• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon

  Ook bij u in de buurt!

  Kunststof kozijnen Velsen

  Ben jij op zoek naar manieren om jouw woning te verduurzamen? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van duurzame oplossingen voor woningen, waaronder kunststof kozijnen in Velsen en omgeving. Met onze producten helpen wij jou niet alleen om energie te besparen, maar ook om jouw ecologische voetafdruk te verkleinen. Daarom zetten we de voordelen van kunststof kozijnen nog even voor je op een rijtje:

  • Energiebesparing
  • Onderhoudsarm
  • Duurzaamheid
  • Geluidsisolatie
  • Inbraakwerend

   

  Plan een afspraak

  content_image
  content_image

  Welke subsidiemogelijkheden zijn er in Velsen?

  Ben je een bewoner van Velsen en wil je jouw woning verduurzamen? Dan heb je geluk! In jouw gemeente zijn verschillende subsidiemogelijkheden beschikbaar om je hierbij te ondersteunen. Bij Direct Verduurzamen kennen wij alle ins en outs van deze regelingen en helpen we je graag bij het aanvragen ervan. De subsidies waar jij in de gemeente Velsen een beroep op kunt doen zijn:

  Bij Direct Verduurzamen weten we dat iedere gemeente haar eigen subsidieregelingen heeft. Daarom zijn wij goed op de hoogte van de specifieke mogelijkheden in Velsen. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste subsidies die bij jouw situatie passen en begeleiden je tijdens het gehele aanvraagproces. Zo ontzorgen we je dus niet alleen met een vrijblijvend advies op maat, maar gaan we net dat stapje verder, zodat we je volledig van A tot en met Z alle werk uit handen nemen.

  Gratis Adviesgesprek

  Persoonlijk advies op maat

  Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die je van begin tot eind begeleidt bij het verduurzamen van jouw woning? Dan ben je bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres. Wij geloven namelijk dat persoonlijk advies op maat de sleutel is tot een succesvolle verduurzaming.

  Bij ons sta jij centraal. Daarom werken we nauw samen met lokale vakmensen in Velsen en omgeving, zodat we precies weten wat er speelt in deze regio. Dus wil jij kunststof kozijnen laten plaatsen of je woning of bedrijfspand laten isoleren? Wij denken graag met je mee! Onze adviseurs komen vrijblijvend bij jou op locatie en bespreken samen met jou de wensen die passen bij de persoonlijke situatie.

  Maak daarom vandaag nog een afspraak en kijk samen met onze adviseurs wat we voor jou kunnen betekenen.

  Verduurzamen tegen 0% rente

  Waarom Direct verduurzamen in Velsen?

  Bij Direct Verduurzamen geloven we in de kracht van duurzame oplossingen. Daarom bieden we alleen producten en diensten aan waar we zelf volledig achter staan. Met onze hoogwaardige kunststof kozijnen ben je verzekerd van een optimale isolatie, uitstekende kwaliteit en een lange levensduur. Bovendien zorgen deze kozijnen voor een mooie uitstraling van je woning.

  Naast kunststof kozijnen bieden we ook andere duurzame oplossingen aan, zoals het isoleren van je dak of spouwmuur en nog veel meer. Door te investeren in duurzaamheid bespaar je niet alleen op je energiekosten, maar lever je ook een bijdrage aan een beter milieu.

  • content_image

   Inhouse specialisten

   De beste professionals uit Velsen

  • content_image

   Top beoordeeld!

   Lees ook onze reviews op Google

  content_image

  Veelgestelde vragen

  Wil jij graag weten welke mogelijkheden er allemaal zijn om je woning te kunnen verduurzamen? Dan is het logisch dat je tijdens je zoektocht nog een hele hoop extra vragen hebt. Om ervoor te zorgen dat het een stuk makkelijker wordt, hebben wij de meestgestelde voor je op een rijtje gezet.

  Hoe kan ik een aanvraag indienen voor de subsidie?
  Je kan zelf een aanvragen indienen voor subsidie via de website van de rijksoverheid. Dit wordt duidelijk aangegeven, maar is wel even een proces om door te komen. Je kan ook een subsidieaanvragen indienen via Direct Verduurzamen. Wij helpen je met al het uitzoekwerk en zorgen ervoor dat je subsidieaanvraag makkelijk en snel verloopt. Maak een gratis adviesgesprek en bekijk samen hoe je een subsidieaanvraag kan indienen.
  Voor welke isolatiemaatregelen kan ik subsidie aanvragen?
  Voor welke isolatiemaatregel je subsidie kan aanvragen hangt af van je persoonlijke situatie. Zo zijn er per subsidiemaatregel verschillende eisen en voorwaarden waar je aan moet voldoen. Weten welke isolatiemaatregelen jij kan uitvoeren waar je subsidie voor kan aanvragen? Plan een afspraak met onze experts en dan zoeken we samen uit hoe jij het voordeligst kan verduurzamen.
  Kan ik de subsidie bij jullie aanvragen?
  Wij snappen dat het verduurzamen van je huis als uitzoekwerk genoeg is. Wanneer je ook nog is een hele subsidieaanvraag zelf moet uitvoeren kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig weten onze subsidie experts alles over het aanvragen van een subsidie en hoe je dit het beste kan doen. Plan een gratis advies afspraak in en kijk samen met onze experts naar de beste mogelijkheden voor jouw situatie.
  Kan ik subsidie krijgen als ik maar 1 bouwdeel wil isoleren?
  Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afname van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al vrij snel aan. Hier bespaar je wel tot 30% van je isolatiekosten. Vanaf 2023 is het mogelijk om subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel hebt uitgevoerd. Als je voldoet aan de geldende voorwaarden krijg je wel tot 15% van de kosten als subsidie terug. Dus je kan zeker subsidie krijgen over het uitvoeren van maar één subsidiemaatregel.
  Kan ik de subsidie combineren met een lening?
  Of je een subsidie kan combineren hangt af van de subsidie, de lening en de isolatiemaatregelen. Wil je weten of dit wel van toepassing is op jouw situatie? Plan een gratis en vrijblijvend gesprek in met onze experts. Zij kunnen je precies voor jouw persoonlijke situatie vertellen wat er voor jou van toepassing is.
  Hoelang duurt het voor dat ik goedkeuring krijg op mijn subsidie aanvraag?
  Binnen 13 weken ontvang je een besluit van je aanvraag.
  Wanneer ontvang ik de offerte?

  Alle woningen zijn anders en hebben daarom een andere aanpak nodig om te verduurzamen. Direct Verduurzamen biedt energiebesparende oplossingen waarbij je al binnen één dag kan besparen. Wil je echt maximaal besparen? Neem contact op met onze experts en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.

  Waarom kiezen voor in kunststof kozijnen in Velsen?

  Ben jij op zoek naar een duurzame en comfortabele oplossing voor jouw woning of bedrijfspand in Velsen? Bij Direct Verduurzamen hebben wij de perfecte oplossing voor jou: kunststof kozijnen. Het verduurzamen van je pand wordt steeds belangrijker, niet alleen om de waarde te verhogen, maar ook om meer comfort te creëren.

  Kunststof kozijnen bieden namelijk ontzettend veel voordelen. Zo zijn ze enorm energiezuinig. Ze hebben uitstekende isolerende eigenschappen, waardoor warmteverlies tot een minimum beperkt wordt. Dit resulteert niet alleen in een lagere energierekening, maar ook in een aangenamer binnenklimaat, zowel thuis als op de werkvloer.

  Daarnaast vergen kunststof kozijnen weinig onderhoud. Ze zijn bestand tegen weer en wind en behouden hun kleur en uitstraling gedurende vele jaren. Dit betekent dat je kunt genieten van mooie kozijnen zonder dat je je bezig hoeft te houden met schilderwerk of andere vormen van onderhoud, wat uiteindelijk ook een hoop geld scheelt.

  Bovendien zorgen kunststof kozijnen ook voor een optimale geluidsisolatie. Dit is vooral ideaal als je in een drukke buurt woont of als je werkt aan de rand van een stad. Met onze kwalitatieve kunststof kozijnen ben je verzekerd van rust en stilte in jouw pand.

  Voordelig kunststof kozijnen laten plaatsen in Velsen

  Ben je op zoek naar een voordelige en duurzame oplossing om je woning of bedrijfspand te verduurzamen? Bij Direct Verduurzamen helpen we je graag met het plaatsen van kunststof kozijnen in Velsen en omgeving. Investeren in kunststof kozijnen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Kunststof kozijnen hebben namelijk een zeer lange levensduur en zijn onderhoudsarm. Dit betekent dat je op de lange termijn flink kunt besparen op onderhouds- en energiekosten. Bovendien isoleren kunststof kozijnen uitstekend, waardoor je ook kunt profiteren van lagere stookkosten.

  Bij Direct Verduurzamen begrijpen we dat het laten plaatsen van kunststof kozijnen een behoorlijke investering kan zijn. Daarom denken we graag met je mee als het gaat om subsidies binnen jouw regio. We kunnen je adviseren over de mogelijkheden en helpen met het aanvragen van subsidies waar je recht op hebt.

  Daarnaast bieden we ook financieringsmogelijkheden tegen een scherpe rente. Zo hoef je niet in één keer een groot bedrag te betalen, maar kun je ervoor kiezen om maandelijks een klein bedrag af te lossen. Op deze manier wordt het verduurzamen van je woning of bedrijfspand met kunststof kozijnen een stuk betaalbaarder.

  Vrijblijvend advies op maat

  Bij Direct Verduurzamen hebben we veel ervaring met het plaatsen van kunststof kozijnen in Velsen en omgeving. Onze vakmensen zorgen voor een vakkundige en snelle montage, zodat jij snel kunt genieten van de voordelen die kunststof kozijnen bieden. We werken met hoogwaardige materialen en garanderen een uitstekende kwaliteit. Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons, zodat we je een vrijblijvend advies op maat kunnen geven.

  Plan een afspraak

   Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek?
   Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.


   vier × een =