• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon

  Ook bij u in de buurt!

  Kunststof kozijnen Haarlemmermeer

  Kunststof kozijnen zijn dé perfecte keuze voor iedereen die wil verduurzamen. Ze gaan namelijk veel langer mee dan traditionele houten of aluminium kozijnen, waardoor ze minder snel vervangen of gerepareerd hoeven te worden. Daarnaast biedt kunststof uitmuntende isolerende eigenschappen, waardoor je energie bespaart én geluidsoverlast minimaliseert. Je huis blijft koel in de zomer en warm in de winter, wat resulteert in lagere energiekosten. Dus wil jij je woning verduurzamen? Dan denken we graag met je mee om te kijken naar de mogelijkheden in Haarlemmermeer.

  • Energiebesparing
  • Onderhoudsarm
  • Duurzaamheid
  • Geluidsisolatie
  • Inbraakwerend

   

  Plan een afspraak

  content_image
  content_image

  Welke subsidiemogelijkheden zijn er in Haarlemmermeer?

  Ben je bezig met het verduurzamen van je woning of bedrijfspand in Haarlemmermeer? Dan is het goed om te weten dat er verschillende subsidies beschikbaar zijn die jou kunnen helpen bij het realiseren van je duurzame ambities. Bij Direct Verduurzamen hebben wij de kennis en ervaring om je wegwijs te maken in dit subsidielandschap, zodat jij geen enkel financieel voordeel misloopt. De subsidies waar je aanspraak op kunt maken zijn:

  Voor elke subsidie gelden specifieke voorwaarden waaraan je moet voldoen om in aanmerking te komen. Deze voorwaarden kunnen per subsidie en gemeente verschillen. Gelukkig hoef je dit niet allemaal zelf uit te zoeken. Bij Direct Verduurzamen beschikken wij over gedetailleerde kennis van de geldende regelingen en helpen we je graag bij het indienen van de aanvraag. Zo benut jij het volledige potentieel van de beschikbare subsidies.

  Gratis Adviesgesprek

  Persoonlijk advies op maat

  Direct Verduurzamen is jouw partner in het verduurzamen van je woning. Wij geloven dat het verduurzamen van je huis niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Met onze persoonlijke aanpak en nauwe samenwerking met lokale vakmensen, zorgen wij ervoor dat jij volledig ontzorgd wordt tijdens dit proces. Dus of je nu geïnteresseerd bent in het plaatsen van kunststof kozijnen, of het laten isoleren van je woning of bedrijfspand, bij Direct Verduurzamen ben je aan het juiste adres.

  Bij Direct Verduurzamen begrijpen we namelijk heel goed dat elke regio zijn eigen unieke kenmerken en uitdagingen heeft op het gebied van duurzaamheid. Daarom werken wij nauw samen met lokale vakmensen bij jou in de buurt, dus ook in Haarlemmermeer en omgeving. Onze samenwerking stelt ons in staat om altijd op de hoogte te zijn van wat er speelt en om maatwerkoplossingen te bieden die perfect passen bij jouw situatie. Door lokale vakmensen in te schakelen krijg jij niet alleen de beste service, maar stimuleren we ook de lokale economie.

  Verduurzamen tegen 0% rente

  Waarom Direct verduurzamen in Haarlemmermeer?

  Bij Direct Verduurzamen begrijpen we dat het verduurzamen van je woning een best complex traject kan zijn, mits je natuurlijk niet precies weet wat er moet gebeuren. Gelukkig hoef je daar bij ons natuurlijk niet achteraan! Wij hebben alle kennis die nodig is om je niet alleen te voorzien van een passend advies op maat, wat overigens geheel vrijblijvend is, maar ook de kunststof kozijnen bij je te laten plaatsen in Haarlemmermeer.

  Bij Direct Verduurzamen werken we samen met lokale partijen die bekend zijn met de regionale wet- en regelgeving, zodat je niet bang hoeft te zijn dat er iets wordt gedaan wat achteraf blijkt niet goed te zijn.

  • content_image

   Inhouse specialisten

   De beste professionals uit Haarlemmermeer

  • content_image

   Top beoordeeld!

   Lees ook onze reviews op Google

  content_image

  Veelgestelde vragen

  Wil jij graag weten welke mogelijkheden er allemaal zijn om je woning te kunnen verduurzamen? Dan is het logisch dat je tijdens je zoektocht nog een hele hoop extra vragen hebt. Om ervoor te zorgen dat het een stuk makkelijker wordt, hebben wij de meestgestelde voor je op een rijtje gezet.

  Hoe kan ik een aanvraag indienen voor de subsidie?
  Je kan zelf een aanvragen indienen voor subsidie via de website van de rijksoverheid. Dit wordt duidelijk aangegeven, maar is wel even een proces om door te komen. Je kan ook een subsidieaanvragen indienen via Direct Verduurzamen. Wij helpen je met al het uitzoekwerk en zorgen ervoor dat je subsidieaanvraag makkelijk en snel verloopt. Maak een gratis adviesgesprek en bekijk samen hoe je een subsidieaanvraag kan indienen.
  Voor welke isolatiemaatregelen kan ik subsidie aanvragen?
  Voor welke isolatiemaatregel je subsidie kan aanvragen hangt af van je persoonlijke situatie. Zo zijn er per subsidiemaatregel verschillende eisen en voorwaarden waar je aan moet voldoen. Weten welke isolatiemaatregelen jij kan uitvoeren waar je subsidie voor kan aanvragen? Plan een afspraak met onze experts en dan zoeken we samen uit hoe jij het voordeligst kan verduurzamen.
  Kan ik de subsidie bij jullie aanvragen?
  Wij snappen dat het verduurzamen van je huis als uitzoekwerk genoeg is. Wanneer je ook nog is een hele subsidieaanvraag zelf moet uitvoeren kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig weten onze subsidie experts alles over het aanvragen van een subsidie en hoe je dit het beste kan doen. Plan een gratis advies afspraak in en kijk samen met onze experts naar de beste mogelijkheden voor jouw situatie.
  Kan ik subsidie krijgen als ik maar 1 bouwdeel wil isoleren?
  Momenteel kom je in aanmerking voor een subsidie bij afname van minimaal twee isolatiemaatregelen. Hier geldt wel een minimaal aantal vierkante meters, maar daar voldoe je al vrij snel aan. Hier bespaar je wel tot 30% van je isolatiekosten. Vanaf 2023 is het mogelijk om subsidieaanvraag in te dienen als je vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel hebt uitgevoerd. Als je voldoet aan de geldende voorwaarden krijg je wel tot 15% van de kosten als subsidie terug. Dus je kan zeker subsidie krijgen over het uitvoeren van maar één subsidiemaatregel.
  Kan ik de subsidie combineren met een lening?
  Of je een subsidie kan combineren hangt af van de subsidie, de lening en de isolatiemaatregelen. Wil je weten of dit wel van toepassing is op jouw situatie? Plan een gratis en vrijblijvend gesprek in met onze experts. Zij kunnen je precies voor jouw persoonlijke situatie vertellen wat er voor jou van toepassing is.
  Hoelang duurt het voor dat ik goedkeuring krijg op mijn subsidie aanvraag?
  Binnen 13 weken ontvang je een besluit van je aanvraag.
  Wanneer ontvang ik de offerte?

  Alle woningen zijn anders en hebben daarom een andere aanpak nodig om te verduurzamen. Direct Verduurzamen biedt energiebesparende oplossingen waarbij je al binnen één dag kan besparen. Wil je echt maximaal besparen? Neem contact op met onze experts en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.

  Waarom kiezen voor in kunststof kozijnen in Haarlemmermeer?

  Wil jij jouw woning of bedrijfspand verduurzamen? Dan is Direct Verduurzamen dé partner die je nodig hebt. Niet alleen zal het verduurzamen van je pand de waarde ervan verhogen, maar het zorgt ook voor meer comfort. En een van de beste manieren om dit te bereiken is door te kiezen voor kunststof kozijnen.

  Kunststof kozijnen bieden talloze voordelen ten opzichte van traditionele houten of metalen kozijnen. Ze zijn namelijk zeer onderhoudsarm, isoleren uitstekend en hebben een lange levensduur. Daarnaast zijn ze bestand tegen extreme weersomstandigheden, waardoor ze perfect zijn voor de wisselvallige weersomstandigheden, waarmee we in Nederland en dus ook in Haarlemmermeer regelmatig te maken hebben.

  Naast de vele voordelen die kunststof kozijnen bieden, kunnen particulieren en bedrijven ook aanzienlijk besparen dankzij diverse subsidiemogelijkheden. Deze subsidies maken het mogelijk om een groot deel van je investering terug te verdienen. Bij Direct Verduurzamen staan we klaar om te helpen bij het aanvragen van deze subsidies, zodat je optimaal kunt profiteren.

  Voordelig kunststof kozijnen laten plaatsen in Haarlemmermeer

  Bij Direct Verduurzamen begrijpen we dat het plaatsen van kunststof kozijnen een flinke investering kan zijn. Maar wist je dat je deze investering op lange termijn meer dan terugverdient? Onze hoogwaardige kunststof kozijnen bieden namelijk talloze voordelen, waaronder een verhoogde isolatiewaarde, lagere energiekosten en minder onderhoud.

  Daarnaast zijn er ook allerlei andere mogelijkheden om je kunststof kozijnen te kunnen financieren. In Haarlem zijn er bijvoorbeeld allerlei verschillende subsidies beschikbaar voor het verduurzamen van je woning of bedrijfspand. Wij helpen je graag bij het aanvragen hiervan, zodat je optimaal kunt profiteren.

  Ook kunnen wij adviseren over eventuele financieringsmogelijkheden tegen een scherpe rente. Zo hoef je niet ineens veel geld uit te geven, maar betaal je maandelijks slechts een klein bedrag.

  Vrijblijvend advies op maat

  Bij Direct Verduurzamen begrijpen we dat jij je wilt inzetten voor een duurzamere toekomst en natuurlijk daarnaast ook tegelijkertijd wilt profiteren van meer comfort en een veel lagere energierekening. Daarom nodigen we je uit om gewoon eens vrijblijvend een afspraak met ons te maken. Ons team staat klaar om samen met jou de mogelijkheden te bespreken en een plan op maat te maken.

  Plan een afspraak

   Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek?
   Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.


   11 − 11 =