• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon

  Ook bij u in de buurt!

  Kunststof kozijnen Vlaardingen

  Bij Direct Verduurzamen begrijpen we hoe belangrijk het is om je woning of bedrijfspand te verduurzamen. Het bespaart niet alleen energie en kosten op de lange termijn, maar draagt ook bij aan een beter milieu. Een van de beste manieren om jouw pand te verduurzamen is door het plaatsen van kunststof kozijnen in Vlaardingen. Daarom zetten we de voordelen nog even een keer voor je op een rijtje:

  • Energiebesparing
  • Onderhoudsarm
  • Duurzaamheid
  • Geluidsisolatie
  • Inbraakwerend

   

  Plan een afspraak

  content_image
  content_image

  Welke subsidiemogelijkheden zijn er in Vlaardingen?

  Ben je bezig met het verduurzamen van je woning in Vlaardingen? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres! Wij helpen je graag op weg naar een energiezuinige en groene woning. Een belangrijk aspect bij het verduurzamen zijn de verschillende subsidies die beschikbaar zijn. In deze landingspagina gaan we dieper in op de subsidiemogelijkheden in Vlaardingen, zodat jij precies weet welke financiële ondersteuning er voor jouw duurzame project beschikbaar is. Zo maak je mogelijk aanspraak op:

  Bij het aanvragen van subsidies is het belangrijk om aan bepaalde voorwaarden te voldoen. Gelukkig hoef je dit niet alleen uit te zoeken, want bij Direct Verduurzamen beschikken we over uitgebreide kennis en ervaring met betrekking tot subsidietrajecten. Wij helpen je graag bij het doen van de aanvraag en alles wat daarbij komt kijken.

  Onze experts zijn op de hoogte van de specifieke eisen die gesteld worden aan een succesvolle aanvraag binnen Vlaardingen. Samen met jou brengen we je situatie in kaart en zorgen we ervoor dat je optimaal gebruik kunt maken van alle beschikbare subsidies. Van advies tot daadwerkelijke ondersteuning, bij Direct Verduurzamen staan wij voor je klaar!

  Gratis Adviesgesprek

  Persoonlijk advies op maat

  Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die jou kan helpen bij het verduurzamen van je woning? Bij Direct Verduurzamen ben je aan het juiste adres! Wij bieden persoonlijk advies op maat en zorgen ervoor dat jij zonder zorgen kunt genieten van een duurzaam leven. Met onze landelijke dekking weten we precies wat er speelt en denken we volledig met je mee.

  Bij Direct Verduurzamen geloven we dat elk huis uniek is en dus ook een unieke aanpak verdient. Daarom beginnen we altijd met een vrijblijvend adviesgesprek waarin we samen met jou de mogelijkheden bespreken. Of je nu geïnteresseerd bent in het laten plaatsen van kunststof kozijnen, het installeren van zonnepanelen of het verbeteren van de isolatie in je woning, wij hebben de expertise en ervaring om jou hierbij te helpen.

  Met onze persoonlijke aanpak gaan we net een stapje verder dan andere bedrijven. We komen bij je langs om jouw situatie te bekijken en kunnen zo direct advies op maat geven. Onze enthousiaste experts staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en samen met jou de beste keuzes te maken voor een duurzaam huis of bedrijfspand.

  Verduurzamen tegen 0% rente

  Waarom Direct verduurzamen in Vlaardingen?

  Ben jij op zoek naar een betrouwbare specialist die je kan helpen bij het verduurzamen van jouw woning, bedrijfspand of VvE? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres! Wij zijn dé expert op het gebied van duurzaamheid en bieden landelijke dekking. Met ons advies op maat nemen wij de volledige zorg uit handen, zodat jij gegarandeerd bent van een goed resultaat.

  • content_image

   Inhouse specialisten

   De beste professionals uit Vlaardingen

  • content_image

   Top beoordeeld!

   Lees ook onze reviews op Google

  content_image

  Veelgestelde vragen

  Wil jij graag weten welke mogelijkheden er allemaal zijn om je woning te kunnen verduurzamen? Dan is het logisch dat je tijdens je zoektocht nog een hele hoop extra vragen hebt. Om ervoor te zorgen dat het een stuk makkelijker wordt, hebben wij de meestgestelde voor je op een rijtje gezet.

  Hoe kan ik een aanvraag indienen voor de subsidie?
  Je kan zelf een aanvragen indienen voor subsidie via de website van de rijksoverheid. Dit wordt duidelijk aangegeven, maar is wel even een proces om door te komen. Je kan ook een subsidieaanvragen indienen via Direct Verduurzamen. Wij helpen je met al het uitzoekwerk en zorgen ervoor dat je subsidieaanvraag makkelijk en snel verloopt. Maak een gratis adviesgesprek en bekijk samen hoe je een subsidieaanvraag kan indienen.
  Voor welke isolatiemaatregelen kan ik subsidie aanvragen?
  Voor welke isolatiemaatregel je subsidie kan aanvragen hangt af van je persoonlijke situatie. Zo zijn er per subsidiemaatregel verschillende eisen en voorwaarden waar je aan moet voldoen. Weten welke isolatiemaatregelen jij kan uitvoeren waar je subsidie voor kan aanvragen? Plan een afspraak met onze experts en dan zoeken we samen uit hoe jij het voordeligst kan verduurzamen.
  Kan ik de subsidie bij jullie aanvragen?
  Wij snappen dat het verduurzamen van je huis als uitzoekwerk genoeg is. Wanneer je ook nog is een hele subsidieaanvraag zelf moet uitvoeren kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig weten onze subsidie experts alles over het aanvragen van een subsidie en hoe je dit het beste kan doen. Plan een gratis advies afspraak in en kijk samen met onze experts naar de beste mogelijkheden voor jouw situatie.
  Kan ik subsidie krijgen als ik maar 1 bouwdeel wil isoleren?
  Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afname van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al vrij snel aan. Hier bespaar je wel tot 30% van je isolatiekosten. Vanaf 2023 is het mogelijk om subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel hebt uitgevoerd. Als je voldoet aan de geldende voorwaarden krijg je wel tot 15% van de kosten als subsidie terug. Dus je kan zeker subsidie krijgen over het uitvoeren van maar één subsidiemaatregel.
  Kan ik de subsidie combineren met een lening?
  Of je een subsidie kan combineren hangt af van de subsidie, de lening en de isolatiemaatregelen. Wil je weten of dit wel van toepassing is op jouw situatie? Plan een gratis en vrijblijvend gesprek in met onze experts. Zij kunnen je precies voor jouw persoonlijke situatie vertellen wat er voor jou van toepassing is.
  Hoelang duurt het voor dat ik goedkeuring krijg op mijn subsidie aanvraag?
  Binnen 13 weken ontvang je een besluit van je aanvraag.
  Wanneer ontvang ik de offerte?

  Alle woningen zijn anders en hebben daarom een andere aanpak nodig om te verduurzamen. Direct Verduurzamen biedt energiebesparende oplossingen waarbij je al binnen één dag kan besparen. Wil je echt maximaal besparen? Neem contact op met onze experts en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.

  Waarom kiezen voor in kunststof kozijnen in Vlaardingen?

  De wereld om ons heen verandert razendsnel en duurzaamheid speelt een belangrijke rol in deze evolutie. Ook op het gebied van wonen en werken is verduurzaming steeds belangrijker geworden. Niet alleen draagt dit bij aan een waardestijging van je pand, maar het biedt tevens meer comfort en energiebesparing. Bij Direct Verduurzamen begrijpen we het belang hiervan en bieden wij dé oplossing: kunststof kozijnen.

  Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig erg populair en dat geldt dus ook voor Vlaardingen, en dat is niet zonder reden. Ze hebben namelijk talloze voordelen ten opzichte van traditionele houten of aluminium kozijnen. Ten eerste zijn kunststof kozijnen onderhoudsarm; je hoeft ze nooit te schilderen en ze behouden hun kleur jarenlang zonder te vervagen.

  Daarnaast zorgen kunststof kozijnen voor een uitstekende isolatie, waardoor warmte binnen blijft tijdens de wintermaanden en buiten wordt gehouden gedurende hete zomers. Dit resulteert niet alleen in lagere energiekosten, maar zorgt ook voor een aanzienlijke geluidsreductie. Daarbij komt nog eens de verhoogde veiligheid die kunststof kozijnen bieden door hun inbraakwerende eigenschappen.

  Voordelig kunststof kozijnen laten plaatsen in Vlaardingen

  Bij Direct Verduurzamen begrijpen we dat een investering in kunststof kozijnen een serieuze overweging is. Daarom willen we deze investering zo aantrekkelijk mogelijk maken. Dankzij verschillende subsidies, zoals de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH), kunnen wij je helpen om flink te besparen op de kosten. Hierdoor verdien je jouw investering nog sneller terug.

  Daarnaast bieden wij ook verschillende financieringsmogelijkheden aan tegen scherpe rentes. Wist je bijvoorbeeld dat je gebruik kunt maken van het Nationaal Warmtefonds? Dit fonds verstrekt leningen voor energiebesparende maatregelen, waaronder kunststof kozijnen. Zo kun jij zonder zorgen profiteren van alle voordelen die onze hoogwaardige kozijnen bieden.

  Vrijblijvend advies op maat

  Bij Direct Verduurzamen staan onze adviseurs klaar om je te adviseren en begeleiden bij het verduurzamen van jouw woning of bedrijfspand in Vlaardingen. Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

  Plan een afspraak

   Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek?
   Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.


   3 × 1 =