• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon

  Ook bij u in de buurt!

  Kunststof kozijnen Spijkenisse

  Bij Direct Verduurzamen begrijpen we hoe belangrijk het is om je woning of bedrijfspand te verduurzamen. Niet alleen draag je zo bij aan een beter milieu, maar je profiteert ook van diverse voordelen voor zowel je huis als je zakelijke pand. Voor kunststof kozijnen in Spijkenisse ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden hoogwaardige kwaliteit en een uitgebreid assortiment dat perfect aansluit op jouw wensen en behoeften. De voordelen van kunststof kozijnen zijn:

  • Energiebesparing
  • Onderhoudsarm
  • Duurzaamheid
  • Geluidsisolatie
  • Inbraakwerend

   

  Plan een afspraak

  content_image
  content_image

  Welke subsidiemogelijkheden zijn er in Spijkenisse?

  Ben jij een bewoner van Spijkenisse en wil je graag verduurzamen, maar weet je niet welke subsidies er beschikbaar zijn? Bij Direct Verduurzamen helpen wij je graag op weg! Subsidies kunnen een belangrijke rol spelen bij het realiseren van duurzame maatregelen in jouw woning. Het is alleen wel goed om te weten dat subsidieregelingen per gemeente kunnen verschillen. De mogelijke subsidies waarop je aanspraak kunt maken in Spijkenisse zijn:

  Bij Direct Verduurzamen begrijpen we als geen ander hoe belangrijk subsidies kunnen zijn bij het realiseren van duurzame maatregelen in jouw woning. Daarom bieden wij deskundig advies en begeleiding bij het aanvragen van subsidies. Wij kennen alle voorwaarden en regels waar je rekening mee moet houden en zorgen ervoor dat jouw aanvraag voldoet aan alle vereisten. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het gedoe rondom subsidies en kun jij je volledig richten op het verduurzamen van jouw woning.

  Gratis Adviesgesprek

  Persoonlijk advies op maat

  Bij Direct Verduurzamen begrijpen we dat duurzaamheid niet alleen belangrijk is voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Daarom bieden wij persoonlijk advies op maat, zodat jij kunt verduurzamen op een manier die perfect bij jou en jouw situatie past. Of het nu gaat om het plaatsen van kunststof kozijnen of het isoleren van je woning, wij denken met je mee en ontzorgen je volledig.

  Met landelijke dekking hebben wij een goed inzicht in wat er speelt op het gebied van duurzaamheid door heel Nederland. Onze experts zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen jou daarom optimaal adviseren. We kijken naar jouw specifieke situatie en wensen, zodat we samen tot de beste duurzame oplossing komen.

  Ons team bestaat uit enthousiaste professionals met passie voor duurzaamheid. Wij geloven dat kleine aanpassingen grote impact kunnen hebben en staan klaar om jou te helpen bij het verduurzamen van je woning. Onze ervaring, kennis en kwaliteit zorgen ervoor dat jij kunt genieten van een energiezuinige en comfortabel huis of bedrijfspand.

  Verduurzamen tegen 0% rente

  Waarom Direct verduurzamen in Spijkenisse?

  Bij Direct Verduurzamen begrijpen we hoe belangrijk het is om onze planeet te koesteren en te streven naar een duurzame toekomst. Daarom bieden wij jou de perfecte oplossingen om jouw huis, bedrijfspand of VvE te verduurzamen. De reden dat je voor ons kiest is voor een persoonlijk advies op maat, landelijke dekking, volledige ontzorging en eigen fabricage en montage.

  • content_image

   Inhouse specialisten

   De beste professionals uit Spijkenisse

  • content_image

   Top beoordeeld!

   Lees ook onze reviews op Google

  content_image

  Veelgestelde vragen

  Wil jij graag weten welke mogelijkheden er allemaal zijn om je woning te kunnen verduurzamen? Dan is het logisch dat je tijdens je zoektocht nog een hele hoop extra vragen hebt. Om ervoor te zorgen dat het een stuk makkelijker wordt, hebben wij de meestgestelde voor je op een rijtje gezet.

  Hoe kan ik een aanvraag indienen voor de subsidie?
  Je kan zelf een aanvragen indienen voor subsidie via de website van de rijksoverheid. Dit wordt duidelijk aangegeven, maar is wel even een proces om door te komen. Je kan ook een subsidieaanvragen indienen via Direct Verduurzamen. Wij helpen je met al het uitzoekwerk en zorgen ervoor dat je subsidieaanvraag makkelijk en snel verloopt. Maak een gratis adviesgesprek en bekijk samen hoe je een subsidieaanvraag kan indienen.
  Voor welke isolatiemaatregelen kan ik subsidie aanvragen?
  Voor welke isolatiemaatregel je subsidie kan aanvragen hangt af van je persoonlijke situatie. Zo zijn er per subsidiemaatregel verschillende eisen en voorwaarden waar je aan moet voldoen. Weten welke isolatiemaatregelen jij kan uitvoeren waar je subsidie voor kan aanvragen? Plan een afspraak met onze experts en dan zoeken we samen uit hoe jij het voordeligst kan verduurzamen.
  Kan ik de subsidie bij jullie aanvragen?
  Wij snappen dat het verduurzamen van je huis als uitzoekwerk genoeg is. Wanneer je ook nog is een hele subsidieaanvraag zelf moet uitvoeren kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig weten onze subsidie experts alles over het aanvragen van een subsidie en hoe je dit het beste kan doen. Plan een gratis advies afspraak in en kijk samen met onze experts naar de beste mogelijkheden voor jouw situatie.
  Kan ik subsidie krijgen als ik maar 1 bouwdeel wil isoleren?
  Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afname van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al vrij snel aan. Hier bespaar je wel tot 30% van je isolatiekosten. Vanaf 2023 is het mogelijk om subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel hebt uitgevoerd. Als je voldoet aan de geldende voorwaarden krijg je wel tot 15% van de kosten als subsidie terug. Dus je kan zeker subsidie krijgen over het uitvoeren van maar één subsidiemaatregel.
  Kan ik de subsidie combineren met een lening?
  Of je een subsidie kan combineren hangt af van de subsidie, de lening en de isolatiemaatregelen. Wil je weten of dit wel van toepassing is op jouw situatie? Plan een gratis en vrijblijvend gesprek in met onze experts. Zij kunnen je precies voor jouw persoonlijke situatie vertellen wat er voor jou van toepassing is.
  Hoelang duurt het voor dat ik goedkeuring krijg op mijn subsidie aanvraag?
  Binnen 13 weken ontvang je een besluit van je aanvraag.
  Wanneer ontvang ik de offerte?

  Alle woningen zijn anders en hebben daarom een andere aanpak nodig om te verduurzamen. Direct Verduurzamen biedt energiebesparende oplossingen waarbij je al binnen één dag kan besparen. Wil je echt maximaal besparen? Neem contact op met onze experts en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.

  Waarom kiezen voor in kunststof kozijnen in Spijkenisse?

  Ben je op zoek naar een manier om jouw woning of bedrijfspand te verduurzamen? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres! We begrijpen dat duurzaamheid steeds belangrijker wordt, niet alleen voor het verhogen van de waarde van je pand, maar ook voor het creëren van meer comfort. Onze kracht ligt voornamelijk bij het plaatsen van kunststof kozijnen.

  Kunststof kozijnen bieden vele voordelen ten opzichte van traditionele houten kozijnen. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam en zeer isolerend. Dit betekent dat je geen tijd meer hoeft te besteden aan schuren, schilderen en reparaties. Bovendien zorgen kunststof kozijnen voor een uitstekende isolatie, waardoor geluidsoverlast tot een minimum wordt beperkt en warmteverlies wordt geminimaliseerd.

  Kunststof kozijnen zijn ook zeer veilig. Ze zijn inbraakwerend en voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid. Zo kun jij met een gerust hart genieten van een veilige woon- of werkomgeving.

  Voordelig kunststof kozijnen laten plaatsen in Spijkenisse

  Naast de voordelen van kunststof kozijnen willen we ook graag benadrukken dat je door middel van subsidies serieus geld kunt besparen op je investering. Er zijn verschillende landelijke en lokale subsidies beschikbaar die het verduurzamen van jouw woning of bedrijfspand nog aantrekkelijker maken.

  Daarnaast bieden wij ook financieringsmogelijkheden tegen scherpe rentes. We kunnen kijken naar verschillende financieringsvormen, waaronder het Nationaal Warmtefonds. Op deze manier helpen we jou om duurzaamheidsmaatregelen te treffen zonder grote financiële lasten.

  Vrijblijvend advies op maat

  Bij Direct Verduurzamen staan we klaar om jou te helpen bij het verduurzamen van jouw woning of bedrijfspand in Spijkenisse en omgeving. Ons ervaren team adviseert je graag over de mogelijkheden en zorgt voor een professionele installatie van kunststof kozijnen. Plan daarom vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs.

  Plan een afspraak

   Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek?
   Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.


   een + dertien =