• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon
  veka_logo

  Kunststof Deuren

  Ben je op zoek naar hoogwaardige kunststof deuren die niet alleen mooi en stijlvol zijn, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst? Dan hoef je niet verder te zoeken. Bij Direct Verduurzamen zijn wij gespecialiseerd in het leveren van kwalitatieve kunststof deuren, met oog voor zowel stijl als duurzaamheid. Hoe mooi is het om je volledige woning of bedrijfspand te laten voorzien van kunststof kozijnen, dus ook een mooie en vooral ook kwalitatieve kunststof deur?

  product_detail_image

  Profiteer van de voordelen van Kunststof Deuren?

  Kunststof deuren staan bekend om hun uitstekende isolerende eigenschappen. Ze zorgen ervoor dat warmte in de winter binnen blijft en in de zomer buiten, waardoor je flink kunt besparen op energiekosten. Daarnaast wordt geluidsoverlast drastisch verminderd, wat resulteert in meer rust en comfort in huis. De overige voordelen van kunststof deuren zijn:

  • Isoleren en inbraakpreventief;
  • Laag in onderhoud en rotten niet;
  • Positief voor je energiekosten en verduurzaming van je woning.

  Gratis offerte

  Voor en na, zie het verschil!
  Wil jij je huis verduurzamen zonder in te leveren op stijl? Bij Direct Verduurzamen helpen we jou het beste uit je woning of bedrijfspand te halen door het laten vervangen van je oude houten voordeur voor een kunststof voordeur. Investeren in een kunststof voordeur betekent niet alleen profiteren van directe voordelen, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst. Bekijk daarom hieronder het verschil!

  Gratis Adviesgesprek

  Alles onder één dak!

  Volledige ontzorging van advies tot plaatsing

  Wij staan voor je klaar

  Ben je op zoek naar een nieuwe kunststof voordeur? Bij Direct Verduurzamen ben je aan het juiste adres! Wij bieden volledige ontzorging, van advies tot plaatsing. Ons team van adviseurs staat klaar om je te helpen bij het verduurzamen van jouw woning. Met onze jarenlange ervaring en persoonlijk benadering zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe voordeur perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

  product_detail_image
  veka

  Voordeur

  Een kunststof voordeur biedt tal van voordelen ten opzichte van traditionele deuren. Naast de uitstraling zijn ze namelijk uitermate isolerend. Dit betekent dat warmte binnen blijft en kou buiten wordt gehouden, waardoor je energie bespaart en jouw wooncomfort verhoogt. Bovendien vergt kunststof weinig onderhoud en gaat het jarenlang mee. Daarnaast zorgt een goede voordeur ook voor een stuk extra veiligheid, waardoor de kans op inbraak vele malen kleiner wordt. Ben jij toe aan een nieuwe voordeur, maar weet je nog niet precies wat je zoekt, plan dan geheel vrijblijvend een adviesgesprek met een van onze adviseurs. Samen me jou kijken we welk type kunststof voordeur dan het beste past.

  Alles over voordeuren
  veka

  Achterdeur

  Heb je er ooit aan gedacht om je oude houten achterdeur te vervangen door een duurzamer alternatief? Bij Direct Verduurzamen begrijpen we dat de keuze voor een nieuwe achterdeur een belangrijke beslissing is en daarom willen we je laten zien waarom een kunststof achterdeur de beste optie is voor jouw huis. Plan daarom vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek in, zodat we samen met jou kunnen kijken naar de mogelijkheden.

  Alles over achterdeuren

  Snel weten wat de mogelijkheden zijn?

  Klaar voor een gratis adviesgesprek?

  Ben je op zoek naar een manier om jouw huis te verduurzamen? Dan is het vervangen van je oude deur(en) een goede eerste stap. Omdat we bij Direct Verduurzamen heel goed begrijpen dat je niet precies weet waar je moet beginnen, helpen we je graag op weg naar een duurzaam en energiezuinig huis. Dit doen we allereerst door samen met jou te kijken naar de huidige situatie om vervolgens geheel vrijblijvend een advies uit te brengen. Zo zit je nergens aan vast en kun je de mogelijkheden eerst even rustig bekijken. Plan vandaag nog jouw gratis advies gesprek in, zodat een van onze adviseurs bij jou op locatie langskomt om de mogelijkheden te bespreken.

  Gratis offerte

  • Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.