• Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • Het Isolatie Gilde gecertificeerd
 • Persoonlijke aanpak
 • Bespaar tijd en snel geregeld
 • DIRECT GEBELD WORDEN

  Maak jouw woning comfortabeler en duurzamer met onze oplossingen

  Woon je in Hengelo en wil jij je woning verduurzamen? Dan helpt Direct Verduurzamen je graag verder. Het verduurzamen van je woning vergt namelijk best wat tijd betreft het uitzoekwerk. Daarom helpen wij je graag een stuk verder. Want, wat zijn eigenlijk de verschillende mogelijkheden en hoeveel kost het eigenlijk om jouw woning te verduurzamen?

  Door je huis goed te isoleren houd je de warmte binnen en blijft de kou buiten. Daarnaast stijgt de waarde van je woning omdat duurzaamheid een steeds belangrijker begrip wordt in onze maatschappij. Natuurlijk zijn er verschillende soorten – grote en kleine – ingrepen om je huis duurzamer te maken. Denk hierbij aan spouwmuur isolatie, dakisolatie maar ook het plaatsen van zonnepanelen, een warmtepomp en nieuwe kozijnen.

  Direct Verduurzamen denkt graag met je mee, komt bij je langs in Hengelo en kijkt samen met jou naar de verschillende mogelijkheden om je woning te verduurzamen. Met de onderstaande oplossingen maak je jouw geliefde woning een stuk duurzamer en leef je veel comfortabeler.

  Spouwmuurisolatie is een slimme investering

  Wil je jouw woning verduurzamen? Dan is spouwmuur isolatie een slimme investering. Spouwmuur isolatie is namelijk een efficiënte manier om je huis beter te isoleren met als effect: het besparen van je energiekosten en het warmer houden van je woning.

  Bij spouwmuur isolatie wordt er isolatiemateriaal (denk hierbij aan: glaswol, steenwol en pur) aangebracht tussen de binnen- en buitenmuur van je woning. Zo blijft de warmte beter in je woning en hoef jij niet in de kou te zitten. Daarnaast draagt spouwmuur isolatie bij aan een beter geluidsisolerend vermogen van de woning en stijgt de waarde van je huis die in het prachtig gelegen Hengelo staat.

  Zorg voor een warme vloer met behulp van vloerisolatie

  Wil je geen koude voeten meer in huis? Dan is vloerisolatie voor jou de oplossing. Vloerisolatie is een efficiënte manier om jouw geliefde woning te isoleren en zo energie te besparen. Door vloerisolatie voorkom je het onnodige verliezen van warmte. De warmte trekt namelijk allemaal in de kruipruimte waar het verdwijnt in de grond onder je huis. Dit is natuurlijk ontzettend zonde. Verwarm je woning en bespaar op je stookkosten met behulp van vloerisolatie.

  Dak isolatie is de warme deken van je woning in Hengelo

  Wist je dat dak isolatie de meest effectieve manier is om je huis te isoleren? Warmte stijgt namelijk omhoog. Maar, als de warmte dan door het dak naar buiten gaat, dan ben je natuurlijk onnodig aan het stoken. Dakisolatie kun je ook wel vergelijken met een heerlijk warme deken. De kou van buiten gaat niet naar binnen en onder de deken blijft het heerlijk warm. Wil je onnodig stoken en wil je de warme lucht in je woning behouden? Investeer dan in een goede dakisolatie en profiteer van de vele voordelen.

  Houd de kou buiten je huis door goede kozijnen

  Ben je op zoek naar een manier om je woning in het prachtige Hengelo gemakkelijk energiezuiniger te maken? Dan is het vervangen van je kozijnen een goede oplossing. Het vervangen van je kozijnen kan namelijk een positieve bijdrage leveren aan het verhogen van jouw wooncomfort. Nieuwe kozijnen zorgen er namelijk voor dat jouw woning beter geïsoleerd is, waardoor jij de temperatuur in je woning beter kunt regulieren. Goede kozijnen houden namelijk de tocht van buiten tegen.

  Oude en slecht passende kozijnen kunnen leiden tot tocht waardoor de warmte in je woning een stuk sneller ontsnapt. Daarom heeft het vervangen van je oude kozijnen ook een positief effect op de energiekosten van je woning. Door de betere isolatie heeft je woning namelijk minder energie nodig om op de gewenste temperatuur te komen en te blijven. Investeren in nieuwe kozijnen is dus zeker een slimme zet als je jouw huis comfortabel wil maken en als je wil bezuinigen op jouw energiekosten.

  Zonne-energie = gratis energie

  Wil je jouw woning in Hengelo duurzamer en comfortabeler maken? Dan is het plaatsen van zonnepanelen de overweging meer dan waard. Met de steeds warmer wordende zomers is de vraag naar duurzame energie groter dan ooit. Met behulp van zonnepanelen maak je namelijk gebruik van gratis zonne-energie. Want de zon straalt iedere dag in Hengelo. Dit houdt in dat je geen energie meer hoeft te kopen van energiebedrijven, omdat je zelf genoeg energie opwekt met zonnepanelen.

  Daarnaast zijn de onderhoudskosten van zonnepanelen erg laag. Eenmaal geïnstalleerd, hebben ze namelijk nauwelijks onderhoud nodig. Kortom, je kunt jarenlang profiteren van goedkope of misschien wel gratis energie, zonder dat het je veel geld kost.

  Niet alleen bespaar je geld door het plaatsen van zonnepanelen ook verhoogd het de waarde van je woning. Tegenwoordig worden zonnepanelen namelijk gezien als een positief teken van verduurzaming en energiebesparing.

  Vervang je verwarmingssysteem voor een warmtepomp

  Ben je op zoek naar een eenvoudige en duurzame manier om je huis te verwarmen in deze koude winterdagen? Dan is een warmtepomp misschien wel iets voor jou. Een warmtepomp is niet alleen goed voor het milieu. Er zijn ook veel andere voordelen. Maar, hoe werkt een warmtepomp eigenlijk?

  Een warmtepomp haalt energie uit de frisse buitenlucht of de grond van Hengelo en verbrand dus geen gas. Dit is een stuk beter voor het milieu. Met een warmtepomp hoef je dus geen gaskosten meer te betalen. Dit is natuurlijk een fijne bijeenkomst nu de prijzen stijgen.

  Bovendien zijn de onderhoudskosten erg laag aangezien een warmtepomp nauwelijks onderhoud nodig heeft. Maar een warmtepomp fungeert niet alleen als verwarming, ook kan een warmtepomp je woning koelen. Dit is natuurlijk ontzettend fijn nu de zomers in Nederland steeds warmer worden. Daarnaast kun je in combinatie met zonnepanelen zelfs jouw woning energie neutraal verwarmen.

  Wist je dat je bij het plaatsen van een warmtepomp gebruik kunt maken van een ISDE-subsidie? Dit maakt het plaatsen van een warmtepomp nog een stuk interessanter.

  Bespaar nu je geld en maak je woning comfortabeler

  Er zijn veel verschillende manieren op jouw woning te verduurzamen. Of het nu gaat om het vervangen van je verwarmingssysteem, het plaatsen van zonnepanelen of het aanbrengen van isolatie elke stap die je neemt draagt bij aan het besparen van je energiekosten, een comfortabeler leven en het vergroten van de waarde van je woning.

  Zeker in deze dure tijd wil je graag een goed overwogen keuze maken en is het nuttig om je woning te verduurzamen. Plan een afspraak in vanuit Hengelo voor een adviesgesprek. Onze specialisten komen graag bij je langs.