• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon

  Ook bij u in de buurt!

  Kunststof kozijnen Zoetermeer

  Ben je op zoek naar een manier om je huis te verduurzamen en tegelijkertijd te genieten van talloze voordelen? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om het plaatsen van kunststof kozijnen in Zoetermeer en omgeving. Met onze hoogwaardige producten zorgen we niet alleen voor een langdurige investering, maar ook voor directe energiebesparing. Daarom de voordelen nog even voor je op een rijtje:

  • Energiebesparing
  • Onderhoudsarm
  • Duurzaamheid
  • Geluidsisolatie
  • Inbraakwerend

   

  Plan een afspraak

  content_image
  content_image

  Welke subsidiemogelijkheden zijn er in Zoetermeer?

  Ben je geïnteresseerd in het verduurzamen van jouw woning of bedrijfspand in Zoetermeer? Dan heb je vast al gehoord dat er verschillende subsidiemogelijkheden zijn die jou kunnen helpen bij het financieren van duurzame maatregelen. Bij Direct Verduurzamen zijn wij expert op het gebied van subsidies en helpen we je graag met het aanvragen ervan. In dit artikel lichten we een aantal relevante subsidies uit en leggen we uit hoe wij jou hierbij kunnen ondersteunen.

  Het aanvragen van subsidies kan soms ingewikkeld zijn en per subsidiemogelijkheid gelden er specifieke voorwaarden. Het is dan ook verstandig om hierbij de hulp in te schakelen van experts zoals Direct Verduurzamen. Wij hebben ruime ervaring met het aanvragen van subsidies en weten precies welke stappen je moet doorlopen. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar! We helpen je niet alleen bij het indienen van de subsidieaanvraag, maar begeleiden je ook gedurende het hele proces. Vanaf het moment dat we samen een plan opstellen tot aan de afronding zijn wij jouw partner in duurzaamheid.

  Gratis Adviesgesprek

  Persoonlijk advies op maat

  Bij Direct Verduurzamen geloven we dat iedereen een positieve impact kan maken op het gebied van duurzaamheid. Wij staan klaar om samen met jou te zoeken naar een passende oplossing die zowel goed is voor het milieu als voor je portemonnee. Ons ervaren team van experts neemt de tijd om naar jou te luisteren, zodat we jouw specifieke wensen en behoeften volledig begrijpen.

  Bij Direct Verduurzamen gaan we verder dan alleen het leveren en installeren van kunststof kozijnen of isolatie. Wij willen een partner zijn die jou helpt bij elke stap in het verduurzamingsproces. Vanaf het eerste vrijblijvende adviesgesprek tot aan de uiteindelijke plaatsing kun je rekenen op onze expertise en betrokkenheid. Bij ons hoef je geen compromissen te sluiten tussen duurzaamheid en comfort, wij bieden de perfecte combinatie.

  Verduurzamen tegen 0% rente

  Waarom Direct verduurzamen in Zoetermeer?

  Bij Direct Verduurzamen geloven we in de kracht van duurzaamheid. We hebben landelijke dekking en bieden advies op maat, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken en verzekerd bent van een goed resultaat. Of het nu gaat om je huis, bedrijfspand of VvE’s, wij staan voor je klaar. Als je ervoor kiest om te verduurzamen, wil je natuurlijk wel dat het op de juiste manier gebeurt. Bij Direct Verduurzamen begrijpen we dat iedere situatie uniek is. Daarom bieden wij advies op maat aan. Onze adviseurs komen bij je langs, nemen de tijd om naar jouw wensen en behoeften te luisteren en stellen vervolgens een plan op dat perfect bij jou past.

  • content_image

   Inhouse specialisten

   De beste professionals uit Zoetermeer

  • content_image

   Top beoordeeld!

   Lees ook onze reviews op Google

  content_image

  Veelgestelde vragen

  Wil jij graag weten welke mogelijkheden er allemaal zijn om je woning te kunnen verduurzamen? Dan is het logisch dat je tijdens je zoektocht nog een hele hoop extra vragen hebt. Om ervoor te zorgen dat het een stuk makkelijker wordt, hebben wij de meestgestelde voor je op een rijtje gezet.

  Hoe kan ik een aanvraag indienen voor de subsidie?
  Je kan zelf een aanvragen indienen voor subsidie via de website van de rijksoverheid. Dit wordt duidelijk aangegeven, maar is wel even een proces om door te komen. Je kan ook een subsidieaanvragen indienen via Direct Verduurzamen. Wij helpen je met al het uitzoekwerk en zorgen ervoor dat je subsidieaanvraag makkelijk en snel verloopt. Maak een gratis adviesgesprek en bekijk samen hoe je een subsidieaanvraag kan indienen.
  Voor welke isolatiemaatregelen kan ik subsidie aanvragen?
  Voor welke isolatiemaatregel je subsidie kan aanvragen hangt af van je persoonlijke situatie. Zo zijn er per subsidiemaatregel verschillende eisen en voorwaarden waar je aan moet voldoen. Weten welke isolatiemaatregelen jij kan uitvoeren waar je subsidie voor kan aanvragen? Plan een afspraak met onze experts en dan zoeken we samen uit hoe jij het voordeligst kan verduurzamen.
  Kan ik de subsidie bij jullie aanvragen?
  Wij snappen dat het verduurzamen van je huis als uitzoekwerk genoeg is. Wanneer je ook nog is een hele subsidieaanvraag zelf moet uitvoeren kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig weten onze subsidie experts alles over het aanvragen van een subsidie en hoe je dit het beste kan doen. Plan een gratis advies afspraak in en kijk samen met onze experts naar de beste mogelijkheden voor jouw situatie.
  Kan ik subsidie krijgen als ik maar 1 bouwdeel wil isoleren?
  Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afname van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al vrij snel aan. Hier bespaar je wel tot 30% van je isolatiekosten. Vanaf 2023 is het mogelijk om subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel hebt uitgevoerd. Als je voldoet aan de geldende voorwaarden krijg je wel tot 15% van de kosten als subsidie terug. Dus je kan zeker subsidie krijgen over het uitvoeren van maar één subsidiemaatregel.
  Kan ik de subsidie combineren met een lening?
  Of je een subsidie kan combineren hangt af van de subsidie, de lening en de isolatiemaatregelen. Wil je weten of dit wel van toepassing is op jouw situatie? Plan een gratis en vrijblijvend gesprek in met onze experts. Zij kunnen je precies voor jouw persoonlijke situatie vertellen wat er voor jou van toepassing is.
  Hoelang duurt het voor dat ik goedkeuring krijg op mijn subsidie aanvraag?
  Binnen 13 weken ontvang je een besluit van je aanvraag.
  Wanneer ontvang ik de offerte?

  Alle woningen zijn anders en hebben daarom een andere aanpak nodig om te verduurzamen. Direct Verduurzamen biedt energiebesparende oplossingen waarbij je al binnen één dag kan besparen. Wil je echt maximaal besparen? Neem contact op met onze experts en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.

  Waarom kiezen voor in kunststof kozijnen in Zoetermeer?

  Ben je op zoek naar een manier om jouw woning of bedrijfspand te verduurzamen? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist op het gebied van kunststof kozijnen in Zoetermeer en bieden een breed scala aan mogelijkheden om jouw pand duurzaam en comfortabel te maken. Het verduurzamen van jouw woning of bedrijfspand wordt steeds belangrijker.

  Niet alleen draag je hiermee bij aan een beter milieu, ook profiteer je zelf van diverse voordelen. Een goed geïsoleerd pand zorgt namelijk voor meer comfort. In de winter houdt het de warmte binnen en in de zomer blijft het juist lekker koel. Daarnaast kan een duurzaam pand de waarde van jouw investering aanzienlijk verhogen.

  Voordelig kunststof kozijnen laten plaatsen in Zoetermeer

  Bij Direct Verduurzamen begrijpen we dat het investeren in kunststof kozijnen een flinke kostenpost kan zijn. Daarom helpen we je graag bij het vinden van subsidies om jouw investering financieel aantrekkelijk te maken. Er zijn verschillende regelingen beschikbaar die serieus geld kunnen besparen op de aanschafkosten van kunststof kozijnen.

  Daarnaast bieden wij diverse financieringsmogelijkheden aan met scherpe rentes, waaronder het Nationaal Warmtefonds. Op deze manier kun je jouw verduurzamingstraject spreiden over meerdere jaren en profiteren van een lagere maandelijkse last.

  Vrijblijvend advies op maat

  Wil jij ook profiteren van de vele voordelen die kunststof kozijnen te bieden hebben? Aarzel dan niet langer en neem contact op met Direct Verduurzamen! Onze adviseurs staan klaar om je te voorzien van advies op maat en een vrijblijvende offerte. Samen zorgen we ervoor dat jouw woning of bedrijfspand in Zoetermeer een stuk duurzamer en aangenamer wordt.

  Plan een afspraak

   Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek?
   Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.


   19 − dertien =