• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon
  Het laatste nieuws

  Beste kunststof kozijnen van 2024

  • 12/01/2023
  • door Evelien

  Ben jij op zoek naar de beste kunststof kozijnen voor het verduurzamen van je woning of bedrijfspand? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres! Wij weten namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om te kiezen voor kwaliteit, als het gaat om kunststof kozijnen. Omdat het een flinke investering is, wil je natuurlijk wel dat je kozijnen ook de nodige jaren meegaan. Juist omdat wij als geen ander begrijpen hoe belangrijk het is om te investeren in een duurzame en energiezuinige woning, werken wij alleen met de beste kunststof kozijnen. 

  Met onze hoogwaardige kunststof kozijnen bieden wij jou niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar dragen we ook bij aan een beter milieu. Ben je op zoek naar de beste kunststof kozijnen die zowel zorgen voor extra uitstraling als functioneel zijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

  Laat je huis stralen met de beste kunststof kozijnen van Direct Verduurzamen – waar stijl en duurzaamheid hand in hand gaan, en jouw woning een tijdloze schoonheid krijgt!

  – Direct Verduurzamen

  Waarom kiezen we voor kunststof kozijnen?

  Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig razend populair en dat is niet zonder reden. Ze bieden talloze voordelen ten opzichte van traditionele houten of aluminium kozijnen. Zo staan ze bekend om hun uitstekende isolatiewaarde, waardoor je flink kunt besparen op energiekosten. Daarnaast vergen kunststof kozijnen weinig onderhoud en gaan ze moeiteloos tientallen jaren mee.

  Ook op het gebied van veiligheid scoren ze goed dankzij moderne inbraakbeveiligingssystemen. En laten we vooral niet vergeten dat kunststof kozijnen een prachtige en moderne uitstraling aan je woning geven. Kortom, alle reden om te kiezen voor kunststof kozijnen van Direct Verduurzamen!

  content_image

  Hoe kies ik de beste kunststof kozijnen?

  Bij Direct Verduurzamen begrijpen we heel goed dat je geen enkel idee hebt waaraan een goed kunststof kozijn nu eigenlijk moet voldoen. Het aanbod is enorm en om er dan voor te zorgen dat jij de beste kunststof kozijnen eruit weet te filteren, is het belangrijk te weten waar je eigenlijk op moet letten. Om het je een stuk gemakkelijker te maken, kunnen wij je natuurlijk volledig ontzien, maar we snappen ook dat je je eerst nog even wat verder wilt kunnen inlezen in deze materie. Zo is het belangrijk om in eerste instantie op de volgende zaken te letten:

  • Profiel
  • Bewerking
  • Montage
  • Keurmerk

  Gratis Adviesgesprek

  Waarom kiezen voor Direct Verduurzamen

  • Vrijblijvend advies gesprek op maat
  • Volledig ontzorgd van A tot Z!
  • Hulp bij subsidieaanvragen bij uw gemeente of de Rijksoverheid
  • Betaal uw kunststof kozijnen per maand
  • Gratis financieringsplan
  • Eigen montage & fabricage
  • Landelijke dekking
  • 20 jaar garantie op uw kunststof kozijnen

  Gratis Adviesgesprek

  content_image

  Waarom zijn kunststof kozijnen zo populair?

  Goed nieuws voor huiseigenaren die hun woning willen renoveren en tegelijkertijd hun energieverbruik willen verlagen! De trend van 2024 is namelijk het gebruik van kunststof kozijnen. Hoewel zo’n kozijn vroeger nog als goedkoop en minder fraai werd beschouwd, behoort dat nu tot de verleden tijd. Kunststof kozijnen hebben inmiddels namelijk een moderne uitstraling gekregen en bieden daarnaast een verdere verduurzaming en een lagere maandelijkse energierekening.

  Volgens recent onderzoek van TNO gaat de verduurzaming van onze woningen niet snel genoeg. En dat terwijl daar veel subsidies en financieringsmogelijkheden voor zijn. Uitstekende isolatie is een van de belangrijkste pijlers waarop het energielabel van een woning rust. Kunststof kozijnen dragen hieraan bij, omdat zij een betere isolatiewaarde hebben dan houten of aluminium kozijnen. Bovendien speelt ook de keuze voor type glas een belangrijke rol. Isolerende beglazing, zoals triple glas, biedt een betere warmte-isolatie dan enkel of dubbel glas. Veka kozijnen met triple isolatieglas zijn op dit gebied uiterst effectief.

  Profiel

  Bij Direct Verduurzamen werken we uitsluitend met hoogwaardige kunststof materialen. Onze kozijnen worden geproduceerd volgens innovatieve bewerkingstechnieken, waardoor ze van de beste kwaliteit zijn. Dankzij onze moderne technologieën kunnen we maatwerk leveren en voldoen aan al jouw specifieke wensen. Daarnaast bieden wij een ruime keuze aan kleuren en afwerkingen, zodat je altijd het perfecte kunststof kozijn kunt vinden dat bij jouw woning past. Of je nu op zoek bent naar een klassieke houtlook of juist een strak design wilt, bij ons is alles mogelijk.

  Professionele montage

  Naast het leveren van hoogwaardige kunststof kozijnen verzorgen wij ook de professionele montage ervan. Ons team van ervaren vakmensen zorgt voor een vakkundige installatie, waarbij nauwlettend wordt gelet op de kleinste details. We willen namelijk dat jouw kunststof kozijnen niet alleen jarenlang mooi blijven, maar ook perfect aansluiten op jouw woning. Bovendien nemen we al het afvalmateriaal netjes mee en laten we jouw woning schoon achter. Bij Direct Verduurzamen streven we naar de hoogste klanttevredenheid en doen we er alles aan om jouw wensen niet alleen te vervullen, maar zelfs overtreffen.

  Kwaliteit & keurmerk

  Bij de aanschaf van kunststof kozijnen is het belangrijk om te letten op het keurmerk. Deze keurmerken garanderen de kwaliteit en duurzaamheid van de kozijnen. Wij werken uitsluitend met producten die voorzien zijn van erkende keurmerken, zoals het VKG & KOMO-keurmerk. Dit houdt in dat onze kunststof kozijnen voldoen aan strenge eisen op het gebied van constructie, isolatie en duurzaamheid. Zo ben je verzekerd van hoogwaardige en betrouwbare producten en weet je zeker dat we bij Direct Verduurzamen alleen maar werken met de beste kunststof kozijnen! Wij bieden daarnaast ook garanties op onze kunststof kozijnen. Vraag gerust naar de mogelijkheden en voorwaarden bij een vrijblijvend adviesgesprek.

  Direct Verduurzamen is jouw partner in duurzaamheid

  Wil je jouw woning verduurzamen met de beste kunststof kozijnen van hoogwaardige kwaliteit? Kies dan voor Direct Verduurzamen! Met onze deskundigheid, hoogwaardige materialen en professionele montage verzorgen wij een optimaal resultaat.

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of vraag direct een offerte aan. Ontdek zelf waarom zoveel tevreden klanten voor Direct Verduurzamen hebben gekozen!

  Contacteer ons

   Tags :

   Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek?
   Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.


   9 − zeven =