• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon
  veka_logo

  Vast kunststof kozijn

  Het laten plaatsen van een vast kunststof kozijn heeft ontzettend veel voordelen. Uiteraard is het plaatsen van kunststof kozijnen een duurzame keuze, aangezien kunststof recyclebaar is en lang meegaat zonder veel onderhoud.

  product_detail_image

  De voordelen van een vast kunststof kozijn

  Wanneer je kiest voor het laten plaatsen van kunststof kozijnen, dan heeft dit ontzettend veel voordelen. Niet alleen ziet je woning of bedrijfspand er direct een stuk mooie uit, maar zorgt het er ook voor dat je complete waarde van je woning stijgt. Natuurlijk zijn er nog veel meer voordelen wanneer je kiest voor een vast kunststof kozijn, in plaats van voor een houten.

  • Isoleren en inbraakpreventief;
  • Laag in onderhoud en rotten niet;
  • Positief voor je energiekosten en verduurzaming van je woning.

  Gratis offerte

  Voor en na, zie het verschil!

  Kan jouw woning of bedrijfspand wel een upgrade gebruiken en wil je de uitstraling verbeteren en ook direct flink besparen op je energierekening? Dan is het laten plaatsen van kunststof kozijnen natuurlijk de perfecte manier om dit te kunnen doen. Zo kun je kiezen voor een vast, maar ook draai en kiep kunststof kozijn. Kies je ervoor om je volledige woning of bedrijfspand te laten voorzien van nieuwe kozijnen, dan zal dit een combinatie zijn van deze beide. Naast de vele praktische voordelen, zorgen onze kozijnen er ook voor dat je woning er direct compleet anders uitziet. Wil jij weten hoe? Bekijk dan hieronder de voor- en na foto’s van onze tevreden klanten.

  Gratis Adviesgesprek

  Alles onder één dak!

  Van vaste kunststof kozijnen tot draaikiep

  Wij staan voor je klaar

  Wil jij je woning of bedrijfspand laten voorzien van kunststof kozijnen, dan zijn wij er om je hierbij te helpen. Zowel voor hoogwaardige vaste kunststof kozijnen als draai/kiep kun je bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat alles voor je wordt geregeld en jij binnenkort kunt genieten van niet alleen een nog veel mooie aanzicht, maar ook een aangenamer klimaat binnen. Dus of het nu gaat om het besparen op je maandelijkse energiekosten, het verbeteren van het klimaat binnen of een upgrade van de uitstraling van je woning of bedrijfspand, wij hebben de oplossing die daarbij past.

  Gratis Adviesgesprek

  product_detail_image

  Snel weten wat de mogelijkheden zijn?

  Klaar voor een gratis adviesgesprek?

  Bij Direct Verduurzamen hebben we ontzettend veel mogelijkheden als het gaat om het verduurzamen van je woning of bedrijfspand. Samen met jou bespreken we daarom graag alle mogelijkheden om ervoor te zorgen dat we jouw woning of bedrijfspand kunnen voorzien van vaste kunststof kozijnen in combinatie met draai/kiep.

  Neem contact met ons op

  • Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.