• USP_image

   Het Isolatie Gilde gecertificeerd

  • USP_image

   Persoonlijke aanpak

  • USP_image

   Bespaar tijd en snel geregeld

 • burger_menu_icon

  Voor een gezond en comfortabel binnenklimaat is het belangrijk om je woning goed te isoleren. Hierdoor bespaar je niet alleen energie, maar voel je je ook fijner in huis. Direct Verduurzamen specialiseert zich in duurzame oplossingen voor woningen. Dit doen wij aan de hand van vloerisolatie en spouwmuurisolatie.

  content_image

  Uw keuze in Utrecht

  Direct Verduurzamen is de beste keuze voor jouw woning in Utrecht

  Een goede isolatie zorgt voor een comfortabel binnenklimaat en bespaart energie. Hierdoor wordt je woning niet alleen aangenamer om in te verblijven, maar ook nog eens duurzamer. Bovendien kun je flink besparen op je energierekening, omdat je minder energie nodig hebt om je woning op te warmen of te koelen.

  Vrijblijvend advies vragen

  Verduurzaam ook uw woning in Utrecht

  Vloerisolatie, spouwmuurisolatie en kunststof kozijnen in Utrecht

  Isolatie is een belangrijke stap in het verduurzamen van je huis. Bij Direct
  Verduurzamen hebben we ruime ervaring met diverse isolatie-technieken zoals vloerisolatie en spouwmuurisolatie. Daarnaast bieden we ook duurzame
  kunststofkozijnen aan, die zorgen voor een verbeterde isolatie van je huis. Onze ervaren medewerkers helpen je bij het vinden van de beste oplossingen voor jouw woning.

  Vul het formulier hiernaast in en ontvang een gratis isolatiecheck, zodat je precies weet welke isolatiemaatregelen het meest geschikt zijn. Kies voor verduurzaming en bespaar op je energiekosten met Direct Verduurzamen.

  Doe de isolatie- en kozijnencheck!

  Ontdek binnen 1 minuut wat isolatie jou oplevert

  Wat is uw adres?

  We respecteren uw Privacy

  Een goede en duurzame investering

  Vloerisolatie verdient zichzelf in gemiddeld tussen de 5 en 8 jaar terug! 1

  Bent u op zoek naar duurzame oplossingen om uw woning te verbeteren? Dan bent u bij Direct Verduurzamen aan het juiste adres!

  Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden om uw huis energiezuiniger en comfortabeler te maken, waaronder vloerisolatie, spouwmuurisolatie en kunststofkozijnen. Onze duurzame oplossingen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Bekijk hieronder om te zien welke en hoeveel besparingen u kunt behalen. Met vloerisolatie bespaart u bijvoorbeeld gemiddeld €200,- per jaar op uw energierekening.

  Een investering die zichzelf snel terugverdient!

  content_image

  Vloerisolatie
  Waarom is vloerisolatie belangrijk?

  Vloerisolatie is een van de meest effectieve manieren om de warmte binnen te houden en de energie-efficiëntie van een woning te verbeteren. Hierdoor bespaar je niet alleen op de energierekening, ook verbeter je middels vloerisolatie het
  wooncomfort. Direct Verduurzamen gebruikt alleen de beste materialen en
  technieken voor vloerisolatie, waardoor je zeker bent van een hoge kwaliteit en
  duurzame oplossing.

  Wist je dat vloerisolatie vocht in huis vermindert en ervoor zorgt dat de vloer in huis gemiddeld 4 graden warmer aanvoelt?

  Een gratis financieringplan

  Kunststof kozijnen
  Waarom kiezen voor kunststof kozijnen?

  Natuurlijk hout heeft een mooie uitstraling, maar op de lange termijn vereist het aanzienlijke onderhoudskosten en kan het problemen veroorzaken zoals rot en
  kromtrekken. Daarom bieden onze kunststof kozijnen bij Direct Verduurzamen een praktisch alternatief. Naast hun uiterst aantrekkelijke uiterlijk bieden kunststof
  kozijnen ook zeer efficiënte isolatie dankzij de hoge kwaliteit materialen. Dit zorgt voor een constante binnentemperatuur zonder extra energiekosten.

  Bovendien zijn onze kunststof kozijnen duurzamer en milieuvriendelijker dan
  traditionele houten kozijnen. Voeg daar nog eens ons uitgebreide assortiment aan stijlen en uitvoeringen en je kunt zien waarom onze kunststof kozijnen de slimme keuze zijn. Bezoek onze website voor meer informatie over de voordelen van onze producten.

  Spouwmuurisolatie
  Wat is spouwmuurisolatie en hoe werkt het?

  Spouwmuurisolatie is een methode om de warmteverlies in huizen te verminderen door de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur te vullen met isolatiemateriaal. Het werkt door het creëren van een extra laag isolatie tussen de binnen- en buitenmuur, waardoor warmte wordt vastgehouden in de woning.

  Dit betekent dat de verwarming minder hoeft te werken om het huis warm te houden, waardoor jij energie bespaart en daarmee de energierekening aanzienlijk lager is!

  Dakisolatie
  Investeer vandaag nog in dakisolatie

  Een goed geïsoleerd dak zorgt voor optimale warmtebehoud in de winter en houdt de hitte buiten in de zomer. Dit leidt tot aanzienlijke besparingen op energiekosten. Bovendien draagt dakisolatie bij aan het verminderen van CO2-uitstoot en het verkleinen van je ecologische voetafdruk.

  Bij Direct Verduurzamen bieden we hoogwaardige isolatiematerialen en deskundige installatie, zodat je woning comfortabeler wordt en je het hele jaar door energie bespaart. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen van dakisolatie!

  Vrijblijvend advies vragen

  Ready within one day

  Binnen één dag klaar en direct besparen

  Dakisolatie? Fluitje van een cent. Spouwmuur en vloerisolatie? Zo gepiept. Zo is jouw huis vaak al binnen 1 tot 2 dagen duurzamer. Direct meer wooncomfort en lagere energiekosten.

  Het isoleren van je woning is een waardevolle investering en in de meeste gevallen zo terugverdiend. Bij sommige gevallen zelfs al binnen 1 jaar. Zo houd jij meer geld over voor andere dingen. Klinkt als een goede deal.

  Lees meer over isoleren en besparen

  content_image

  Discover how

  Ontdek met de isolatiecheck van Direct Verduurzamen hoeveel je kunt besparen

  Wij maken gebruik van databronnen om de best haalbare check uit te voeren. Zo kunnen we de verduurzaming en de bijbehorende kostenbesparing nauwkeurig in kaart brengen. Bij de isolatiecheck analyseren we het bouwjaar van de woning, de stijl van de woning, de gevel, het dak en het vloeroppervlak.

  Wil je meer weten over het verduurzamen van jouw woning in Utrecht? Plan dan een bezoek in van een van onze professionals. Samen bepalen we precies wat je kunt besparen en wat deze besparing aan de hand van verduurzaming jou oplevert!

  Insulate your house

  Huis isoleren in Utrecht – snel én kwalitatief

  Het proces van het goed isoleren van jouw huis in Utrecht vergt veel onderzoek. En zelfs als je uiteindelijk een bedrijf vindt, kan het zijn dat je pas over enkele maanden de eerste stappen kunt nemen van het huis in Utrecht isoleren.

  Bij Direct Verduurzamen werken we anders! Wij werken samen met isolatie professionals in Utrecht, Dit betekent dat er altijd iemand in de buurt is. Maak direct een afspraak met Direct Verduurzamen in Utrecht en ontdek welke specialisten in beschikbaar zijn om jouw huis in Utrecht te isoleren!

  Vraag gratis een adviesgesprek aan!

   Bel mij terug

   Heeft u vragen of wilt u een gratis adviesgesprek?
   Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u graag terug.


   5 + twintig =