• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon

  Ook bij u in de buurt!

  Kunststof kozijnen Hoorn

  Heb je er wel eens bij stilgestaan hoe belangrijk het is om te verduurzamen? Bij Direct Verduurzamen begrijpen we dat als geen ander. Daarom bieden wij hoogwaardige kunststof kozijnen in Hoorn aan die niet alleen je woning verbeteren, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld. We hebben allemaal de verantwoordelijkheid om ons steentje bij te dragen aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk en met onze kunststof kozijnen kunnen wij jou daarbij helpen. De voordelen zijn:

  • Energiebesparing
  • Onderhoudsarm
  • Duurzaamheid
  • Geluidsisolatie
  • Inbraakwerend

   

  Plan een afspraak

  content_image
  content_image

  Welke subsidiemogelijkheden zijn er in Hoorn?

  Wist je dat er verschillende subsidiemogelijkheden zijn in de gemeente Hoorn? Het is alleen wel even belangrijk om te weten dat subsidieregelingen kunnen variëren per gemeente. Maar maak je geen zorgen, bij Direct Verduurzamen hebben we alle kennis en expertise om jou te informeren over de beschikbare subsidies in jouw regio. De subsidies waar je eventueel aanspraak op kunt maken zijn:

  Uiteraard zijn er bepaalde voorwaarden waaraan voldaan moet worden om in aanmerking te komen voor een subsidie. Gelukkig hoef je dit niet alleen uit te zoeken. Bij Direct Verduurzamen hebben wij alle benodigde informatie paraat en helpen wij je graag bij het indienen van de aanvraag.

  Door onze jarenlange ervaring weten we precies welke stappen er genomen moeten worden om jouw duurzame project tot een succes te maken. We begeleiden je niet alleen bij de subsidieaanvraag, maar staan ook klaar om eventuele vragen te beantwoorden en advies op maat te geven.

  Gratis Adviesgesprek

  Persoonlijk advies op maat

  Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die jou kan helpen met het verduurzamen van jouw woning? Bij Direct Verduurzamen staan we voor je klaar! Wij begrijpen als geen ander dat de overstap naar een duurzame woning een grote stap kan zijn. Daarom bieden wij persoonlijk advies op maat, zodat jij de beste keuzes kunt maken voor een energiezuinige en milieuvriendelijke woning.

  Bij Direct Verduurzamen werken we nauw samen met lokale vakmensen bij jou in de buurt, ook in Hoorn. Deze samenwerking stelt ons in staat om precies te weten wat er speelt in jouw regio en om volledig met je mee te denken. Of het nu gaat om het plaatsen van nieuwe kunststof kozijnen, isoleren van je dak of spouwmuren; wij hebben de expertise en kennis in huis om jou optimaal te adviseren.

  Verduurzamen tegen 0% rente

  Waarom Direct verduurzamen in Hoorn?

  Bij Direct Verduurzamen gaan we verder dan alleen advies geven. Wij streven ernaar om onze klanten volledig te ontzorgen gedurende het hele proces. Vanaf het eerste vrijblijvende adviesgesprek tot uiteindelijk het daadwerkelijk laten plaatsen van de duurzame oplossingen, zoals kunststof kozijnen, regelen wij alles voor je. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het regelen van verschillende partijen en offertes, wij nemen deze taken volledig uit handen.

  • content_image

   Inhouse specialisten

   De beste professionals uit Hoorn

  • content_image

   Top beoordeeld!

   Lees ook onze reviews op Google

  content_image

  Veelgestelde vragen

  Wil jij graag weten welke mogelijkheden er allemaal zijn om je woning te kunnen verduurzamen? Dan is het logisch dat je tijdens je zoektocht nog een hele hoop extra vragen hebt. Om ervoor te zorgen dat het een stuk makkelijker wordt, hebben wij de meestgestelde voor je op een rijtje gezet.

  Hoe kan ik een aanvraag indienen voor de subsidie?
  Je kan zelf een aanvragen indienen voor subsidie via de website van de rijksoverheid. Dit wordt duidelijk aangegeven, maar is wel even een proces om door te komen. Je kan ook een subsidieaanvragen indienen via Direct Verduurzamen. Wij helpen je met al het uitzoekwerk en zorgen ervoor dat je subsidieaanvraag makkelijk en snel verloopt. Maak een gratis adviesgesprek en bekijk samen hoe je een subsidieaanvraag kan indienen.
  Voor welke isolatiemaatregelen kan ik subsidie aanvragen?
  Voor welke isolatiemaatregel je subsidie kan aanvragen hangt af van je persoonlijke situatie. Zo zijn er per subsidiemaatregel verschillende eisen en voorwaarden waar je aan moet voldoen. Weten welke isolatiemaatregelen jij kan uitvoeren waar je subsidie voor kan aanvragen? Plan een afspraak met onze experts en dan zoeken we samen uit hoe jij het voordeligst kan verduurzamen.
  Kan ik de subsidie bij jullie aanvragen?
  Wij snappen dat het verduurzamen van je huis als uitzoekwerk genoeg is. Wanneer je ook nog is een hele subsidieaanvraag zelf moet uitvoeren kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig weten onze subsidie experts alles over het aanvragen van een subsidie en hoe je dit het beste kan doen. Plan een gratis advies afspraak in en kijk samen met onze experts naar de beste mogelijkheden voor jouw situatie.
  Kan ik subsidie krijgen als ik maar 1 bouwdeel wil isoleren?
  Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afname van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al vrij snel aan. Hier bespaar je wel tot 30% van je isolatiekosten. Vanaf 2023 is het mogelijk om subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel hebt uitgevoerd. Als je voldoet aan de geldende voorwaarden krijg je wel tot 15% van de kosten als subsidie terug. Dus je kan zeker subsidie krijgen over het uitvoeren van maar één subsidiemaatregel.
  Kan ik de subsidie combineren met een lening?
  Of je een subsidie kan combineren hangt af van de subsidie, de lening en de isolatiemaatregelen. Wil je weten of dit wel van toepassing is op jouw situatie? Plan een gratis en vrijblijvend gesprek in met onze experts. Zij kunnen je precies voor jouw persoonlijke situatie vertellen wat er voor jou van toepassing is.
  Hoelang duurt het voor dat ik goedkeuring krijg op mijn subsidie aanvraag?
  Binnen 13 weken ontvang je een besluit van je aanvraag.
  Wanneer ontvang ik de offerte?

  Alle woningen zijn anders en hebben daarom een andere aanpak nodig om te verduurzamen. Direct Verduurzamen biedt energiebesparende oplossingen waarbij je al binnen één dag kan besparen. Wil je echt maximaal besparen? Neem contact op met onze experts en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.

  Waarom kiezen voor in kunststof kozijnen in Hoorn?

  Ben je bezig met het verduurzamen van je woning of bedrijfspand? Dan is de keuze voor kunststof kozijnen in Hoorn een slimme zet. Niet alleen draag je hiermee bij aan een beter milieu, maar ook geniet je van diverse voordelen zoals verhoogd comfort en waardevermeerdering van je pand.

  Kunststof kozijnen hebben talrijke voordelen ten opzichte van traditionele houten of aluminium kozijnen. Ze zijn namelijk onderhoudsarm, weerbestendig en isoleren uitstekend. Dit resulteert in een aanzienlijke energiebesparing, lagere stookkosten en een comfortabele leefomgeving. Daarnaast bieden ze optimale geluidsisolatie en beschermen ze tegen inbraak.

  Voordelig kunststof kozijnen laten plaatsen in Hoorn

  Voordelig kunststof kozijnen laten plaatsen in Hoorn en omgeving? Dat kan bij Direct Verduurzamen! Natuurlijk snappen we heel goed dat het een flinke investering is, maar gelukkig zijn er daarom ook tal van opties. De investering in kunststof kozijnen kan zichzelf bijvoorbeeld nog sneller terugverdienen dankzij verschillende subsidies die momenteel beschikbaar zijn. Door gebruik te maken van deze financiële steun kun jij flink besparen op de kosten. Laat ons je helpen om optimaal gebruik te maken van deze subsidies en jouw investering nog aantrekkelijker te maken. Naast de verschillende subsidies waar we je mee kunnen helpen, kan het ook zijn dat je een deel of zelfs de volledige plaatsing wilt financieren.

  We begrijpen dat de aanschaf van nieuwe kozijnen een grote investering kan zijn, als je deze in één keer moer bekostigen. Daarom bieden we verschillende financieringsmogelijkheden aan tegen scherpe rentes. Als erkend partner van het Nationaal Warmtefonds kunnen we je adviseren over specifieke financieringsvormen die passen bij jouw situatie. Zo wordt verduurzaming van je woning of bedrijfspand voor iedereen toegankelijk.

  Vrijblijvend advies op maat

  Ben je enthousiast geworden over de voordelen van kunststof kozijnen? Wil je ook profiteren van een duurzamere woning of bedrijfspand en geld besparen op je energiekosten? Neem dan vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen kijken we naar jouw wensen en budget om tot een maatwerkoplossing te komen. Vul het contactformulier in of bel ons direct, zodat we snel voor jou aan de slag kunnen gaan!

  Plan een afspraak

   Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek?
   Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.


   1 × vier =