• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon

  Ook bij u in de buurt!

  Kunststof kozijnen Rotterdam

  Bij Direct Verduurzamen staan we bekend om onze hoogwaardige kunststof kozijnen. Deze kozijnen vervangen traditionele houten of aluminium kozijnen en zorgen ervoor dat je woning beter geïsoleerd is. Dit heeft directe impact op je energierekening; door het verminderde warmteverlies hoef je immers minder te stoken om dezelfde temperatuur te behouden. Daarnaast zijn onze kunststof kozijnen onderhoudsarm, waardoor ze lang meegaan en geen regelmatig schilderwerk vereisen. Daarom nog even de voordelen op een rijtje:

  • Energiebesparing
  • Onderhoudsarm
  • Duurzaamheid
  • Geluidsisolatie
  • Inbraakwerend

   

  Plan een afspraak

  content_image
  content_image

  Welke subsidiemogelijkheden zijn er in Rotterdam?

  Ben je op zoek naar subsidies om jouw woning of bedrijfspand te verduurzamen? Als je in Rotterdam woont, ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van duurzaamheidsprojecten en kunnen je helpen bij het vinden en benutten van verschillende subsidies die tot de mogelijkheden behoren. Zo zijn er een aantal subsidies waar je mogelijk aanspraak op kunt maken:

  Bij het aanvragen van subsidies is het belangrijk dat je aan bepaalde voorwaarden voldoet. Bij Direct Verduurzamen zijn we op de hoogte van alle eisen en regels die gelden voor de verschillende subsidies in Rotterdam. We kunnen je adviseren over welke subsidieregeling het beste past bij jouw situatie en helpen je graag bij het doen van de aanvraag. Daarnaast nemen wij ook alle zorgen uit handen als het gaat om de administratieve afhandeling en andere praktische zaken die komen kijken bij het benutten van subsidies. Zo kun jij je volledig richten op jouw duurzaamheidsproject, terwijl wij ervoor zorgen dat alles soepel verloopt.

  Gratis Adviesgesprek

  Persoonlijk advies op maat

  Bij Direct Verduurzamen geloven we dat duurzaamheid en energiebesparing voor iedereen mogelijk moet zijn. Daarom bieden wij persoonlijk advies op maat, zodat jij de juiste keuzes kunt maken om je woning te verduurzamen.

  Waarom kiezen voor Direct Verduurzamen? Wij werken nauw samen met lokale vakmensen bij jou in de buurt, waaronder in Rotterdam. Door deze samenwerking weten we precies wat er speelt en kunnen we volledig met je meedenken. Of het nu gaat om het plaatsen van kunststof kozijnen, isolatie of andere vormen van verduurzamen, wij ontzorgen je volledig.

  Steeds meer mensen hebben de wens om hun huis te verduurzamen. Niet alleen omdat het goed is voor het milieu, maar ook omdat het leidt tot besparing op energiekosten en een comfortabeler woonklimaat. Door te kiezen voor Direct Verduurzamen maak je deze wens werkelijkheid.

  Verduurzamen tegen 0% rente

  Waarom Direct verduurzamen in Rotterdam?

  Wil jij ook bijdragen aan een groenere toekomst? Ben je op zoek naar manieren om jouw huis of bedrijf te verduurzamen, maar weet je niet waar te beginnen? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres! Wij geloven dat duurzaamheid voor iedereen toegankelijk moet zijn en hebben daarom lokale partijen geselecteerd om jou deskundig advies en persoonlijke begeleiding te bieden. Met onze hulp nemen wij de volledige zorg uit handen, waardoor jij verzekerd bent van een goed resultaat.

  • content_image

   Inhouse specialisten

   De beste professionals uit Rotterdam

  • content_image

   Top beoordeeld!

   Lees ook onze reviews op Google

  content_image

  Veelgestelde vragen

  Wil jij graag weten welke mogelijkheden er allemaal zijn om je woning te kunnen verduurzamen? Dan is het logisch dat je tijdens je zoektocht nog een hele hoop extra vragen hebt. Om ervoor te zorgen dat het een stuk makkelijker wordt, hebben wij de meestgestelde voor je op een rijtje gezet.

  Hoe kan ik een aanvraag indienen voor de subsidie?
  Je kan zelf een aanvragen indienen voor subsidie via de website van de rijksoverheid. Dit wordt duidelijk aangegeven, maar is wel even een proces om door te komen. Je kan ook een subsidieaanvragen indienen via Direct Verduurzamen. Wij helpen je met al het uitzoekwerk en zorgen ervoor dat je subsidieaanvraag makkelijk en snel verloopt. Maak een gratis adviesgesprek en bekijk samen hoe je een subsidieaanvraag kan indienen.
  Voor welke isolatiemaatregelen kan ik subsidie aanvragen?
  Voor welke isolatiemaatregel je subsidie kan aanvragen hangt af van je persoonlijke situatie. Zo zijn er per subsidiemaatregel verschillende eisen en voorwaarden waar je aan moet voldoen. Weten welke isolatiemaatregelen jij kan uitvoeren waar je subsidie voor kan aanvragen? Plan een afspraak met onze experts en dan zoeken we samen uit hoe jij het voordeligst kan verduurzamen.
  Kan ik de subsidie bij jullie aanvragen?
  Wij snappen dat het verduurzamen van je huis als uitzoekwerk genoeg is. Wanneer je ook nog is een hele subsidieaanvraag zelf moet uitvoeren kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig weten onze subsidie experts alles over het aanvragen van een subsidie en hoe je dit het beste kan doen. Plan een gratis advies afspraak in en kijk samen met onze experts naar de beste mogelijkheden voor jouw situatie.
  Kan ik subsidie krijgen als ik maar 1 bouwdeel wil isoleren?
  Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afname van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al vrij snel aan. Hier bespaar je wel tot 30% van je isolatiekosten. Vanaf 2023 is het mogelijk om subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel hebt uitgevoerd. Als je voldoet aan de geldende voorwaarden krijg je wel tot 15% van de kosten als subsidie terug. Dus je kan zeker subsidie krijgen over het uitvoeren van maar één subsidiemaatregel.
  Kan ik de subsidie combineren met een lening?
  Of je een subsidie kan combineren hangt af van de subsidie, de lening en de isolatiemaatregelen. Wil je weten of dit wel van toepassing is op jouw situatie? Plan een gratis en vrijblijvend gesprek in met onze experts. Zij kunnen je precies voor jouw persoonlijke situatie vertellen wat er voor jou van toepassing is.
  Hoelang duurt het voor dat ik goedkeuring krijg op mijn subsidie aanvraag?
  Binnen 13 weken ontvang je een besluit van je aanvraag.
  Wanneer ontvang ik de offerte?

  Alle woningen zijn anders en hebben daarom een andere aanpak nodig om te verduurzamen. Direct Verduurzamen biedt energiebesparende oplossingen waarbij je al binnen één dag kan besparen. Wil je echt maximaal besparen? Neem contact op met onze experts en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.

  Nieuwste projecten

  Dag in dag uit werken wij eraan om het leven van onze klanten op het gebied van isolatie een stukje makkelijker en aangenamer te maken. Lees en bekijk hier onze projecten en ontdek wat wij voor onze klanten doen.

  Waarom kiezen voor in kunststof kozijnen in Rotterdam?

  Ben je op zoek naar manieren om je woning of bedrijfspand te verbeteren en tegelijkertijd de waarde ervan te verhogen? Dan is het tijd om serieus na te denken over verduurzaming. Het verduurzamen van gebouwen wordt steeds belangrijker, niet alleen vanwege de positieve impact op het milieu, maar ook omdat dit zorgt voor meer comfort en lagere energiekosten. Bij Direct Verduurzamen begrijpen we het belang hiervan en bieden we hoogwaardige kunststof kozijnen in Rotterdam aan.

  Kunststof kozijnen zijn een uitstekende keuze als het gaat om duurzaamheid. Ten eerste gaan ze veel langer mee dan traditionele houten kozijnen. Dit betekent dat je minder vaak hoeft te investeren in onderhoud of vervanging. Daarnaast zijn kunststof kozijnen goed isolerend, waardoor warmteverlies wordt geminimaliseerd en je energiebesparingen kunt realiseren. Ook zijn ze geluidswerend, waardoor je een stille en rustige leefomgeving creëert.

  Voordelig kunststof kozijnen laten plaatsen in Rotterdam

  Bij Direct Verduurzamen begrijpen we dat een investering in kunststof kozijnen een behoorlijke uitgave kan zijn. Daarom bieden wij verschillende financieringsmogelijkheden aan om ervoor te zorgen dat dit voor iedereen haalbaar is. Door samen te werken met het Nationaal Warmtefonds kunnen wij je helpen bij het vinden van de beste financieringsvorm met scherpe rentetarieven. Op deze manier kun je niet alleen besparen op je energiekosten, maar ook profiteren van slimme financiële constructies. Dus ben jij op zoek naar voordelige kunststofkozijnen in Rotterdam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

  Vrijblijvend advies op maat

  Laat ons je helpen om je woning of bedrijfspand in Rotterdam te verduurzamen door middel van hoogwaardige kunststof kozijnen. Bij Direct Verduurzamen staan we bekend om onze expertise, betrouwbaarheid en efficiënte service. Ons team van professionals begeleidt je gedurende het hele proces: van advies en offerte tot installatie en nazorg.

  Plan een afspraak

   Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.