• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon

  Ook bij u in de buurt!

  Kunststof kozijnen Zuid-Holland

  Ben je op zoek naar een manier om jouw huis in Zuid-Holland te verduurzamen? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres! Wij zijn experts op het gebied van kunststof kozijnen, die zowel esthetisch aantrekkelijk als duurzaam zijn. Met onze hoogwaardige producten en uitstekende service helpen wij jou om niet alleen energie te besparen, maar ook bij te dragen aan een beter milieu. Ontdek de voordelen van kunststof kozijnen en maak vandaag nog de keuze voor een duurzame toekomst!

  • Energiebesparing
  • Onderhoudsarm
  • Duurzaamheid
  • Geluidsisolatie
  • Inbraakwerend

   

  Plan een afspraak

  content_image
  content_image

  Welke subsidiemogelijkheden zijn er in Zuid-Holland?

  Ben je op zoek naar mogelijkheden om jouw woning of bedrijfspand te verduurzamen? Dan wil je natuurlijk weten welke subsidies er beschikbaar zijn. In Zuid-Holland zijn er verschillende subsidieprogramma’s waar je aanspraak op kunt maken. Het is echter belangrijk om te weten dat de beschikbare subsidies per gemeente kunnen verschillen. Bij Direct Verduurzamen hebben wij de kennis en expertise om jou te helpen met het vinden van de juiste subsidieregeling voor jouw specifieke situatie.

  Bij het aanvragen van subsidies is het belangrijk om te voldoen aan bepaalde voorwaarden. Deze voorwaarden kunnen per subsidieprogramma verschillen. Het goede nieuws is dat wij bij Direct Verduurzamen precies weten wat er nodig is om in aanmerking te komen voor de verschillende subsidies in Zuid-Holland. Wij staan klaar om je te helpen bij het doen van de aanvraag en alles wat daarbij komt kijken. Vanaf het moment dat je contact met ons opneemt, nemen wij alle zorgen uit handen. Onze ervaren adviseurs begeleiden je door het gehele proces en zorgen ervoor dat jouw subsidieaanvraag correct en snel wordt afgehandeld.

  Gratis Adviesgesprek

  Persoonlijk advies op maat

  Bij Direct Verduurzamen begrijpen we dat het verduurzamen van je woning een grote stap is. Daarom bieden wij persoonlijk advies op maat, zodat jij de beste keuzes kunt maken voor jouw situatie. Wij geloven in een samenwerking met lokale vakmensen bij jou in de buurt, waardoor we precies weten wat er speelt en volledig met je meedenken. Of je nu interesse hebt in het plaatsen van kunststof kozijnen of andere duurzame oplossingen, wij staan voor je klaar.

  Bij Direct Verduurzamen hebben we bewust gekozen om nauw samen te werken met lokale vakmensen. Deze mensen kennen de regio Zuid-Holland als geen ander en weten precies wat er speelt bij jou in de buurt. Door deze samenwerking kunnen wij onze diensten volledig afstemmen op jouw behoeften en de specifieke mogelijkheden binnen jouw omgeving. Zo ben je verzekerd van advies dat perfect aansluit op jouw situatie.

  Bij Direct Verduurzamen gaan we verder dan alleen het geven van advies. Wanneer je kiest voor onze diensten, nemen wij alle zorgen uit handen. Van het eerste vrijblijvende adviesgesprek tot aan het uiteindelijke plaatsen van de kunststof kozijnen of andere duurzame oplossingen, wij zorgen voor een vlekkeloos proces. Je hoeft je geen zorgen te maken over de planning, coördinatie of communicatie met de vakmensen. Wij regelen het allemaal, zodat jij je kunt focussen op andere belangrijke zaken.

  Verduurzamen tegen 0% rente

  Waarom Direct verduurzamen in Zuid-Holland?

  Ben je klaar om jouw steentje bij te dragen aan een groenere wereld? Bij Direct Verduurzamen begrijpen we dat verduurzaming niet altijd eenvoudig is. Daarom staan wij voor je klaar met advies op maat en werken we samen met lokale partijen. Wij nemen de volledige zorg uit handen, zodat jij verzekerd bent van een goed resultaat.

  Wij begrijpen dat verduurzamen een grote stap kan lijken. Maar maak je geen zorgen, want bij Direct Verduurzamen nemen wij alle zorgen uit handen. Vanaf het moment dat je contact met ons opneemt, begeleiden wij je stap voor stap door het hele proces. Onze experts regelen de benodigde vergunningen, coördineren de installatie en verzorgen zelfs de eventuele subsidieaanvragen. Zo hoef jij je alleen maar te focussen op de voordelen van duurzaamheid.

  • content_image

   Inhouse specialisten

   De beste professionals uit Zuid-Holland

  • content_image

   Top beoordeeld!

   Lees ook onze reviews op Google

  content_image

  Veelgestelde vragen

  Wil jij graag weten welke mogelijkheden er allemaal zijn om je woning te kunnen verduurzamen? Dan is het logisch dat je tijdens je zoektocht nog een hele hoop extra vragen hebt. Om ervoor te zorgen dat het een stuk makkelijker wordt, hebben wij de meestgestelde voor je op een rijtje gezet.

  Hoe kan ik een aanvraag indienen voor de subsidie?
  Je kan zelf een aanvragen indienen voor subsidie via de website van de rijksoverheid. Dit wordt duidelijk aangegeven, maar is wel even een proces om door te komen. Je kan ook een subsidieaanvragen indienen via Direct Verduurzamen. Wij helpen je met al het uitzoekwerk en zorgen ervoor dat je subsidieaanvraag makkelijk en snel verloopt. Maak een gratis adviesgesprek en bekijk samen hoe je een subsidieaanvraag kan indienen.
  Voor welke isolatiemaatregelen kan ik subsidie aanvragen?
  Voor welke isolatiemaatregel je subsidie kan aanvragen hangt af van je persoonlijke situatie. Zo zijn er per subsidiemaatregel verschillende eisen en voorwaarden waar je aan moet voldoen. Weten welke isolatiemaatregelen jij kan uitvoeren waar je subsidie voor kan aanvragen? Plan een afspraak met onze experts en dan zoeken we samen uit hoe jij het voordeligst kan verduurzamen.
  Kan ik de subsidie bij jullie aanvragen?
  Wij snappen dat het verduurzamen van je huis als uitzoekwerk genoeg is. Wanneer je ook nog is een hele subsidieaanvraag zelf moet uitvoeren kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig weten onze subsidie experts alles over het aanvragen van een subsidie en hoe je dit het beste kan doen. Plan een gratis advies afspraak in en kijk samen met onze experts naar de beste mogelijkheden voor jouw situatie.
  Kan ik subsidie krijgen als ik maar 1 bouwdeel wil isoleren?
  Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afname van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al vrij snel aan. Hier bespaar je wel tot 30% van je isolatiekosten. Vanaf 2023 is het mogelijk om subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel hebt uitgevoerd. Als je voldoet aan de geldende voorwaarden krijg je wel tot 15% van de kosten als subsidie terug. Dus je kan zeker subsidie krijgen over het uitvoeren van maar één subsidiemaatregel.
  Kan ik de subsidie combineren met een lening?
  Of je een subsidie kan combineren hangt af van de subsidie, de lening en de isolatiemaatregelen. Wil je weten of dit wel van toepassing is op jouw situatie? Plan een gratis en vrijblijvend gesprek in met onze experts. Zij kunnen je precies voor jouw persoonlijke situatie vertellen wat er voor jou van toepassing is.
  Hoelang duurt het voor dat ik goedkeuring krijg op mijn subsidie aanvraag?
  Binnen 13 weken ontvang je een besluit van je aanvraag.
  Wanneer ontvang ik de offerte?

  Alle woningen zijn anders en hebben daarom een andere aanpak nodig om te verduurzamen. Direct Verduurzamen biedt energiebesparende oplossingen waarbij je al binnen één dag kan besparen. Wil je echt maximaal besparen? Neem contact op met onze experts en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.

  Reden op te investeren in kunststof kozijnen in Zuid-Holland?

  Je woning of bedrijfspand verduurzamen is tegenwoordig niet meer weg te denken. Niet alleen draag je bij aan een beter milieu, maar ook profiteer je zelf van talloze voordelen. Het verhogen van de waarde van je pand is slechts het topje van de ijsberg. Door te kiezen voor kunststof kozijnen in Zuid-Holland, geniet je niet alleen van duurzaamheid, maar ook van extra comfort en besparing op kosten. In dit artikel ontdek je waarom juist kunststof kozijnen een uitstekende keuze zijn en hoe ze kunnen bijdragen aan een duurzamer leven.

  Kunststof kozijnen hebben de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen en dat is niet zonder reden. Ten eerste bieden ze optimale isolatie, waardoor warmteverlies tot een minimum wordt beperkt. Dit resulteert in lagere energiekosten én een hoger comfortniveau; geen tochtige plekken meer en gelijkmatige temperatuurverspreiding in je woning of bedrijfspand. Daarnaast vergen kunststof kozijnen weinig onderhoud en gaan ze lang mee. Ze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en behouden hun kleur en vorm gedurende vele jaren. Bovendien zijn kunststof kozijnen inbraakwerend en geluidswerend, wat de veiligheid en rust in je pand verhoogt.

  Voordelig kunststof kozijnen laten plaatsen in Zuid-Holland

  Een belangrijk voordeel van het verduurzamen met kunststof kozijnen is dat je kunt profiteren van diverse subsidies. De overheid stimuleert duurzaamheid en energiebesparing, waardoor er verschillende regelingen bestaan die een financiële bijdrage kunnen leveren. Denk hierbij aan de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) of de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE). Door gebruik te maken van deze subsidies wordt jouw investering in kunststof kozijnen nog aantrekkelijker.

  Wellicht denk je nu: “Dat klinkt allemaal geweldig, maar ik kan deze investering niet direct betalen.” Geen zorgen! Wij bieden verschillende financieringsmogelijkheden tegen scherpe rentes. Zo kun je zonder grote kapitaalinvestering toch genieten van de voordelen van kunststof kozijnen. Een interessante optie voor financiering is het Nationaal Warmtefonds. Dit fonds biedt leningen aan om energiebesparende maatregelen te financieren. Dankzij deze mogelijkheden wordt verduurzaming toegankelijk voor iedereen.

  Vrijblijvend advies

  Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn bij jou in Zuid-Holland? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op via onze website of bel ons rechtstreeks. We plannen graag een afspraak in om bij jou thuis langs te komen en je te adviseren. Samen zorgen we ervoor dat jouw woning klaar is voor de toekomst!

  Plan een afspraak

   Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek?
   Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.


   acht − 7 =