• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon

  Ook bij u in de buurt!

  Kunststof kozijnen Overijssel

  Het belang van verduurzaming wordt steeds groter en dat geldt dus ook voor de provincie Overijssel. Niet alleen omdat het goed is voor het milieu, maar ook omdat het vele voordelen met zich meebrengt. Kunststof kozijnen zijn hier een perfect voorbeeld van. Ze hebben namelijk een lange levensduur, zijn onderhoudsarm en isoleren uitstekend. Hierdoor bespaar je niet alleen op energiekosten, maar geniet je ook van meer comfort in huis. Daarnaast zijn onze kunststof kozijnen verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, waardoor ze perfect passen bij iedere woning. Nog even de voordelen voor je op een rijtje

  • Energiebesparing
  • Onderhoudsarm
  • Duurzaamheid
  • Geluidsisolatie
  • Inbraakwerend

   

  Plan een afspraak

  content_image
  content_image

  Welke subsidiemogelijkheden zijn er in Overijssel?

  Wil jij graag investeren in een duurzame toekomst, maar maak je je zorgen over de kosten? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! In Overijssel zijn er verschillende subsidiemogelijkheden beschikbaar die jou helpen bij het verduurzamen van jouw woning. Bij Direct Verduurzamen weten we precies welke subsidies er zijn en helpen we je bij het doen van de aanvraag en alles wat daarbij komt kijken. Zo is het allereerst belangrijk om te weten dat subsidie mogelijkheden per gemeente kunnen verschillen. Daarom is het van belang dat je op de hoogte bent van de specifieke subsidies die gelden in jouw gemeente. Wij hebben kennis en expertise en weten dus precies wat er wel of niet kan in alle Overijsselse gemeenten en begeleiden je graag naar de juiste subsidie(s) die passen bij jouw situatie.

  Bij Direct Verduurzamen weten we wat er nodig is om subsidie aan te vragen. Wij helpen je graag met het selecteren van de juiste subsidies voor jouw situatie, zodat jij kunt profiteren van financiële voordelen. Onze experts begeleiden je gedurende het hele proces, vanaf de aanvraag tot aan de uitbetaling. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over alle administratieve rompslomp en kun jij je focussen op het verduurzamen van jouw woning.

  Gratis Adviesgesprek

  Persoonlijk advies op maat

  Bij Direct Verduurzamen begrijpen we dat elke situatie anders is en daarom bieden we persoonlijk advies op maat aan. Onze experts gaan graag met je om tafel om te bespreken welke duurzame oplossingen het beste passen bij jouw woning en behoeften. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek geven we antwoord op al jouw vragen en maken we een plan van aanpak. Dus of je nu op zoek bent naar kunststof kozijnen in Almelo, Zwolle, Oldenzaal, Enschede of Hengelo? Wij kunnen u helpen.

  Naast advies willen wij dat jij volledig wordt ontzorgd tijdens het verduurzamingstraject. Daarom regelen wij alles voor je, vanaf de eerste kennismaking tot uiteindelijk het laten plaatsen van de kunststof kozijnen of andere duurzaamheidsoplossingen. Ons team staat voor je klaar om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en jij je nergens druk om hoeft te maken.

  Verduurzamen tegen 0% rente

  Waarom Direct verduurzamen in Overijssel?

  Ben je op zoek naar een eenvoudige en betrouwbare manier om jouw huis, bedrijfspand of woningcorporatie te verduurzamen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Direct Verduurzamen werken we samen met lokale partijen en bieden we advies op maat. Met onze expertise nemen wij de volledige zorg uit handen, zodat jij verzekerd bent van een goed resultaat.

  Door samen te werken met lokale partijen kunnen wij snel schakelen en oplossingen bieden die perfect aansluiten bij jouw situatie. Onze experts hebben een grondige kennis van de regio en weten precies welke duurzame oplossingen het beste passen bij jouw pand. Met Direct Verduurzamen hoef je niet meer lang te zoeken naar de juiste leveranciers – wij hebben ze al voor je gevonden!

  • content_image

   Inhouse specialisten

   De beste professionals uit Overijssel

  • content_image

   Top beoordeeld!

   Lees ook onze reviews op Google

  content_image

  Veelgestelde vragen

  Wil jij graag weten welke mogelijkheden er allemaal zijn om je woning te kunnen verduurzamen? Dan is het logisch dat je tijdens je zoektocht nog een hele hoop extra vragen hebt. Om ervoor te zorgen dat het een stuk makkelijker wordt, hebben wij de meestgestelde voor je op een rijtje gezet.

  Hoe kan ik een aanvraag indienen voor de subsidie?
  Je kan zelf een aanvragen indienen voor subsidie via de website van de rijksoverheid. Dit wordt duidelijk aangegeven, maar is wel even een proces om door te komen. Je kan ook een subsidieaanvragen indienen via Direct Verduurzamen. Wij helpen je met al het uitzoekwerk en zorgen ervoor dat je subsidieaanvraag makkelijk en snel verloopt. Maak een gratis adviesgesprek en bekijk samen hoe je een subsidieaanvraag kan indienen.
  Voor welke isolatiemaatregelen kan ik subsidie aanvragen?
  Voor welke isolatiemaatregel je subsidie kan aanvragen hangt af van je persoonlijke situatie. Zo zijn er per subsidiemaatregel verschillende eisen en voorwaarden waar je aan moet voldoen. Weten welke isolatiemaatregelen jij kan uitvoeren waar je subsidie voor kan aanvragen? Plan een afspraak met onze experts en dan zoeken we samen uit hoe jij het voordeligst kan verduurzamen.
  Kan ik de subsidie bij jullie aanvragen?
  Wij snappen dat het verduurzamen van je huis als uitzoekwerk genoeg is. Wanneer je ook nog is een hele subsidieaanvraag zelf moet uitvoeren kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig weten onze subsidie experts alles over het aanvragen van een subsidie en hoe je dit het beste kan doen. Plan een gratis advies afspraak in en kijk samen met onze experts naar de beste mogelijkheden voor jouw situatie.
  Kan ik subsidie krijgen als ik maar 1 bouwdeel wil isoleren?
  Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afname van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al vrij snel aan. Hier bespaar je wel tot 30% van je isolatiekosten. Vanaf 2023 is het mogelijk om subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel hebt uitgevoerd. Als je voldoet aan de geldende voorwaarden krijg je wel tot 15% van de kosten als subsidie terug. Dus je kan zeker subsidie krijgen over het uitvoeren van maar één subsidiemaatregel.
  Kan ik de subsidie combineren met een lening?
  Of je een subsidie kan combineren hangt af van de subsidie, de lening en de isolatiemaatregelen. Wil je weten of dit wel van toepassing is op jouw situatie? Plan een gratis en vrijblijvend gesprek in met onze experts. Zij kunnen je precies voor jouw persoonlijke situatie vertellen wat er voor jou van toepassing is.
  Hoelang duurt het voor dat ik goedkeuring krijg op mijn subsidie aanvraag?
  Binnen 13 weken ontvang je een besluit van je aanvraag.
  Wanneer ontvang ik de offerte?

  Alle woningen zijn anders en hebben daarom een andere aanpak nodig om te verduurzamen. Direct Verduurzamen biedt energiebesparende oplossingen waarbij je al binnen één dag kan besparen. Wil je echt maximaal besparen? Neem contact op met onze experts en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.

  Nieuwste projecten

  Dag in dag uit werken wij eraan om het leven van onze klanten op het gebied van isolatie een stukje makkelijker en aangenamer te maken. Lees en bekijk hier onze projecten en ontdek wat wij voor onze klanten doen.

  Waarom investeren in kunststof kozijnen in Overijssel?

  Ben je op zoek naar een duurzame oplossing voor jouw woning of bedrijfspand? Wil je niet alleen de waarde verhogen, maar ook genieten van meer comfort? Dan is het tijd om te kiezen voor kunststof kozijnen. Bij Direct Verduurzamen begrijpen we dat verduurzaming steeds belangrijker wordt en met onze hoogwaardige kunststof kozijnen ben je klaar voor de toekomst.

  Kunststof kozijnen bieden natuurlijk ontzettend veel voordelen ten opzichte van traditionele houten of aluminium kozijnen. Ze zijn onderhoudsarm, isolerend en hebben een lange levensduur. Daarnaast zorgen ze voor een uitstekende geluidsisolatie en verbeteren ze de efficiëntie van je huis of pand. Dit betekent lagere energiekosten en meer comfort in ieder seizoen. Wie wil dat nu niet?

  Bij Direct Verduurzamen willen we ervoor zorgen dat jij optimaal kunt profiteren van de voordelen van kunststof kozijnen. Daarom wijzen we je graag op de mogelijkheid om verschillende subsidies aan te vragen. Deze subsidies kunnen aanzienlijke besparingen opleveren, waardoor je investering nog sneller wordt terugverdiend.

  Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om te kijken naar financieringsmogelijkheden tegen scherpe rentes. Het Nationaal Warmtefonds kan jou hierbij ondersteunen. Op deze manier maakt Direct Verduurzamen het voor iedereen mogelijk om zijn woning of bedrijfspand te verduurzamen.

  Voordelig kunststof kozijnen laten plaatsen in Overijssel

  Wij begrijpen dat het laten plaatsen van kunststof kozijnen een flinke investering kan zijn. Daarom denken we graag met je mee om deze kosten zo laag mogelijk te houden. In elke regio zijn er subsidies beschikbaar voor duurzame renovaties. Onze experts zijn op de hoogte van alle subsidiemogelijkheden in Overijssel en helpen je graag bij het aanvragen hiervan. Daarnaast bieden wij ook financieringsmogelijkheden tegen een scherpe rente, zodat je de kosten over meerdere jaren kunt spreiden. Zo betaal je vaak maar een klein bedrag per maand, terwijl je hele woning of bedrijfspand voorzien is van hoogwaardige kunststof kozijnen.

  Vrijblijvend advies

  Het laten plaatsen van kunststof kozijnen is een stuk eenvoudiger dan je denkt.  Doordat we bij Direct Verduurzamen alle werk uit handen nemen, vanaf het eerste gesprek tot het uiteindelijke aanvragen van subsidies en eventuele financiële ondersteuning, profiteer jij alleen van de voordelen. Wacht daarom niet en maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs, zodat ze samen met jou kunnen kijken naar de mogelijkheden.

  Plan een afspraak

  Kunststof kozijnen Zwolle
  Kunststof kozijnen Enschede
  Kunststof kozijnen Deventer
  Kunststof kozijnen Hengelo
  Kunststof kozijnen Almelo
  Kunststof kozijnen Hardenberg
  Kunststof kozijnen Kampen
  Kunststof kozijnen Oldenzaal
  Kunststof kozijnen Steenwijk
  Kunststof kozijnen Raalte

   Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.