Beste kunststof kozijnen van 2024

Via Direct Verduurzamen kan je nu ook kunststof kozijnen zonder aanschafkosten krijgen! Je lost de kozijnen maandelijks af tegen slechts 0% of 1,7% rente en bespaart direct op je energierekening!

 • Zomeractie : Gratis raamhorren!
 • Bespaar tot wel 1500 per jaar
 • Tot 35% minder energieverbruik
 • Verhoog direct je woningwaarde
 • Tijdelijk tot wel 30% subsidie

  ldimage

  Een betrouwbare investering

  Waarom kiezen we voor kunststof kozijnen?

  Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig razend populair en dat is niet zonder reden. Ze bieden talloze voordelen ten opzichte van traditionele houten of aluminium kozijnen. Zo staan ze bekend om hun uitstekende isolatiewaarde, waardoor je flink kunt besparen op energiekosten. Daarnaast vergen kunststof kozijnen weinig onderhoud en gaan ze moeiteloos tientallen jaren mee.

  Ook op het gebied van veiligheid scoren ze goed dankzij moderne inbraakbeveiligingssystemen. En laten we vooral niet vergeten dat kunststof kozijnen een prachtige en moderne uitstraling aan je woning geven. Kortom, alle reden om te kiezen voor kunststof kozijnen van Direct Verduurzamen!

  Berekeningen door Milieu Centraal

  Hoog rendement tegen een vast laag bedrag per maand

  Het rendement van kunststof kozijnen is vooral erg hoog als je ze laat
  plaatsen met isolatieglas. Dit kan dubbel glas, HR+, HR++ of triple glas zijn.

  Hiermee bespaar je tot wel €1500 per jaar op je energierekening! Daarnaast krijg je met de ISDE-regeling momenteel tot wel 30% van de kosten vergoed als je 2 of meer isolatiemaatregelen laat doen.

  Deze subsidieregeling geldt ook als je de kunststof kozijnen met een duurzame lening aankoopt. Kortom, een uitgewezen kans om te besparen op energie en je huis te verduurzamen! Hoeveel je kan besparen is echter afhankelijk van het raamoppervlakte van jouw woning.

  In het rekenvoorbeeld van Milieu Centraal kan je per woningtype zien hoeveel geld je kunt besparen met de verschillende isolatiemaatregelen.

  Wil je weten hoeveel je kunt besparen in jouw specifieke situatie? Vraag dan ons gratis adviesgesprek aan. Vul je gegevens in en één van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op.

  Al vanaf een paar tientjes per maand!

  Wil jij ook kunststof kozijnen zonder investering?

  Ontvang vrijblijvend advies

  content_image

  Direct antwoord op je vraag

  Veel gestelde vragen
  Hoeveel geld kan ik maximaal lenen?
  Wanneer u gebruikmaakt van de Energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds, dan kun u een bedrag van maximaal 27.000 euro lenen. Wilt u meer lenen dan 27.000 euro, dan zult u een beroep moeten doen op de Zeer Energiezuinig Pakket / Nul op de Meter. Om te kijken welke financiering het beste bij u past, voorzien wij u van persoonlijk en kosteloos financieel advies. Voor een VvE's geldt uiteraard een ander bedrag.
  Wanneer betaal ik 0% rente?
  Wanneer u eigenaar bent van een woning en uw verzamelinkomen ligt niet hoger dan 60.000 euro, dan betaald u geen rente over uw Energiebespaarlening. U lost dus maandelijks wel een vast bedrag af, maar betaald hier geen rente over. Samen met u kijken we graag of u hiervoor in aanmerking komt.
  Kan ik een financiering combineren met subsidies?
  Ja, u kunt een financiering combineren met subsidies die door de Rijksoverheid en uw gemeente beschikbaar worden gesteld. Zo kunnen dus zowel particulieren als VvE's gebruikmaken van de energiebespaarlening in combinatie met subsidies voor het isoleren van uw woning.
  Kan ik als VvE ook aanspraak maken op een financiering?
  Ja, ook als VvE kunt u aanspraak maken op de Energiebespaarlening die speciaal geschikt is voor VvE's. Deze lening wordt door de VvE afgesloten, zodat er energiebesparende maatregelen kunnen worden uitgevoerd. Om er zeker van te zijn dat u in aanmerking komt voor deze lening, kijken we graag met u mee of u voldoet aan de voorwaarden.

  Kies voor een ervaren partij!

  Kies Direct Verduurzamen!

  upsimage
  Verspil geen tijd

  Verspil geen tijd meer met het opvragen en vergelijken van verschillende offertes. Krijg direct via ons de beste kunststof kozijnen tegen de beste prijs!

  upsimage
  Een shot in de roos!

  Direct op locatie een officiele tekening krijgen van jouw situatie en direct de
  prijs weten? Bij ons wel!

  upsimage
  Begin direct met besparen

  Omdat wij rechtstreeks met onze partnerfabriek werken, geven wij automatisch de beste prijs!

  Hoe kies ik de beste kunststof kozijnen?

  Bij Direct Verduurzamen begrijpen we heel goed dat je geen enkel idee hebt waaraan een goed kunststof kozijn nu eigenlijk moet voldoen. Het aanbod is enorm en om er dan voor te zorgen dat jij de beste kunststof kozijnen eruit weet te filteren, is het belangrijk te weten waar je eigenlijk op moet letten. Om het je een stuk gemakkelijker te maken, kunnen wij je natuurlijk volledig ontzien, maar we snappen ook dat je je eerst nog even wat verder wilt kunnen inlezen in deze materie. Zo is het belangrijk om in eerste instantie op de volgende zaken te letten:

   

  Profiel

  Bewerking

  Montage

  Keurmerk

  Waarom zijn kunststof kozijnen zo populair?

  Goed nieuws voor huiseigenaren die hun woning willen renoveren en tegelijkertijd hun energieverbruik willen verlagen! De trend van 2024 is namelijk het gebruik van kunststof kozijnen. Hoewel zo’n kozijn vroeger nog als goedkoop en minder fraai werd beschouwd, behoort dat nu tot de verleden tijd. Kunststof kozijnen hebben inmiddels namelijk een moderne uitstraling gekregen en bieden daarnaast een verdere verduurzaming en een lagere maandelijkse energierekening.

  Volgens recent onderzoek van TNO gaat de verduurzaming van onze woningen niet snel genoeg. En dat terwijl daar veel subsidies en financieringsmogelijkheden voor zijn. Uitstekende isolatie is een van de belangrijkste pijlers waarop het energielabel van een woning rust. Kunststof kozijnen dragen hieraan bij, omdat zij een betere isolatiewaarde hebben dan houten of aluminium kozijnen. Bovendien speelt ook de keuze voor type glas een belangrijke rol. Isolerende beglazing, zoals triple glas, biedt een betere warmte-isolatie dan enkel of dubbel glas. Veka kozijnen met triple isolatieglas zijn op dit gebied uiterst effectief.

  Profiel

  Bij Direct Verduurzamen werken we uitsluitend met hoogwaardige kunststof materialen. Onze kozijnen worden geproduceerd volgens innovatieve bewerkingstechnieken, waardoor ze van de beste kwaliteit zijn. Dankzij onze moderne technologieën kunnen we maatwerk leveren en voldoen aan al jouw specifieke wensen. Daarnaast bieden wij een ruime keuze aan kleuren en afwerkingen, zodat je altijd het perfecte kunststof kozijn kunt vinden dat bij jouw woning past. Of je nu op zoek bent naar een klassieke houtlook of juist een strak design wilt, bij ons is alles mogelijk.

  Professionele montage

  Naast het leveren van hoogwaardige kunststof kozijnen verzorgen wij ook de professionele montage ervan. Ons team van ervaren vakmensen zorgt voor een vakkundige installatie, waarbij nauwlettend wordt gelet op de kleinste details. We willen namelijk dat jouw kunststof kozijnen niet alleen jarenlang mooi blijven, maar ook perfect aansluiten op jouw woning. Bovendien nemen we al het afvalmateriaal netjes mee en laten we jouw woning schoon achter. Bij Direct Verduurzamen streven we naar de hoogste klanttevredenheid en doen we er alles aan om jouw wensen niet alleen te vervullen, maar zelfs overtreffen.

  Kwaliteit & keurmerk

  Bij de aanschaf van kunststof kozijnen is het belangrijk om te letten op het keurmerk. Deze keurmerken garanderen de kwaliteit en duurzaamheid van de kozijnen. Wij werken uitsluitend met producten die voorzien zijn van erkende keurmerken, zoals het VKG & KOMO-keurmerk. Dit houdt in dat onze kunststof kozijnen voldoen aan strenge eisen op het gebied van constructie, isolatie en duurzaamheid. Zo ben je verzekerd van hoogwaardige en betrouwbare producten en weet je zeker dat we bij Direct Verduurzamen alleen maar werken met de beste kunststof kozijnen! Wij bieden daarnaast ook garanties op onze kunststof kozijnen. Vraag gerust naar de mogelijkheden en voorwaarden bij een vrijblijvend adviesgesprek.

  Direct Verduurzamen is jouw partner in duurzaamheid

  Wil je jouw woning verduurzamen met de beste kunststof kozijnen van hoogwaardige kwaliteit? Kies dan voor Direct Verduurzamen! Met onze deskundigheid, hoogwaardige materialen en professionele montage verzorgen wij een optimaal resultaat.

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of vraag direct een offerte aan. Ontdek zelf waarom zoveel tevreden klanten voor Direct Verduurzamen hebben gekozen!

   

  Direct weten waar je aan toe bent

  Binnen 24 uur meer weten?

  Vul het formulier in en laat je geheel vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden.

  Ontvang vrijblijvend advies

  Happy klanten

  Onze reviews

  Regelmatig nieuwe acties!

  Profiteer vandaag nog van onze aanbieding!

  Ontvang vrijblijvend advies