• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon
  Let op! Geld lenen kost geld
  Is partner van Direct Verduurzamen voor duurzame energieoplossingen

  Ontvang een financieringsplan en advies op maat voor uw kozijnen

  Kunststof kozijnen op afbetaling voor uw hele woning vanaf € 45,- p/m!

  • Gratis financieringsplan aanvragen
  • Gratis ondersteuning bij aanschaf
  • Ook mogelijk bij bestaande leningen
  • Al v.a. 1.5% rente (looptijd 10 jaar)

  Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zorgen voor een stappenplan van A tot Z.

   Vraag hier uw gratis adviesgesprek aan!

   Wij respecteren uw Privacy
  • Stap 1

   Vul uw contact-gegevens in

  • Stap 2

   Ontvang gratis advies en een offerte op maat

  • Stap 3

   Wij geven professioneel financieel advies

  • Kunststof ramen, deuren en schuifpuien voor een vast laag bedrag?

   Kunststof kozijnen per maand betalen

   Kunststof kozijn per maand betalen? Dat kan bij Direct Verduurzamen! Daarom kijken we graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn. Onze adviseurs beschikken namelijk over een AFM vergunning en kunnen je dus van A tot en met Z voorzien van een passend financieel plan. Dit doen we overigens geheel kosteloos zodat je nergens aan vast zit. Hoe fijn is het om je houten kozijnen te kunnen laten vervangen door prachtige kunststof kozijnen en deze maandelijks te kunnen betalen? Wist je namelijk dat financieren al mogelijk is vanaf 0% rente en je dus alleen betaalt voor het geld dat je daadwerkelijk leent? Hoe dit precies zit, leggen we je graag uit!

   v.a. 45,- p.m.

   Gratis advies van Geld Platform

   Kosteloos financieringsplan

   Al v.a. 1,6% rente met de Duurzaamheidslening van SVN

   Subsidie, fiscaal voordeel, aantrekkelijk lenen en zelf investeren. Geldplatform zet alles voor u op een rijtje in uw gratis financieringsplan. Zo kunt u moeiteloos een keuze maken en kijken we samen naar de mogelijkheden om uw kunststof kozijnen op afbetaling te laten plaatsen.

   • Alle expertise onder één dak
   • Gratis financieel advies
   • Vast maandbedrag en looptijd
   • Persoonlijke begeleiding VvE
   • Vergoedingsvrij vervroegd aflossen
   • VvE energiebespaarlening
   • Ook mogelijk bij bestaande leningen
   • Al v.a. 1.6% rente duurzaamheidslening SVN

   Financieringsplan aanvragen

   Kunststof ramen, deuren en schuifpuien per maand betalen?

   Wel de lusten niet direct de lasten

   Dat het laten plaatsen van kunststof kozijnen een goede investering is voor de lange termijn is bekend. Toch snappen we heel goed dat het ineens moeten investeren van duizenden of zelfs tienduizenden euro’s een enorm bedrag is en ook niet voor iedereen mogelijk is. Om echt het verschil te kunnen zien en ook merken, heeft het vervangen van slechts één raam dus ook weinig zin. Hoe fijn is het dan dat er verschillende mogelijkheden zijn om je kunststof kozijnen wel te kunnen laten plaatsen, maar de lasten per maand te kunnen betalen? Dit heeft als voordeel dat het binnen direct een stuk aangenamer wordt, aangezien je huis een stuk beter geïsoleerd is, maar je daarnaast ook bespaard op je energiekosten doordat de warmte langer binnen blijft. Reden genoeg dus om geheel vrijblijvend het gesprek aan te gaan met één van onze adviseurs.

   Uitstekend
   Gebaseerd op 47 recensies
   Erik Faase
   good service and perfect installed
   Jan Swinkels
   Uitstekende begeleiding tijdens de offerte, vervolgens heel netjes geplaatst. Heel tevreden met de kwaliteit van de kozijnen
   Thea Telling
   Goede informatie en service. Medewerkers zijn vriendelijk, werken heel netjes. Na afloop dus even ramen lappen en genieten van het mooie werk.
   Roland Wolters
   Super blij met de kunststof kozijnen en HR++ ramen die we bij Direct Verduurzamen BV besteld hebben. Contact met hen is zeer goed en gemaakte afspraken komen ze altijd na. Vandaag is Michel nog langs geweest om alles nog een keer samen te controleren. Er zijn nog een paar puntjes die nog aangepast moeten worden, maar dat gaat zeker goed komen., Goede kwaliteit in ieder geval. Goed advies en goede begeleiding gedurende het hele traject. Ook over de installateurs van Serku niets dan lof. Vakmannen zijn het. Als je op zoek bent naar nieuwe kunststof kozijnen ben je bij Direct Verduurzamen BV aan het juiste adres.
   Rakis Chotoe
   Denken met je mee en zijn open en transparant. Kozijnen zijn snel en keurig geleverd. Kan ze zeker aanraden.
   Frank Wijgmans
   Door alle goed gemotiveerde argumenten en adviezen heb ik gekozen voor Direct Verduurzamen. De gebruikte materialen zijn zoals toegezegd van uitstekende kwaliteit. De afgegeven planning is naar volle tevredenheid gehaald. Bij iedere project kunnen onvolkomenheden voorkomen. Bij mij was dit het geval, na wat aandringen zal her opgelost worden .
   Fambam Travellers
   Top service, snelle plaatsing en vriendelijk en geweldige customer service!
   Koos van Duijn
   Na eerst wat negatieve ervaringen met andere bedrijven mbt offertes, hebben we Direct Verduurzamen benadert. Een verademing. Kort na het eerste telefonische contact kwam Michel Keizer langs en heeft ter plaatse een nette offerte uitgebracht en is natuurlijk met de opdracht naar huis gegaan. Kort daarna is de "inmeter" gekomen en daar hebben we de details mbt kleur, uitvoering etc kunnen bespreken. De datum van uitvoering werd direct ingepland. Komt allemaal professioneel over. De installatie werd door twee vakmensen uitgevoerd., Edwin en Manfred. Absolute toppers. Wij zijn heel blij dat we Direct Verduurzamen hebben gekozen.
   Ardi Ramsteyn
   Prettig bedrijf. Goede service en advies. Werken via isolatiegilde met gecertificeerde bedrijven.
   Dennis
   Via Direct Verduurzamen ons volledig laten ontzorgen! Zeker een aanrader voor iedereen. Ze hebben ons geholpen met de financiering en subsidie aanvraag voor onze spouwmuur isolatie, vloerisolatie en kunststof kozijnen van VEKA. zeer tevreden over het geleverde werk. De kozijnen zien er fantastisch uit😁 Keep op the good work!
   ldimage

   Kunststof kozijnen per maand betalen met de energiebespaarlening

   Met de energiebespaarlening van het warmtefonds is je kunststof kozijn per maand mogelijk. Sterker nog, wanneer het verzamelinkomen lager is dan 60.000 euro, betaal je alleen maandelijks de aflossing en daarbovenop dus geen rente. Belangrijk om te weten, is dat wij je helpen met het indienen van de aanvraag. Wij vertellen je precies welke informatie en documenten we van je nodig hebben, zodat we de aanvraag correct kunnen indienen. Zo is de kans dat deze juist kan worden verwerkt het grootst.

   Wij helpen u van A tot Z
   Meest gestelde vragen
   Financiering voor duurzaamheidsprojecten is vaak een struikelblok voor veel mensen. Gelukkig zijn er diverse mogelijkheden om dit te realiseren. Bij Direct Verduurzamen hebben we een uitgebreid netwerk van betrouwbare partners die gespecialiseerd zijn in het verstrekken van financieringen voor verduurzamingsprojecten. Samen met jou bekijken we welke opties het beste aansluiten bij jouw situatie. Lees daarom hier alvast de meest gestelde vragen. Dus wil jij je kunststof kozijnen per maand betalen? Plan dan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze adviseurs.

   Hoeveel geld kan ik maximaal lenen?
   Wanneer u gebruikmaakt van de Energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds, dan kun u een bedrag van maximaal 27.000 euro lenen. Wilt u meer lenen dan 27.000 euro, dan zult u een beroep moeten doen op de Zeer Energiezuinig Pakket / Nul op de Meter. Om te kijken welke financiering het beste bij u past, voorzien wij u van persoonlijk en kosteloos financieel advies. Voor een VvE's geldt uiteraard een ander bedrag.
   Wanneer betaal ik 0% rente?
   Wanneer u eigenaar bent van een woning en uw verzamelinkomen ligt niet hoger dan 60.000 euro, dan betaald u geen rente over uw Energiebespaarlening. U lost dus maandelijks wel een vast bedrag af, maar betaald hier geen rente over. Samen met u kijken we graag of u hiervoor in aanmerking komt.
   Kan ik een financiering combineren met subsidies?
   Ja, u kunt een financiering combineren met subsidies die door de Rijksoverheid en uw gemeente beschikbaar worden gesteld. Zo kunnen dus zowel particulieren als VvE's gebruikmaken van de energiebespaarlening in combinatie met subsidies voor het isoleren van uw woning.
   Kan ik als VvE ook aanspraak maken op een financiering?
   Ja, ook als VvE kunt u aanspraak maken op de Energiebespaarlening die speciaal geschikt is voor VvE's. Deze lening wordt door de VvE afgesloten, zodat er energiebesparende maatregelen kunnen worden uitgevoerd. Om er zeker van te zijn dat u in aanmerking komt voor deze lening, kijken we graag met u mee of u voldoet aan de voorwaarden.

   Kan ik ook een deel per maand betalen?

   Het kan natuurlijk heel goed zijn dat je alle kozijnen van je woning wilt laten vervangen door kunststof kozijnen, maar niet alles op afbetaling wilt doen. Gelukkig is dit geen enkel probleem! Zo is het namelijk heel goed mogelijk om bijvoorbeeld een deel zelf te betalen en het andere deel te financieren. Dit heeft als voordeel dat je wel direct een groot deel van de investering hebt betaald, maar dus niet eerst door hoeft te sparen tot je het volledig bedrag bij elkaar hebt om de hele woning van kunststof kozijnen te voorzien.

   Kan ik vervroegd aflossen?

   Kies je voor de energiebespaarlening van het warmtefonds, dan is het mogelijk ook vervroegd af te lossen. Stel dat je een financiële meevaller hebt of net even wat extra’s hebt gespaard, dan kun je dit zonder dat je hier een boete over hoeft te betalen aflossen. Wel zo fijn, vind je niet? Zo bepaal je dus eigenlijk zelf hoe lang de looptijd van je lening is.

   Hoe lang is de looptijd?

   Wanneer je kiest voor kunststof kozijnen per maand betalen via de energiebespaarlening van het warmtefonds, dan kun je kiezen uit een looptijd van 7, 10 of 15 jaar. Kies je voor een lening tussen de 15.000 en 27.000 euro, dan heb je zelfs de mogelijkheid om deze over 20 jaar af te lossen. Concreet houdt dit dus in dat je voor iets meer dan 100 euro per maand, je volledige woning kunt voorzien van kunststof kozijnen.

   De voordelen van kunststof kozijnen per maand betalen

   Je kunststof kozijnen per maand betalen heeft een hele hoop voordelen. Het grootste voordeel is toch wel dat je direct profiteert van alle praktische en uiteindelijk ook financiële voordelen van kunststof kozijnen, maar de lasten niet direct hoeft te dragen. Zo hoef je dus geen beroep te doen op je spaargeld, maar verduurzaam je wel direct je woning. Dit heeft als voordeel dat je energiekosten omlaag gaan aangezien kunststof kozijnen beter isoleren, maar ook het comfort in huis er beter op wordt. Stel dat je last hebt van condens aan de binnenkant van het raam, dan kan dit te maken hebben met je kozijnen.

   Vrijblijvend advies op maat

   Bij Direct Verduurzamen gaan we net even dat stapje verder. Daarom gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden die er zijn om je woning of bedrijfspand te verduurzamen. Zo denken wij niet alleen mee als het gaat om de financiering, maar regelen we alles van A tot en met Z. Dat houdt in dat we niet alleen kijken naar de mogelijkheden die er zijn om je kunststof kozijnen per maand te kunnen betalen, maar ook naar de mogelijke subsidies waar je aanspraak op kunt maken. Het kan namelijk heel goed zijn dat er naast de standaard door de Rijksoverheid beschikbaar gestelde subsidies, ook in jouw gemeente bepaalde subsidies zijn waar je aanspraak op kunt maken. Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

   Lees meer
   content_image

   AFM nummer 12017571

   • Bel mij terug

    Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.