• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon
  veka_logo

  Dakisolatie

  Een slecht geïsoleerd dak is de energieverslinder voor je huis. Op deze manier gaat wel 30% van de warmte verloren. Zone! Jij zit in een koud huis én betaald de hoofdprijs aan stookkosten. Dat moet beter kunnen toch? Dat kan met dakisolatie bij Direct Verduurzamen.

  product_detail_image

  De voordelen van dakisolatie

  Dakisolatie is de meest functionele methode voor het isoleren van je woning. De opstijgende warme lucht wordt tegengehouden en glipt niet meer weg door het dak. De temperatuur in je huis is hierdoor makkelijker te reguleren. Dit zorgt voor een aantal voordelen:

  • Je bespaart tot wel 40% op je gasverbruik en bespaart jaarlijks 30% op je energierekening;
  • Het zorgt voor meer wooncomfort;
  • Je helpt het milieu een handje.

  Gratis offerte

  Alles onder één dak!

  Subsidies advies voor het isoleren van je dak

  Wij staan voor je klaar

  Ben je op zoek naar subsidies en advies om je dak te isoleren? Bij Direct Verduurzamen ben je aan het juiste adres! Met onze expertise en de mogelijkheid om gebruik te maken van de ISDE subsidie, kun je tot wel 30 procent besparen op de kosten van dakisolatie. Ontdek nu hoe ook jij kunt profiteren van deze subsidie en energiebesparing!

  Gratis Adviesgesprek

  product_detail_image

  Dakisolatie voor ieder type dak

  Ben jij op zoek naar manieren om jouw huis duurzamer te maken en tegelijkertijd te besparen op energiekosten? Bij Direct Verduurzamen bieden wij diverse oplossingen om jouw dak optimaal te isoleren. Of het nu gaat om een plat dak, schuin dak of de zolder; wij helpen je graag bij het verduurzamen van jouw woning.

  Gratis Adviesgesprek

  Al aan een dakkapel  gedacht?

  Ben je bezig met het verduurzamen van je woning? Dan is het laten isoleren van je dak een slimme zet. Maar wist je dat een dakkapel ook bijdraagt aan energiebesparing én wooncomfort? Bij Direct Verduurzamen helpen we jou graag op weg naar een energiezuinige toekomst. Ontdek de voordelen van het combineren van dakisolatie en een dakkapel en maak jouw woning nóg duurzamer!

  Alles over dakkapellen

  Duurzame dakisolatie

  Bent u op zoek naar een duurzame manier om uw huis te isoleren? Zoek niet verder! Direct Verduurzamen biedt de perfecte oplossing. Door middel van hoogwaardige dakisolatie zorgen wij ervoor dat uw woning energiezuiniger wordt, wat resulteert in lagere energiekosten en een comfortabeler leefklimaat en dat is natuurlijk waar we het allemaal voor doen.

  Effectief isoleren begint bij het dak

  U hebt vast wel eens gehoord dat het grootste warmteverlies in uw huis plaatsvindt via het dak. Dit betekent dat het isoleren van uw dak een effectieve manier is om energie te besparen en de CO2 uitstoot te verminderen. Bij Direct Verduurzamen begrijpen we dit maar al te goed en daarom hebben wij ons gespecialiseerd in duurzame dakisolatie van de hoogste kwaliteit.

  Duuzaamheid gecombineerd met innovatie

  Bij Direct Verduurzamen geloven we in duurzaamheid zonder concessies te doen aan kwaliteit en comfort. Met onze innovatieve materialen en technieken bieden wij u een milieuvriendelijke én efficiënte oplossing voor uw dakisolatie. Onze producten zijn gemaakt van gerecyclede materialen en dragen bij aan de vermindering van uw ecologische voetafdruk.

  Alle materialen die wij gebruiken zijn uitvoerig getest en voldoen aan de hoogste duurzaamheidsstandaarden. Dus of u nu kiest voor traditionele isolatiemethoden zoals FoamConnect spouwmuurisolatie PIF vloerisolatie of voor de nieuwste technieken zoals isolatieplaten, wij kunnen uw hele woning, dus ook uw dak op maat isoleren en ervoor zorgen dat u optimaal kunt profiteren van de voordelen van een goed geïsoleerd dak.

   

  Snel weten wat de mogelijkheden zijn?

  Klaar voor een gratis adviesgesprek?

  Wil jij weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van dakisolatie? Maak vandaag nog een afspraak en ontdek wat Direct Verduurzamen voor jou kan betekenen. Bespaar op energiekosten, verhoog het comfort in je huis én draag bij aan een schonere toekomst.

  Gratis offerte

  • Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.