• Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • DIRECT GEBELD WORDEN
  Verduurzaam je huis met hypotheek overwaarde

  Verduurzaam je huis en maak het energiezuiniger met behulp van de overwaarde van je hypotheek. Op DirectVerduurzamen.nl lees je hoe je dit kunt doen en welke mogelijkheden er zijn om jouw woning te verduurzamen.

  Door te investeren in duurzame oplossingen draag je niet alleen bij aan een beter milieu, maar verlaag je ook nog eens je energierekening.

   

  Vrijblijvende advies vragen

  Wat is overwaarde?

  Overwaarde is het verschil tussen de waarde van je huis en de hoogte van je hypotheek. Als de waarde van je huis hoger is dan de hoogte van je hypotheek, heb je overwaarde. Deze overwaarde kan je gebruiken om je huis te verduurzamen.

  Hoe financier je het verduurzamen van je huis met overwaarde?

  Er zijn verschillende manieren om het verduurzamen van je huis te financieren met overwaarde. Een optie is om je hypotheek te verhogen of een tweede hypotheek af te sluiten. Dit kan bijvoorbeeld bij de bank waar je hypotheek loopt. Een andere optie is om gebruik te maken van een duurzaamheidslening. Dit is een lening met een lage rente die speciaal bedoeld is voor het verduurzamen van je huis.

   

  Gratis een financiering plan

   

  Waar moet je op letten bij het financieren van het verduurzamen van je huis met overwaarde?

  Het is belangrijk om goed te kijken naar de voorwaarden van de hypotheek of lening die je afsluit. Let bijvoorbeeld op de hoogte van de rente en de looptijd van de lening. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de fiscale gevolgen van het verhogen van je hypotheek of het afsluiten van een tweede hypotheek.

  Conclusie

  Het verduurzamen van je huis kan bijdragen aan een beter milieu, een lagere energierekening en een hogere waarde van je huis. Het financieren van deze investering kan onder andere met behulp van de overwaarde van je huis. Het is belangrijk om goed te kijken naar de verschillende financieringsmogelijkheden en de voorwaarden van de hypotheek of lening die je afsluit.Wil je meer informatie over het verduurzamen van je huis en de financieringsmogelijkheden? Neem dan eens een kijkje op DirectVerduurzamen.nl, waar je terecht kunt voor onafhankelijk advies en oplossingen op maat.

  12jun