• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon

  Ook bij u in de buurt!

  Kunststof kozijnen Dordrecht

  Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het verduurzamen van je woning in Dordrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Direct Verduurzamen geloven we dat verduurzaming belangrijk is en vele voordelen met zich meebrengt. Een van de manieren waarop wij dit realiseren, is door hoogwaardige kunststof kozijnen aan te bieden in Dordrecht en omgeving. Met onze enthousiaste benadering en jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat jouw woning of bedrijfspand niet alleen energiezuiniger wordt, maar ook een stuk meer uitstraling krijgt. Daarom de voordelen nog even voor je op een rijtje:

  • Energiebesparing
  • Onderhoudsarm
  • Duurzaamheid
  • Geluidsisolatie
  • Inbraakwerend

   

  Plan een afspraak

  content_image
  content_image

  Welke subsidiemogelijkheden zijn er in Dordrecht?

  Ben jij op zoek naar manieren om je huis duurzamer te maken? Wil je graag profiteren van subsidies die je hierbij kunnen helpen? Bij Direct Verduurzamen weten we precies welke subsidiemogelijkheden er zijn in Dordrecht en helpen we je graag bij het aanvragen en benutten ervan. In dit artikel bespreken we de verschillende subsidies waar je aanspraak op kunt maken. Let wel op, aangezien subsidies per gemeente kunnen verschillen, kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden. De subsidies waar je aanspraak op kunt maken zijn:

  Bij Direct Verduurzamen staan wij klaar om jou te helpen met het verkrijgen van deze subsidies. We weten precies aan welke voorwaarden je moet voldoen en begeleiden je bij het gehele aanvraagproces. Onze ervaren specialisten hebben kennis van alle ins en outs op het gebied van duurzaamheid en subsidieaanvragen. Wij zorgen ervoor dat je geen belangrijke informatie mist en begeleiden je stap voor stap naar een duurzamer huis of bedrijfspand.

  Gratis Adviesgesprek

  Persoonlijk advies op maat

  Bij Direct Verduurzamen hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering. Daarom beginnen we altijd met een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek inventariseren we jouw wensen en bespreken we de mogelijkheden om jouw woning te verduurzamen. Onze ervaren adviseurs denken volledig met je mee en geven advies dat aansluit bij jouw situatie.

  We begrijpen dat iedere woning uniek is, daarom bieden wij maatwerkadviezen aan. Of het nu gaat om het isoleren van je dak of het plaatsen van kunststof kozijnen; onze adviseurs helpen je graag met een passende oplossing die bijdraagt aan een duurzaam en comfortabel huis.

  Verduurzamen tegen 0% rente

  Waarom Direct verduurzamen in Dordrecht?

  Ben je op zoek naar een betrouwbare en deskundige partner die jou helpt om je huis te verduurzamen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Direct Verduurzamen bieden wij landelijke dekking en voorzien we jou van advies op maat. Wij nemen de volledige zorg uit handen en zorgen ervoor dat jij kunt genieten van een goed resultaat.

  Doordat wij zowel de fabricage als montage van duurzame producten volledig in eigen beheer hebben, hebben wij controle over het gehele proces. Dit betekent dat we kunnen garanderen dat de hoogste kwaliteit wordt geleverd en dat elk detail nauwkeurig wordt uitgevoerd. Bovendien kunnen wij snel schakelen, wat resulteert in een snelle en efficiënte service.

  • content_image

   Inhouse specialisten

   De beste professionals uit Dordrecht

  • content_image

   Top beoordeeld!

   Lees ook onze reviews op Google

  content_image

  Veelgestelde vragen

  Wil jij graag weten welke mogelijkheden er allemaal zijn om je woning te kunnen verduurzamen? Dan is het logisch dat je tijdens je zoektocht nog een hele hoop extra vragen hebt. Om ervoor te zorgen dat het een stuk makkelijker wordt, hebben wij de meestgestelde voor je op een rijtje gezet.

  Hoe kan ik een aanvraag indienen voor de subsidie?
  Je kan zelf een aanvragen indienen voor subsidie via de website van de rijksoverheid. Dit wordt duidelijk aangegeven, maar is wel even een proces om door te komen. Je kan ook een subsidieaanvragen indienen via Direct Verduurzamen. Wij helpen je met al het uitzoekwerk en zorgen ervoor dat je subsidieaanvraag makkelijk en snel verloopt. Maak een gratis adviesgesprek en bekijk samen hoe je een subsidieaanvraag kan indienen.
  Voor welke isolatiemaatregelen kan ik subsidie aanvragen?
  Voor welke isolatiemaatregel je subsidie kan aanvragen hangt af van je persoonlijke situatie. Zo zijn er per subsidiemaatregel verschillende eisen en voorwaarden waar je aan moet voldoen. Weten welke isolatiemaatregelen jij kan uitvoeren waar je subsidie voor kan aanvragen? Plan een afspraak met onze experts en dan zoeken we samen uit hoe jij het voordeligst kan verduurzamen.
  Kan ik de subsidie bij jullie aanvragen?
  Wij snappen dat het verduurzamen van je huis als uitzoekwerk genoeg is. Wanneer je ook nog is een hele subsidieaanvraag zelf moet uitvoeren kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig weten onze subsidie experts alles over het aanvragen van een subsidie en hoe je dit het beste kan doen. Plan een gratis advies afspraak in en kijk samen met onze experts naar de beste mogelijkheden voor jouw situatie.
  Kan ik subsidie krijgen als ik maar 1 bouwdeel wil isoleren?
  Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afname van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al vrij snel aan. Hier bespaar je wel tot 30% van je isolatiekosten. Vanaf 2023 is het mogelijk om subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel hebt uitgevoerd. Als je voldoet aan de geldende voorwaarden krijg je wel tot 15% van de kosten als subsidie terug. Dus je kan zeker subsidie krijgen over het uitvoeren van maar één subsidiemaatregel.
  Kan ik de subsidie combineren met een lening?
  Of je een subsidie kan combineren hangt af van de subsidie, de lening en de isolatiemaatregelen. Wil je weten of dit wel van toepassing is op jouw situatie? Plan een gratis en vrijblijvend gesprek in met onze experts. Zij kunnen je precies voor jouw persoonlijke situatie vertellen wat er voor jou van toepassing is.
  Hoelang duurt het voor dat ik goedkeuring krijg op mijn subsidie aanvraag?
  Binnen 13 weken ontvang je een besluit van je aanvraag.
  Wanneer ontvang ik de offerte?

  Alle woningen zijn anders en hebben daarom een andere aanpak nodig om te verduurzamen. Direct Verduurzamen biedt energiebesparende oplossingen waarbij je al binnen één dag kan besparen. Wil je echt maximaal besparen? Neem contact op met onze experts en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.

  Nieuwste projecten

  Dag in dag uit werken wij eraan om het leven van onze klanten op het gebied van isolatie een stukje makkelijker en aangenamer te maken. Lees en bekijk hier onze projecten en ontdek wat wij voor onze klanten doen.

  Waarom kiezen voor in kunststof kozijnen in Dordrecht?

  Het verduurzamen van je pand wordt steeds belangrijker, niet alleen om de waarde te verhogen, maar ook om meer comfort te krijgen. Ben je op zoek naar nieuwe kozijnen in Dordrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

  Kunststof kozijnen bieden talloze voordelen ten opzichte van traditionele houten of aluminium kozijnen. Ze zijn onderhoudsarm, hebben een lange levensduur en zijn bestand tegen weer en wind. Daarnaast zorgen ze voor een betere isolatie van je pand, waardoor je kunt besparen op energiekosten. In de winter blijft de warmte binnen en in de zomer houdt het de hitte buiten.

  Kunststof kozijnen zijn niet alleen praktisch, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat ze perfect passen bij het design van je pand. Bovendien dragen kunststof kozijnen bij aan geluidsisolatie, wat resulteert in een rustige en ontspannen leefomgeving.

  Voordelig kunststof kozijnen laten plaatsen in Dordrecht

  Bij Direct Verduurzamen begrijpen we dat een investering in kunststof kozijnen soms veel gevraagd kan zijn. Daarom bieden wij ook verschillende financieringsmogelijkheden aan tegen scherpe rentetarieven. Hierdoor wordt het verduurzamen van je woning of bedrijfspand voor iedereen toegankelijk.

  Eén van deze financieringsvormen is het Nationaal Warmtefonds. Het Nationaal Warmtefonds verstrekt leningen voor energiebesparende maatregelen met gunstige voorwaarden, waaronder een lage rente en de mogelijkheid tot aflossing via een lagere energierekening. Bij Direct Verduurzamen informeren wij je graag over alle beschikbare financieringsmogelijkheden.

  Vrijblijvend advies op maat

  Laat ons je helpen om je woning of bedrijfspand in Dordrecht te verduurzamen. Wij staan klaar om jou te adviseren en te begeleiden bij het verduurzamen van je woning of bedrijfspand.

  Plan een afspraak

   Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.