• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon
  veka_logo

  Dakkapellen

  Een dakkapel is dé perfecte manier om meer ruimte en licht te creëren op zolder. Bij Direct Verduurzamen gaan we echter nog een stapje verder. Onze dakkapellen zijn namelijk uitgerust met de nieuwste technologieën en materialen die speciaal zijn ontworpen, zodat ze nog duurzamer zijn. Hierdoor bespaar je niet alleen op je energierekening, maar draag je ook bij aan een beter milieu.

  product_detail_image

  Profiteer van de voordelen van een dakkapel

  Ben je op zoek naar manieren om je huis te verduurzamen? Wil je profiteren van extra ruimte en tegelijkertijd energie besparen? Dan is een dakkapel hiervoor de perfecte oplossing. Zo biedt een dakkapel de volgende voordelen:

  • Meer ruimte;
  • Meer licht en natuurlijke warmte;
  • Waarde toevoeging aan je woning.

  Gratis offerte

  Voor en na, zie het verschil!
  Dagelijks gaan er grote hoeveelheden energie verloren door slecht geïsoleerde huizen. Dit komt met name doordat de kozijnen verouderd zijn of de woning niet is voorzien van goede isolatie. Het laten isoleren van je woning of het laten plaatsen van kunststof kozijnen biedt dan uitkomst. Een andere manier om je woongenot nog verder te verhogen, is door het laten plaatsen van een dakkapel. Ben jij benieuwd wat het verschil is? Bekijk dan hieronder de voor- en na foto’s en zie het verschil.

  Gratis Adviesgesprek

  Alles onder één dak!

  Volledig ontzorgd

  Wij staan voor je klaar

  Bij Direct Verduurzamen begrijpen we dat het plaatsen van een dakkapel geen alledaagse klus is. Daarom ontzorgen wij je volledig, waarbij we alles tot in de puntjes regelen. Van advies en ontwerp tot aan vergunningaanvraag, levering en installatie; wij nemen alles voor je uit handen. Met ons ervaren team van specialisten garanderen wij vakmanschap en kwaliteit, zodat jij zonder zorgen kunt genieten van je nieuwe dakkapel.

  Gratis Adviesgesprek

  product_detail_image
  dakkapel op maat
  Maatwerk

  Dakkapel op maat

  Bij Direct Verduurzamen sta jij als klant centraal. Wij begrijpen daarom ook als geen ander dat een dakkapel een flinke investering is. Allereerst kijken we daarom graag samen met jou of een van de subsidies die ter beschikking worden gesteld bij het verduurzamen van je woning of bedrijfspand. Is dit het geval, dan nemen wij de volledige aanvraag en verdere administratieve afhandeling voor je uit handen.

  Omdat geen woning hetzelfde is, kijken onze adviseurs samen met jou welke oplossing het beste bij je past. Op deze manier zorgen wij voor een dakkapel op maat, die volledig voldoet aan je wensen en dat de dakkapel naadloos aansluit bij de architectuur van jouw woning.

  Gratis Adviesgesprek
  dakraam van kunststof
  Snel geplaatst

  Binnen één dag geplaatst

  Ben je op zoek naar een manier om meer ruimte en licht te creëren in jouw woning? Zoek niet verder! Direct Verduurzamen is dé specialist op het gebied van dakkapellen. Onze missie is om huiseigenaren te helpen hun woning of bedrijfspand duurzaam en functioneel te maken, zonder gedoe en lange wachttijden. Met onze snelle aanpak kunnen wij jouw dakkapel binnen één dag plaatsen, zodat jij snel kunt genieten van de voordelen die dit met zich meebrengt.

  Offerte op maat

  Dakkapel financieren

  Ben je op zoek naar manieren om je woning te verduurzamen? Overweeg dan eens een dakkapel. Niet alleen brengt dit meer licht en ruimte in huis, maar het is ook een uitstekende investering op lange termijn. Helaas kan het financieren van zo’n project soms lastig zijn. Gelukkig biedt Direct Verduurzamen de perfecte oplossing: wij helpen je bij het financieren van je dakkapel met behulp van de energiebespaarlening. Wist je dat wij je ook kunnen helpen bij het financieren van je kunststof kozijnen? Plan geheel vrijblijvend een gesprek met onze adviseurs en we kijken graag samen naar de beste oplossing.

  Dakkapel op afbetaling

  Net als de mogelijkheid tot kunststof kozijnen op afbetaling, is het ook mogelijk om een dakkapel op afbetaling te laten plaatsen. Ben je op zoek naar een manier om je huis te verduurzamen, maar ontbreekt het aan de financiële middelen? Bij Direct Verduurzamen hebben we dé oplossing voor jou: een dakkapel op afbetaling. Met onze creatieve benadering en professionele aanpak zorgen we ervoor dat jij snel en eenvoudig kunt genieten van een duurzame woning.

  Bijzondere dakkapellen

  Bij Direct Verduurzamen geloven we dat elke woning uniek is. Daarom bieden wij alleen maatwerkoplossingen aan waarmee jouw dakkapel perfect aansluit bij de stijl en architectuur van je huis. Of je nu een karakteristieke jaren ’30 woning hebt of een moderne nieuwbouwwoning, wij ontwerpen en realiseren een dakkapel die naadloos integreert in het bestaande gevelbeeld Wij komen graag bij je langs om samen met jou de mogelijkheden te bespreken. Vanaf de eerste kennismaking tot aan de oplevering van jouw nieuwe dakkapel staan wij voor kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Ons team luistert naar jouw wensen, denkt met je mee en adviseert je over de beste keuzes op het gebied van duurzaamheid en ook het financiële aspect.

  Snel weten wat de mogelijkheden zijn voor een dakkapel op maat?

  Klaar voor een gratis adviesgesprek?

  Ben je klaar om jouw woning te voorzien van een dakkapel en dat allemaal binnen één dag? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op! Je kunt telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier op onze website invullen via onderstaande knop. Onze adviseurs nemen dan zo snel mogelijk contact met je op, zodat samen met jou de mogelijkheden kunnen worden besproken.

  Gratis Adviesgesprek

  • Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.