• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon
  Let op! Geld lenen kost geld
  Is partner van Direct Verduurzamen voor duurzame energieoplossingen

  Ontvang een financieringsplan en advies op maat voor uw kozijnen

  Kunststof kozijnen op afbetaling voor uw hele woning vanaf € 45,- p/m!

  • Gratis financieringsplan aanvragen
  • Gratis ondersteuning bij aanschaf
  • Ook mogelijk bij bestaande leningen
  • Al v.a. 1.5% rente (looptijd 10 jaar)

  Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zorgen voor een stappenplan van A tot Z.

   Vraag hier uw gratis adviesgesprek aan!

   Wij respecteren uw Privacy
  • Stap 1

   Vul uw contact-gegevens in

  • Stap 2

   Ontvang gratis advies en een offerte op maat

  • Stap 3

   Wij geven professioneel financieel advies

  • Kunststof ramen, deuren en schuifpuien voor een vast laag bedrag?

   Kunststof kozijnen op afbetaling

   Tijd voor nieuwe kozijnen, maar niet direct de beschikking over voldoende financiële middelen? Kies dan voor kunststof kozijnen op afbetaling! Bij Direct Verduurzamen werken we namelijk samen met Geldplatform.nl en kunnen we je geheel vrijblijvend voorzien van financieel advies op maat. Onze adviseurs beschikken over een AFM vergunning en weten exact wat de mogelijkheden zijn. Door te kiezen voor kunststof kozijnen op afbetaling, profiteer je direct van de voordelen en betaal slechts een paar tientjes per maand. Hoe fijn is dat? Onze adviseurs komen graag vrijblijvend bij je langs om samen de mogelijkheden te bespreken.

   v.a. 45,- p.m.

   Gratis advies van Geld Platform

   Kosteloos financieringsplan

   Al v.a. 1,6% rente met de Duurzaamheidslening van SVN

   Subsidie, fiscaal voordeel, aantrekkelijk lenen en zelf investeren. Geldplatform zet alles voor u op een rijtje in uw gratis financieringsplan. Zo kunt u moeiteloos een keuze maken en kijken we samen naar de mogelijkheden om uw kunststof kozijnen op afbetaling te laten plaatsen.

   • Alle expertise onder één dak
   • Gratis financieel advies
   • Vast maandbedrag en looptijd
   • Persoonlijke begeleiding VvE
   • Vergoedingsvrij vervroegd aflossen
   • VvE energiebespaarlening
   • Ook mogelijk bij bestaande leningen
   • Al v.a. 1.6% rente duurzaamheidslening SVN

   Financieringsplan aanvragen

   Kunststof ramen, deuren en schuifpuien voor een vast laag bedrag?

   Hoe kun je nieuwe kunststof kozijnen financieren?

   Wanneer je kiest voor kunststof kozijnen op afbetaling, dan kan dit op een aantal manieren. Allereerst kijken we graag samen met je mee of je eventueel recht hebt op subsidies. Zo zijn er namelijk verschillende subsidies die door de overheid beschikbaar worden gesteld waar je aanspraak op kunt maken, maar kan het ook zijn dat de specifieke gemeente waar je woont, ook een bijdrage levert aan het verduurzamen van een woning of bedrijfspand.

   Uitstekend
   Gebaseerd op 47 recensies
   Erik Faase
   good service and perfect installed
   Jan Swinkels
   Uitstekende begeleiding tijdens de offerte, vervolgens heel netjes geplaatst. Heel tevreden met de kwaliteit van de kozijnen
   Thea Telling
   Goede informatie en service. Medewerkers zijn vriendelijk, werken heel netjes. Na afloop dus even ramen lappen en genieten van het mooie werk.
   Roland Wolters
   Super blij met de kunststof kozijnen en HR++ ramen die we bij Direct Verduurzamen BV besteld hebben. Contact met hen is zeer goed en gemaakte afspraken komen ze altijd na. Vandaag is Michel nog langs geweest om alles nog een keer samen te controleren. Er zijn nog een paar puntjes die nog aangepast moeten worden, maar dat gaat zeker goed komen., Goede kwaliteit in ieder geval. Goed advies en goede begeleiding gedurende het hele traject. Ook over de installateurs van Serku niets dan lof. Vakmannen zijn het. Als je op zoek bent naar nieuwe kunststof kozijnen ben je bij Direct Verduurzamen BV aan het juiste adres.
   Rakis Chotoe
   Denken met je mee en zijn open en transparant. Kozijnen zijn snel en keurig geleverd. Kan ze zeker aanraden.
   Frank Wijgmans
   Door alle goed gemotiveerde argumenten en adviezen heb ik gekozen voor Direct Verduurzamen. De gebruikte materialen zijn zoals toegezegd van uitstekende kwaliteit. De afgegeven planning is naar volle tevredenheid gehaald. Bij iedere project kunnen onvolkomenheden voorkomen. Bij mij was dit het geval, na wat aandringen zal her opgelost worden .
   Fambam Travellers
   Top service, snelle plaatsing en vriendelijk en geweldige customer service!
   Koos van Duijn
   Na eerst wat negatieve ervaringen met andere bedrijven mbt offertes, hebben we Direct Verduurzamen benadert. Een verademing. Kort na het eerste telefonische contact kwam Michel Keizer langs en heeft ter plaatse een nette offerte uitgebracht en is natuurlijk met de opdracht naar huis gegaan. Kort daarna is de "inmeter" gekomen en daar hebben we de details mbt kleur, uitvoering etc kunnen bespreken. De datum van uitvoering werd direct ingepland. Komt allemaal professioneel over. De installatie werd door twee vakmensen uitgevoerd., Edwin en Manfred. Absolute toppers. Wij zijn heel blij dat we Direct Verduurzamen hebben gekozen.
   Ardi Ramsteyn
   Prettig bedrijf. Goede service en advies. Werken via isolatiegilde met gecertificeerde bedrijven.
   Dennis
   Via Direct Verduurzamen ons volledig laten ontzorgen! Zeker een aanrader voor iedereen. Ze hebben ons geholpen met de financiering en subsidie aanvraag voor onze spouwmuur isolatie, vloerisolatie en kunststof kozijnen van VEKA. zeer tevreden over het geleverde werk. De kozijnen zien er fantastisch uit😁 Keep op the good work!
   ldimage

   Kunststof kozijnen op afbetaling via het warmtefonds

   Wil je graag je kunststof kozijnen op afbetaling? Dat kan onder bepaalde voorwaarden via het warmtefonds. Het grote voordeel is dat je geld kunt lenen vanaf 0% rente, mits je aan de juiste voorwaarden voldoet. Is je verzamelinkomen namelijk maximaal 60.000 euro, dan betaal je geen rente en dus alleen een vast maandelijks bedrag, afhankelijk van de hoogte van de lening. Dit heeft als voordeel dat je dus kunststof kozijnen op afbetaling kunt laten plaatsen, zonder dat je hierover rente hoeft te betalen. Omdat iedere situatie uniek is, komen onze adviseurs graag vrijblijvend bij je langs om alles rustig door te nemen en de mogelijkheden te bespreken.

   Wij helpen u van A tot Z
   Meest gestelde vragen
   Financiering voor duurzaamheidsprojecten is vaak een struikelblok voor veel mensen. Gelukkig zijn er diverse mogelijkheden om dit te realiseren. Bij Direct Verduurzamen hebben we een uitgebreid netwerk van betrouwbare partners die gespecialiseerd zijn in het verstrekken van financieringen voor verduurzamingsprojecten. Samen met jou bekijken we welke opties het beste aansluiten bij jouw situatie. Lees daarom hier alvast de meest gestelde vragen.

   Hoeveel geld kan ik maximaal lenen?
   Wanneer u gebruikmaakt van de Energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds, dan kun u een bedrag van maximaal 27.000 euro lenen. Wilt u meer lenen dan 27.000 euro, dan zult u een beroep moeten doen op de Zeer Energiezuinig Pakket / Nul op de Meter. Om te kijken welke financiering het beste bij u past, voorzien wij u van persoonlijk en kosteloos financieel advies. Voor een VvE's geldt uiteraard een ander bedrag.
   Wanneer betaal ik 0% rente?
   Wanneer u eigenaar bent van een woning en uw verzamelinkomen ligt niet hoger dan 60.000 euro, dan betaald u geen rente over uw Energiebespaarlening. U lost dus maandelijks wel een vast bedrag af, maar betaald hier geen rente over. Samen met u kijken we graag of u hiervoor in aanmerking komt.
   Kan ik een financiering combineren met subsidies?
   Ja, u kunt een financiering combineren met subsidies die door de Rijksoverheid en uw gemeente beschikbaar worden gesteld. Zo kunnen dus zowel particulieren als VvE's gebruikmaken van de energiebespaarlening in combinatie met subsidies voor het isoleren van uw woning.
   Kan ik als VvE ook aanspraak maken op een financiering?
   Ja, ook als VvE kunt u aanspraak maken op de Energiebespaarlening die speciaal geschikt is voor VvE's. Deze lening wordt door de VvE afgesloten, zodat er energiebesparende maatregelen kunnen worden uitgevoerd. Om er zeker van te zijn dat u in aanmerking komt voor deze lening, kijken we graag met u mee of u voldoet aan de voorwaarden.

   Waarom kiezen voor kunststof kozijn op afbetaling?

   We kunnen ons goed voorstellen dat jij jezelf afvraagt of het verstandig is om te kiezen voor kunststof kozijnen op afbetaling. Toch zien we het steeds vaker en dat is niet voor niets. Het laten plaatsen van kunststof kozijnen is namelijk een flinke investering. Wel een die zich op lange termijn meer dan terugverdiend, maar voor de doorsnee Nederlander vaak niet één die ze zo even van hun spaargeld kunnen doen. 

   Hoe fijn is het dan dat je in het geval van het warmtefond, door middel van de energiebespaarlening, de kans hebt om tegen scherpe rentes dit te kunnen laten financieren? Helemaal wanneer het verzamelinkomen onder de 60.000 euro ligt, betaal je helemaal geen rente. Zo kun je dus je volledige woning voorzien van kunststof kozijnen, zonder dat je direct een enorme investering hoeft te doen. Met een looptijd van 7, 10 of zelfs 15 jaar, is kiezen voor kunststof kozijn op afbetaling dus een super goed idee!

   Wij regelen alles voor je

   Wil jij nu graag meer weten over kunststof kozijn op afbetaling of dit het liefst zo snel mogelijk regelen? Dat kan! Omdat we bij Direct Verduurzamen heel goed snappen dat je hier liever zelf geen omkijken naar hebt, denken we niet alleen graag met je mee, maar helpen we je ook bij het doen van de aanvraag. Het enige wat we van jou vragen, is om ons te voorzien van de juiste gegevens en documenten, zodat wij de aanvraag voor je kunnen doen. Hoe fijn is dat? Dit geldt overigens niet alleen voor kunststof kozijn op afbetaling, maar ook voor het aanvragen van subsidies. Hoe dit precies zit, leggen we je graag in een vrijblijvend adviesgesprek uit.

   De voordelen van kunststof kozijnen op afbetaling?

   Steeds meer mensen kiezen voor het laten plaatsen van kunststof kozijnen op afbetaling en dat is niet voor niets. Zo hebben ze namelijk de mogelijkheid om al wel vast van alles praktische voordelen te genieten, maar niet direct te hoeven betalen. Zo zien je woning of bedrijfspand er natuurlijk direct een stuk mooier uit, maar is je huis ook een stuk energiezuiniger, dus bespaar je ook direct geld. Daarbij komt ook dat het de inbraakveiligheid ten goede komt, waardoor de kans dat iemand zichzelf toegang weet te verschaffen tot de woning, vele malen kleiner is.

   Natuurlijk is het grootste voordeel dat je woning of bedrijfspand er een stuk duurzamer door wordt. Je kunt je voorstellen dat een pand dat inmiddels tientallen jaren oude houten kozijnen heeft, vaak kil en koud aanvoelt en ook niet het meest energiezuinig is. Naast dat er dan vaak tocht langs de kozijnen komt, is het er ook vaak een stuk vochtiger.

   Kwaliteit kozijnen voor een vast bedrag per maand

   Bij Direct Verduurzamen werken we alleen met de  beste kunststof kozijnen van VEKA. Wij beschikken over eigen montage en fabricage, zodat je zeker weet dat de kwaliteit die wij beloven, ook daadwerkelijk wordt geleverd. Dat is ook precies de reden waarom wij geen 10, maar 20(!) jaar garantie bieden op onze kunststof kozijnen, omdat wij zeker weten dat ze veel langer meegaan dan dat. Hoe fijn is het om je volledige woning of een deel ervan te voorzien van nieuwe kunststof kozijnen en dat voor een vast bedrag per maand?

   Lees meer
   content_image

   AFM nummer 12017571

   • Bel mij terug

    Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.