• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon

  Ook bij u in de buurt!

  Kunststof kozijnen Kampen

  Ben je op zoek naar een manier om jouw woning te verduurzamen? Wil je niet alleen het wooncomfort verbeteren, maar ook besparen op energiekosten? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist in kunststof kozijnen in Kampen en helpen je graag met het creëren van een energiezuinige en moderne uitstraling voor jouw huis.

  • Energiebesparing
  • Onderhoudsarm
  • Duurzaamheid
  • Geluidsisolatie
  • Inbraakwerend

   

  Plan een afspraak

  content_image
  content_image

  Kunststof kozijnen in Kampen met subsidie

  Wil je weten welke subsidie mogelijkheden er voor kunststof kozijnen zijn in Kampen? Bij Direct Verduurzamen hebben we alle informatie die je nodig hebt om jouw verduurzamingsdromen te realiseren. Onze enthousiaste teamleden staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en hulp te bieden bij het aanvragen van subsidies.

  De subsidiemogelijkheden variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de gemeente Kampen, het type kozijn en de energetische prestaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) of de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE). Het is begrijpelijk dat je misschien niet precies weet waar je moet beginnen of naar welke subsidie je moet zoeken. Gelukkig ben je bij ons aan het juiste adres!

  Gratis Adviesgesprek

  Totaal ontzorging met Direct Verduurzamen

  Ben jij op zoek naar een betrouwbare en professionele partner die jou kan helpen bij het verduurzamen van jouw huis? Zoek niet verder, want Direct Verduurzamen staat voor je klaar! Wij zijn dé specialist op het gebied van kunststof kozijnen en helpen jou graag om jouw woning energiezuiniger te maken. Bij ons sta jij centraal en zorgen wij ervoor dat je volledig ontzorgd wordt gedurende het hele proces. Van deskundig advies tot de uiteindelijke plaatsing van de kozijnen, wij regelen alles voor je!

  Verduurzamen tegen 0% rente

  Waarom Direct verduurzamen in Kampen?

  Bij Direct Verduurzamen begrijpen we het belang van duurzaamheid en helpen we je graag om concrete stappen te zetten naar een groenere toekomst. Of het nu gaat om energiebesparing, het gebruik van hernieuwbare energiebronnen of andere milieuvriendelijke initiatieven, wij staan klaar om je te begeleiden bij elke stap die je neemt.

  • content_image

   Inhouse specialisten

   De beste professionals uit Kampen

  • content_image

   Top beoordeeld!

   Lees ook onze reviews op Google

  content_image

  Veelgestelde vragen

  Wil jij graag weten welke mogelijkheden er allemaal zijn om je woning te kunnen verduurzamen? Dan is het logisch dat je tijdens je zoektocht nog een hele hoop extra vragen hebt. Om ervoor te zorgen dat het een stuk makkelijker wordt, hebben wij de meestgestelde voor je op een rijtje gezet.

  Hoe kan ik een aanvraag indienen voor de subsidie?
  Je kan zelf een aanvragen indienen voor subsidie via de website van de rijksoverheid. Dit wordt duidelijk aangegeven, maar is wel even een proces om door te komen. Je kan ook een subsidieaanvragen indienen via Direct Verduurzamen. Wij helpen je met al het uitzoekwerk en zorgen ervoor dat je subsidieaanvraag makkelijk en snel verloopt. Maak een gratis adviesgesprek en bekijk samen hoe je een subsidieaanvraag kan indienen.
  Voor welke isolatiemaatregelen kan ik subsidie aanvragen?
  Voor welke isolatiemaatregel je subsidie kan aanvragen hangt af van je persoonlijke situatie. Zo zijn er per subsidiemaatregel verschillende eisen en voorwaarden waar je aan moet voldoen. Weten welke isolatiemaatregelen jij kan uitvoeren waar je subsidie voor kan aanvragen? Plan een afspraak met onze experts en dan zoeken we samen uit hoe jij het voordeligst kan verduurzamen.
  Kan ik de subsidie bij jullie aanvragen?
  Wij snappen dat het verduurzamen van je huis als uitzoekwerk genoeg is. Wanneer je ook nog is een hele subsidieaanvraag zelf moet uitvoeren kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig weten onze subsidie experts alles over het aanvragen van een subsidie en hoe je dit het beste kan doen. Plan een gratis advies afspraak in en kijk samen met onze experts naar de beste mogelijkheden voor jouw situatie.
  Kan ik subsidie krijgen als ik maar 1 bouwdeel wil isoleren?
  Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afname van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al vrij snel aan. Hier bespaar je wel tot 30% van je isolatiekosten. Vanaf 2023 is het mogelijk om subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel hebt uitgevoerd. Als je voldoet aan de geldende voorwaarden krijg je wel tot 15% van de kosten als subsidie terug. Dus je kan zeker subsidie krijgen over het uitvoeren van maar één subsidiemaatregel.
  Kan ik de subsidie combineren met een lening?
  Of je een subsidie kan combineren hangt af van de subsidie, de lening en de isolatiemaatregelen. Wil je weten of dit wel van toepassing is op jouw situatie? Plan een gratis en vrijblijvend gesprek in met onze experts. Zij kunnen je precies voor jouw persoonlijke situatie vertellen wat er voor jou van toepassing is.
  Hoelang duurt het voor dat ik goedkeuring krijg op mijn subsidie aanvraag?
  Binnen 13 weken ontvang je een besluit van je aanvraag.
  Wanneer ontvang ik de offerte?

  Alle woningen zijn anders en hebben daarom een andere aanpak nodig om te verduurzamen. Direct Verduurzamen biedt energiebesparende oplossingen waarbij je al binnen één dag kan besparen. Wil je echt maximaal besparen? Neem contact op met onze experts en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.

  Waarom kiezen voor kunststof kozijnen in Kampen?

  Ben je op zoek naar nieuwe kozijnen voor je woning in Kampen? Kies dan voor kunststof kozijnen van Direct Verduurzamen! Met onze hoogwaardige producten en professionele service helpen wij jou om je woning te verduurzamen én te voorzien van een prachtige uitstraling.

  Kampen is een stad met karakter, waar het behouden van historische bouwstijlen belangrijk is. Maar ook duurzaamheid speelt een steeds grotere rol. Kunststof kozijnen passen perfect binnen deze combinatie! Ze zijn namelijk niet alleen onderhoudsarm en langdurig duurzaam, maar bieden ook nog eens uitgebreide isolatiemogelijkheden.

  Voordelig kunststof kozijnen in Kampen

  Ben jij op zoek naar voordelige kunststof kozijnen in de regio Kampen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Direct Verduurzamen staan we klaar om jouw woning te voorzien van hoogwaardige en energiebesparende kozijnen. Met onze creatieve aanpak en enthousiaste instelling zorgen wij ervoor dat jouw wooncomfort wordt verhoogd en je energiekosten worden verlaagd.

  Vrijblijvend advies op maat

  Ben jij geïnteresseerd in kunststof kozijnen voor jouw woning in Kampen? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met Direct Verduurzamen! Samen zorgen we ervoor dat jouw woning energiezuinig wordt. Vul het contactformulier in op onze website of bel ons vandaag nog. Wij helpen je graag verder!

  Plan een afspraak

   Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek?
   Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.


   18 − 4 =