestgestelde voor je op een rijtje gezet.

  Hoe kan ik een aanvraag indienen voor de subsidie?
  Je kan zelf een aanvragen indienen voor subsidie via de website van de rijksoverheid. Dit wordt duidelijk aangegeven, maar is wel even een proces om door te komen. Je kan ook een subsidieaanvragen indienen via Direct Verduurzamen. Wij helpen je met al het uitzoekwerk en zorgen ervoor dat je subsidieaanvraag makkelijk en snel verloopt. Maak een gratis adviesgesprek en bekijk samen hoe je een subsidieaanvraag kan indienen.
  Voor welke isolatiemaatregelen kan ik subsidie aanvragen?
  Voor welke isolatiemaatregel je subsidie kan aanvragen hangt af van je persoonlijke situatie. Zo zijn er per subsidiemaatregel verschillende eisen en voorwaarden waar je aan moet voldoen. Weten welke isolatiemaatregelen jij kan uitvoeren waar je subsidie voor kan aanvragen? Plan een afspraak met onze experts en dan zoeken we samen uit hoe jij het voordeligst kan verduurzamen.
  Kan ik de subsidie bij jullie aanvragen?
  Wij snappen dat het verduurzamen van je huis als uitzoekwerk genoeg is. Wanneer je ook nog is een hele subsidieaanvraag zelf moet uitvoeren kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig weten onze subsidie experts alles over het aanvragen van een subsidie en hoe je dit het beste kan doen. Plan een gratis advies afspraak in en kijk samen met onze experts naar de beste mogelijkheden voor jouw situatie.
  Kan ik subsidie krijgen als ik maar 1 bouwdeel wil isoleren?
  Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afname van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al vrij snel aan. Hier bespaar je wel tot 30% van je isolatiekosten. Vanaf 2023 is het mogelijk om subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel hebt uitgevoerd. Als je voldoet aan de geldende voorwaarden krijg je wel tot 15% van de kosten als subsidie terug. Dus je kan zeker subsidie krijgen over het uitvoeren van maar één subsidiemaatregel.
  Kan ik de subsidie combineren met een lening?
  Of je een subsidie kan combineren hangt af van de subsidie, de lening en de isolatiemaatregelen. Wil je weten of dit wel van toepassing is op jouw situatie? Plan een gratis en vrijblijvend gesprek in met onze experts. Zij kunnen je precies voor jouw persoonlijke situatie vertellen wat er voor jou van toepassing is.
  Hoelang duurt het voor dat ik goedkeuring krijg op mijn subsidie aanvraag?
  Binnen 13 weken ontvang je een besluit van je aanvraag.
  Wanneer ontvang ik de offerte?

  Alle woningen zijn anders en hebben daarom een andere aanpak nodig om te verduurzamen. Direct Verduurzamen biedt energiebesparende oplossingen waarbij je al binnen één dag kan besparen. Wil je echt maximaal besparen? Neem contact op met onze experts en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.

  Waarom verduurzamen in Zeeland?

  Het maakt niet uit of je een particuliere woningbezitter bent of een eigenaar van een bedrijfspand, verduurzaming heeft ontzettend veel voordelen. Ten eerste draag je bij aan het verminderen van CO2-uitstoot en het behoud van onze mooie planeet voor toekomstige generaties. Als Zeeuw sta jij middenin de prachtige natuur en daarom is het des te belangrijker om duurzaamheid hoog op de agenda te zetten.

  Maar er zijn ook directe voordelen die jou persoonlijk aangaan. Door te investeren in duurzaamheid kun je namelijk flink besparen op je maandelijkse energierekening. Met slimme energiebesparende maatregelen zoals kunststof kozijnen en isolatie kun je jouw pand energiezuiniger maken, wat resulteert in lagere kosten. Je betaalt dus niet alleen minder, maar je maakt ook gebruik van schone energiebronnen die minder belastend zijn voor het milieu.

  Voordelig verduurzamen in Zeeland

  Ben je op zoek naar manieren om jouw woning of bedrijfspand te verduurzamen? Wil je graag gebruik maken van subsidies en financieringen tegen lage rentes? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het verduurzamen van panden door middel van kunststof kozijnen en isolatie. Met onze hulp hoef jij je geen zorgen meer te maken over de financiële kant, want wij denken graag met je mee en nemen alles voor je uit handen.

  Bij Direct Verduurzamen weten we namelijk als geen ander dat het verduurzamen van een pand een flinke investering kan zijn. Daarom helpen wij jou graag bij het verkrijgen van subsidies en financieringen. Door gebruik te maken van deze mogelijkheden, kun jij aanzienlijk besparen op de kosten voor het verduurzamen. Bovendien bieden wij financieringen tegen lage rentetarieven, zodat ook de terugbetaling haalbaar blijft voor jou.

  Vrijblijvend advies

  Wanneer je kiest voor Direct Verduurzamen, hoef je zelf nergens meer naar om te kijken. Wij regelen alles voor je, van het aanvragen van subsidies tot en met de uitvoering en oplevering van de werkzaamheden. Onze professionele en betrokken medewerkers staan altijd voor je klaar en zorgen ervoor dat het hele proces soepel verloopt. Zo kun jij zonder zorgen genieten van een duurzaam pand met lagere energiekosten. Plan daarom snel een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze adviseurs.

  Plan een afspraak

   Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek?
   Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.


   16 + tien =