• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon
  Let op! Geld lenen kost geld
  Is partner van Direct Verduurzamen voor duurzame energieoplossingen

  Ontvang een financieringsplan en advies op maat voor uw kozijnen

  Kunststof kozijnen laten financieren voor uw hele woning vanaf € 45,- p/m!

  • Gratis financieringsplan aanvragen
  • Gratis ondersteuning bij aanschaf
  • Ook mogelijk bij bestaande leningen
  • Al v.a. 1.5% rente (looptijd 10 jaar)

  Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zorgen voor een stappenplan van A tot Z.

   Vraag hier uw gratis adviesgesprek aan!

   Wij respecteren uw Privacy
  • Stap 1

   Vul uw contact-gegevens in

  • Stap 2

   Ontvang gratis advies en een offerte op maat

  • Stap 3

   Wij geven professioneel financieel advies

  • Kunststof ramen, deuren en schuifpuien laten financieren?

   Kunststof kozijnen financieren

   Wel de lusten, maar niet direct de lasten? Dat kan! Door je nieuwe kunststof kozijnen te laten financieren, profiteer je wel direct van alle voordelen die kunststof kozijnen met zich meebrengen, maar hoef je niet direct een flinke som geld te investeren. Zo bieden we bij Direct Verduurzamen verschillende financieringsmogelijkheden, waarbij je met een verzamelinkomen, lager dan 60.000 euro, geen rente betaalt. Wil jij weten hoe dit precies zit en welke mogelijkheden er zijn? Wij leggen het je uit!

   v.a. 45,- p.m.

   Gratis advies van Geld Platform

   Kosteloos financieringsplan

   Al v.a. 1,6% rente met de Duurzaamheidslening van SVN

   Subsidie, fiscaal voordeel, aantrekkelijk lenen en zelf investeren. Geldplatform zet alles voor u op een rijtje in uw gratis financieringsplan. Zo kunt u moeiteloos een keuze maken en kijken we samen naar de mogelijkheden om uw kunststof kozijnen op afbetaling te laten plaatsen.

   • Alle expertise onder één dak
   • Gratis financieel advies
   • Vast maandbedrag en looptijd
   • Persoonlijke begeleiding VvE
   • Vergoedingsvrij vervroegd aflossen
   • VvE energiebespaarlening
   • Ook mogelijk bij bestaande leningen
   • Al v.a. 1.6% rente duurzaamheidslening SVN

   Financieringsplan aanvragen

   Kunststof ramen, deuren en schuifpuien financieren voor een vast laag bedrag?

   Kunststof kozijnen financieren met de energiebespaarlening

   De energiebespaarlening is een initiatief van het Warmtefonds om het verduurzamen van je woning toegankelijker te maken. Zo kun je niet alleen je kunststof kozijnen ermee financieren, maar ook vloerisolatie, spouwmuurisolatie en dakisolatie. Het voordeel van deze energiebespaarlening, is dat het financieren van je kunststof kozijnen en ook andere maatregelen tot een inkomen van 60.000 euro zonder rente kan. Zo betaal je alleen de aflossing, waardoor je dus direct profiteert van de voordelen, zonder dat het je extra geld kost. Wil jij weten hoe dit zit en of je hier ook voor in aanmerking komt? Plan dan geheel vrijblijvend een adviesgesprek op maat.

   Uitstekend
   Gebaseerd op 47 recensies
   Erik Faase
   good service and perfect installed
   Jan Swinkels
   Uitstekende begeleiding tijdens de offerte, vervolgens heel netjes geplaatst. Heel tevreden met de kwaliteit van de kozijnen
   Thea Telling
   Goede informatie en service. Medewerkers zijn vriendelijk, werken heel netjes. Na afloop dus even ramen lappen en genieten van het mooie werk.
   Roland Wolters
   Super blij met de kunststof kozijnen en HR++ ramen die we bij Direct Verduurzamen BV besteld hebben. Contact met hen is zeer goed en gemaakte afspraken komen ze altijd na. Vandaag is Michel nog langs geweest om alles nog een keer samen te controleren. Er zijn nog een paar puntjes die nog aangepast moeten worden, maar dat gaat zeker goed komen., Goede kwaliteit in ieder geval. Goed advies en goede begeleiding gedurende het hele traject. Ook over de installateurs van Serku niets dan lof. Vakmannen zijn het. Als je op zoek bent naar nieuwe kunststof kozijnen ben je bij Direct Verduurzamen BV aan het juiste adres.
   Rakis Chotoe
   Denken met je mee en zijn open en transparant. Kozijnen zijn snel en keurig geleverd. Kan ze zeker aanraden.
   Frank Wijgmans
   Door alle goed gemotiveerde argumenten en adviezen heb ik gekozen voor Direct Verduurzamen. De gebruikte materialen zijn zoals toegezegd van uitstekende kwaliteit. De afgegeven planning is naar volle tevredenheid gehaald. Bij iedere project kunnen onvolkomenheden voorkomen. Bij mij was dit het geval, na wat aandringen zal her opgelost worden .
   Fambam Travellers
   Top service, snelle plaatsing en vriendelijk en geweldige customer service!
   Koos van Duijn
   Na eerst wat negatieve ervaringen met andere bedrijven mbt offertes, hebben we Direct Verduurzamen benadert. Een verademing. Kort na het eerste telefonische contact kwam Michel Keizer langs en heeft ter plaatse een nette offerte uitgebracht en is natuurlijk met de opdracht naar huis gegaan. Kort daarna is de "inmeter" gekomen en daar hebben we de details mbt kleur, uitvoering etc kunnen bespreken. De datum van uitvoering werd direct ingepland. Komt allemaal professioneel over. De installatie werd door twee vakmensen uitgevoerd., Edwin en Manfred. Absolute toppers. Wij zijn heel blij dat we Direct Verduurzamen hebben gekozen.
   Ardi Ramsteyn
   Prettig bedrijf. Goede service en advies. Werken via isolatiegilde met gecertificeerde bedrijven.
   Dennis
   Via Direct Verduurzamen ons volledig laten ontzorgen! Zeker een aanrader voor iedereen. Ze hebben ons geholpen met de financiering en subsidie aanvraag voor onze spouwmuur isolatie, vloerisolatie en kunststof kozijnen van VEKA. zeer tevreden over het geleverde werk. De kozijnen zien er fantastisch uit😁 Keep op the good work!
   ldimage

   Hoe kun je kunststof kozijnen financieren?

   Wil jij je houten kozijnen laten vervangen door kunststof kozijnen, maar wil je niet direct je spaargeld hoeven te gebruiken? Geen probleem! Er zijn namelijk meerdere opties voor het financieren van je kunststof kozijnen, zelfs tegen 0% rente. Mocht je verzamelinkomen nu boven de grens van 60.000 euro liggen, dan liggen de rentepercentages tussen de 2 en 4 procent. Uiteraard nog een stuk lager dan wanneer je kiest voor een persoonlijke lening bijvoorbeeld. Omdat onze adviseurs beschikken over een AFM vergunning (AFM nummer 12017571), kunnen zij je volledig voorzien van een passend financieel advies op maat. Zo wordt er gekeken naar je huidige situatie en zullen onze adviseurs op basis daarvan samen met jou kijken naar de mogelijkheden die het beste passen.

   Wij helpen u van A tot Z
   Meest gestelde vragen
   Financiering voor duurzaamheidsprojecten is vaak een struikelblok voor veel mensen. Gelukkig zijn er diverse mogelijkheden om dit te realiseren. Bij Direct Verduurzamen hebben we een uitgebreid netwerk van betrouwbare partners die gespecialiseerd zijn in het verstrekken van financieringen voor verduurzamingsprojecten. Samen met jou bekijken we welke opties het beste aansluiten bij jouw situatie. Lees daarom hier alvast de meest gestelde vragen. Dus wil jij je kunststof kozijnen financieren tegen een scherpe rente? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en financieringsplan.

   Hoeveel geld kan ik maximaal lenen?
   Wanneer u gebruikmaakt van de Energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds, dan kun u een bedrag van maximaal 27.000 euro lenen. Wilt u meer lenen dan 27.000 euro, dan zult u een beroep moeten doen op de Zeer Energiezuinig Pakket / Nul op de Meter. Om te kijken welke financiering het beste bij u past, voorzien wij u van persoonlijk en kosteloos financieel advies. Voor een VvE's geldt uiteraard een ander bedrag.
   Wanneer betaal ik 0% rente?
   Wanneer u eigenaar bent van een woning en uw verzamelinkomen ligt niet hoger dan 60.000 euro, dan betaald u geen rente over uw Energiebespaarlening. U lost dus maandelijks wel een vast bedrag af, maar betaald hier geen rente over. Samen met u kijken we graag of u hiervoor in aanmerking komt.
   Kan ik een financiering combineren met subsidies?
   Ja, u kunt een financiering combineren met subsidies die door de Rijksoverheid en uw gemeente beschikbaar worden gesteld. Zo kunnen dus zowel particulieren als VvE's gebruikmaken van de energiebespaarlening in combinatie met subsidies voor het isoleren van uw woning.
   Kan ik als VvE ook aanspraak maken op een financiering?
   Ja, ook als VvE kunt u aanspraak maken op de Energiebespaarlening die speciaal geschikt is voor VvE's. Deze lening wordt door de VvE afgesloten, zodat er energiebesparende maatregelen kunnen worden uitgevoerd. Om er zeker van te zijn dat u in aanmerking komt voor deze lening, kijken we graag met u mee of u voldoet aan de voorwaarden.

   De voordelen van het financieren van je kunststof kozijnen

   Kies je voor het laten financieren van je kunststof kozijnen, dan heeft dit ontzettend veel voordelen. Belangrijk is vooral dat je direct de waarde van je woning verhoogt en ook het comfort en aanzicht van het pand er stukken beter op wordt. Door je kunststof kozijnen te financieren door middel van bijvoorbeeld de energiebespaarlening van het warmtefonds, kun je, afhankelijk van de hoogte van het bedrag, kiezen voor een looptijd van 7, 10, 15 of zelfs 20 jaar. Kies je voor een looptijd van 20 jaar, dan betekent dit in het geval je kiest om 25.000 euro te lenen, je ongeveer 100 euro per maand betaalt aan aflossing.

   Naast het voordeel dat je niet direct een enorme som geld uit eigen zak hoeft te betalen, bespaar je ook direct op je energierekening, aangezien kunststof kozijnen de isolatiewaarde van je woning aanzienlijk verbeteren. Geen last meer van tocht langs de kozijnen of geluidsoverlast van de auto’s die bij je door de straat rijden. Zo verbeter je direct het algehele wooncomfort van je woning. Hoe fijn is dat?

   Waar moet je op letten bij het financieren van kozijnen?

   Ben je voornemens om je kunststof kozijnen middels een financiering te laten plaatsen, dan zijn er nog een aantal tips die we je graag willen meegeven. Natuurlijk staan onze adviseurs altijd voor je klaar om je telefonisch of op locatie te voorzien van een geheel vrijblijvend advies op maat. Zo kunnen ze je zelfs al een globale schatting geven van de investering die ermee gemoeid gaat en je vast meenemen in de mogelijkheden die er zijn als het gaat om het financieren van je kunststof kozijnen.

   De rente

   Kies je ervoor om je kunststof kozijnen te laten financieren, dan is de hoogte van de rente een enorm belangrijke factor om rekening mee te houden. Gelukkig is dit juist iets waar wij in samenwerking met onze partner Geldplatform ons best voor doen, zodat we financiering kunnen bieden tegen scherpe rentes. Zo lijkt een verschil tussen 2,5 en 3 % op het eerste oog niet veel, maar als we dit doorrekenen over een periode van 20 jaar, dan kan dit uiteindelijk flink oplopen. Stel dat je kiest voor een lening van 25.000 euro tegen een rente van 3%, dan betaal je maandelijks 138 euro aflossen, terwijl je bij 2,5 procent rente 132 euro betaalt. Dit verschil van 6 euro lijkt weinig, maar is over 20 jaar (240 maanden) wel ruim 1400 euro meer. Daarom doen wij er bij Direct Verduurzamen alles aan om te zorgen voor een zo gunstig mogelijke financiering.

   De voorwaarden

   Veel kredietverstrekkers brengen een boete in rekening op het moment dat je vroegtijdig wilt aflossen op je lening. Dit is waar wij ons onderscheiden. Via de energiebespaarlening van het Warmtefonds is het altijd mogelijk om vroegtijdig af te lossen (minimaal 250 euro per keer), maar kijken wij hier ook kritisch naar bij andere financieringsopties. Want stel dat je een keer een financiële meevaller hebt en je wilt extra aflossen op de financiering van je kunststof kozijnen, dan moet dit gewoon zonder problemen kunnen vinden wij.

   Bepaal de looptijd

   Bij Direct Verduurzamen vinden we het belangrijk dat de financiering die je kiest, ook past bij de situatie. In het geval van de energiebespaarlening van het Warmtefonds heb je de keuze uit een looptijd van 7, 10, 15 of in het geval van een lening boven de 15.000 euro, zelfs voor 20 jaar. Belangrijk is vooral om te kijken naar het per maand te betalen bedrag, zodat je je betalingsverplichting netjes kunt voldoen.

   Lees meer
   content_image

   AFM nummer 12017571

   • Bel mij terug

    Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek? Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.