• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon

  Ook bij u in de buurt!

  Kunststof kozijnen Leiden

  Ben je op zoek naar manieren om je woning te verduurzamen? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres! Wij geloven dat het verduurzamen van je woning belangrijk is voor een betere toekomst. Daarom bieden wij hoogwaardige kunststof kozijnen in Leiden en omgeving, die niet alleen qua uitstraling aantrekkelijk zijn en van toegevoegde waarde zijn voor je woning of bedrijfspand, maar ook bijdragen aan energiebesparing en duurzaamheid. De voordelen van kunststof kozijnen zijn:

  • Energiebesparing
  • Onderhoudsarm
  • Duurzaamheid
  • Geluidsisolatie
  • Inbraakwerend

   

  Plan een afspraak

  content_image
  content_image

  Welke subsidiemogelijkheden zijn er in Leiden?

  Ben jij als bewoner of ondernemer in Leiden geïnteresseerd in het verduurzamen van jouw woning of bedrijfspand? Dan is het goed om te weten dat er verschillende subsidies beschikbaar zijn die je kunnen helpen bij het bekostigen van duurzame maatregelen. Bij Direct Verduurzamen zijn we volledig op de hoogte van deze subsidies en staan we klaar om je te helpen bij het doen van de aanvraag. Voordat we verder ingaan op de specifieke subsidies, is het belangrijk om te benadrukken dat subsidieregelingen per gemeente kunnen verschillen. De subsidies waar jij mogelijk aanspraak op kunt maken zijn:

  Het is belangrijk om te weten dat er aan de bovengenoemde subsidies bepaalde voorwaarden verbonden zijn. Om ervoor te zorgen dat je aan alle vereisten voldoet en om je te helpen bij het doen van de aanvraag, staat Direct Verduurzamen voor je klaar. Onze experts hebben ruime ervaring en expertise op het gebied van duurzaamheidssubsidies en kunnen je tijdens het hele proces ondersteunen. Vanaf het moment dat je interesse hebt tot aan het daadwerkelijk ontvangen van de subsidie bieden wij persoonlijke begeleiding en advies op maat.

  Gratis Adviesgesprek

  Persoonlijk advies op maat

  Bij Direct Verduurzamen werken we nauw samen met lokale vakmensen bij jou in de buurt, inclusief Leiden. Op deze manier blijven wij constant op de hoogte van wat er speelt in jouw regio en kunnen wij volledig met je meedenken. Of het nu gaat om een vrijblijvend adviesgesprek of het uiteindelijk laten plaatsen van kunststof kozijnen, ons team staat voor je klaar om alle last van je schouders af te nemen.

  Onze lokale vakmensen zijn stuk voor stuk experts binnen hun vakgebied en hebben ruime ervaring in het verduurzamen van woningen. Samen met hen zorgen wij ervoor dat jouw duurzaamheidsproject moeiteloos verloopt en jouw huis wordt omgetoverd tot een energiezuinige woning. Hoe fijn is dat?

  Verduurzamen tegen 0% rente

  Waarom Direct verduurzamen in Leiden?

  Bij Direct Verduurzamen begrijpen we dat het verduurzamen van jouw woning of bedrijfspand een belangrijke stap is. Je wilt graag bijdragen aan een beter milieu en tegelijkertijd profiteren van lagere energiekosten. Maar waar begin je? En hoe zorg je ervoor dat je de juiste keuzes maakt?

  Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij bieden landelijke dekking en voorzien je van advies op maat. Met onze jarenlange ervaring hebben we al vele klanten geholpen met het verduurzamen van hun woningen en panden. Of het nu gaat om kunststof kozijnen of isolatie, wij staan voor je klaar!

  • content_image

   Inhouse specialisten

   De beste professionals uit Leiden

  • content_image

   Top beoordeeld!

   Lees ook onze reviews op Google

  content_image

  Veelgestelde vragen

  Wil jij graag weten welke mogelijkheden er allemaal zijn om je woning te kunnen verduurzamen? Dan is het logisch dat je tijdens je zoektocht nog een hele hoop extra vragen hebt. Om ervoor te zorgen dat het een stuk makkelijker wordt, hebben wij de meestgestelde voor je op een rijtje gezet.

  Hoe kan ik een aanvraag indienen voor de subsidie?
  Je kan zelf een aanvragen indienen voor subsidie via de website van de rijksoverheid. Dit wordt duidelijk aangegeven, maar is wel even een proces om door te komen. Je kan ook een subsidieaanvragen indienen via Direct Verduurzamen. Wij helpen je met al het uitzoekwerk en zorgen ervoor dat je subsidieaanvraag makkelijk en snel verloopt. Maak een gratis adviesgesprek en bekijk samen hoe je een subsidieaanvraag kan indienen.
  Voor welke isolatiemaatregelen kan ik subsidie aanvragen?
  Voor welke isolatiemaatregel je subsidie kan aanvragen hangt af van je persoonlijke situatie. Zo zijn er per subsidiemaatregel verschillende eisen en voorwaarden waar je aan moet voldoen. Weten welke isolatiemaatregelen jij kan uitvoeren waar je subsidie voor kan aanvragen? Plan een afspraak met onze experts en dan zoeken we samen uit hoe jij het voordeligst kan verduurzamen.
  Kan ik de subsidie bij jullie aanvragen?
  Wij snappen dat het verduurzamen van je huis als uitzoekwerk genoeg is. Wanneer je ook nog is een hele subsidieaanvraag zelf moet uitvoeren kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig weten onze subsidie experts alles over het aanvragen van een subsidie en hoe je dit het beste kan doen. Plan een gratis advies afspraak in en kijk samen met onze experts naar de beste mogelijkheden voor jouw situatie.
  Kan ik subsidie krijgen als ik maar 1 bouwdeel wil isoleren?
  Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afname van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al vrij snel aan. Hier bespaar je wel tot 30% van je isolatiekosten. Vanaf 2023 is het mogelijk om subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel hebt uitgevoerd. Als je voldoet aan de geldende voorwaarden krijg je wel tot 15% van de kosten als subsidie terug. Dus je kan zeker subsidie krijgen over het uitvoeren van maar één subsidiemaatregel.
  Kan ik de subsidie combineren met een lening?
  Of je een subsidie kan combineren hangt af van de subsidie, de lening en de isolatiemaatregelen. Wil je weten of dit wel van toepassing is op jouw situatie? Plan een gratis en vrijblijvend gesprek in met onze experts. Zij kunnen je precies voor jouw persoonlijke situatie vertellen wat er voor jou van toepassing is.
  Hoelang duurt het voor dat ik goedkeuring krijg op mijn subsidie aanvraag?
  Binnen 13 weken ontvang je een besluit van je aanvraag.
  Wanneer ontvang ik de offerte?

  Alle woningen zijn anders en hebben daarom een andere aanpak nodig om te verduurzamen. Direct Verduurzamen biedt energiebesparende oplossingen waarbij je al binnen één dag kan besparen. Wil je echt maximaal besparen? Neem contact op met onze experts en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.

  Nieuwste projecten

  Dag in dag uit werken wij eraan om het leven van onze klanten op het gebied van isolatie een stukje makkelijker en aangenamer te maken. Lees en bekijk hier onze projecten en ontdek wat wij voor onze klanten doen.

  Waarom kiezen voor in kunststof kozijnen in Leiden?

  Steeds meer mensen realiseren zich dat het verduurzamen van hun woning of bedrijfspand niet alleen de waarde verhoogt, maar ook zorgt voor een stuk meer comfort. Een belangrijk aspect van verduurzaming is het vervangen van oude, energieverslindende kozijnen. En als het gaat om kozijnen, zijn kunststof kozijnen de ideale keuze.

  Direct Verduurzamen begrijpt dat een investering in nieuwe kozijnen een grote stap kan zijn. Daarom willen wij ervoor zorgen dat deze stap toegankelijk is voor iedereen. Door gebruik te maken van verschillende subsidies, kun je aanzienlijk besparen op je investering. Denk hierbij aan de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) en de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE).

  Maar dat is nog niet alles! We bieden ook mogelijkheden tot financiering tegen scherpe rentes. Onze samenwerking met het Nationaal Warmtefonds stelt ons in staat om jou te voorzien van financiële oplossingen die passen bij jouw situatie. Zo kun je zonder zorgen genieten van energiezuinige kunststof kozijnen in Leiden.

  Voordelig kunststof kozijnen laten plaatsen in Leiden

  Het laten plaatsen van kunststof kozijnen is niet alleen een investering in de uitstraling van je woning of bedrijfspand, maar ook in energiebesparing. Kunststof kozijnen bieden namelijk uitstekende isolatie, waardoor warmteverlies tot een minimum wordt beperkt. Dit resulteert direct in lagere stookkosten en meer comfort in huis. Daarnaast vergen kunststof kozijnen weinig onderhoud en gaan ze jarenlang mee zonder dat er sprake is van rotting of vervaging.

  Bij Direct Verduurzamen realiseren we ons dat het aanschaffen van nieuwe kozijnen een flinke investering kan zijn. Daarom denken we graag met je mee als het gaat om financiële mogelijkheden. Er zijn verschillende subsidies beschikbaar binnen jouw regio die je kunnen helpen de kosten te drukken. Ook bieden wij de mogelijkheid van een financiering tegen een scherpe rente, zodat je maandelijks slechts een klein bedrag betaalt. Op deze manier kun je jouw hele woning of bedrijfspand voorzien van hoogwaardige kunststof kozijnen, zonder direct een grote uitgave te hoeven doen.

  Vrijblijvend advies op maat

  Ben jij klaar om je woning of bedrijfspand te verduurzamen? Wil je profiteren van de voordelen van kunststof kozijnen, geld besparen via subsidies en gebruikmaken van aantrekkelijke financieringsmogelijkheden? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres! Ons team van adviseurs staat voor je klaar om jouw wensen te bespreken en een maatwerkoplossing te bieden. Met onze kennis zorgen wij ervoor dat jouw woning of bedrijfspand duurzaam wordt én er prachtig uitziet.

  Plan een afspraak

   Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.