• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon
  veka_logo

  Kunststof Erkers

  Kunststof erkers zijn een perfecte keuze voor iedereen die zijn of haar woning wil verduurzamen en ook wil bijdragen aan een schoner en beter milieu. Zo zijn kunststof erkers goed geïsoleerd, waardoor warmteverlies wordt verminderd en jouw energieverbruik daalt. Dit resulteert in lagere energiekosten en een veel aangenamer klimaat in huis.

  product_detail_image

  Profiteer van de voordelen van een kunststof erker

  Ben je op zoek naar manieren om jouw huis te verduurzamen? Wil je graag energie besparen, het comfort in je woning verhogen en tegelijkertijd de waarde van je huis verhogen? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres! Wij bieden hoogwaardige kunststof erkers die niet alleen zorgen voor een nog mooiere uitstraling van je woning, maar ook zogen voor een stuk extra duurzaamheid. De voordelen zijn:

  • Geen kans op rottend hout;
  • Kunststof erkers hoeven niet geschilderd te worden zoals houten kozijnen;
  • Duurzaam materiaal;
  • Vochtwerend, warmte en geluid isolerend;
  • Waarde toevoeging aan je woning.

  Gratis offerte

  Voor en na, zie het verschil!
  We staan er niet altijd bij stil, maar in ons dagelijks leven gaat er een aanzienlijke hoeveelheid energie verloren als gevolg van de slechte isolatie van woningen. Dit probleem ontstaat voornamelijk doordat de kozijnen verouderd zijn of omdat er onvoldoende isolatiemateriaal is gebruikt bij de bouw van de woning. Gelukkig kun je dit probleem gemakkelijk oplossen door jouw woning te laten isoleren of door het plaatsen van nieuwe kunststof kozijnen of een kunststof erker. Wil jij weten wat het effect is van een kunststof erken in plaats van een houten? Neem dan snel een kijkje hieronder en bekijk het aan de hand van voor- en na foto’s. Zo kun je zelf zien hoe enorm groot het verschil is.

  Gratis Adviesgesprek

  Alles onder één dak!

  Wij regelen alles voor je

  Wij staan voor je klaar

  Ben je op zoek naar een duurzame manier om meer ruimte en licht in jouw woning te creëren en ook direct geld te besparen op je energierekening iedere maand? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van kunststof erkers en zorgen ervoor dat jij volledig ontzorgd wordt, van advies tot plaatsing. Zo kijken we samen met jou wat je wensen zijn en of je eventueel aanspraak kunt maken op één van de door de gemeente en ook overheid beschikbaar gestelde subsidies.

  Gratis Adviesgesprek

  product_detail_image
  kunststof erker
  Maatwerk

  Kunststof erker op maat

  Ben jij op zoek naar een betrouwbare partners voor het laten plaatsen van een kunststof erker op maat voor jouw woning of bedrijfspand? Dan is Direct Verduurzamen de partij die jij zoekt! Kunststof erkers bieden namelijk ontzettend veel voordelen ten opzichte van traditionele materialen zoals hout en aluminium. Kunststof is namelijk een zeer duurzaam materiaal dat bestand is tegen diverse weersomstandigheden. Hierdoor blijft de look van jouw erker jarenlang als nieuw!

  Daarnaast heeft kunststof weinig onderhoud nodig; even afnemen met een vochtige doek en jouw erker is weer schoon. Bovendien isoleert kunststof ook ontzettend goed, waardoor je energie bespaart op zowel het verwarmen van je woning of bedrijfspand als het verkoelen in de zomer. Dit resulteert natuurlijk in lagere energiekosten en draagt bij aan een beter milieu.

  Vrijblijvend advies op maat
  Bespaar

  Subsidies op kunststof erkers

  Wil je graag jouw woning verduurzamen en energie besparen door het laten plaatsen van een kunststof erker, maar weet je niet precies welke subsidiemogelijkheden er zijn? Bij Direct Verduurzamen hebben wij alle kennis in huis om jou te helpen bij het vinden en aanvragen van de juiste subsidies. Zo bespaar je direct op je investering, dat wil jij toch ook?

  Omdat we bij Direct Verduurzamen precies weten wat er nodig is om bepaalde subsidies aan te kunnen vragen, helpen wij je gedurende deze aanvraag van A tot Z met alles wat nodig is. Doordat ons adviseurs precies weten welke voorwaarden er worden gesteld bij het aanvragen van subsidies, zorgen wij ervoor dat je aan alle eisen voldoet.

  Samen met jou bekijken we de mogelijkheden en stellen we een plan op dat naadloos aansluit bij jouw specifieke situatie. Van het invullen van de aanvraagformulieren tot het verzamelen van benodigde documentatie, wij nemen al deze zorgen uit handen.

  Let op: De beschikbaarheid van subsidies kan variëren per gemeente. Neem daarom altijd contact met ons op voor specifieke informatie over jouw woonplaats.

  Maak gebruik van de Subsidie Service

  Snel weten wat de mogelijkheden zijn?

  Klaar voor een gratis adviesgesprek?

  Ben jij klaar om jouw woning te verduurzamen? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Ons team staat voor je klaar om je persoonlijk advies te geven dat volledig is afgestemd op jouw situatie en wensen.

  Gratis offerte

  • Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek?
   Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.


   19 − 13 =