• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon
  veka_logo

  Draaikiep kunststof kozijn

  Bij Direct Verduurzamen begrijpen we dat elk huis of bedrijfspand uniek is en dat elk raam een specifieke functie heeft. Daarom is een kunststof draaikiepraam natuurlijk onmisbaar in zowel een woning als bedrijfspand. Een raam dat zowel kan draaien als kiepen, biedt de perfecte balans tussen ventilatie en veiligheid.

  product_detail_image

  Profiteer van de voordelen van Kunststof draaikiep kozijnen

  Het investeren in zowel vast- als kunststof draaikiep kozijnen heeft allerlei voordelen. Natuurlijk zorgt het er direct voor dat je woning of bedrijfspand er een stuk mooie uit komt te zien, maar ook vanuit praktisch oogpunt zijn er een aantal voordelen zoals:

  • Isoleren en inbraakpreventief;
  • Veelzijdig;
  • Laag in onderhoud en rotten niet;
  • Positief voor je energiekosten en verduurzaming van je woning.

  Gratis offerte

  Voor en na, zie het verschil!
  Ben je klaar om de uitstraling en ook het comfort van je huis of bedrijfspand naar een hoger niveau te tillen? Met Direct Verduurzamen kun je jouw woning transformeren met hoogwaardige draaikiep kunststof kozijnen. Ontdek hoe deze innovatieve oplossing zowel de qua uitstraling als de duurzaamheid de waarde van je woning kan verbeteren. Bekijk hieronder de prachtige voor- en na-foto’s van een woning die reeds is voorzien van onze draaikiep kunststof kozijnen.

  Gratis Adviesgesprek

  Alles onder één dak!

  Van draaikiep kunststof kozijnen tot deuren en schuifpuien

  Wij staan voor je klaar

  Ben je klaar om jouw woning te verduurzamen en ben je op zoek naar hoogwaardige draaikiep kunststof kozijnen, deuren of schuifpuien? Bij Direct Verduurzamen ben je aan het juiste adres! Wij bieden alles wat je nodig hebt om jouw huis of bedrijfspand klaar te maken voor de toekomst. Met onze aanpak zorgen wij ervoor dat jouw pand energiezuiniger wordt, het comfort verhoogt en een stijlvolle uitstraling krijgt. Bij Direct Verduurzamen hebben we altijd een passende oplossing die bij jou past.

  Gratis Adviesgesprek

  product_detail_image

  Snel weten wat de mogelijkheden zijn?

  Klaar voor een gratis adviesgesprek?

  Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neen dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Samen bespreken we de mogelijkheden en kijken we hoe jouw woning of bedrijfspand kunnen voorzien van kunststof kozijnen.

  Neem contact met ons op

  • Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.