• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon
  Let op! Geld lenen kost geld

  Ontvang een financieringsplan en advies op maat voor uw kozijnen

  Kunststof kozijnen financieren zonder BKR voor uw hele woning vanaf € 85,- p/m!

  • Gratis financieringsplan aanvragen
  • Gratis ondersteuning bij aanschaf
  • Ook mogelijk bij bestaande leningen
  • Warmtefonds 0% tot een gezamenlijk inkomen tot 60.000,-

  Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zorgen voor een stappenplan van A tot Z.

   Vraag hier uw gratis adviesgesprek aan!

   Wij respecteren uw Privacy
  • Stap 1

   Vul uw contact-gegevens in

  • Stap 2

   Ontvang gratis advies en een offerte op maat

  • Stap 3

   Wij geven professioneel financieel advies

  • Kunststof ramen, deuren en schuifpuien voor een vast laag bedrag?

   Kunststof kozijnen financieren zonder BKR

   Tijd voor nieuwe kozijnen, maar niet direct de beschikking over voldoende financiële middelen? Kies dan voor kunststof kozijnen op afbetaling! Bij Direct Verduurzamen werken we namelijk samen met Geldplatform.nl en kunnen we je geheel vrijblijvend voorzien van financieel advies op maat. Onze adviseurs beschikken over een AFM vergunning en weten exact wat de mogelijkheden zijn. Door te kiezen voor kunststof kozijnen op afbetaling, profiteer je direct van de voordelen en betaal slechts een paar tientjes per maand. Hoe fijn is dat? Onze adviseurs komen graag vrijblijvend bij je langs om samen de mogelijkheden te bespreken.

   v.a. 85,- p.m.

   Gratis advies van Geld Platform

   Kosteloos financieringsplan

   Verzamelinkomen tot 60.000,- euro 0% rente

   Subsidie, fiscaal voordeel, aantrekkelijk lenen en zelf investeren. Geldplatform zet alles voor u op een rijtje in uw gratis financieringsplan. Zo kunt u moeiteloos een keuze maken. Dus wilt u weten welke mogelijkheden er zijn om uw kunststof kozijnen te financieren, ondanks een BKR registratie? Plan dan geheel vrijblijvend een gesprek met één van onze adviseurs.

   • 0% rente tot 60.000,-
   • Geen bovengrens leeftijd
   • V.a. 1.6% rente bij 60.000,-
   • Tussentijds kosteloos aflossen
   • Gratis financieringsplan op maat
   • Gratis hulp bij subsidie aanvragen
   • Volledig afgelost na einde looptijd
   • Lenen met maatschappelijke impact

   Financieringsplan aanvragen

   Beoordelingen
   Onze tevreden klanten

   Ontdek ook wat jij kan besparen met de isolatiecheck van Direct Verduurzamen. Om een zo goedmogelijke check uit te kunnen voeren maken we gebruik van databronnen. Lees hier reviews van onze klanten.

   ldimage

   Alternatieven voor kunststof kozijnen zonder BKR toetsing

   Als het niet lukt om geld te lenen of je vindt het geen goede optie vanwege de rente, dan zijn er ook alternatieven om te lenen zonder BKR-toetsing. Eén van deze alternatieven is het gebruik maken van ons financieringsplan. Door onze samenwerking met GeldPlatform bieden wij aantrekkelijke rentes. Een voordeel van het kiezen voor een financieringsplan bij Direct Verduurzamen is dat wij niet alleen kunnen helpen bij de financiering, maar ook het plaatsen en de fabricage volledig in eigen beheer hebben. Dit betekent dat je niet te maken krijgt met verschillende partijen en alles onder één dak hebt. De communicatie verloopt daardoor makkelijk, ook hebben we landelijke dekking, wat betekent dat we overal in het land beschikbaar zijn voor installatie.

   Bij Direct Verduurzamen vragen we daarnaast ook geen aanbetaling! Je betaalt pas achteraf en alleen wanneer je volledig tevreden bent met de plaatsing van de kozijnen. Dit geeft extra zekerheid en vertrouwen omdat je weet dat je alleen betaalt als je tevreden bent met het resultaat. Dit kan de financiële druk verder verlichten en ervoor zorgen dat je je geen zorgen hoeft te maken over het vooraf betalen van een groot bedrag. Je kunt als alternatief ook overwegen om geld te lenen van vrienden of familie, dit kan vaak zonder formele kredietcheck. Mogelijkheden genoeg dus om kunststof kozijnen zonder BKR registratie te laten plaatsen.

   Wij helpen u van A tot Z
   Meest gestelde vragen
   Financiering voor duurzaamheidsprojecten is vaak een struikelblok voor veel mensen. Gelukkig zijn er diverse mogelijkheden om dit te realiseren. Bij Direct Verduurzamen hebben we een uitgebreid netwerk van betrouwbare partners die gespecialiseerd zijn in het verstrekken van financieringen voor verduurzamingsprojecten. Samen met jou bekijken we welke opties het beste aansluiten bij jouw situatie. Lees daarom hier alvast de meest gestelde vragen.

   Hoeveel geld kan ik maximaal lenen?
   Wanneer u gebruikmaakt van de Energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds, dan kun u een bedrag van maximaal 27.000 euro lenen. Wilt u meer lenen dan 27.000 euro, dan zult u een beroep moeten doen op de Zeer Energiezuinig Pakket / Nul op de Meter. Om te kijken welke financiering het beste bij u past, voorzien wij u van persoonlijk en kosteloos financieel advies. Voor een VvE's geldt uiteraard een ander bedrag.
   Wanneer betaal ik 0% rente?
   Wanneer u eigenaar bent van een woning en uw verzamelinkomen ligt niet hoger dan 60.000 euro, dan betaald u geen rente over uw Energiebespaarlening. U lost dus maandelijks wel een vast bedrag af, maar betaald hier geen rente over. Samen met u kijken we graag of u hiervoor in aanmerking komt.
   Kan ik een financiering combineren met subsidies?
   Ja, u kunt een financiering combineren met subsidies die door de Rijksoverheid en uw gemeente beschikbaar worden gesteld. Zo kunnen dus zowel particulieren als VvE's gebruikmaken van de energiebespaarlening in combinatie met subsidies voor het isoleren van uw woning.
   Kan ik als VvE ook aanspraak maken op een financiering?
   Ja, ook als VvE kunt u aanspraak maken op de Energiebespaarlening die speciaal geschikt is voor VvE's. Deze lening wordt door de VvE afgesloten, zodat er energiebesparende maatregelen kunnen worden uitgevoerd. Om er zeker van te zijn dat u in aanmerking komt voor deze lening, kijken we graag met u mee of u voldoet aan de voorwaarden.

   Hoe kun je je kunststof kozijnen financieren zonder BKR

   Een BKR-registratie betekent niet meteen dat financiering niet mogelijk is. Er zijn verschillende kredietverstrekkers die leningen aanbieden voor mensen met een BKR-registratie. Dit kan een goede optie zijn als je niet in aanmerking komt voor een reguliere persoonlijke lening. Ook zijn er bedrijven die zich richten op leningen zonder BKR-toetsing. Dit houdt in dat zij geen kredietcheck uitvoeren bij het BKR en dus niet op die manier naar je kredietverleden kijken. Dit soort leningen hebben vaak hogere rentepercentages, omdat de kredietverstrekker meer risico neemt door geen BKR-toetsing uit te voeren. De maandelijkse lasten zijn dan vaak hoger dan bij een reguliere woning. Zo bieden wij de mogelijkheid tot kunststof kozijnen op afbetaling.

   Je betaalt dan in termijnen, waardoor de kosten verspreid zijn over een langere periode. Afhankelijk van eventuele leningen die je al hebt, kan het dus heel goed zijn dat je ook met BKR registratie kunststof kozijnen kunt financieren middels een lening. Door te kiezen voor betalen in termijnen, kun je de kosten voor het installeren van kunststof kozijnen beter spreiden en voorkom je dat je in één keer een grote som geld moet betalen. Dit verlicht de financiële druk en kan ervoor zorgen dat je toch kunt investeren in energiezuinige kunststof kozijnen.

   Waarom kiezen voor kunststof kozijnen zonder BKR registratie

   Het laten installeren van nieuwe kunststof kozijnen is een flinke investering. Je wil graag je huis opknappen en ook energiezuiniger maken, kunststof kozijnen hebben namelijk ook een isolerende werking, maar de kosten kunnen behoorlijk oplopen. Zeker als je liever niet wil dat dit van invloed is op je BKR-registratie. Er zijn verschillende manieren om de kosten van nieuwe kozijnen te financieren. Bij het plaatsen van deze nieuwe kunststof kozijnen komen verschillende kosten kijken.  Hierbij denk je aan de kosten van het materiaal, de arbeidskosten voor het installeren en eventuele extra kosten voor het weghalen van de oude kozijnen.

   Deze kosten kunnen behoorlijk oplopen, vooral als je de kozijnen van meerdere ramen wil vervangen. Vaak kiezen mensen ervoor om geld te lenen om deze kosten te dekken. Een persoonlijke lening wordt veel gekozen, omdat je dan een vast bedrag leent en dit over een vooraf bepaalde periode terugbetaalt met een vaste rente. Bij het aanvragen van een persoonlijke lening wordt er wel vaak een BKR-toetsing gedaan. Dit kan een probleem zijn als je al een bestaande BKR-registratie hebt, bijvoorbeeld door een hypotheek of andere lening. Een BKR-registratie kan van invloed zijn op je kredietwaardigheid. Banken en andere kredietverstrekkers kijken naar je registratie om te bepalen of je een nieuwe lening af kunt sluiten en om te beoordelen hoeveel risico ze lopen als ze je een lening verstrekken. Heb je een negatieve registratie, dan is het is de meeste gevallen lastig om een lening te krijgen.

   Subsidies vanuit de overheid

   Naast het lenen van geld en het gebruikmaken van financieringsplannen, zijn er ook mogelijkheden om gebruik te maken van subsidies vanuit de overheid. De overheid biedt verschillende subsidies aan voor energiebesparende maatregelen, waaronder het installeren van kunststof kozijnen. Deze subsidies kunnen een deel van de kosten dekken en het op die manier aantrekkelijker maken om te investeren. Bij Direct Verduurzamen bieden we volledige ontzorging bij de aanvraag van subsidies. We plaatsen dus niet alleen je kozijnen, maar kunnen ook alle papierwerk voor de subsidieaanvraag voor je regelen. Zo bespaar je veel tijd en moeite en weet je zeker dat er geen belangrijke stappen worden overgeslagen. Hierdoor kun je optimaal gebruikmaken van de subsidies die beschikbaar zijn en zo de kosten voor het plaatsen van kunststof kozijnen verlagen.

   Door gebruik te maken van subsidies vanuit de overheid, kun je de kosten voor het installeren van kunststof kozijnen behoorlijk verlagen. Het wordt dan aantrekkelijker om te investeren in energiebesparende maatregelen voor je huis, waardoor je op lange termijn bespaart op je energierekening. Als je kiest voor een financiering is het belangrijk om goed te kijken wat het beste bij jouw situatie past. Of je nu kiest voor een lening, een betalingsplan zonder BKR-toetsing, of gebruik maakt van subsidies, zorg ervoor dat je goed geïnformeerd bent en de juiste keuzes maakt. Zo kun je straks genieten van je nieuwe, energiezuinige kunststof kozijnen zonder financiële zorgen.

   Dus wil jij weten welke mogelijkheden er allemaal zijn als het gaat om kunststof kozijnen financieren zonder BKR? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Doordat wij beschikken over een AFM vergunning, kunnen we je niet alleen voorzien van een passend financieel advies, maar weten wij ook precies welke regels er gelden en zullen wij ervoor zorgen dat de keuze die je maakt, ook past bij je financiële situatie. Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst.

   Lees meer
   content_image

   AFM nummer 12017571

   Is partner van Direct Verduurzamen voor duurzame energieoplossingen
   • Bel mij terug

    Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.