• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon
  veka_logo

  Kunststof Dakramen

  Kunststof dakraam laten plaatsen? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan he juiste adres! Kunststof dakramen hebben namelijk ontzettend veel voordelen ten opzichte van traditionele houten ramen. Ze onderhoudsvrij, wat betekent dat je nooit meer hoeft te schilderen of lakken. Daarnaast zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden en behouden ze hun vorm en kleur gedurende vele jaren. Maar dat is nog niet alles!

  product_detail_image

  Profiteer van de voordelen van een kunststof dakraam

  Ben jij op zoek naar een manier om jouw huis te voorzien van meer daglicht en tegelijkertijd te verduurzamen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden hoogwaardige kunststof dakramen die niet alleen zorgen voor een prachtige uitstraling, maar ook energiebesparend zijn. De voordelen zijn:

  • Hoeft niet geschilderd te worden;
  • Kunststof is duurzaam en gaat gemiddeld drie keer langer mee dan hout
  • Het produceren van kunststof is minder belastend voor het milieu;
  • Kunststof is recyclebaar als het dakraam vervangen wordt.

  Gratis offerte

  Voor en na, zie het verschil!
  Met een kunststof dakraam van Direct Verduurzamen maak je jouw woning energiezuinig en zorg je direct voor een stuk meer natuurlijke licht inval, zonder gedoe en hoge kosten. Benieuwd naar het effect van onze oplossingen? Bekijk hieronder het verbluffende voor en na effect van ons kunststof dakraam, die we recentelijk bij één van onze tevreden klanten hebben geplaatst.

  Passend bij iedere stijl

  Meer natuurlijk licht met kunststof dakramen

  Wij staan voor je klaar

  Wil je graag meer natuurlijk licht in je huis, een betere isolatie en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzame toekomst? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres! Wij bieden hoogwaardige kunststof dakramen die passen bij iedere situatie en stijl. Dus of je nu een modern of klassieke stijl hebt, wij zijn ervan overtuigd dat we het perfecte dakraam voor jou kunnen vinden. Onze kunststof dakramen zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen waardoor ze niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook uitblinken op het gebied van functionaliteit en duurzaamheid.

  Dankzij de uitstekende isolerende eigenschappen bespaar je energie én verhoog je het comfort in huis. Bovendien hebben onze dakramen een lange levensduur, zodat jij er nog jarenlang van kunt genieten zonder zorgen. Wil jij weten wat wij voor jou kunnen beteken? Neem dan contact op via onderstaande knop. Samen kijken we naar je wensen, zodat we je op basis daarvan een vrijblijvend advies op maat kunnen geven.

  Gratis Adviesgesprek

  product_detail_image
  dakraam van kunststof
  Volledig ontzorgd van A tot Z

  Wij regelen alles voor je

  Wij staan voor je klaar

  Bij Direct Verduurzamen staan wij bekend om onze persoonlijke aanpak. Wij geloven dat iedere klant uniek is en daarom bieden wij maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Vanaf het allereerste adviesgesprek tot de nazorg na plaatsing, zorgen wij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

  Ons team staat klaar om je te adviseren over de verschillende mogelijkheden tot verduurzamen die geschikt zijn voor jouw situatie. Daarbij kunnen we samen kijken naar het laten plaatsen van kunststof kozijnen, het isoleren van je woning of bedrijfspand of andere energiebesparende mogelijkheden, wij hebben alle kennis en ervaring in huis om jou te helpen met de juiste keuzes maken.

  Vrijblijvend advies op maat
  Bespaar

  Subsidies op kunststof dakramen

  Waarom zou je kiezen voor kunststof dakramen én in aanmerking willen komen voor subsidies? Daar hebben wij een aantal goede redenen voor! Allereerst zijn kunststof dakramen een uitstekende vorm van isolatie, waardoor ze warmteverlies minimaliseren en jouw energierekening omlaag brengen. Daarnaast zijn ze ook nog eens onderhoudsvriendelijk én gaan ze ontzettend lang mee.

  En dan hebben we het nog niet eens gehad over de financiële voordelen! Kunststof dakramen worden namelijk gesubsidieerd door de overheid als onderdeel van haar streven naar energiebesparing in woningen en bedrijfspanden. Deze subsidies kunnen aanzienlijk oplopen, waardoor je flink kunt besparen op de aanschafkosten van nieuwe ramen.

  Omdat het aanvragen van deze subsidies vaak de nodige administratieve rompslomp met zich meebrengt, nemen wij ook dit volledig voor je uit handen. Zo zorgen wij ervoor dat je voldoet aan alle voorwaarden en dat we beschikken over de juiste documenten om de aanvraagt correct in te dienen.

  Let op: De beschikbaarheid van subsidies kan variëren per gemeente. Neem daarom altijd contact met ons op voor specifieke informatie over jouw woonplaats.

  Gratis Subsidie Service

  Snel weten wat de mogelijkheden zijn?

  Klaar voor een gratis adviesgesprek?

  Bij Direct Verduurzamen begrijpen we dat het aanschaffen van nieuwe dakramen geen dagelijkse kost is. Daarom bieden wij jou geheel vrijblijvend advies op maat aan. Ons team van adviseurs staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en samen met jou de perfecte oplossing te vinden die past bij jouw woning of bedrijfspand én budget.

  Gratis offerte

  • Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek?
   Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.


   zeventien − 12 =